Free speech 21 heinäkuun, 2020

 

Lukija kirjoittaa:

Kauan sitten vanhaan hyvään aikaan, kun Suomi oli vielä hyvin toisinlainen eli seitsemän vuotta sitten, niin Yle uutisoi tohtori Edward Duttonin tutkijaystävän Michael Woodleyn ryhmän tekemistä älykkyystutkimuksista. Vielä tuolloin Yle piti heitä normaaleina tutkijoina. Nyt toimittaja saisi potkut, jos kehtaisi julkaista tällaisen jutun.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

Lukija jatkaa:

Tutkijaryhmä löysi Englannin Viktoriaanisen aikakauden ihmisten reaktioaikatuloksia, joita se sitten vertasi nykypäivän ihmisen reaktioaikoihin. Reaktioajat voidaan muuttaa älykkyysosamääräarvioiksi.

 

Tutkijoiden mukaan ihmisistä on tullut 1,23 älykkyyspistettä tyhmempiä joka vuosikymmen sitten 1800-luvun tai 14 pistettä tyhmempiä 1800-luvun jälkeen. Itse asiassa ehkä tyhmempiäkin, sillä ihmisten pääsy ravintoon, terveydenhoitoon ja koulutukseen on parantunut, mutta olemme silti paljon tyhmempiä!

 

Tällä hetkellä valkoisen eurooppalaisen keskimääräinen älykkyysosamäärä on noin 100, Yhdysvaltojen mustan keskimäärin 85 ja afrikan mustan keskimäärin noin 70.

 

100 vuodessa valkoisten eurooppalaisten älykkyysosamäärä tulee olemaan tällä vauhdilla noin 87.7, eli käytännössä sama kuin keskimääräisen Yhdysvaltojen mustan älykkyysosamäärä nyt!

 

Valkoisten joukossa on kuitenkin jo nyt valtavasti idiootteja. Vaikka keskimääräinen älykkyysosamäärä on noin 100, noin 15 prosenttia heistä omaa älykkyysosamäärän 115 tai yli ja vastaavasti noin 15 prosentilla on älykkyysosamäärä 85 tai alle. Idiootteja tulee kuitenkin koko ajan lisää, sillä idiootit ja uskonnolliset ihmiset tekevät eniten lapsia ja älykkäät eivät tee ollenkaan tai juuri yhtään lasta!

 

100 vuoden päästä näyttää, että valkoisten keskimääräisen älykkyysosamäärän ollessa 87.7 luokkaa, 15 prosentilla voi olla älykkyysosamäärä 100 tai yli ja 15 prosentilla valkoisista älykkyysosamäärä on 75.4 tai alle, eli käytännössä afrikan mustan keskimääräinen älykkyysosamäärä tällä hetkellä tai tätäkin heikompi.

 

Ravinnon ja koulutuksen heikentyminen voi laskea valkoisten älykkyyttä vielä lisää, sillä emme ensinnäkään kykene enää ylläpitämään kehittynyttä yhteiskuntaa, kun nerona pidetään ihmistä joka on tällä hetkellä tavallisen älyinen. Viktoriaanisen ajan Englannissa älykkyysosamäärän 100 ihminen olisi ollut hieman yksinkertainen ja hitaalla käyvä verrattuna keskivertoon kansalaiseen. Ero olisi suunnilleen sama kuin nyt normaaliälyisen ja lääkärin tai professorin välillä.

 

100 vuoden päästä muutama prosentti valkoisista näyttää olevan vielä älykäs, mutta usein ei kuitenkaan enää nero, vaan ihminen joka esimerkiksi osaa laskea ja päätellä. Ihminen näyttää tarvitsevan noin 120 älykkyyspistettä ennen kuin hän alkaa luoda jotain poikkeuksellista. He kuitenkin pystyvät helposti hallitsemaan muita täysin idiootteja valkoisia. Itse asiassa he tekevät sitä jo ja he eivät edes tajua sitä!

 

On arvioitu, että muinaisen kreikkalaisen keskimääräinen älykkysosamäärä oli aikakaudesta riippuen noin 110-120.

 

 

Lue lisää:

 

Päivän kuva

 

Vihakartta: ÄO maailmankartta

 

Myytinkertoja: Suomalaisten älykkyys on suomalaisten tuhoksi

 

 

Lue lisää Duttonista:

Tohtori Edward Dutton: Miten tunnistat suvakkinoidan?

 

Lyhyet miehet hukka-ainesta?

 

 

 

 

3 thoughts on “2013 Yle julkaisi vihajutun älykkyysosamääristä. Ei vieläkään sensuroitu!

 1. Älykkäät eivät päädy opettajiksi joten kuristetaanko Suomea tarkoituksella. #SuurSuomi #SuurSuomiAate sanoo:

  Peruskoulun läpikahlaajat tuskin päätyvät NASA:lle. 🚀
  👽
  https://duunitori.fi/palkat/opettaja
  🛰️
  https://work.chron.com/nasa-scientist-make-per-year-21549.html
  👨‍🚀👩‍🚀
  https://www.glassdoor.com/Salary/NASA-Salaries-E7304.htm
  👾
  https://capitalresearch.org/article/nasa/
  🌒
  ”Left Killed NASA: The journey from the Moon to radical activism”

 2. Ei toi Ylen juttu sinänsä ole mitenkään heidän agendan vastanen kun siinä puhutaan vaan yleisesti ihmisistä ja vertaillaan eri sukupolvien miehiä ja naisia. Tietysti jos lähde on vääränmielinen, juttu ei ole eduksi naisille tai älykkyysosamääristä puhuminen loukkaa joitain ääriryhmiä niin se voisi estää julkasun nykyään.

Comments are closed.