7 thoughts on “Päivän kuva

 1. Keskusta, Kokoomus ja valeoppositio Perussuomalaiset vain hyökkäävät kilpailijansa kimppuun, jotta saavat itse tehdä rikoksia? Poliisi ei kuitenkaan tutki oikeita rikoksia. Eikö ole jännä, että Kokoomus ei ole koskaan tutkinnan alla?

  1. ”Feliks Isotalo oli kotoisin Alahärmästä, Isoo-Antin naapurista. Pohjalaisella sisulla tämä kiertokoulun käynyt entinen maanviljelijä, poliisi ja maatalouskauppias”
   🇫🇮
   42. ”Pääpaino siitä MITEN tehdään eikä MITÄ tehdään • Järjestelmät ja menettelytavat ovat muodollisia • Motto: ”Älä heiluta venettä – Noudata menettelytapoja””
   🇫🇮
   43. ”Vainoharhaisuus lamaannuttaa organisaation; päähuomio sisäisissä konflikteissa, reviirin puolustamisessa ja selkään puukottamisessa”
   📜
   https://mallav.wordpress.com/2015/12/28/muista-heiluttaa-venetta/
   📜
   https://www.washingtontimes.com/news/2020/jan/5/socialism-howard-zinn-and-his-fake-history/
   📜
   Sunday, January 5, 2020 ”Socialism, Howard Zinn and his fake history” ”We’ve all heard about the impact of “fake news,” but there’s something even more dangerous: Teaching “fake history.”” ”Zinn was a member of numerous Soviet front groups, and he helped found the socialist New Party” ”“Zinn liked to pretend [that] he wrote a ‘people’s’ history, telling the bottom-up story of neglected and forgotten men and women. The problem is that he falsified American history to promote Communist revolution. … all the while denying that he was a Communist.”” ”” Zinn envisions a utopian future in which “certain basic things” would be “taken out of the money system and be available — free — to everyone: food, housing, health care, education, transportation.”” ”that they’ve been miseducated via Howard Zinn into thinking that they live in a bad country that must be rebuilt as a socialist paradise.”
   📜
   https://en.wikipedia.org/wiki/Howard_Zinn
   📜
   ”Howard Zinn (August 24, 1922 – January 27, 2010) was an American historian, playwright, and socialist thinker.”

   https://aunt-and-niece.com/2018/07/09/purjehdus-1700-luvun-tyyliin-vakooja-vai-merisotilas/
   🇫🇮
   ”Älä heiluta valkoista lippua ellet halua vaikuttaa pelkurilta (kapteenin sanoja), sillä valkoinen lippu merkitsee antautumista. Toki sitä voi näyttää huijausmielessä (amiraalin lisäys).”
   🇫🇮
   ”Sen sijaan heiluta sinistä lippua, jos haluat kertoa, että nyt mennään Täyttä vauhtia eteenpäin.”

 2. Your access to this service has been limited. (HTTP response code 403)

  If you think you have been blocked in error, contact the owner of this site for assistance.
  Block Technical Data
  Block Reason: A potentially unsafe operation has been detected in your request to this site
  Time: Fri, 10 Jul 2020 8:40:14 GMT
  About Wordfence

  Wordfence is a security plugin installed on over 3 million WordPress sites. The owner of this site is using Wordfence to manage access to their site.

  You can also read the documentation to learn about Wordfence’s blocking tools, or visit wordfence.com to learn more about Wordfence.

  Click here to learn more: Documentation

  Generated by Wordfence at Fri, 10 Jul 2020 8:40:14 GMT.
  Your computer’s time: Fri, 10 Jul 2020 08:40:14 GMT.

 3. Juutalaiset joutuivat tekemään ennakoivan itsepuolustusiskun palestiinalais-ravintolaa vastaan Torontossa.

  Juutalaisten puolustusjärjestön, Jewish Defense League (JDL), jäsen oli pakotettu spray-maalilla sotkemaan palestiinalaisravintolan ikkunat, keskellä päivää ja kenenkään estämättä. Iskuun osallistui myös paikallinen poliisi jättämällä asian tutkimatta rikoksena. Eihän mikään juutalaisen palestiinalaiseen kohdistama väkivalta tai ilkivalta voi olla rikos. Myös kaupungin päättäjät ovat yksimielisesti asettuneet juutalaisten tueksi. Jos emme pysäytä palestiinalaisia Torontossa, missä sitten!

  Ravintolalla oli huono maine jo ennestään. Se oli suorittanut terrori-iskun ja törkeästi vahingoittanut kaupungin omaisuutta maalaamalla katuun sanat
  Palestinian Lives Matter.

  Asiasta keroi MondoWeiss.

  Itsepuolustusisku onnistui hyvin. Kuljetuspalvelut Uber Eats, Ritual, and DoorDash ovat irtisanoneet toimitussopimukset ravintolan kanssa. Kuka nyt haluaisi käsiään työntää rasistiseen ruokaan! Samoin

  Sorretun kansan puolustustaistelija sotatoimissa aggressiivista hyökkääjää vastaan:
  https://twitter.com/redfishstream/status/1280856740318281731/video/1

 4. Mitäpä tuo auttaa jos toinen rikollinen tutkii toista rikollista?

  Suomessa koko järjestelmä on niin kieroutunut ja sairaiden nilkkien hallinnoima ettei yhden peppu-pekan (epätodennäköinen) tuomitseminen vaikuta kokonaisuuteen tasantarkkaan millään tavalla. Näin toimii edustuksellinen demokratia (sic!) -järjestelmä joka mahdollistaa sen kaiken saastan mitä ympärillämme näemme.

 5. Aikamoinen aasi saa olla jos luulee, että Peksi saa jonkinlaisen rankkarin. Homopekka on suojattu mies, saa tehdä mitä vaan, ja tekeekin.

Comments are closed.