Marco de Wit 14 heinäkuun, 2020

 

Monet ovat pitkään ihmetelleet mistä Black Lives Matter-liike on saanut rahansa. Miksi suurpääoma tukee kaikin tavoin mellakointiin yllyttävää BLM-liikettä?

 

 

 

BLM-mellakkaliikkeen yhtenä tärkeimpänä perustajana pidetään Alicia Garzaa. Suomen wikipedia kertoo seuraavaa:

 

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Englanninkielinen Wikipedia kertoo Garzan saaneen sukunimensä mieheltään. Sitä ennen hänen nimenään oli Schwarz, koska hänen isäpuolensa oli juutalainen. Schwarz-Garza kokeekin itsensä juutalaiseksi.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Eiköhän ole selvää, että nimenomaan Garza on järjestänyt suuren rahan tukemaan BLM-liikettä. Tätä ei tietysti kerrota alla olevassa virallisessa BLM-historiikissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “BLM-liikkeen johtaja juutalainen?

 1. Miten on mahdollista, että on joitain ***** joita ei koskaan saada vastuuseen ja tuomiolle? Pankkiirit järjestävät vähän väliä kansanmurhia, sotia ja tuhoavat kansakuntia ja he livahtavat aina vastuusta. BLM-terroristien taustan ei pitäisi tulla yllätyksenä. Vanha juttu joka toistuu jälleen! Nimikin on sopivasti vaihdettu! Globalistit, kansanmurhaajat ja maanpetturit pitää saada kansantuomioistuimeen erittäin ankarille tuomioille ja heidät saadaan vielä! Rikolliset pitää metsästää kiinni, vaikka ovatkin pankkiireja ja tietystä ********! Kuvat talteen kansanmurhamuseoon, jotta jälkipolvet näkevät keitä nämä rikolliset massamurhaajat oikeasti ovat ja mitä he ovat tehneet!

 2. Miksi monen kommunisti ja mädätysryhmän johtaja tai rahoittaja on ollut ***********? Miettikääs sitä. Kevin Macdonald on kirjoittanut hyvän kirjan: Culture of Critique.

 3. On päivänselvää että valkoisiin kohdistuvaa vainoa ylläpitää *********** -näin tapahtuu oli tämä muija välikätenä tai ei. Rahoituksen alkuperä selittää myös sen miksi juutalaisten juoksupojaksi osoittautunut Trump on (taas kerran) tyytynyt ainoastaan kaivelemaan muniaan kun pitäisi IHAN OIKEASTI tehdä jotain toimenpiteitä valkoisiin kohdistuvien sortotoimien lopettamiseksi. Sellaiseen ei (((isännät))) hänelle lupaa myönnä -tämän on huomanneet kaikki muut paitsi kuu-
  uskovaiset hönöt jotka eivät ylipäätään halua puhua sanaakaan idolinsa selkeääkin selkeämmästä toimimisesta PELKÄSTÄÄN (((kauppiaskansan))) maailmanhallinnon varmistajana.

  Kuu-uskovaisten olisi syytä pikkuhiljaa heräillä karuun todellisuuten. *********** nauraa teille ja teidän pelkkään mielikuvitukseen perustuvalle maailmanpelastus operaatiolle.

  Jos energiaa kerran on noin paljon käytössä niin se pitää kohdistaa VALKOISTEN SUOMALAISTEN pelastamiseen. Ameriikan ihmemaasta on (tälläkään kertaa) turha odottaa mitään muuta kuin isoa sankosellista paskaa niskaan!

  Näin se on aina ollut ja näin se on myös nyt. Sellainen on umpimätä U$rael -eikä muuksi muutu olipa presidenttinä kuka tahansa. ********** on kaapanneet siellä vallan jo vuosikymmeniä sitten ja valkoisilla kyyti senkun kylmenee loppua kohti mennessä!

  1. Haluatko keskustella kasaareista, aškenaseista, vai sefardeista? Saa kai sitä paskastakin jutella, miksei siis juutalaisistakin?

 4. No ei mitenkään ihme, sillä juutalaisethan ovat hommanneet siirtolaisia miljoonittain Eurooppaan ja luultavasti eurooppalaisten rahoilla, jos eurooppalaiset maat antavat rahaa juutalaisten HIAS pakolaisjärjestölle. Epäilen vahvasti että näin on käynyt. Eikä siirtolaisten matkat ole mitään kärsimystä, vaikka mediassa näin valehdellaan. Vaan he matkustavat mukavasti. Yöpyvät hotelleissa ja syövät ravintoloissa.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*