Marco de Wit 14 heinäkuun, 2020

 

Muutama päivä sitten Jessica Whitaker käveli kaveriensa kanssa kaupungilla, kun heitä lähestyi aggressiivisen oloinen BLM-liikkeen kannattajien ryhmä.

 

Jessica huusi BLM-väelle, että kaikilla elämillä on arvoa. Tästä BLM-väki ei pitänyt, vaan meinasi tulla tappelu, kunnes Jessican poikaystävä näytti kantavansa asetta.

 

 

Jessica seurueineen jatkoi matkaa, kunnes yllättäen Jessica ammuttiin BLM-väen toimesta.

 

Luonnollisesti valtamedia ei ole tästä murhasta kiinnostunut.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Poliisi yrittää selvittää mitä on tapahtunut, mutta mitään ylimääräisiä resursseja ei heille anneta eikä valtamedia tietysti auta pätkääkään syyllisten kiinni saamisessa.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Whitakerin 3-vuotiaan pojan tukemiseksi perustettu rahasto on jo kerännyt yli 60 000 dollaria.

 

 

 

Keskustelu- ja tutkimusfoorumi Reddit on niin poliittisesti korrekti, että on kieltänyt murhasta keskustelun ja tutkimisen.

 

Kuvassa linkki Redditiin

 

 

 

 

4 thoughts on “BLM-eläimet tappoivat naisen, koska sanoi: Kaikilla elämillä on arvoa!

  1. Nämä terroristit ja heidän rahoittajansa pitää saada erittäin ankarille tuomioille kansantuomioistuimeen! Kyseessä on terroristijärjestö, jota rahoittaa mm. George Soros ja muut koukkunokkaiset ihmiset, jotka hierovat käsiään yhteen. Tutkikaa ketkä rahoittivat kommunistien massamurhat ja vallankumoukset! Rikolliset massamurhaajat ja satanistit pitää pysäyttää tällä kertaa!

  2. Perkeleen globalistien suojelemat terroristipaskat! White Lives Matter! Tämän liikkeen tukijat pitää saada tuomiolle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*