Marco de Wit 12 heinäkuun, 2020

 

 

Suomen yksi kuuluisimmista ja rohkeimmista historioitsijoista, Teemu Keskisarja uskaltaa mennä yhä pidemmälle.

 

Keskisarja suorastaan sarjatulittaa vihafaktoja.

 

 

Sen sijaan, että ylistäisi BLM-liikettä tai itkisi hysteerisesti juutalaisten puolesta, Keskisarja muistuttaa suomalaistenkin kärsineen orjuudesta ja jopa kansanmurhasta.

 

Nyt on kyllä lähellä, että valtakunnansyyttäjä nostaa syytteen vihahistorioitsijaa vastaan.

 

 

 

 

Lue lisää:

Suomalainen vihahistorioitsija käytti sanaa neekeri ja vihavähätteli heidän orjuuttaan!

6 thoughts on “Äärihistorioitsija Teemu Keskisarja astuu yhä suuremmille varpaille

  1. Ei saa puhua vihafaktoja siitä, että jotkut ****set möivät suomalaisia joidenkin arabien seksiorjiksi, suomalaisia käytettiin tykinruokana valloittajien armeijoissa, sekä suomalaisia vietiin orjiksi Ruotsin kaivoksille. Vihollistemme mukaan afrikkalaiset rakensivat Suomen. Haha. Tämän jälkeen ****set syyttävät suomalaisia kolonialisteiksi, vaikka monet ****set itse kävivät orjakauppaa! Vaadin ***lta yhteistä häpeän ja syyllisyyden osoitusta, eikä vain orjakaupasta, vaan massamurhista, huumekaupasta, taloudellisesta riistosta ja kansanmurhista, sekä valkoisten lasten uhraamisesta.

  2. Teemu Keskisarja ei suvakkiudestaan huolimatta ymmärrä miksi meidän pitää seurata maailman iljettävintä ja kaikkein epäonnistuneinta, kuvottavinta ja luonnottominta ideologiaa. Mikään luonnonvastainen ei voi käytännössä toimia. Pääsääntöisesti kaiken pitää perustua luontoon ja sille miten ihmiset luontaisesti toimivat, vaikka tämä ei tarkoita sitä, että meidän pitäisi joka asiassa antaa vaistojemme viedä meitä. Vaistomme kuitenkin usein saavat meidät ja ne muut käyttäytymään tietyllä tavalla.

  3. Hallittu kysymys.

    Se tulisi kysyä fiktiivimedialta, poliitikoita, ja sidosryhmiltä.

    Miksi halutaan ylläpitää suuria kaksoisstandardeja.

  4. Miten on mahdollista, että kommunismin todellisia taustavoimia ei koskaan saada kansantuomioistuimeen erittäin ankarille tuomioille? Kommunismin takaa löytyvät globalistiset riistipankkiirit, mutta jos päätämme saada heidät oikeuden eteen tuomiolle, heidät saadaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*