Marco de Wit 10 heinäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kanada on suvakismissa vielä paljon pidemmälle kuin Amerikka, mutta Suomi tulee kovaa vauhtia perässä.

 

 

Lue lisää:

Sateenkaaripoliisit kiihottuivat pride-lippuun tutustuneista nuorista

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Poliisin mielestä renkaanjäljetkin viharikos

  1. Kaikki nykyiset uudet poliisit ovat jo valkoisten suomalaisten vihollisia ja poliisijohto on täysin korruptoitunut. Myös Suojelupoliisi on itse kertonut haluavansa olla Suomen CIA, eli hallita huumekauppaa, kiristää ja salamurhata ihmisiä, myydä naisia ja lapsia, tehdä terrori-iskuja ja pyörittää terroristijärjestöjä. Älä koskaan luota poliisiin. Ovat jopa itse kertoneet avoimesti haluavansa tehdä rikoksia, myöntävät toimivansa poliittisin syin ja jutut tutkitaan globalistisen ideologian valossa. Poliisi on myös myöntänyt suojelevansa korruptoitunutta Sauli Niinistöä poliittisista syistä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*