Marco de Wit 17 heinäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Nyt Britannian Yle pakkosyöttää lapsia transuagendaa. Mielenkiintoista nähdä milloin sama alkaa Ylessä ja miten homosaatioon jo mukaan lähteneet monet kansallismieliset asiaan suhtautuvat.

 

Kun annat pikkusormen homo- ja transuagendan pakkosyötölle, niin voit olla varma, ettei se lopu ennenkuin tunnustat heteroetuoikeutesi, polvistut homojen ja transujen eteen sekä pistät lapsesi heidän johtamalle pridekurssille.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “BBC:n transut kohta Ylessä

  1. Älkää antako periksi homosaatiolle ja transusaatiolle, vaikka olettekin kirotun pelkureita suomalaisia, jotka alistuvat kaikelle. Tämä ei ole asia mille lapset kannattaa altistaa, jos oikeasti rakastatte lapsianne. Vaikka olettekin itse kirotun raukkoja, ajatelkaa edes omia ja muiden suomalaisten lapsia, sekä tulevia lapsianne.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*