Free speech 19 heinäkuun, 2020

 

Päinvastoin kuin Suomen, niin Amerikan perustuslaissa tosissaan yritettiin luoda itsenäinen korkein oikeus.

 

Eikä pelkästään itsenäinen, vaan sen tehtäväksi nimenomaan mainittiin perustuslain suojeleminen.

 

 

Korkeimman oikeuden tuomarien itsenäisyys on kuitenkin vitsi, koska heidät nimittää hyvin poliittinen presidentti. Useimmiten tämä tietysti tehdään niin, että nimitetään vain sellainen tuomari, jota voi jollain tavalla kiristää.

 

 

The Roberts Court, November 30, 2018. Seated, from left to right: Justices Stephen G. Breyer and Clarence Thomas, Chief Justice John G. Roberts, Jr., and Justices Ruth Bader Ginsburg and Samuel A. Alito. Standing, from left to right: Justices Neil M. Gorsuch, Sonia Sotomayor, Elena Kagan, and Brett M. Kavanaugh. Photograph by Fred Schilling, Supreme Court Curator’s Office.

 

 

Tai sitten tuomariksi nimitetään sellainen, joka voi kiristää presidenttiä. Näin onkin käynyt kolme kertaa, kun tietyt juutalaispankkiirit ovat kiristäneen presidenttiä nimittämään juutalainen tuomari.

 

Kuten Laiton Lehti on paljastanut, niin Amerikkaa (ja pitkälle koko maailmaa) johtaa USA:n keskuspankin FED:in luoneet Rothschildit/eliittijuutalaiset ja Rockefellerit/eliittiWASP:it. Heille on äärimmäisen tärkeää hallita korkeinta oikeutta, jotta se ei vain lopettaisi laittomasti luotua keskuspankkia FED:iä.

 

Luonnollisesti sekä Rothschildit että Rockefellerit haluavat omat miehensä tuomariksi. Käytännössä asia on hoidettu niin, että Rothschildit nimittävät demokraattituomarit ja Rockefellerit republikaanituomarit.

 

Rothschildit ovat kuitenkin niin avoimen röyhkeitä, että ovat nimittäneet peräti kolme juutalaista tuomaria Ginsburgin, Beyerin ja Kaganin. Siis kolmannes tuomareista on juutalaisia, vaikka heitä on amerikkalaisista alle 2%. Amerikassa juutalaisten valta on kuitenkin niin suuri, ettei kukaan uskalla valittaa asiasta.

 

Nämä kolme tuomaria ovat ns. äärisuvakkeja, jotka haluavat tuhota perustuslain ”rasistisena ja patriarkaalisena”. Kaikista hulluin näistä juutalaistuomareista on Ruth Ginsburg. Hän on myös itsepäisin, koska ei ole korkeasta iästään huolimatta suostunut menemään eläkkeelle.

 

Talkradio: USA:n korkeimman oikeuden juutalainen äärisuvakkituomari kuollut?

 

Ginsburg olisi hyvin voinut mennä Obaman presidenttikaudella eläkkeelle, jolloin Obama olisi voinut nimittää hänen sijalleen toisen suvakkituomarin. Tämä ei kuitenkaan käynyt fanaattiselle Ginsburgille, koska hän pelkäsi Obamankin olevan ”antisemiitti”. Eli hän epäili Obaman nimittävän tuomariksi jonkun Ginsburgia hieman maltillisemman.

 

Ginsburgin yllätykseksi Trump voitti presidentinvaalit ja nyt ainakaan Ginsburg ei voi erota, koska Trump taatusti nimittäisi tuomariksi jonkun suhteellisesti konservatiivisen henkilön.

 

Niinpä Ginsburg sinnittelee tuomarina, vaikka hänellä on nyt 87-vuotiaana toinen jalka haudassa. Hänellä on ollut useampi syöpä ja kaikki odottavat hänen kuolevan millä hetkellä hyvänsä. Itse asiassa viime vuoden lopulla monet jo luulivat hänen vihdoin kuolleen.

 

Juutalainen suvakkituomari Ruth Ginsburg vihdoinkin kuolemassa?

 

 

Ginsburg ei kuitenkaan aio luovuttaa. Ei vaikka hänen syöpänsä uusiutui jälleen.

 

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

 

 

 

1 thought on “Juutalaistuomari Ruth Ginsburg jatkaa mädättämistä toinen jalka haudassa

Comments are closed.