Free speech 21 heinäkuun, 2020

 

Laittoman Lehden toimitus ei ole katsonut tätä videota. Emme pysty katsomaan enää yhtään näin karmeita valkoisia mammanpoikia nöyryyttäviä videoita. Sellaiset videot ovat vain liian kuvottavia.

 

Luotamme siis poikkeuksellisesti tällä kertaa persujen sionistifoorumiin, jolla on ensikäden kokemusta tämänkin pojan nöyryytyksen järjestäneen tietyn pyhän valtion loppumattomasta nuoleskelusta.

 

 

Lue lisää hommalaisista:

Päivän kuva

 

 

Päätoimittaja Matias Turkkila pitää kiinni jihadisteja puolustavasta valeuutisestaan

 

 

5 thoughts on “Hommalainen nöyryytys

 1. Suomalaiset isät, perkele opettakaa poikianne itsepuolustustilanteessa lyömään takaisin itsepuolustukseksi, eikä vain soittelemaan poliisille. Valkoisia halveksitaan kahdesta syystä: 1) Valkoiset eivät koskaan pidä toisten valkoisten puolia ja etuja ryhmänä, vaan edistävät muiden ryhmien etuja myös silloin kun se on valkoisille haitaksi. 2) Valkoiset ovat heti soittamassa poliisille, pelkäävät ja eivät ryhdy puolustamaan itseään. Fucking raukat valkoiset, kerjäätte itse turpaanne raukkamaisuudellanne yksilöinä ja ryhmänä.

  1. YouTube on poistanut lähes kaikki videot missä valkoinen antaa takaisin samalla mitalla tai pääsee niskan päälle ja voittaa. Senhän te laittomassa lehdessä hyvin tiedätte.

 2. Homma on homoille. Yksi persujen keinoista aidon kansallismielisyyden tukahduttamiseksi -”keskustelupalsta” missä ”keskustelua” ohjataan muutamien nimimerkkien toimesta niin ettei usein SATOJEN SIVUJEN MITTAISEKSI VENYNEET LIIRUMLAARUMIT EDES VAHINGOSSA MAINITSE ONGELMIEN JUURISYITÄ.

  Persuilua aidoimmillaan -huulet liikkuu taukoamatta ilman mitään sanomaa. Totuuden kertomista kierrellään kuin piru kirkkoa.

 3. ”Luotamme siis poikkeuksellisesti tällä kertaa persujen sionistifoorumiin”

  Ei kannata uskoa ********* synagogan julkaisuihin, vaikkakin ne tukisi omaa narratiivia. Ne valehtelevat AINA.

  Persut ovat aivan samanalaisia valehtelijoita kuin kaikki muutkin puolueet, joskus jopa pahempia.

  1. Samnytt on sionisti ekerothin julkaisu. Ekerot on samanlainen kuin Sebastian Tynkkynen. Videot on huolella tehty, usein jopa erittäin ammattimaisia, mutta takana on sama sionistimyrkky kuin kaikkialla.

   PT-media on muuten samaa sittii, vaikka sen laatu on paljon huonompi kuin OULUN homolla. Pt kertoo avoimesti olevansa sionisti, ja sensuroi kaiken juutalaiskritiikin pois.

Comments are closed.