3 thoughts on “Dirty Harry on feminism and women’s quotas

  1. Likainen Harry pisti vielä sekopäiset feministit hiljaiseksi. Tytöt saa pysyä poissa eturintamalta ja kunnon miehet pitämään järjestystä. Tällä hetkellä suomalaisista miehistäkään ei ole kuitenkaan mihinkään. Juovat vain kaljaa ja valittavat kotona tekemättä mitään maan asioille!

    1. Näin työssäkäyvänä haluaa pitää vielä työpaikkansa ja yrittää suht normaalia elämää, joutumatta vankilaan, siksi odottelen sotaa jolloin ei turhista muslimeista ja vihervasemmistosta välitetä hevon saatanaa eikä vihapuheesta yms.kommunistipaskasta. Ennenkuin kerrot miksi et itse ole mitään tehnyt millekkään, luulen että juot kaljaa päivät pääskytysten ja kirjoittelet miksi kukaan ei tee mitään?

      1. Odottelet sotaa? Hah… Kaikki luuserit sanovat aina samaa. Kyllä minä sitten kun tulee sota… niin, kyllä minä sitten perkele… sitten kun tulee sota niin kyllä minä sitten vielä… suomalaisia tyttöjä ja naisia raiskataan koko ajan ja miehiä tapetaan! Olet jo sodassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*