Marco de Wit 17 heinäkuun, 2020

 

Argentiinassa ihmetellään miten yli kuukauden merellä ollut kalastusaluksen koko miehistö on voinut saada koronan, kun kerran ennen merille lähtöä kaikki saivat koronatestissä negatiivisen tuloksen.

 

 

Asia tietysti voidaan selittää niin, että testaaminen epäonnistui ja testitulokset ovat jossain välissä olleet virheellisiä.

 

Tanzanian presidentti: Eläimet ja hedelmätkin koronapositiivisia

 

Tämä kuitenkin herättää monia kysymyksiä. Ensinnäkin mistä tietää milloin testitulos on oikea? Vai saako tällaista vihakysymystä edes kysyä?

 

Lääkäri Antti Heikkilän koronaskeptismi sensuroitu

 

Miten koronatestituloksen ylipäätään voi varmistaa?

 

No tietysti eristämällä kyseinen virus, mutta – yllätys, yllätys – niin ei käytännössä koskaan tehdä, vaan etsitään viruksesta epäsuoria todisteita PCR- ja vasta-ainetesteillä.

 

Mutta mistä tietää, että ne kertovat viruksesta, jos sitä ei ole koskaan eristetty?

 

No, ei tiedäkään, väittää Jon Rappoport.

 

Kuvassa linkki artikkeliin

 

Onko todellakin niin, että Covid-19 virusta ei ole kiireessä koskaan eristetty? Siltä näyttää, koska ainakaan kiinalaiset eivät sitä tehneet eikä nähtävästi myöhemmin myöskään länsimaat.

 

Mutta siinä tapauksessa testit olisivat täysin arvottomia. Itse asiassa yhtä arvottomia kun AIDS-testitkin.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Onko korona samanlainen scamdemia eli totaalinen huijaus kuin AIDS eli kutsutaan monia sairauksia ja tauteja uudella nimellä? Eli pistetään kaikki matujen levittämästä tuberkuloosista, uuteen 5G-säteilyyn ja teollisuuden myrkkysaasteisiin koronan piikkiin.

 

Öljynjalostuksen ilmansaasteet lisäävät koronakuolemia? Nestekin syyllinen?

 

Tartuntojen laskeminen näyttää siis hyvin mielivaltaiselta, mutta vielä mielivaltaisempaa farssia on kuolinsyiden arvioiminen. Useissa maissa koronan piikkiin laitetaan kaikki kuolemat, joissa (testien mukaan) on koronavirus mukana.

 

New Yorkin hautaustoimistot ihmeissään: Kaikki vainajat kuolleet koronaan

 

 

Koronakuolleisuuden väljät kriteerit ovat tietysti absurdeja. Se on ihan yhtä hullua kuin määritellä lähes kaikki kuolemat flunssakuolemiksi, koska (testien mukaan) vainajasta löytyi flunssavirus. Tämän jälkeen sitten voisimme sulkea koko maailman, koska valtavan tappava flunssa-aalto leviää kaikkialla ja tappaa varsinkin vanhuksia.

 

Laiton Lehti paljastaa: Ihmiset ovat kuolevaisia. Varsinkin 80-vuotiaina!

 

 

Koronakuolleisuus eroaakin eri maissa valtavasti sen mukaan mitä kuolinsyiden kriteereitä käytetään. Esimerkiksi Vietnam ilmoittaa, ettei siellä ole ollut yhtään koronakuolemaa. Siis siitä huolimatta, että siellä on 100 miljoonaa ihmistä ja se on Kiinan naapurimaa, jossa on paljon kiinalaisia.

 

Jos jossain maassa halutaan saada paljon koronakuolleita, niin väljennetään kriteerejä ja päinvastoin. Ovatko vietnamilaiset lääkärit tajunneet tämän ja päättäneet kääntää koronafarssin heidän kunniakseen? Eli kiristävät koronakuolleisuuskriteereitä ja sitten teeskentelevät Vietnamin terveydenhoitojärjestelmän olevan äärimmäisen tehokas ja lääkärien huippulaatuisia.

 

Ilmoittaisivat löytäneensä edes pari koronakuolemaa, niin ehkä joku uskoisi heitä.

 

 

 

 

Onko korona yhtä todellinen kuin noidat, yksisarviset ja tontut? Jotkut väittävät niitä nähneensä ja omaavansa epäsuoraa todistusaineistoa niiden olemassaolosta, mutta eivät ole vain vielä saaneet niitä kiinni ja eristäneet kaikkien tutkittavaksi.

 

Yksi asia tässä sotkussa on varma: Todistustaakka on niillä, jotka uskovat noitiin, yksisarvisiin tai koronaan.

 

 

Ei siis riitä, että kehuskelee taistelevansa yksisarvisilla ratsastavia tonttuja vastaan, joita tukevat luudilla lentävien noitien ilmavoimat. Pitäisi eristää ainakin pari näkymätöntä yksisarvista, tonttua ja noitaa. Ja uusi koronavirus.

 

Pelkät piirrokset eivät kelpaa todistusaineistoksi.

 

 

 

 

 

 

 

Seuraava kysymys on, että miten tutkijat, lääkärit ja lääketeollisuus voivat olla niin tyhmiä, että eivät edes yritä eristää virusta?

 

Vastaus on yksinkertainen: Elämme neekeritasavallassa.

 

Monet sanovat, että lääkärit on ostettu pankkiirien hallitseman lääketeollisuuden kautta. Kyllä, mutta se ei selitä miksi niin harva vaatii virusten eristämistä ja tutkimista. Ainoa lopullinen selitys on tyhmyys eli keskimääräisen älykkyysosamäärän alentuminen, joka on pahentanut sopulimaista ”tyhmyys tiivistyy ryhmässä” -ilmiötä. Tämä selittäisi miten aivoton koronahysteria on levinnyt niin helposti myös länsimaissa.

 

 

Päivän kuva

 

 

 

ÄO-kartat yliarvioivat älykkyyden, koska ne eivät ota huomioon valkoisten älykkyyden heikentymistä. Yleinen älykkyystaso on viimeisen sadan vuoden aikana romahtanut jonnekin keskiajan tasolle. Elämme Monty Python sketsissä, jossa ihmiset ovat idioottien tasolla. Siis nykyään myös valkoiset, joiden korkea älykkyys ja universalismi alunperin synnytti tieteen 10 sukupolvea sitten.

 

 

 

 

Pahinta on, että päinvastoin kuin keskiajalla, niin nykyään harvat aidot tiedemiehet erotetaan vihafaktoittajina ja heidän tilalleen nostetaan aitoja sekopäisiä mutantteja. Noidat ovat vihdoin päässeet valtaan.

 

 

Tohtori Edward Dutton: Miten tunnistat suvakkinoidan?

 

 

Lääkärin ammatti on yksi tyhmimmistä ja ahneimmista ammateista, jossa lääkärit aivottomasti noudattavat lääketeollisuuden ja sen lobbareiden käskyjä. Tämän takia esim. D-vitamiininkin suositusmäärät pudotettiin uskomattomalla tavalla kymmenesosaan. Suurin kuolinsyy ovat aivottomat lääkärit, jotka tappavat potilaitaan kuin liukuhihnalta.

 

Lääkäriliitto tappaa ihmisiä koronaan puutostiloilla

 

Tappaminenkaan ei kuitenkaan riitä globalistien ostamille lääkäreille, vaan koronahysterialla he tuhoavat sekä talouden että kansalaisvapaudet. Päämääränä on pankkiirien johtama totalitaristinen maailmanvaltio.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

Luonnollisesti maailmanvaltio pakkorokottaisi alamaisia uusilla vaarallisilla erikoisrokotteilla.

 

Bill Gatesin vastaiset mielenosoitukset alkaneet

 

Helposti alistuvat suomalaiset tulevat olemaan ensimmäisiä koekaniineja.

 

Suomi Bill Gatesin pakkorokoteohjelman koekentäksi?

 

 

Oli miten oli koronajutussa, niin ongelmana eivät ole niinkään mahdolliset tartunnat, vaan immuniteetti. Ihmiset olisivat kuolleet jo aikojen alussa sukupuuttoon, jos mahdolliset tartunnat tappaisivat helposti terveitä ihmisiä. Tartunta tai ei, niin olennaisinta on, että pistät vastustuskykysi kuntoon.

 

Paras lääke koronaan: Keskipäivän aurinkoa 30 min. tai D-vit. 100 mcg/vrk

 

 

 

Lue lisää:

Stefan Lanka: Haitallisia viruksia ei ole olemassa!

 

7 thoughts on “Onko koronavirus olemassa? Plandemic onkin scamdemic?

 1. Covid-19 kuuluu samaan ”holokaustista” alkaneeseen valhesarjaan jota (((kauppiaskansa))) on meille omistamansa median ja umpikorruptoituneiden poliitikkojen avulla pakkosyöttänyt.

  Minä en enää vuosiin ole paskapuheita uskonut ja nyt myös JUURI SINUN on aika herätä ja viitata kintaalla näille koko maailman hallintaa tavoitteleville psykopaateille.

  Ajattele itse. Älä suostu globalisti-eliitin orjaksi.

 2. Tapahtumat pitää tutkia erittäin tarkkaan ja langettaa syyllisille erittäin ankaria tuomioita kansantuomioistuimessa. Jotkut virkamiehet ja poliitikot alkavat tunnustamaan rikoksiaan. Suomalaisten ei tule maksaa enää euroakaan veroa ja maksuja Suomen valtiolle. Koittakaa ymmärtää, että nämä päätyvät rikollisten käsiin ja niillä rahoitetaan suomalaisten kansanmurhaa. Kansallismielinen suomalainen ei maksa enää veroja ja maksuja rikollisille.

 3. Niin, corona on feikki, alusta loppuun. Jopa ruotsin valemedia oli laittanut ruumiinavajan Elisabeth Enlundin lausunnon sinne, eli ihmiset eivät kuole virukseen.

  ”Ei todistusta viruksesta elimissä”

 4. Valtamediassa vouhkataan jatkuvasti Yhdysvaltojen korona-epidemiasta, mutta miksi naapurimaat Kanada ja Meksiko eivät yhtä ”kauheassa” tilassa? Ne ovat kuitenkin samaa maanosaa, niin luulisi koronan leviävän kulovalkean tavoin myös heille…

 5. Jotenkin kumma että flunssasta vouhotetaan näinpaljon. Ennen on flunssat tappaneet huomattavasti enemmän ihmisiä ja siitä ei olla puhuttu yhtään mitään, vaan pidetty ennemminkin luonnollisena vuosittaisena juttuna.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*