Free speech 13 heinäkuun, 2020

 

Poliisiopisto ei aio luovuttaa. Se on päättänyt pysytellä mukana ajan hermolla. Rehtorinsa johdolla poliisiopisto jatkaa eturintamassa taistelua rasismia vastaan.

 

Rehtori on vuosia korostanut poliisiopiskelijoille, ettei nollatoleranssista tingitä milliäkään. Syrjivät mielipiteet eliminoidaan heti!

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Täydennyskursseilla uusia poliisioppilaita on opetettu polvistumaan mustien ja muiden sorrettujen edessä, mutta sekään ei ole riittänyt poliisiopiston rehtorille. Myös taistelua makeaa rasismia vastaan on voimistettu.

 

 

Poliisiopiston rehtori tuomitsee Fazerin rasistisen mainoskampanjan

 

Kaikesta tästä työstä huolimatta kentältä on kuulunut, että kaikki poliisit eivät ole sisäistäneet omia etuoikeuksiaan. Niinpä opetuksen apuvälineeksi on otettu uhripyörä.

 

Poliisiopiston uusi uhripyörä

 

 

Uhripyöräkään ei kuitenkaan riitä, koska se ei kunnolla paljasta rakenteellista rasismia. Poliisia johtava sisäministeri Maria Ohisalo vaatii poliisin ottavan huomioon myös intersektionaalisen feminismin.

 

Maria Ohisalo taas puutteessa: Intersektionalismi apuun

 

 

Poliisiopisto täydennyskouluttaa nyt poliiseja uuteen intersektionalistiseen feminismiin. Yhtälöitä on osattava ratkaista myös kentällä, jotta osaa polvistua oikeaan aikaan sorrettujen edessä. Parhaimmat oppilaat osaavat jopa ratkaista tilanteen ryömimällä mellakoitsijoiden edessä.

 

Päivän video: Poliisi rähmällään

 

Tässä esimerkki Laittomalle Lehdelle lähetetystä opetusmateriaalista.

 

 

 

Rehtori myöntää, että uudelleenkoulutus ei riitä, jos poliisit eivät puhdista myös mielipidehistoriaansa. Jokaisen poliisin pitää sekä tiedostaa että tunnustaa miten rakenteellinen rasismi on myrkyttänyt heidän ajatuksensa.

 

Varsinkin rasistiset elokuvat ja TV-sarjat ovat vuosikymmenien ajan vaikuttaneet poliisin asenteisiin. Alla esimerkkinä kaksi poliisiopiskelijoihin erityisen vahingollisesti vaikuttanutta elokuva- ja TV-sarjaa.

 

Indiana Jones -elokuvat ovat vuosikymmenten ajan aivopesseet poliisikokelaita islamophobiaan.

 

 

Vielä vaarallisempi oli Sledge Hammer! Anteeksipyyntö on ehdottoman välttämätöntä tai muuten joutuu uudelleenkoulutukseen.

 

Rehtori korostaa, että nollatoleranssista pidetään kiinni. Mitään ”lieventäviä” rasistisia asianhaaroja ei ole olemassa. Hammer-vitsistä lentää heti ulos poliisiopistosta!

 

 

 

Lue lisää:

 

Viharikokset pride-värejä vastaan lisääntyvät maailmalla

 

Lopettaako poliisi Laittoman Lehden näiden vihapuheiden takia?

 

3 thoughts on “Poliisiopiston täydennyskurssi. Osa 73: Intersektionalistinen yhtälö

  1. Mistä laiton lehti on saanut nämä,käsittääkseni materiaali on salaista eikä luovuteta ihan jokaiselle vaadin selitystä asiaan???

Comments are closed.