6 thoughts on “Kansalaisaloite: YLE:n rahoitus valtion budjetista tai maksukorteilta

 1. Ei mitään valtion budjetteja Ylelle. Minähän en maksa enää yhtään Ylelle, enkä veroja valtiolle. Kaikki menee rikollisille, valkoisten suomalaisten kansanmurhaan ja aivopesuun. Valtiolla ei ole mitään oikeutta nykyisin kerätä veroja kansalaisilta! SKE:n pitää vaatia verotuksen lopettamista kokonaan, jos rahat kerta käytetään nykyisiin kohteisiin! En minä tarvitse mitään valtiolta nykypäivänä. En altista lapsiani pedofilia ja satanistiaivopesulle, Poliisilta ja Puolustusvoimilta ei tule mitään valkoisille tositilanteessa, vaan hyökkäävät ja kansanmurhaavat valkoisia. Poliitikot ovat pelkkiä maanpettureita. Kertokaa miksi minulla pitäisi olla velvollisuus maksaa veroja? Otan itsestäni vastuun, mutta veroja en enää maksa Suomen valtiolle! Pärjään paremmin ilman valtion puuttumista elämääni.

 2. Tämän aloitteen allekirjoittaminen on kansalaisvelvollisuus. Älä jätä sitä tekemättä vaikka (kuten minulla) järjestelmään on jo loppunut. Täyttämällä velvollisuutesi pystyt kuitenkin antamaan viralliseksi tiedoksi että olet itsenäiseen ajatteluun kykenevä henkilö -mielipidevaikuttamisesta vapaa yksilö! Tämä jos jokin aiheuttaa eliittiporsaille lisää huolia karsinassa jonka seinät alkavat muutenkin kaatua omissa ulosteissaan röhkivän lauman niskaan.

 3. Maksukortti ehdottomasti. Se joka haluaa niin maksaa. Vituttaa ylevero kun en edes katsele televisiota, vaadin kaikki maksamani turhat yleverot takaisin.

 4. YLE veroa maksetaan 500 miljoonaa vuodessa eli 5000 miljoonaa 10 vuodessa. Kauheeta paskaa.

  Opetttanut lapsille haukkumasanaa ”trolli.”

  Jessikka Aro ja Ruben Stiller opettavat koululaisille ”kriittistä medialukutaitoa”
  Jessikka
  Aro saa maksimaalista näkyvyyttä Ylen kaikilla kanavilla. Tiistaina
  13.9.2016 Aro kävi puhumassa ”Venäjän ohjaamista trolleista” Yle
  Uutisluokan LIVE ohjelmassa, joka on suunnattu koululaisille ja
  opettajille. Ruben Stiller puhui Aron kanssa hyökäten MV-lehteä vastaan.

  http://mvlehti.net/2016/09/14/jessikka-aro-ja-ruben-stiller-opettavat-koululaisille-kriittista-medialukutaitoa/

  Jouduin ottamaan selvää, mikä on trolli blogeissa. Yllä kuva. Trolleja ja viaton lukija.
  Kuten huonot koomikot sanovat:”But, serious – folks…” Eli vakavasti sanoen ”patent troll” on sekin lähinnä haukkumasana tai slangi-ilmaus, joka rinnostuu lähinnä kirosanoihin – joku ei nyt tykkää jostain.
  http://kemppinen.blogspot.co.id/2007/08/checker.html

 5. Puolueen ohjelmaan:

  Demokraattinen maksukortti

  – Jokaiselle kansalaiselle annetaan media-maksukortti.
  – Siihen on ladattu 100 euroa.
  – Yhteensä noin Ylen vuosibudjetti.
  – Jokainen kansalainen saa ostaa valitsemiaan mediapalveluja aivan mistä haluaa.
  – Myös ulkomaat, sukulaisten nettisivut ja omat nettisivut kelpaavat kohteiksi, joita voi rahoittaa. Mediaahan nekin ovat. Jaettaisiinhan sama raha myös eduskunnan kautta kierrätettynä vain kavereiden kesken.

  Tällä tavalla raha jaetaan demokraattisesti. Rikas ja köyhä, laiha ja lihava. Kaikki ja jokainen voivat äänestää omalla mediakortillaan median säilymisen puolesta ja jokaisella on yhtä monta ääntä: niin monta ääntä kuin satasessa on euroja.

  – Äänet voi myös hajauttaa äänestämällä useampaa kohdetta. Aina siihen sataan euroon asti.
  – Ääni on saajalleen verovapaata tuloa. Tällä tavalla hajotetaan nykyistä mediakenttää mahdollisimman vähän sillä onhan nykyinenkin valtion maksama tuki Yle:lle verovapaata tuloa.

  Ongelmia:

  Ongelmana tällaisessa mediatuessa on sen demokraattisuus. Valta siirtyy kansalle, kun vallan pitäisi kaiken järjen mukaan siirtyä hallitukselle, sitä kautta Euroopan unionille ja lopulta maailmanhallitukselle.

  – Vain maailmanhallitus voi olla riittävän demokraattinen päättääkseen kansalaisten puolesta, millaista informaatiota julkaistaan.

Comments are closed.