Free speech 18 heinäkuun, 2020

 

 

Lukijat ovat jo kuukausien ajan pommittaneet Laitonta Lehteä monenlaisilla vaihtoehtoisilla koronateorioilla. Monet näistä on myös sananvapauden ja tieteen nimissä julkaistu. Tiede ei voi kehittyä, jos vaihtoehtoisia teorioita ei suostuta edes kuuntelemaan.

 

Onko koronavirus olemassa? Plandemic onkin scamdemic?

 

Tosin usein ongelmana on ollut, että monet vaihtoehtoisia teorioita esittävät youtube-videot, nettisivut ja jopa tiedostot ovat sensuurin takia kadonneet!

 

Plandemic-elokuva sensuroitu nyt myös Google Drivestä!

 

 

Yksi eniten sensuroidusta ja erikoisimmista vaihtoehtoteorioista väittää, ettei haitallisia viruksia ole edes olemassa. Laiton Lehti ei pysty kunnolla arvoimaan teoriaa paitsi sanomalla, että sitä levittää korkeasti koulutettu virologi Stefan Lanka.

 

Lanka on tehnyt paljon yhteistyötä maailman yhden arvostetuimman virologin, Peter Duesbergin kanssa. Molemmat tulivat tunnetuksi 1990-luvulla akateemisen AIDS-sodan aikana.

 

Duesberg todisti, ettei mitään AIDS:ia edes ole olemassa, vaan monenlaisille – usein itse aiheutetuille – erikoissairauksille on vain annettu uusi nimi.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Duesberg väitti, että HIV-virus on täysin harmiton ns. matkustajavirus, joka ei aiheuta AIDS:ia. Lanka meni kuitenkin pidemmälle väittäen, ettei koko HIV-virusta ole edes olemassa.

 

Duesberg on kritisoinut Lankan näkemyksiä mm. sanomalla, ettei kannata mennä liian pitkälle, koska kukaan ei kuitenkaan usko liian kovia ja yllättäviä väitteitä.

 

 

 

 

Tämän jälkeen Lanka meni vielä pidemmälle väittäen, ettei mitään muitakaan patogeenisiä viruksia ole olemassa.

 

Lanka ei kiistä bakteerien olemassaoloa ja myöntää esim. tuberkuloosibakteerien olemassaolon. Hän kuitenkin kiistää haitallisten virusten olemassaolon.

 

 

 

 

Lankan mukaan juju on siinä, että virusteoria kehitettiin bakteerien löytämisen jälkeen 1800-luvulla ennen kuin viruksia edes pystyttiin näkemään. Virukset ovat nimittäin 10-100 kertaa pienempiä kuin bakteerit.

 

 

 

 

 

 

Sitten kun vihdoin 1930-luvulla keksittiin elektronimikroskooppi, niin oli valtava paine löytää ja kuvata viruksia. Silloin huomattiin, että virukset olivatkin monimutkaisempi juttu kuin luultiin. Virusten eristäminen olikin hankalaa ja ne tuntuivat jatkuvasti muuttuvan. Nykyään monilla viruksilla väitetään olevan kymmenittäin erilaisia alalajeja. Lisäksi niitä löydetään koko ajan lisää.

 

Lanka väittää, että nämä mitä luullaan haitallisiksi viruksiksi ovatkin vain eräänlaista solujen jäteainetta. Ne ovat usein sairauksien seuraus eikä syy, kuten koululääketiede väittää.

 

 

Lanka korostaa, että virusten kuvat ovat lähes aina piirroksia eikä aitoja kuvia. Silloinkin kun kyse on aidolta näyttävästä kuvasta, niin virusta ei selvästikään ole eristetty.

 

Usein tällaisessa aidolta näyttävässä – ja tietysti mustavalkoisessa – kuvassa ei kuvan ottajankaan mukaan ole yksittäistä virusta. Miksi?

 

 

 

 

Lankan mukaan haitallisia viruksia ei oikeasti ole olemassa ja tämän takia niitä ei myöskään voi eristää yhtään sen enempää kuin yksisarvisia tai tonttuja voi eristää, mitata ja tutkia niiden koostumusta.

 

 

Kuvassa linkki artikkeliin

 

 

Laiton Lehti ei tietysti voi sanoa kuinka oikeassa Lanka on, mutta ainakin hänellä on oikea lähtökohta. Lanka nimittäin korostaa virusteorian kannattajilla olevan todistustaakka. Jos väität jonkun viruksen olevan olemassa, niin sinun pitää eristää, mitata ja analysoida se tavalla, jonka pystyy toistamaan.

 

Ihan reilu pyyntö. Ja nimenomaan tieteellinen. Ne, jotka raivostuvat Lankan pyynnöstä ovat epätieteellisiä.

 

Lankan lehti Wissenschaft Plus on toistuvasti pyytänyt saksalaisista yliopistoista ja terveysviranomaisilta todistetta eristetyistä viruksista. Jostain syystä viranomaiset eivät sellaista todistetta suostu antamaan.

 

Niinpä Lanka sitten teki kuuluisan vedon/tarjouksen: Näyttäkää minulle yksi tutkimus, jossa eristämällä osoitetaan tuhkarokkoviruksen olemassaolo, koostumus ja koko, niin maksan 100 000 euroa.

 

Kesti pitkän aikaa eikä kukaan tarjonnut sellaista tutkimusta, kunnes yksi lääketieteen opiskelija lähetti Lankalle kuusi erillistä tutkimusta väittäen niiden todistavan eristetyn viruksen olemassaolon, koostumuksen ja koon. Lanka kiisti tämän ja opiskelija haastoi Lankan oikeuteen vedon rikkomisesta.

 

 

 

Saksalainen käräjäoikeus kutsui oikeuteen todistamaan tutkijan, joka todisti kyseisten kuuden tutkimuksen yhdessä todistivan viruksen olemassaolon. Oikeus määräsi Lankan maksamaan 100 000 euroa.

 

Vasta tällöin valtamedia ympäri maailmaa raportoi vedosta. Tietysti Lankalle ilkkuen.

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Lanka valitti hovioikeuteen vedoten siihen, ettei missään tarjotussa tutkimuksessa todistettu eristetyn ja analysoidun tuhkarokkoviruksen olemassaoloa. Päinvastoin kuin käräjäoikeus, niin hovioikeus tutki tarkkaan Lankan väitteitä ja lopulta myönsi ne todeksi.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Käräjäoikeuden tuomio kumottiin. Valtamedia oli tällä kertaa hiirenhiljaa.

 

Stefan Lanka tukijoineen

 

 

Jotkut väittävät, ettei hovioikeuden tuomio todistanut mitään, koska Lanka voitti vain muodollisin syin. Tuomiossa korostettiin sitä, että Lanka oli vaatinut yhden tutkimuksen, jossa tuhkarokkovirus todistettaisiin. Kuusi ei siis käynyt, vaan olisi pitänyt olla yksi tutkimus. Näin Lankan kriitikot väittävät, että kyse oli vain muotoseikasta.

 

Lanka ja hänen kannattajansa puolestaan väittävät, etteivät ne kuusikaan tutkimusta todistaneet mitään ja tämä todettiin myös oikeudenkäynnissä.

 

Kuvassa linkki artikkeliin

 

 

Oli miten oli, niin ainakin nyt on varmaa, ettei koko maailmassa ole sellaista yksittäistä tutkimuspaperia, jossa todistettaisiin tuhkarokkoviruksen olemassaolo. Siis siitä huolimatta, että sellaisen tutkimuksen tekeminen pitäisi olla hyvin halpaa ja Lanka tarjoaa siitä 100 000 euroa.

 

 

Nyt Lanka väittää, ettei myöskään nykyisen pandemian aiheuttanutta koronavirusta ole olemassa.

 

Kuvassa linkki huonosti englanniksi käänneettyyn artikkeliin

 

 

 

Tosin ei tämä kaikki silti vielä todista mitään lopullista. Voihan olla, että haitallisia viruksia on olemassa, mutta:

 

 1. Viruksia on käytännössä hyvin vaikea eristää.
 2. Niitä ei haluta kunnolla eristää, koska se jotenkin vaikeuttaisi lääketeollisuuden huijauksia.
 3. Virusten sijasta on bakteerien ja virusten hybridimuotoja, jota vaikea eristää.

 

Oli miten oli, niin todistustaakka on virusteoreetikoilla.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Stefan Lankan hurja teoria: Haitallisia viruksia ei ole olemassa!

 1. Erityisesti jos lähdet riistämään ihmisten vapauden ja tuhoamaan heidän terveyden, sinun pitää todistaa yksisarvisten ja haltioiden olemassalo, eikä alistaa ihmisiä valtaasi ja tuhota heidän terveyttään myrkyillä!

 2. > Näyttäkää minulle yksi tutkimus, jossa
  > eristämällä osoitetaan tuhkarokkoviruksen
  > olemassaolo, koostumus ja koko, niin maksan
  > 100’000 euroa.

  Verellä allekirjoitettu

  Vain tällaiset tutkijat kuin Stefan Lanka vievät tiedettä eteenpäin. Sähkön keksijä lennätti leijaa ukkosella todistaakseen väitteensä, monet menneiden aikojen lääketieteen tutkijat kokeilivat itseensä uusia lääkkeitä. He eivät halunneet riskeerata kenenkään elämää tuntemattomilla kokeilla.

  Se oli silloin, kun tutkijat olivat intohimoisia ja vannoutuneita löytämään uutta. Nykyään tutkijaksi pääsee suorittamalla yksinkertaisen tutkinnon rotutietoisessa yliopistossa ja tutkijoiden määrä on lisääntynyt aivan huippulukemiin.

  Mutta määrä ei takaa laatua. Älyä ei voi opettamalla lisätä. Seurauksena on ollut, että tutkijoiden hinta markkinoilla on laskenut valtavasti ylitarjonnan vuoksi. Nyt kuka tahansa voi pienellä rahalla ostaa “tutkimuksen”, joka todistaa minkä tahansa maksajan haluaman väitteen tieteellisesti oikeaksi.

  Sama ilmiö on myös politiikassa. Pätevien ministereiden hinta on laskenut ja heiltä on helppo ostaa päätöksiä. Usein ei tarvita edes rahaa, pelkkä solidaarinen selkään taputus riittää. Sellaisella henkilöllä, joilla on oikeasti painavaa asiaa sanottavana ja jotka ovat valmiit panemaan itsensä likoon oikean asian puolesta, jotka ovat valmiit omalla verellään allekirjoittamaan julistuksensa ei ole mitään asiaa politiikkaan. Heidät vaimennetaan ja heidän sanomansa piilotetaan.
  – Tällainen poliittinen henkilö viime ajoilta on esimerkiksi Uuden Seelannin ******** *******.
  Järjestelmä yksinkertaisesti ei voi antaa kansan itsensä päättää onko jonkun julkisuuteen tarkoittama viesti hyvästä vaiko pahasta.

  Itsenäisesti ajattelevat henkilöt ovat uhka valtion järjestäytyneille poliitikoille.

Comments are closed.