Marco de Wit 12 heinäkuun, 2020

 

Valtaeliitti koostuu pitkälle pankkiireista ja sionisteista.

 

Who rules the world? Bankers and Zionists!

 

Valtaeliitissä olevat johtavat sionistit ovat tietysti juutalaisia, kuten ovat myös monet johtavat pankkiirit. Juutalaisten asema valtaeliitissä on siis melko vahva. Tätä vihafaktaa ei kuitenkaan saa sanoa.

 

Ei myöskään sitä, että monimiljardööreistä hämmästyttävän moni on juutalaisia.

 

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että juutalaiset olisivat hallitsevaa eliittiä, vaikka hallitseva eliitti onkin pitkälle äärijuutalainen eli Israelin tukema. Tämän sanominen on kuitenkin vielä pahempi vihafakta.

 

Niinpä on mielenkiintoista, että juutalaiset itse kertovat olevansa yläluokkaa. Alla on tutkimustulos, jossa ihmisiltä kysyttiin mitä luokkaa he ovat. Juutalaisista peräti 13,7 prosenttia ITSE kertoi olevansa yläluokkaa. Valkoisista vain 3,3 prosenttia ilmoitti olevansa yläluokkaa.

 

Mustistakin peräti kolme prosenttia kertoi olevansa yläluokkaa, mutta se johtuu positiivisesta syrjinnästä. Eli älykkäimmät mustat saavat erittäin korkeapalkkaisia töitä suurelta osin ihonvärinsä ansiosta, koska pankkien ja suuryrityksien on pakko hankkia kiintiömustia estääkseen syrjintäkanteet. Mustia on vain 13% Amerikan väestöstä, jota yrityksillä on valtava kilpailu harvoista älykkäistä mustista.

 

Juutalaisten osuus puolestaan on seurausta älykkyydestä, mutta vain osittain. Paljon suurempi tekijä on juutalaisten keskinäinen lojaalisuus ja verkostoituminen. Tästä huolimatta yli 10 % yläluokka on valtava luku mitä ei nähdä missään muussa etnisessä ryhmässä.

 

Kuvassa linkki unz.comiin

4 thoughts on “Yläluokka juutalainen?

  1. Kauhean rasistinen ja stereotyyppinen vihakuva, joka väittää, että monet juutalaiset eivät muka tee ns. tavallisia paskatöitä. Vihakuva väittää monien juutalaisten itsensä sanovan, että he tekevät käytännössä paperitöitä, joka on törkeän rasistinen stereotyyppi juutalaisesta.

    Mitä tulee Israelin valtioon, niin meidän suurin virhe koskaan oli antaa Israelin valtion syntyä, mutta voimme vielä sulkea sen sivistyksen ulkopuolelle ikuisiksi ajoiksi ja kieltää Israelin valtion olemassaolo. Hyvin yksinkertaista.

  2. Musiikkiteollisuus on juutalaisten hallinnassa. Michael Jackson itsekin elinaikanaan puhui tätä vastaan ja halusi varoittaa kunnes kuoli. Juutalaiskritiikin myötä hänestä tehtiin pedofiil. On muitakin artisteja kuten mm. Tupac Shakur, joka puhui Killuminatista. Kaikki nämä, jotka ovat koittaneet tuoda totuuden julki, on saatu hengiltä ennemmin tai myöhemmin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*