3 thoughts on “Talkradio: Kuvakulma Trumpista, jota valtamedia ei tule näyttämään sinulle

 1. Koko politiikka on pelkkää teatteria, huijausta. Trumpia kannattavat äänestävät ortodoksi-j:tä ja Clintonia, Obamaa ja Bidenia kannattavat äänestävät kulttuurimarxisti-j:tä. Tyhmille kansalaisille annetaan kaksi vaihtoehtoa, jotka ovat sama asia! Sama tilanne Iso-Britanniassa, Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä jne!

  Ihmiset eivät vain tajua, koska ovat niin fucking älykääpiöitä!

 2. On kuvia ja kulmia mutta totuus on että todellisuudessa juutalaiset johtavat ameriikan ihmemaata. Intiaaneilta varastettua maata!

  Paska maa. Typerä kansa. Tulee hajoamaan omaan ylimielisyyteensä. Valitettavasti vie monta vasallivaltiota mukanaan helvettiin…

  1. https://www.pilailupuoti.com/wp-content/uploads/org_AMA20261.jpg
   🏞️
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Intiaanit
   🏞️
   ”DNA-tutkimusten mukaan intiaanien perimästä noin kaksi kolmasosaa on tullut itäaasialaisilta. Yksi kolmasosa on tullut muinaiselta pohjoiseuraasialaiselta väestöltä, joka on sittemmin kadonnut risteydyttyään muihin väestöihin. Tämä väestö antoi geenejään myös eurooppalaisille, minkä seurauksena intiaanien ja eurooppalaisten välillä on havaittu geneettinen yhteys. Erään vanhemman teorian mukaan osa ensin saapuneiden intiaanien esi-isistä saattoi olla Euroopan lounaisia rannikkoalueita asuttaneita solutrealaisia, jotka tulivat Amerikkaan Ranskasta ja Espanjasta jään reunaa kulkevaa Atlantista reittiä pitkin. Monet kiistellyt arkeologiset löydöt viittaavat vahvasti siihen, että Amerikassa on saattanut asua ihmisiä jo noin 40 000–20 000 vuotta sitten. Jotkut tutkijat ovat löytäneet varhaisimpien amerikkalaisten populaatioiden yhteyksiä Australian ja Melanesian alkuasukkaisiin. Vanhimmat luurankolöydöt ovat noin 10 000 vuotta vanhoja.
   Uusien DNA-kartoitusten odotetaan tarkentavan ihmisen leviämishistoriaa myös Amerikan mantereella. Eräät alkuperäiskansoja edustavat järjestöt ovat kuitenkin ilmaisseet epäluulonsa näitä tutkimuksia kohtaan, koska niiden pelätään vaarantavan kansojen omat alkuperäkertomukset.”
   🏞️
   ”Kanadan intiaanien kansallinen veljesjärjestö (NIB) ehdotti Amerikkojen ulkopuolelle yltävää kansainvälisestä järjestöä, joka pyrkisi alkuperäiskansojen aseman parantamiseen YK:n välityksellä. Monivaiheisten valmistelujen jälkeen järjestö loi yhteydet Australian ja Uuden-Seelannin alkuasukkaisiin sekä saamelaisiin.”

Comments are closed.