Free speech 10 heinäkuun, 2020

 

Kanada on suvakismissa vielä paljon pidemmälle kuin Amerikka, mutta Suomi tulee kovaa vauhtia perässä.

 

 

Lue lisää:

Sateenkaaripoliisit kiihottuivat pride-lippuun tutustuneista nuorista

 

1 thought on “Poliisin mielestä renkaanjäljetkin viharikos

  1. Kaikki nykyiset uudet poliisit ovat jo valkoisten suomalaisten vihollisia ja poliisijohto on täysin korruptoitunut. Myös Suojelupoliisi on itse kertonut haluavansa olla Suomen CIA, eli hallita huumekauppaa, kiristää ja salamurhata ihmisiä, myydä naisia ja lapsia, tehdä terrori-iskuja ja pyörittää terroristijärjestöjä. Älä koskaan luota poliisiin. Ovat jopa itse kertoneet avoimesti haluavansa tehdä rikoksia, myöntävät toimivansa poliittisin syin ja jutut tutkitaan globalistisen ideologian valossa. Poliisi on myös myöntänyt suojelevansa korruptoitunutta Sauli Niinistöä poliittisista syistä!

Comments are closed.