1 thought on “Don’t Talk to the Police

  1. Mies joka oli johtava syyttäjä Nurembergin näytösoikeudenkäynneissä oli hyvin mahdollisesti itsekin äärimmäisen korruptoitunut ja epärehellinen henkilö. Oikeudenkäynnit olivat alusta asti rikollisten massamurhaajien ja sotarikollisten näytösoikeudenkäyntejä.

    Ennen pitkää amerikkalaiset ja Yhdysvallat saadaan kuitenkin vielä tuomiolle rikoksistaan, sillä Yhdysvaltojen imperiumi on kaatumassa ja historian kirjoittaneesta rikollisesta voittajasta tulee rikollinen häviäjä joka on joutumassa vastuuseen. Monelle amerikkalaiselle tuleekin yllätyksenä, että he joutuvat vielä maksamaan kymmenien vuosien oksettavista rikoksistaan ja maailma on täynnä vain amerikkalainen vihollisia, ei ystäviä, johtuen siitä, että he ovat kymmeniä vuosia tehneet joka puolelle amerikkalaisten vihollisia, myös Suomeen. Yhdysvallat miehittää tälläkin hetkellä vihamielisesti ja rikollisesti Suomea ja ovat suurelta osin Suomen aivopesun takana, joka käy ilmi mm. Naton Institute of Statecraftin vuodetuista asiakirjoista. Länsiliittouma aivopesi ensin Saksan ja tämän jälkeen Suomen aivopesua yhdessä liittolaistensa kommunistien kanssa.

Comments are closed.