Free speech 16 heinäkuun, 2020

 

Tätä vauhtia maailman tulee tuhoutumaan, koska keskimääräisen älykkyysosamäärän romahtaminen tapahtuu sivistystä ylläpitävissä länsimaissa.

 

Usein 90 ÄO-pistettä pidetään teknologisen yhteiskunnan minimitasona. Sen alle ollaan kuitenkin menossa vauhdilla, joten tätä vauhtia koko maailma on tulevaisuudessa kuin Afrikka.

 

 

Uusin ÄO maailmankartta!

 

Ketkä tulevat hallitsemaan maailmaa? Muslimit, juutalaiset vai kiinalaiset?

 

 

 

 

4 thoughts on “Päivän kuva

 1. Tohtori Edward Dutton on ohjelmissaan tuonut esille kuinka monilla eri mittareilla meistä on tullut koko ajan tyhmempiä, rumempia, fyysisesti ja henkisesti sairaampia. Viktoriaanisen ajan Englannissa keskimääräisen kansalaisen älykkyysosamäärä oli noin 115, sama kuin nykyisin nykyajan lääkärillä! Duttonin mukaan älykkyyden syöksykierre johtaa lopulta maailman väestön romahtamiseen, jolloin lähes kaikki kuolevat, paitsi kaikkein kaikkein terveimmät, älykkäimmät, uskonnollisimmat ja kansallismielisimmät. Duttonin mukaan tämä johtuu siitä, että lopulta älykkyytemme ei enää kykene ylläpitämään hyvin kehittynyttä sivilisaatiota, jolloin sairaalat, sähköntuotanto jne. lakkaavat toimimasta ja lopulta lähes kaikki maailman väestö kuolee.

 2. https://ls24.fi/uutiset/kaupan-henkilokunta-ja-asiakkaat-pysayttivat-ison-napistelijaseurueen-kauppias-kiitteli-lapissa-pidetaan-yhta
  💪
  https://www.facebook.com/Kauppakulma
  💪
  K-Market Lapinpata
  ”Huomenta!
  Harvoin tiedotamme näistä, mutta nyt teemme poikkeuksen.
  Eilen meillä sattui ikävä tapaus keskellä päivää, kun erään seurueen mukaan lähti tavaraa maksamatta. Haluan tässä kiittää ripeästi toiminutta henkilökuntaa ja myös paikalla olleita asiakkaita avusta. Saimme suurimman osan tavaroista onneksi takaisin ja myöhemmin illalla poliisi nappasi myös tekijät. 🚔
  Lapissa pidetään yhtä 💪🏻 Kiitos
  T:kauppias
  P.S. Aurinkoista torstaita kaikille ☀️
  Good morning! We rarely inform about these, but now we make an exception. Yesterday we had an unfortunate incident in the middle of the day, when a group said we left without paying for stuff. I would like to thank the staff who acted quickly and also the customers who were there for their help. Luckily we got most of the stuff back and later in the evening police also caught the perpetrators. Let’s stick together in Lapland 💪🏻 Thank you T: merchant P.S. Have a sunny Thursday everyone ☀️” 🚔
  🥫
  https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-market-lapinpata

 3. Valtaosa väestöstämme tulee olemaan älyllisesti heikkoja. Yh-äitiejä ei laskta mukaan, koska ne ovat pyöräyttäneet mukulat pelkkää hyvyyttään. Nedridi mkululota, jotenkin ******** syntyy, mulatteja. Eivät le mustia eivätkä valkeita. Aina saavat syrjintää niin mustilta kuin valkeilta. On tuo. Ei kuulu mihinkään joukoon?

Comments are closed.