Free speech 11 heinäkuun, 2020

 

 

Miltä Eurooppa näyttäisi, jos indoeurooppalaiset eivät olisi sitä koskaan valloittaneet?

 

No, ainakin suomensukuiset kansat hallitsisivat suurta osaa nykyisen Venäjän alueista mukaanlukien Moskovan alue.

 

 

Tosin eivät suomensukuiset juuri voi indoeurooppalaisia syyttää. Vielä noin 1000 eKr. suomensukuisilla kansoilla oli melkein kaikki alueet hallussaan, kuten alla olevassa kartassa näkyy.

 

Itse asiassa vasta tuhat vuotta sitten slaavit alkoivat tosissaan tunkeutua suomensukuisten alueille. Eikä edes mitenkään kovin aggressiivisesti, vaan vähitellen.

 

Suurin syy oli suomensukuisissa kansoissa, jotka alistuivat niin helposti valloittajan armoille. Esimerkiksi Moskovan alueen merjalaiset alistuivat niin nopeasti, ettei kukaan edes enää muista heitä.

 

Tämä siitä huolimatta, että Moskovan nimi tulee todennäköisesti merjalaisten moskaheimon nimestä.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Suomalaiset orjamielisiä? Miten pelastaa Suomi?

 

 

1 thought on “Valloittajakansa indoeurooppalaiset vs. suomensukuiset kansat

  1. Perussyy ei ole valloittajissa, vaan meissä itsessämme, suomalais-ugrilaisissa kansoissa. Me yksinkertaisesti alistumme äärimmäisen helposti. Ennen pitkää joku ns. aggeessiivinen valloittaja olisi tullut ja tehnyt saman. Me tuhoudumme ja olemme tuhoutuneet koska me annamme muiden tuhota ja hävittää meidät. Turha syyttää muita katoamisestamme jos olemme näin alistuvia raukkoja ja sulaudumme heti muihin kansoihin! Suomalaiset miehet, miksi te olette niin raukkamaisia ja pelkureita? Kunnioittakaa naisianne, mutta älkää kuitenkaan antako naisten hyppiä silmille, muuttua hulluiksi ja tuhota Suomea! Suomalaiset naiset, miksi te suorastaan vihaatte miehiänne, olette äärimmäisen hankalia ja ette halua lapsia ja perhettä? Tämä on se perussyy tuhoomme, eivät valloittajat!

Comments are closed.