4 thoughts on “Päivän kuva

 1. Pizzagate out Kodintekstiilit in kertoo NewsWeek.

  WayFair tavaratalosta saa tilata luksustyynyjä, joiden päälle on hyvä panna pitkäkseen. Tyynyjä löytyy jokaiseen mielihaluun. Saatavana kaikissa väreissä! Muista tilatessa mainita koodi. Niitä ovat muiden muassa.

  – Neriah
  – Yaritza
  – Samiyah
  – Alyvia

  P.S.
  Myymälässä myös mahdollisuus kokeilla tyynyjä ennen ostopäätöksen tekemistä. Kokeileminen tietenkin on maksullista ja onko sen väliä, koska eihän kukaan näitä osta itse hankkimillaan rahoilla.

  – Hinnat alkaen vain 12’699,99 dollaria.

  https://www.sott.net/article/437886

 2. Google ja Apple ovat ottaneet itselleen oikeuden verottaa ylikansallisesti sovelluskehittäjiä. Verotus tapahtuu siten, että päästäkseen AppleStoreen tai Googlen vastaavaan palveluun sovelluksen omistaja sitoutuu maksamaan verona 30% kaikesta sovellusmyynnistä vaikka se ei tapahdu Storen kautta.

  – Tämä on ensiaskel kohti globaalia verotusta, jossa veron saajana ovat ylikansalliset yhtiöt.
  – Lähellä on tilanne, että sairausvakuutusta tai henkivakuutusta ei vakuutusyhtiö myönnä, jos ei ensin saa Googlen lausuntoa vakuutettavasta.
  – Entä muut vakuutukset. Helppo nakki Googlelle. Varsinkin kun tulitukea saa USA:n hallitukselta.

  Vakuutustoiminta on etulinjassa, koska sen funktio on sama kuin valtion: suojelun tarjoaminen maksua vastaan.
  – Valtion tehtävät on helppo siirtää BigMedian hallitsemille vakuutusyhtiöille.
  – Valtioista tulee maailman hallitsijoiden huarakonttoreita.

  Euroopan komissio on aloittanut tutkimuksen aiheesta ja ProtonMail on suostunut todistajaksi. Euroopan komission on kuitenkin lahjottavissa pikkurahalla, joten näistä tutkimuksista ei tule mitään. Päin vastoin. Seurauksena todennäköisesti on vain säädöksiä, jotka vahvistavat BigMedian monopolin globaaliin verotusoikeuteen.

  – Ihan pelottaa ProtonMailin puolesta. BigMedian kostotoimet tulevat olemaan massiiviset.
  – Voi olla, että ProtonMail joutuu siirtämään toimintojaan turvaan Venäjälle ja Kiinaan.

  StalkerZone kertoo, että
  The State Duma is planning a round table with the participation of the creator of “VKontakte” and “Telegram” Pavel Durov to discuss the confrontation with the American companies Google and Apple, which charge 30% tax on sales of mobile apps.

Comments are closed.