Marco de Wit 18 heinäkuun, 2020

 

Nyt Amerikassa väitellään toimiko poliisi väärin tämän BLM-pyörätuolimiehen kanssa.

 

Toisaalta musta mies on kyllä se joka heiluu ja jopa ottaa kiinni poliisin pampusta.

 

Toisaalta taas poliisien ei olisi tarvinnut muuta kuin ottaa pari askelta taaksepäin ja sitten puhua miehen kanssa rauhoittavasti. Eihän hän olisi voinut hyökätä tai karkuun lähteä!

 

Jostain syystä nämä poliisit kuitenkin alkavat painia miehen kanssa! Mitä järkeä?

 

 

 

Lue lisää:

Mielenosoitus murhaajapoliiseja vastaan

3 thoughts on “Poliisi vs. pyörätuolimies

  1. Afrikkalaisten *************** afrikkaan pitää aloittaa tai on liian myöhäistä. Eivät valkoiset omistaneet tai myyneet orjia. J:t möivät ja omistivat orjia, sekä toivat heitä Amerikkaan! Miksi valkoisten pitää maksaa ja kärsiä seurauksista? Miksi ihmeessä valkoiset menivät vapauttamaan *******? Idiootit valkoiset!

  2. Tuo nyt pitää olla itsestäänselvyys että poliisin pamppuun, aseeseen tai edes vaatteisiin ei saa koskea, saati yrittää ottaa niitä haltuunsa. Putkaan siitä joutuu, olit pyörätuolissa tai et/ valkoinen tai musta.

    1. Totta. Itsekin tunnen yhden pyörätuolissa istuvan valkoisen, joka ei kaipaa sen enempää erikoiskohtelua kuin kukaan muukaan. Ei ole vammaiskiintiöllä saanut yliopistopaikkaa.

      Itsekään en mitään autismi-korttia heitä, jos olisin samassa tilanteessa kuin videon musta mies. Olisihan se toisaalta kiinnostava testi, miten kävisi jos ottaisin autismi-kortin esiin, kun näillä mustillakin on oikeus huutaa rasistia ilman järkevää syytä. Kaikesta huolimatta, että ymmärrän ja kykenen elämään lakien mukaan ja kärsimään seuraukset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*