Marco de Wit 13 heinäkuun, 2020

 

Laiton Lehti ei pelkää kertoa rumaa totuutta. Ei edes kansallismielisistä ja yleensäkin suomalaisista. Tosiasia on, että suomensukuiset kansat ovat vuosituhansia olleet hyvin alistuvaisia ja helposti aivopestävissä.

 

Valloittajakansa indoeurooppalaiset vs. suomensukuiset kansat

 

Suomalaisten alistuvuus ei ole kuitenkaan kiveen hakattua, vaan on suomalaisissa se kuuluisa sisu-vaihdekin. Mutta miten sen saisi päälle? Miten herättää suomalaiset? Tätä asiaa pohtii myös yksi lukija:

 

Alla on mielenkiintoinen video Jordan Petersonin luennosta, joka kertoo, että voimakkaan inhoreaktion omaavat ihmiset ovat taipuvaisia myös järjestykseen ja totalitarismiin. Samoin, että tietoisuus liittyy samaan asiaan. Pohjoisilla kansoilla on usein voimakas inhoreaktio, joka näyttää liittyvän taudinaiheuttajien välttämiseen. Etelän ja lämpimien alueiden ihmisillä näyttää olevan lievempi inhoreaktio, koska he kuolevat kuitenkin nopeasti ja nuorena, jolloin tärkeintä on lisääntyä nopeasti. Inhoreaktio voi olla myös hieman erilainen, ehkä riippuen mitä ihminen on kehittynyt välttämään.

 

Suomalaiset voi herättää kaksi asiaa, ainakin hetkellisesti:

 

– Äkillinen, suuri, hyvin näkyvä matuvyöry, jollainen nähtiin 2015. Suomalaiset saatiin kuitenkin rauhoitettua hyvin nopeasti, kun rikokset saatiin piiloon ja pimitettyä.

 

– Valtava talouskriisi, jolloin ihmisten henkilökohtainen varallisuus häviää, he alkavat nähdä nälkää, he eivät saa terveydenhuoltoa ja he lähtevät nälissään ja ilman töitä kaduille ja alkavat vaatimaan muutosta. He muuttuvat valmiiksi radikaaleillekin muutoksille ja radikaalille kansallismielisyydelle.

 

Yksi asia mikä myös suomalaisiin näyttää tehoavan on inhoreaktio. Koronahysterian aikana suomalaisilla on ollut valtava inhoreaktio ja hysteria, että he saavat tartunnan, jos he koskevat jotain tai ovat muiden ihmisten lähellä.

 

Miten korona liittyy ihmisten herättämiseen on, että avointen rajojen ja ulkomaalaispolitiikan kohdalla pitää puhua myös mm. tartuntataudeista kuten tuberkuloosista, kuinka suomalaiset ovat vaarassa saada tuberkuloosipommin ja se on luultavasti tulossakin. Tuberkuloosi on vaarallinen, mutta puhkeaa viiveellä vasta vanhuusiällä. Osittain tuberkuloosin tarttumista suomalaisiin ei voi edes todistaa tai sitä ei voi todistaa ettei se olisi tulossa, joten lääkäritkin tietävät, että on hyvin mahdollista, että Suomeen on tulossa mm. tuberkuloosipommi. Ihmisille rajavalvontaa ja ulkomaalaispolitiikkaa pitää perustella myös tartuntataudeilla, mikä on myös oikeasti perusteltu syy, mutta tämä herättää myös suomalaisten inhoreaktiota ja he voivat haluta järjestystä. On myös muita tartuntatauteja mitä pitää alkaa rajoittamaan ja torjumaan.

 

Suomalaiset voivat alkaa haluamaan rajoja ja ulkomaalaisia pois, koska tajuavat, että näiltä voi saada vaarallisia tauteja ja he usein kantavat vaarallisia tauteja, joita tuovat vielä lomaillessaan kotimaissaan, vaikka eivät palaakaan niihin. He voivat myös alkaa karsastamaan näitä enemmän.

 

Lääkäreidenkin mukaan lisäksi antibiootit lakkaavat pian toimimasta, joka aiheuttaa valtavia määriä kuolemia ja infektioita. Normaalien leikkaustenkin yhteydessä annetaan antibioottikuureja. Maille onkin elintärkeää minimoida kulkutautien saapuminen maahan, jotta antibiootteja voidaan käyttää mahdollisimman pitkään, sillä nykyisin tavallisetkin taudit voivat aiheuttaa kuolemia ja vakavia vammoja, jos antibiootteja ei voida käyttää.

 

Globalistit näyttävät pyrkivän rauhoittamaan ihmisiä vähentämällä maahanmuuttoa, mutta totaalinen talousromahdus näyttää olevan väistämätön.

 

Talousromahdus ja resurssien loppuminen luultavasti lopettaa myös Calhounin hiirikokeen tapaisen tilan, jossa ihmisillä on käytännössä rajaton määrä tilaa, vettä, ruokaa, seksiä jne., eikä mitään luonnonvalintaa. Resurssien loppuminen herättää heidät tästä tilasta, ainakin ei-mutantit.

 

 

 

Lue lisää eksponentiaalisesti lisääntyvistä mutanttinoidista:

Tohtori Edward Dutton: Miten tunnistat suvakkinoidan?

 

 

4 thoughts on “Miten herättää suomalaiset ennen kuin mutanttinoidat tuhoavat Suomen?

 1. 2015 matuvyöry, 2017 Turun terrori-isku, matujen rotuviha suomalaisia kohtaan(raiskaukset, murhat pahoinpitelyt) ja taudit ovat kaikki olleet herättäviä impulsseja.

  Talouskriisi tulee olemaan silmiä avaava shokki, mutta edelleen lapsia aivopestään suvakismiin varhaiskasvatuksessa ja koulu-instituutiossa. Myös homosaatio on käynnissä. Tosin ihmiset ovat alkaneet heräämään sateenkaaripropagandan haitallisuudesta.

  Miten asiat saadaan järjestykseen? Ehkäpä pieni sisällissota ja Tammisaaren ja Hennalan leirien uudelleen avaaminen!

 2. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kustaa_Aadolf_(Ruotsin_perint%C3%B6prinssi)
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kustaa_Aadolf_(Ruotsin_perint%C3%B6prinssi)#/media/Tiedosto:Famous_spectators_of_athletics_game_Finland-Sweden-Germany,_September_1940_in_Helsinki.jpg
  🇫🇮
  ”Kuvassa vasemmalta Suomen Urheiluliiton puheenjohtaja Urho Kekkonen, sotamarsalkka Mannerheim, Ruotsin perintöprinssi Kustaa Aadolf, pääministeri Risto Ryti ja Saksan urheilujohtaja Hans von Tschammer und Osten.”
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Hans_von_Tschammer_und_Osten#/media/Tiedosto:Tschammer-und-Osten-1940.jpg
  🇫🇮
  ”Hans von Tschammer und Osten (kesk.) Helsingissä kesällä 1940. Vasemmalla K. E. Levälahti ja oikealla J. W. Rangell.”
  🇫🇮
  ”Tämä valokuva on ilman lähioikeuden suojaa, koska tämän valokuvan luontivuodesta on kulunut 50 vuotta tai se on julkistettu ennen vuotta 1966. Suomen tekijänoikeuslain 49a § mukaan valokuvien lähioikeus raukeaa valokuvista, jotka eivät ole valokuvateoksia, 50 vuotta luontivuoden jälkeen. 50 vuoden suoja-aika tuli kuitenkin voimaan vasta vuoden 1991 alussa. Sitä ennen valokuvien suoja-aika oli 25 vuotta julkistamisvuodesta vuoden 1961 lain oikeudesta valokuvaan 16 § mukaisesti, joten vuoden 1991 alussa kaikki ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat olivat vapaita. Valokuvat, jotka olivat jo ilman valokuvien lähioikeuden suojaa vuoden 1991 alussa, säilyivät vapaina, ja siten valokuvien lähioikeus on rauennut myös kaikista ennen vuotta 1966 julkistetuista valokuvista. Katso COM:TKS#Suomi lisätietoja varten.”
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kustaa_Lev%C3%A4lahti
  🇫🇮
  ”Levälahden vanhemmat olivat suutari David Kämäräinen ja Klaara Maria Mulli.” ”Vuonna 1919 Levälahti siirtyi suojeluskuntaliikkeen palvelukseen, ensin Joensuun piirin päälliköksi ja seuraavana vuonna yleisesikunnan osastopäälliköksi vastuualueenaan voimistelu- ja urheilutoiminta reservin kapteenin arvoisena. Tässä tehtävässä hän toimi ensin reserviupseerina mutta kävi 1926–1927 vuoden mittaisen muuntokoulutuksen aktiiviupseeriksi.”
  🇫🇮
  https://www.geni.com/people/Klara-Maria-Mulli/6000000034340139527
  🇫🇮
  https://www.geni.com/people/Lt-Col-Kustaa-Emil-Lev%C3%A4lahti/6000000023450213904

  1. Ei. Ruåtsista johdetetun aivopesun lopettaminen on ratkaisevassa asemassa -tehtävä ei ole helppo sillä AITOSUOMALAISEN identiteetin löytäminen vaatii 900 vuotta kestäneen valheen murskaamisen. Suomalaisuuden pahimmat viholliset ovat ruotsi, ruotsalaiset ja suomenruotsalaiset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*