Marco de Wit 19 heinäkuun, 2020

 

 

Pari päivää sitten kaksi miestä hyökkäsi persujen eduskunta-avustaja Pekka Katajan kimppuun. Väkivalta oli niin törkeää, että Kataja olisi voinut kuolla.

 

 

Hyökkääjät pääsivät karkuun.

 

Poliisi ei tietysti ole kovin innokas ottamaan kiinni hyökkääjiä. Poliisi ei edes suostu kertomaan miesten tuntomerkkejä!

 

Ei vaikka – tai siis koska – uhrin mukaan hyökkääjät näyttivät arabeilta.

 

 

Hyökkäykselle näyttäisi olevan kaksi mahdollista motiivia:

 

 1. Kosto. (Kataja vaati vastaaanottokeskuksen sulkemista)
 2. Ryöstö. (Saivat saaliiksi 1500 euroa)

 

Jos hyökkääjät jollain ihmeellä saataisiin kiinni, niin luonnollisesti he väittäisivät vain olevansa ryöstäjiä. Poliisi, syyttäjä ja tuomari tietysti uskoisivat heitä ja antaisivat mitättömän rangaistuksen. Siis verrattuna siihen millaisen rangaistuksen saisivat kaksi suvakkipoliitikon kimppuun käynyttä kansallismielistä.

 

Maahanmuuttajien väkivaltahan on sitä parempaa väkivaltaa.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Persujen puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja puoluesihteeri Simo Grönroos tuomitsevat jyrkin sanoin pahoinpitelyn. He korostavat, että kyseessä näyttää olevan poliittinen vaino ja väkivalta.

 

Poliitikkojen ja median on syytä muistaa oma vastuunsa ja katsoa peiliin. Yhteen puolueeseen kohdistuva jatkuva demonisointi ja hysterian lietsominen voivat johtaa väkivaltaan ja luoda ilmapiiriä, jossa kyseisen puolueen edustajien koetaan olevan lainsuojattomia ja vapaata riistaa.

 

 

Hetkinen! Eikös tässä ole pieni kaksoisstandardi?

 

Halla-aho ja Grönroos antavat monien persujen uhkailla muita puolueita vainolla ja väkivallalla. Eli persuja ei saa vainota ja pahoinpidellä, mutta persut kyllä saa vainota muita!

 

 

Halla-aho ja Grönroos eivät ole pätkääkään välittäneet, vaikka monet persut ovat vuosia olleet mukana vainoamassa esimerkiksi SKE:n johtoa. Ei vaikka vaino on yltynyt väkivallaksi ja tappouhkauksiksi.

 

Luulisi, että Katajan kohtalon myötä Halla-aho vihdoin ymmärtäisi miten vaaralliseksi poliittinen vaino helposti kehittyy. Siinä saattaa tulla ruumiita!

 

Varsinkin, kun persujen ympärillä pyörivä porukka on usein hyvin väkivaltaista. Itse asiassa kaikista porvaripuolueista persut ovat ylivoimaisesti raaimpia ja väkivaltaisimpia. Halla-aho ja persujen johto tietävät kyllä hyvinkin yksityiskohtaisesti persukentän innokkuuden vastustajien vainoamiseen ja pahoinpitelyyn, mutta eivät tee asialle mitään.

 

Miksikö? Koska pyrkivät terrorilla säilyttämään katuherruuden ja eliminoimaan kilpailijat, kuten SKE:n.

 

 

Ensin SKE:n johto luuli, että persujohto on ehkä tietämätön persukentän tapahtumista. Tämän vuoksi SKE informoi persujen johtoa heidän likaisen työn osastoista.

 

 

Yllätys, yllätys! Persujohto ei välittänyt. Ei pätkääkään. He eivät ole kiinnostuneet keskustelemaan asiasta.

 

Halla-aho kyllä jeesustelee vasemmiston väkivaltaisuudesta, mutta omien joukkojensa väkivaltaisuudesta hän ei halua puhua sanallakaan.

 

No, eiköhän persut puhu sitten viimeistään poliisikuulusteluissa ja oikeudessa.

 

 

 

Monet persut ovat raivoissaan, että SKE ”vasikoi” poliisille persujen likaisen työn osastoista.

 

No, katsokaa missä kunnossa on Pekka Kataja.

 

Raja ylitetään silloin, kun kuvaan tulee henkilökohtaisuuksiin (koti, työ, lapset) menevä vaino, joka vielä johtaa pahoinpitely- ja tappouhkauksiin. Siinä niitä ruumiita vasta tuleekin.

 

 

 

Lue lisää kirjasta, jonka monien lukujen salasanat on myös persujohdolla:

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

 

17 thoughts on “Halla-aho yllyttää väkivaltaan SKE:läisiä vastaan?

 1. Jussi Halla-ahon ja Perussuomalaisten puolueen johdon mukaan persuväkivalta on sitä parempaa väkivaltaa. Perussuomalaiset hankkivat väkivaltaisia narkkareita, mielisairaita ja juoppoja sabotoimaan, uhkailemaan ja hyökkäämään poliittisten vastustajiensa kimppuun, jotta ei syntyisi aitokansallismielistä ja lahjomatonta poliittista liikettä. Globalisteille on hyvin tärkeää, että on täysin mätä valeoppositio, joka samalla tuhoaa globalistien vastustajat, jotta Suomen valkoiselle kansalle ei synny todellista vaihtoehtoa ja täysin mätä Perussuomalainen voi esiintyä kovana ja aitona vaihtoehtoja tyhmille äänestäjille. He oikeasti luulevat, että Perussuomalaiset korjaisivat Suomen tuholta! Luulitteko että on sattuma, että joka kerta sabotäärien mukaan Perussuomalaiset riittää vaihtoehdoksi, ihmisten pitäisi äänestää vain Perussuomalaisia ja Perussuomalaisia ei saa kritisoida ja kaikki jotka näin tekevät tuhotaan?

 2. Ei ole mitään epäselvää, että puolueiden väkivallasta puhuttaessa kaikkein väkivaltaisimmat sekopäät löytyvät Vasemmistoliitosta, Vihreistä, kommunisteista, Piraattipuolueesta ja Perussuomalaisista. Muut ovat muuten vaan mätiä ja äärimmäisen epärehellisiä.

 3. Ihmetyttää toi Halla-ahon viilipyttymäisyys ja korrektius joka asiassa. Puoluesihteeri melkein tapettiin! Tulee mieleen Simpsonien Mr. Burns.

 4. Persujen puolilla valoilla puuhastelu on syy sille ettei AITOkansallismielistä toimintaa pääse syntymään. Loputon, päämäärätön jaarittelu ja liirumlaarumi ainoastaan masentaa ja vituttaa -kontrolloitu oppositiotoiminta on kokonaisuuden kannalta huomattavasti tuhoisampaa mihin perseenmyyjien jatkuvasti parjaamat ”vihervasemmistolaiset” ikinä pystyvät. Ongelmien todelliseen ytimeen perseenmyyjä persut eivät puutu edes sivulauseessa -päinvastoin puolueen propagandajulkaisu ”Sionistien Uutiset” julkaisee tasaisin väliajoin juutalaisia ylistäviä ja persuilta ehdotonta (((kauppiaskansan))) nöyristelyä vaativia julistuksia.

  Minulle on täysi mysteeri miten näin läpinäkyvästä valeoppositiotoiminnasta huolimatta on vielä pieni ryhmä joka ilmeisen tosissaan uskoo tämän perussuomalaisiksi kutsutun sekakuoron olevan valkoisten AITOsuomalaisten asialla.

  Ei ole. Ei ole koskaan ollut eikä tule olemaankaan. Herätkää nyt jo perkele!

  1. Ei ole olemassa todisteita, että erityisen moni kannattaisi persuja.? Hommalla, ja puolue julkaisussa on ne samat tyypit kommentoimassa, ja muuallekin nettiin. Kaikki muukin on kusetusta.

   Tietysti valtakunnallinen puolue saa sen mitä se saa, mutta onko esim puolueen vuosikokouksessa kuinka paljon porukkaa?

   Onhan muissakin puolueissa suunnilleen saman verran, Ei kai niissä ole yhtäkään enempi?

 5. Ongelma on siinä että persut yittävät hoitaa ongelmaa pääsemällä hallitukseen ja siellä enemmistöön. Se onkin aika lähellä jos vaalien tulos laskettaisiin oikein ilman salaisia ”korjauskertoimia”. SKE:n tulisi pyrkiä rauhaan Persujen kanssa ja hallitukseen apupuolueeksi. Katutoiminnalla ei valitettavasti enää voi asioita muuttaa, mätä on levinnyt jo niin pahasti poliisia ja oikeuslaitosta myöten. Armeija tietysti myös. Trump siirtää dollarin kultakantaan jouluun mennessä jos ei tapeta. Ottanut jo Fedin hallintaan, se olisi EU:nkin loppu jos onnistuu.

 6. Yksi asia joka suomalaisten kansallismielisten olisi hyvä ehkä tiedostaa on, että Jussi Halla-aho ja upporikkaaseen Hartwallin omistajasukuun kuuluva ”kohudosentti” Johan Bäckman ovat vuosikymmenten ajalta perheystäviä ja heimoveljiä valitun kansan parista. Johan Bäckman on vuosikymmenen ajan toiminut Jussi Halla-ahon kilpimiehenä ja näennäisvastustajana, jonka myötävaikutuksella Halla-aho on vaalien alla demonstroinut isänmaallisuuttaan kannattajilleen. Dosentti Bäckmanin luonneroolina näissä näytelmissä on esittää mieleltään epävakaata Kremlin asiamiestä, joka ahdistelee Suomi-neitoa. Tätä Suomen syöntiä demonstroidaan yleisölle laittamalla stalinistisella retoriikalla argumentoiva Bäckman sanasotaan häilyvien ja hentoisten älykkönaisten kanssa, sekä asettamalla Halla-aho konfliktin kommentaattoriksi:
  Kun Johan Bäckman vuoden 2011 eduskuntavaalien alla toi (tai pikemminkin bluffasi tuoneensa) Nashi-nuoret häiriköimään Sofi Oksasen kirjanjulkistamistilaisuuteen Bäckman otti tilaisuudessa yhteen Jussi Halla-ahon kanssa, mikä uutisoitiin laajalti eri medioissa. Kyseessä oli vanhojen kaverusten Halla-aho ja Bäckman demonstraatio, jolla mainostettiin äänestäjille persussuomalaisten ehdokas Halla-ahon kansallimielisyyttä, Nato-mielisyyttä ja Venäjä-vastaisuutta.
  Antifasistina aiemmin esiintynnyt Johan Bäckman alkoi puolestaan vuonna 2016-2017 pommittaa äärioikeistolaiseksi tuossa vaiheessa leimattua MV-lehteä tulenaroilla uutisvinkeillä sekä lisäksi maanisesti somettaa, miten MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin oli Bäckmanin avustamana siirtymässä maanpakoon Venäjälle. Antifasistista itsensä äärioikeistolaisen päätoimittajan luottomieheksi lähes yhdessä yössä transponoineen dosentti Bäckmanin tarkoitus oli tällä kertaa tuottaa perheystävänsä Jussi Halla-ahon esittämien kovien väitteiden tueksi todisteita, mm. että MV-lehti olisi Venäjän ja ”KGB:n” orkestroima hybridisotaoperaatio jolla oli ”ruplarahoitus”.
  Juurisyinä Halla-ahon MV-lehti-kaunaan ja perheystävä Johan Bäckmanin usuttamiseen Janitskinin kimppuun vaikuttivat MV-lehden kansansuosion ohella MV-lehdessä vuonna 2016 julkaistut paljastusartikkelit Halla-ahosta, jotka olivat osuneet Halla-ahoa arkaan paikkaan: artikkelien paljastusten mukaan Halla-aho harrastaa Suomen Sisussa vaikuttavien valittujen heimoveljiensä kanssa klassisen sosiopatian tunnusmerkit täyttävää ansan viritystä, asiakirjaväärennöksiä, some-julkaisujen photoshoppaamista sekä tekaistujen uhritarinoiden rakentelua nostaakseen vaalikannatustaan sekä kampittaakseen kilpailijoitaan.

  1. Mahtava tietopaketti! Halla-aho on suomen poliittisen historian suurin huijari ja juutalaisten juoksupoika. Tyhjästä ”mestariksi” (sic!) nostettu tyhjäntoimittaja jonka tehtäväksi on asetettu aidon vastarintatoiminnan tukahduttaminen. Mitään näyttöjä mistään saavutuksista ei ole mutta Eiran paskanpuhuja senkun porskuttaa menemään vajakkien palvomana.

   Todella pahalta näyttää Suomen tulevaisuus kun näin selkeät kusetukset uppoaa osaan kansasta. Liian suurelle joukolle.

 7. Matujen ryöstö ja murhan yritys voi sinänsä tapahtua kelle vaan, mutta tässä on vielä valittu jokin vihan kohde poliittisestikin.

 8. 2000-luvun lopulla, samanaikaisesti kun perussuomalaisia solutettiin Halla-aholla ja Suomen Sisun teekutsumiehillä, Suomen vastarintaliikettä solutettiin Henrik Holapalla, joka oli niin ikään valittuja (Holappa < holop, elop = ven. 'maaorja'). Molemmissa solutuksissa avainasemassa oli nyttemmin estradilta mystisesti kadonnut valtakunnansyyttäjä Mika Illman, tunnetun hebrealaisasiamiehen Johan Illmanin poika. Mika Illmanin aktiivisista toimenpiteistä Halla-ahoa ja Holappaa vastaan 2010-luvun alussa tuotettiin silloiseen suomalaiseen toimintaympäristöön nähden räikeän tunteelliset uhritarinat vainotuista Johtajasta ja Mestarista, joilla pyrittiin herättämään some- ja mediayleisön sympatiat ja kasvattamaan kannatuspohjaa tyytymättömän ja radikalosoitumaan ryhtyneen kansanosan parissa.
  Holapan kohdalla solutusoperaatiossa ilmeisesti epäonnistuttiin, ainakin osittain, koska Holapalla ei käytännössä ollut minkäänlaista soluttamansa alakulttuurin sisälukutaitoa ja johtajan muukin ulosanti osoitti viitteitä henkisestä jälkeenjääneisyydestä. Joidenkin silminnäkijöiden mukaan Johtaja Holappa jatkuvasti soitti kännykällä ohjeita pääkallonpaikaltaan, koska oli täysin ulkopuolisen ohjauksen varassa, mitä kulloinkin tuli sanoa tai tehdä.
  Kultivoituneen hovikasaari Halla-ahon kohdalla solutuksessa sen sijaan onnistuttiin odotusten mukaisesti ellei hieman ylikin. Jussi Halla-ahon puolustukseksi on todettava, että hänellä aivan aidosti oli 2010-luvun alussa momentuminsa lunastaa paikkansa kansallismielisen genren Mestarina ja esikuvana. Hänen olisi kuitenkin tullut ymmärtää tuolloin siirtyä moraaliltaan nuhteettomaksi joukkuepelaajaksi ja lopettaa lierihattujen salaseuroissa suhmurointi. Näin hän ei tehnyt, ja niinpä pää on tullut vetävän käteen. Muille kansallismielisille toimijoille löyhkääviä liukumiinoja vuosien mittaan viritellyttä Halla-ahoa ja hänen hoviaan taidetaan nykyään lähinnä karttaa oman edun ja hyvinvoinnin nimissä. Normaaliälyiset ovat tässä vaiheessa tunnistaneet Shin Bet-manuaalista kopioitujen ansaviritelmien erittämän raadon hajun.

  1. Halla-ahon kaivama myyränkolo on pitkä ja pimeä. Itse pidin tuota epämiellyttävää kurnuttajaa huijarina jo paljon ennen kuin minulle vähitellen tässä vuosien kuluessa on selvinnyt että kyseessä on -ullatus ullatus- (((kauppiaskansan))) täysin kontrolloimasta maanpetturista.

   Kyllä sen vaan haistaa jos pitää mielen avoimena. Nyt perkele persut niitä silmiä auki ja tuo teitä kusettava hupi-ukko vastaamaan teoistaan!

   1. Itsekin jotenkin haistoin sitten… En ole kuitenkin varma, että vaan noin pystyy haistamaan. Hommalaiset ovat samanalaisia kuin suvakit, samanalaisia indoktrinoituja hasseja

 9. Antaa poliisin selvittää, mutta tekijä saattaakin näillä näkymin olla äärioikeistolainen. Ainakin kannattaisi maahanmuuttaja-viittaukset unohtaa toistaiseksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*