Free speech 22 heinäkuun, 2020

 

Kulttuurimarxistinen ja globalistinen aalto vain voimistuu. Länsimaat ollaan tuhoamassa.

 

Niinpä herää kysymys miksi? Kuka on syyllinen? Mistä kaikki alkoi?

 

Laittoman Lehden tärkeimpänä missiona on vastata näihin kysymyksiin esittelemällä monia vaihtoehtoisia teorioita.

 

Laittoman Lehden oma suosikki on rahakoneteoria, jossa pääsyyllisenä nähdään tyhmyys eli valkoisten intellektuellien kyvyttömyys popularisoida laki- ja rahamonopolin vastaista kampanjaa.

 

Would Europe be free if Jews had never existed?

 

 

Toinen varsinkin kansallismielisissä piireissä yleinen teoria on syyttää kaikesta japanilaisia!

 

Tämän teorian mukaan kaikki on japanilaisten syytä, koska he idioottimaisesti toisessa maailmansodassa hyökkäsivät Neuvostoliiton sijasta Amerikan kimppuun. Tämän takia Saksa hävisi maailmansodan, jolloin globalistit ja kulttuurimarxistit pääsivät valtaan.

 

Teoriassa on kuitenkin monta ongelmaa. Ensinnäkin on hieman outoa, jos valkoisten kohtalo riippuu japanilaisista! On tietysti totta, että japanilaisten päätös hyökätä romahtamaisillaan olevan Neuvostoliiton sijasta kaikista vahvimman vastustajan eli Amerikan kimppuun oli kolossaalisen typerä päätös.

 

Mahdollinen hyökkäysreitti

 

 

Japania II maailmansodassa johtaneiden typeryyttä ei voi selittää muulla kuin sopulimaisen autistisilla piirteillä.

 

Kuinka tyhmiä valkoisten pitää olla, jos he tarvitsevat autistimongolideja pelastajakseen?

 

 

Toiseksi, vaikka Japani olisikin hyökännut Neuvostoliiton kimppuun ja nujertanut sen yhdessä Saksan kanssa, niin mitä sitten? Ei sillä sotaa olisi voitettu. Kannattaa muistaa, että sekä Natsi-Saksa että militaristinen Japani olivat molemmat sosialistisia käskytalouksia ja siten äärimmäisen tehottomia.

 

Saksa ja Japani olivat ottaneet asekilpavarustelussa varaslähdön, mutta heti kun Britannia ja USA lähtivät mukaan kilpavarusteluun, niin voittaja oli selvä. Länsimaat olivat tuotantokapasiteetiltaan ylivoimaisia. Se joka hallitsee meriä ja ilmaa hallitsee maailmaa.

 

 

 

USA:n ja Britannian sekä niiden liittolaisten sotatuotanto oli murskaavan ylivoimaista. Muutamassa vuodessa ne ylittivät Saksan ja Japanin tuotannon sotalaivoissa ja sotalentokoneissa ja lopulta kaikessa muussakin.

 

Periaatteessa Britannian ja USA:n ei olisi tarvinnut tehdä muuta kuin totaalinen meri- ja kauppasaarto sekä pommittaa vastustajansa kivikaudelle. Japanilla ja Saksalla ei ollut mitään mahdollisuutta voittaa, koska ne olivat monopolistisia käskytalouksia. Vaikka Amerikka ja Britannia olivatkin kartellitalouksia, niin kartellit olivat aina tehokkaampia kuin monopolit. Länsivaltojen voitto oli siis joka tapauksessa varma.

 

At the Gates of Moscow – Furthest German Advance 1941

 

Japanilaiset militaristit olivat selvästi fanaattisia sekopäitä, mutta ei Hitler. Miksi Hitler lähti sotaan, jos hän tajusi länsivalloilla olevan murskaava taloudellinen ylivoima? Hitlerin oli pakko ymmärtää, että edes Neuvostoliiton valloittaminen ei olisi varmistanut voittoa. Saksalla ei ollut mitään mahdollisuutta voittaa maailmansotaa.

 

Mitä ihmettä Hitler ajatteli?

 

Hitler tajusi alusta alkaen pelaavansa uhkapeliä. Hänen juonenaan oli salamasodilla saada Britannia ja Amerikka neuvottelupöytään. Hitler ei hetkeäkään kuvitellut voivansa sotilaallisesti voittaa Britanniaa ja Amerikkaa. Päinvastoin kuin Napoleon, niin Hitler ei hetkeäkään haaveillut maailmanherruudesta.

 

Hitler tajusi olevansa vain länsimaiden pankkiirien frontti. Valtaeliitin WASP-puolisko eli Britannian aatelisto sekä Morganit ja Rockefellerit olivat saaneet tarpeekseen valtaeliitin toisesta puoliskosta eli Rothschildien johtamista juutalaisista ja halusivat päästä heistä eroon.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

 

WASP-pankkiirit rahoittivat Hitlerin valtaannnousun tuhotakseen sekä kommunistit että juutalaiset. Hitler ei kuitenkaan halunnut olla pelkkä sätkynukke. Tämän takia hän 1938 päätti rikkoa diiliin. Hän antoi potkun valtaeliitin edustajalle, Saksan keskuspankin johtajalle Hjalmar Schachtille ja irtaantui länsimaisesta pankkikartellista.

 

 

Tällä hetkellä osa WASP-eliitistä alkoi epäröimään, mutta ei kuitenkaan vielä täysillä kääntynyt Hitleriä vastaan. Hitler vakuutti WASP:lle, että haluaa edelleen palvella heitä, kunhan saa Saksalle hieman elintilaa idästä. Tämän takia Hitler uskalsi hyökätä Puolaan ja sen jälkeen tarjota rauhaa länsivalloille. Se melkein onnistuikin. Hitlerin oikea käsi, Herman Göring melkein onnistui suku- ja muilla suhteillaan kääntämään Britannian aateliston rauhan puolelle. Lisäksi Hitlerin vasen käsi, Rudolf Höss meni vielä henkilökohtaisesti vakuuttamaan Britannian aatelisille Hitlerin alistuvuutta.

 

Jos Britannian aatelisto olisi suostunut rauhaan, niin Saksa olisi voinut muutaman vuoden kuluttua hyökätä Neuvostoliiton kimppuun ja vihdoin luoda tarpeeksi raaka-ainevaroja omaavan Suur-Saksan. Tämä ei olisi ollut mikään uhka WASP:eille, koska orjatalous on aina monopolitalous. Hitlerin ja WASP:en unelma olisi toteutunut, kun Britannian ja Saksan liittoutuneet imperiumit olisivat yhdessä hallinneet maailmaa ilman juutalaisia.

 

Hitler lähes onnistui, mutta juutalaiset olivat sittenkin liian ovelia. He olivat lahjoneet Churchillin ja monet muut aateliset juutalaisten puolelle ja näin rauhaa ei tullutkaan. Hitlerin oli pakko aloittaa todellinen uhkapeli hyökkäämällä Britannian tukeman Neuvostoliiton kimppuun.

 

Tämänkin jälkeen Rockefellerit kuitenkin tukivat Hitleriä ja estivät Amerikan liittymisen sotaan. Tällöin juutalaiset keksivät tarjota Rockefellereille Japanin imperiumia. Luonnollisesti tämä sopi Rockefellereille. Näin koko valtaeliitti yhdessä yllytti ja auttoi Japania hyökkäämään Pearl Harboriin. Vain saamalla Japani teurastamaan tuhansia amerikkalaisia siviilejä oli mahdollista saada Amerikan rauhantahtoinen kansa sotaan.

 

Vain japanilaiset olivat niin tyhmiä, että menivät tällaiseen päivänselvään ansaan.

 

 

 

Hitler tajusi koko valtaeliitin nyt kääntyneen häntä vastaan ja epätoivoisesti päätti tarttua viimeiseen oljenkorteen eli julisti sodan Amerikalle toivoen sen saavan Japanin hyökkäämään myös Neuvostoliiton kimppuun. Näin Neuvostoliitto olisi ehkä saatu kaadettua ja ehkäpä olisi ollut mahdollista saada neuvottelurauha. Tämä oli kuitenkin toiveajattelua. Nyt kun Amerikan sotakone oli saatu käynnistettyä, niin Saksalla ei ollut enää mitään toivoa.

 

Loppujen lopuksi Saksan kaatoi se, etteivät Britannian aateliset suostuneetkaan jakamaan maailmaa Saksan kanssa. WASP:it kuvittelivat voivansa saada sodan jälkeen maailmanherruuden ja sen jälkeen litistävänsä juutalaiset varsinkin nyt kun Stalinkin oli kääntynyt heitä vastaan.

 

 

Sodan jälkeen juutalaiset pitivätkin 20 vuotta matalaa profiilia, mutta askel askeleelta saivat lisää valtaa. 1960-luvulla Rothschildit saivat osan WASP:sta uskomaan, että pankkiirien valta lisääntyisi demokratialla ja globalistisella kulttuurivallankumouksella. Loppu on historiaa.

 

 

 

Loppujen lopuksi Hitler oli alusta loppuun valtaeliitin frontti. Hän ei koskaan yrittänyt niitä haastaa, vaan päinvaston rukoili heiltä armoa. Tämä selittää myös sen miksi Natsi-Saksa ei koskaan käynnistänyt kunnon propagandakampanjaa rahakonetta eli vähimmäisreservipankkijärjestelmää ja sitä johtavia WASP:ja vastaan. Yksikään Natsi-Saksan historiankirja ei esimerkiksi uskaltanut kertoa totuutta siitä miten 1688 Mainiosta Vallankumouksesta asti WASP:en ja juutalaisten eliitti oli yhdessä rahakoneensa avulla pyrkinyt maailmanherruuteen. Ei vaikka siitä olisi ollut helppo kirjoittaa monia mielenkiintoisia kirjoja ja tehdä suosittuja elokuvia.

 

Hitler ei halunnut paljastaa hallitsevaa valtaeliittiä, koska hän oikeasti uskoi sen hyvyyteen. Hitlerin mielestä se tarvitse vain puhdistaa juutalaisista, niin kaikki olisi ollut hyvin. Hitlerin mielestä koko maailmaa pitää hallita kovalla kädellä ja sensuurilla pienen valkoisen eliitin toimesta.

 

 

 

Hitler ei uskonut vapauteen ja sopimusyhteiskuntaan. Hän uskoi monopoliin ja orjayhteiskuntaan, jossa valkoiset ovat herroja ja muut slaaveista neekereihin olisivat heidän alamaisiaan ja orjiaan.

 

Hitler uskoi sydämestään orjayhteiskuntaan. Tämän takia hän ei suostunut edes vähäksi aikaa vapauttamaan Saksan taloutta (ns. Kiinan-malli) ja tekemään Saksasta talousmahtia. Suuri ja mahtava vapaa Saksa maailman tehokkaimmalla taloudella olisi Hitlerin mielestä ollut kuvottavan moraalitonta.

 

Hitler olisi voinut pelastaa maailman, mutta sen sijaan hän tuhosi sen.

 

 

 

Lue lisää:

Mikä maailmaa pyörittää? Viisaus, tyhmyys, ahneus vai kateus?

 

 

 

 

 

 

20 thoughts on “Miksi valkoiset kansanmurhataan? Hitler syyllinen?

 1. Eikös Englannin ehtona rauhalle ollut se, että Saksan talousjärjestelmä palaa kultakantaan? Tämä ei tietenkään käynyt Saksalle ja loppu on historiaa.

  Bolshevismi oli todellinen uhka, joka aloitti kansanmurhaamisen ennen toista maailmansotaa mm. Holdomor. Joten tästä näkökulmasta sota juutalaisbolshevistista maailmanvihollista vastaan oli väistämätön.

  Se, että Hitler ja Saksa mustamaalattiin sodan aikana ja etenkin sodan jälkeen, on häpeällistä ja tätä ei pidä koskaan unohtaa!

  Lepää rauhassa Adolf Hitler!

 2. Olen erittäin vahingoniloinen siitä, että vuosikymmenien amerikkalaisten sotarikosten jälkeen amerikkalaiset ovat vihdoin tuhoutumassa. Amerikkalaisista on nimittäin tulossa afrikkalaisia heidän tuhottuaan ensin euroopan ja kansallismieliset. Meidän ei tule koskaan päästää rikollisia amerikkalaisia takaisin eurooppaan, vaan antaa heidän sekoittua afrikkalaisiin. Moni amerikkalainen rikollinen tullaan myös tuomitsemaan kansantuomioistuimen edessä kymmenien vuosien rikosten jälkeen ja ne ei tule olemaan mitään pieniä tuomioita. Amerikkalaiset ovat tehneet joka puolelle maailmaa pelkkiä vihollisia ja nyt se kostautuu heille.

  Amerikkalaiset eivät ole mikään rauhallinen kansa, vaan tunnettuja rikollisuudestaan ja rikollisten tukemisesta. Kysy keneltä tahansa amerikkalaiselta ovatko he ylpeitä siitä mitä heidän sotakoneensa tekee ulkomailla ja he ovat ylpeitä rikoksistaan ja siitä mitä tekevät. Amerikkalaiset liittoutuivat massamurhaavan ja raiskaavan Neuvostoliiton kanssa ja nyt heille ei ole mikään ongelma liittoutua Saudi-Arabian, Israelin, Al-Qaidan ja Isiksen, sekä huumemafiosojen kanssa tai esimerkiksi itse myydä pikkulapsia ja naisia seksiorjiksi. Amerikkalaisten ja brittien mukaan he taistelivat yhdessä Neuvostoliiton kanssa ja tuhosivat ”fasistit” ja ”natsit”.

  Nykyinen valtaeliitti pitää tällä kertaa tuhota täysin tai se tuhoaa lopullisesti meidät. Käynnissä on heidän suunnitelmallinen kansanmurha ja orjuutus. Jos me emme tee tällä kertaa lopullista ratkaisua, valtaeliitti tuhoaa meidät olemasta olemassa. Amerikka, Yhdysvallat ja Israel tullaan vielä saamaan kansantuomioistuimen eteen, kun amerikkalainen imperiumi kaatuu ja heistä tulee vihdoin häviäjiä.

 3. Vaikka amerikkalaisille ja briteille ei voi koskaan antaa rikoksia joita he ovat tehneet varsinkin viimeisten vuosikymmenien aikana, voimme nyt vahingoniloisena nähdä kun amerikkalaiset ja britit itse sekoittuvat afrikkalaisiin ja pakistanilaisiin sodittua loputtoman pahuuden puolella. Tämä on heidän mailleen täysin oikein. Pelastetaan kuitenkin valkoinen Suomi ja suomalaiset lapset. Annetaan rikollisten amerikkakaisten ja brittien sekoittua ja taistella totaalisen pahuuden puolella. Yhdysvallat ja Iso-Britannia ovat kymmeniä vuosia miehittäneet ja tuhonneet Suomea ja Suomen kansallismielisyyttä. He ovat jopa olleet ylpeitä tästä. Nyt vihollisemme Yhdysvallat ja Iso-Britannia sekoittuvat rodullisesti erittäin älykkäisiin ja henkisesti erittäin tasapainoisiin mustiin, arabeihin ja pakistanilaisiin.

 4. Saksa olisi voittanut kirkkaasti Toisen maailmansodan ja etenkin Neuvostoliiton, elleivät omat miehet (etenkin Weimarin aikaisen aateliston upseerit) olisi pettäneet maataan armeijan johdossa.
  lue :
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2019/03/20/maanpetos/

  Koko sota neuvostoliittoa vastaan oli yhtä petosta ja sabotointia. Petolliset voimat olivat alusta lähtien armeijan johdossa.

  Tappio oli maanpetoksellisten upseerien harkittu ja suunniteltu rikos, jonka he toteuttivat Stalinin kanssa.

  Sodan jälkeen on moni järjettömyys esitetty Hitlerin pakkomielteenä, mutta tosiasiassa useimmat niistä ovat kenraalien hänen päähänsä syöttämiä ja siis harhaan johtamisen tulosta. Kaikki on tietysti perusteltu valheilla. Moni sabotaasi on myös selitetty Hitlerin käskystä johtuvaksi.

  Weimarin Saksan eliitti vastusti Hitleriä, koska tämä oli nousukas ja itse oli menettänyt valtansa. Se vierasti alhaison ja keskiluokan valtaa ja halusi mieeluummin vanhan vallan ja maailman kansainvälisine suhteineen takaisin. Se tunsi yhteenkuuluvuutta enemmän kv eliittiin kuin omaan kansaansa ja oli siksi valmis vaikka muuttamaan Saksan autiomaaksi tai pikkumaaksi kuin alistumaan alempien luokkien valtaan. Tämä selittäisi valmiuden murhauttaa oman maan armeijat ja kansan vanhan valtakuvion vuoksi. Osa elätteli tietysti lapsekkaita kuvitelmia ja pelkäsi natseja. Muualla taas juutalaine eliitti ja anglosaksinen eliitti olivat naineet keskenään uudeksi aateliksi ja erottuneet kansasta länsimaissa.

  Todellakin, vapaamuurarikommunisteja nämä “ylhäiset preussilaiset”, kuten ilmeisesti osa aatelia ja johtoa monena vuosisatana. Yhteistyö kommunistien kanssa oman kansan murhaamiseksi sujui sutjakkaasti. Koko Wehrmacht on mielestäni häväisty tämän ryhmän ansiosta.

 5. Kuten valkoiset on demonisoitu ja syyllistetty kollektiivisesti valheilla, s********* teot tullaan muistamaan tuhansia vuosia ja kaikille tullaan opettamaan kouluissa kaikki s********** teot ja valheet. En tule koskaan antamaan amerikkalaisille ja briteille anteeksi liittoutumistaan saatanan ja loputtoman pahuuden kanssa hyvää vastaan. Upotkoon Yhdysvallat ja Iso-Britannia siihen syvään afrikkaan jonka loivat. Valkoinen Suomi ja valkoiset suomalaiset lapset pitää pelastaa, sekä karkottaa Suomea miehittävät amerikkalaiset, britit ja sionistit ikuisiksi ajoiksi Suomesta.

 6. Jos pitää valita kumman järjestelmän alaisuudessa elää; amerikkalaisen vai kommunistisen Kiinan niin valitsen amerikkalaisen, ja sellaisen missä sionisteilla olisi minimaalisen pieni vaikutus.

  En usko että pieni Suomi onnistuisi pysymään erillään pienenä saarekkeena maailman myllerryksistä. Jos muut länsimaat tuhoutuvat myös Suomi tuhoutuu.

  Hitlerin johtama Saksa olisi voinut onnistua voittamaan toisen maailmansodan jos se olisi ensimmäisenä käyttänyt ydinaseita. Amerikka tuskin olisi taipunut vielä parin ydinpommin jälkeen joten sitä olisi joutunut nukettaa kunnolla. Tämä on tietysti spekulointia mutta jos Saksalla olisi ollut ydinase hallussa ensimmäisenä, sodan lopputulos olisi voinut olla toisenlainen.

 7. Hitler sentään yritti pelastaa valkoisen rodun, vaikka se oli epätodennäköistä. Viimeisiä oikeita johtajia. Lopputuloksen voimme nyt nähdä, kun amerikkalaiset, britit ja sionistit pääsivät valtaan. Miksi suomalaiset olivat niin kirotun raukkoja, että alistuivat liittoutuneille rikollisille?

 8. Hitler oli oikeassa. Hän melkein onnistui pelastamaan eurooppalaisen sivilisaation ja valkoisen rodun. Amerikkalaisten tulee muistaa itsensä lähinnä äärimmäisen rikollisena ja raakana kansana, jolle ei myöskään pidä antaa mitään sympatiaa ja kunnioitusta. Ilman amerikkalaisia valkoiset voisivat edelleen elää suhteellisen vapaasti, jopa kansallissosialismissa! Amerikkalaiset yhdessä sionistien kanssa ovat luoneet tämän helvetin jossa nyt joudumme asumaan ja pelkäämään. Meidän pitääkin sulkea amerikkalaiset ihanan vapaaseen kotiinsa sekoittumaan afrikkalaisiin geeneihin ja estää heitä enää sekaantumasta elämäämme. Kun he ovat sekoittuneet erittäin älykkäisiin mustiin geeneihin, amerikkalaisista ei ole enää mitään vaaraa normaaleille ihmisille euroopassa.

 9. Elän mielummin Sveitsin mallissa tai kansallissosialismissa kuin rikollisten amerikkalaisten, brittien ja sionistien luomassa materialistisessa etnohelvetissä jonka he työnsivät kurkuistamme alas. Amerikkalaiset varastivat vielä kultammekin. Rikollista roskasakkia, jonka yhteiskunta perustuu nykyisin uhkaamiseen, varastamiseen, huumekauppaan, ihmiskauppaan, asekauppaan ja massamurhiin maailman kaikkein pahimman ihmissaastan liittolaisina. Ja he ovat ylpeitä tästä kaikesta! Koko ajan amerikkalaiset toistavat ”Im proud of our armed forces. I support our armed forces. I support our military abroad.”. Mikseivät suomalaiset ryhdy vastarintaan orjuuttajiaan vastaan? Miksi me hyväksymmr amerikkalaisten ja sionistien pakottaman helvetin? Nyt amerikkalaisista tulee onneksi afrikkalaisia ja heidän tarinansa on ennen pitkää loppu!

 10. Miksi syyttää japanilaisia, jos amerikkalaiset auttoivat bolsevikkikommunistit valtaan teurastamaan venäläisiä ja eurooppalaisia? Järkevämpi ihminen syyttää omaa raukkamaista ja orjuudenhaluista kansaansa, massateurastavia ja rikollisia amerikkalaisia, brittejä ja sionisteja. Tyhmä ihminen lähtee syyttämään japanilaisia, kun ongelma on paljon lähempänä. Tarvitaan lopullinen ratkaisu jos massamurhamme saadaan vielä pysäytettyä ja siihen ovat edelleen amerikkalaisetkin syyllisiä. Millä he aikovat korvata kaikki rikoksensa ja mm. varastamansa kullat? Amerikkalaisilla ei ole kuin psykopaattisuutensa, narsistisuutensa, sekä tyhjästä luotu raha.

 11. Onko amerikkalaisilla mitään millä he ikinä voivat maksaa kaikki rikoksensa takaisin? Voimme siirtää kaiken löytämämme kullan, hopean ja muut arvometallit eurooppaan, sekä pistää amerikkalaiset pakkotyöhön, kuten he ovat tehneet omille vihollisilleen. Itse asiassa amerikkalaiset ampuivat aseettomia ja antautuvia saksalaisia ja pistivät heidät juomaan omaa kustaan ja paskaansa ilman vettä ja ruokaa, vaikka heillä oli antaa ruokaa ja vettä. Itse asiassa he tarkoituksella estivät ruoka-avustuksia saksalaisille vangeille. Dresdenissä ja muissa kaupungeissa tehtiin tarkoituksella massamurhia. Samoin Hiroshimassa, Nagasakissa ja Vietnamin sodassa. Kun amerikkalaiset tulevat häviämään, heitä odottaa siis oikein demokraattiset ja vapaat pakkotyöleirit joilla he maksavat kymmenien vuosien rikoksiaan takaisin. Amerikkalaiset itse eivät olisi koskaan olleet vihollisilleen näin reiluja, mutta me olemme! Jonain päivänä he ovat sitten maksaneet pakkotyöllä rikoksensa takaisin, korkojen kera.

 12. Olisin elänyt Hitlerin kansallissosialismissa minä päivänä tahansa nykyisen helvetin sijaan ja niin olisi moni nykyinen eurooppalainenkin. Britit ja amerikkalaiset sen sijaan taistelisivat uudestaan satanistien puolella tuhoamassa sivilisaatiota, erityisesti amerikkalaiset. Yhdysvallat tukee esimerkiksi massamurhaavaa Israelia, joka on Saatanaakin pahempi likaviemäri. Voitte siis olla varmoja, että amerikkalaiset voivat hyvin taistella loputtoman puolella myös jatkossa. Ei heillä ole mitään normaalia moraalia, vaan ylpeästi massamurhaavat ja myyvät pikkulapsia, naisia ja huumeita. Vastaavasti ihmisten pitää opetella olemaan luottamasta Yhdysvaltoihin ja Iso-Britanniaan, jotka haluavat hallita ja ottaa haltuun, hyväksikäyttää. Kaikkein pahimpia ovat Iso-Britanniaa ja Ranskaa satoja vuosia hallinneet ****laiset. Tarvitaankin lopullinen ratkaisu, tai meidät eliminoidaan lopullisesti.

 13. Jos luulit amerikkalaisten häpeävän olevansa massamurhaajien ja massaraiskaajien, sekä muun ihmissaastan puolella, olet väärässä. He ovat ylpeästi massamurhaajia ja raiskaajia, sekä ovat ylpeitä massamurhaajien ja rikollisten liittolaisia. Yhdysvallat liittoutuu minkä tahansa ihmissaastan kanssa ja he ovat tästä raiskaajien kanssa sotimisesta hyvin ylpeitä, ovat aina olleet ja ovat jatkossakin. Amerikkalaiset itse kertovat kuinka valtavan ylpeitä he ovat rikollisesta armeijastaan, massamurhaavan Israelin liittoumasta, siitä miten he massamurhaavan Neuvostoliiton kanssa teurastivat eurooppalaisia ja tämän jälkeen aivopesivät ja suunnitelmallisesti tuhosivat meidän kulttuurin. Vietnamin sodassa amerikkalaiset teurastivat, kiduttivat ja raiskasivat valtavia määriä vietnamilaisia, sekä hukuttivat nämä miinoihin, pommeihin ja Agent Orangeen. Vietnamissa he kehittivät poliisivaltiomallinsa Phoenix Programin. Edelleen he käyttävät samaa poliisivaltiomallia myös suomalaisiin.

  Yhdysvalloille pitääkin olla oma lopullinen ratkaisunsa, jotta psykopaattiset ja narsistiset amerikkalaiset eivät pääse enää sekaantumaan normaalien ihmisten elämään. Heidät pitää sulkea euroopan ulkopuolelle ja pitää huolta, että niin Yhdysvallat, Venäjä kuin Kiina ja sionistit pitävät näppinsä erossa euroopan normaaleista ihmisistä.

  Amerikkalaisilta pitää takavarikoida kaikki rikollinen omaisuus mitä heiltä voi vielä saada takaisin, sekä saavat pakkotyöllä yrittää korvata rikoksensa. Kohtelemme heitä silti miljoona kertaa paremmin kuin he ovat ikinä kohdelleet omia vihollisiaan. Tämä onkin eurooppalaisten suuri heikkous. Vaikka amerikkalaiset ja sionistit ovat loputtoman pahoja psykopaatteja, emme kykene tekemään tarpeeksi takaisin ja olemme liian naiiveja. Jopa saksalaiset kuvittelivat amerikkalaisten olevan jokseenkin moraalin omaavia. Vielä mitä! Kun saksalaiset olivat antautuneet, Yhdysvallat vasta aloitti massamurhat ja hitaat kidutukset! Yhdysvallat massamurhasi suunnitelmallisesti saksalaisia nälkään ja Yhdysvaltojen johto jopa harmitteli, että he eivät tappaneet saksalaisia vankeja vielä tarpeeksi nopeasti!

 14. 🇷🇺 22.7.2020 "Stalinin vainoja tutkinut historioitsija sai kolmen ja puolen vuoden vankeustuomion Venäjällä" sanoo:

  https://yle.fi/uutiset/3-11459518
  🔨
  https://yle.fi/uutiset/3-11437669
  🔨
  7.7.2020 ”Syyttäjä vaatii Stalinin joukkohaudat paljastaneelle karjalaistutkijalle 15 vuoden vankeusrangaistusta” ”Dmitrijev paikansi Karjalan tasavallassa sijaitsevat Sandarmohin ja Krasnyi borin salaiset joukkohaudat 1990-luvun lopulla. Niihin on haudattu tuhansia neuvostojohtaja Josif Stalinin uhreja, joiden joukossa on myös satoja suomalaisia.”
  🔨
  https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Nazism_and_Stalinism
  🔨
  ”Nazism and Stalinism was made on the topics of totalitarianism, ideology and personality cult. Both regimes were seen in contrast to the liberal West, with an emphasis on the similarities between the two.”
  🔨
  https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Nazism_and_Stalinism#/media/File:Wochenspruch_der_NSDAP_8_June_1941.jpg
  🔨
  ”Wochenspruch der NSDAP 8 June 1941: ”True socialism, however, is the doctrine of the strictest performance of duty.””

 15. Autistiset japanilaiset ovat edelleen autistisia japanilaisia 100, 500 ja 2000 vuoden päästä, mutta mitä ovat suomalaiset, ruotsalaiset, saksalaiset ja ranskalaiset ”avoimet” valkoiset 50 vuoden päästä. Ehkä kannattaisi olla mielummin fucking autistinen japanilainen kuin valkoinen, joka päästää kenet tahansa maahan, omaksuu kaiken uuden ja tuhoaa itsensä! Ehkä kaikkea uutta ei kannata omaksua ja olla joskus fucking autisti, jonka rajat pidetään kiinni myös sionisteilta!

  1. Minä olen autistinen (siis asperger), mutta silti kova valkoisen kansan rakastaja ja puolustaja. Enemmän tiedän ns. perusterveitä, jotka ei uskalla sanoa, mitä mieltä oikeasti ovat vaan mielistelevät kaikkea.

   Minulle yhteisö on liian pintapuolinen, joten harvoin osallistun sosiaalisiin kontakteihin, ellei puheen aiheissa ole jotain syvällistä. Sen takia minua ei helposti bongaa miltään teekutsuilta tai baareista, koska siellä suurin osa keskustelusta on jotain pinnallista.

   1. Vielä lisään, että japanilaiset ovat todella viisaita tässä asiassa. Vaikka siellä syntyvyys on vähissä, niin ei he paikkaa asiaa tuomalla somalipakolaisia.

    Itä-aasialaisia kykenen arvostamaan mustien sijaan. Ainoa rotu, joka edes joten kuten sopeutuu vieraaseen ympäristöön ja ovat älykkäämpiä.

    Tiedän, että meissä valkoisissa hajonta on suurempi älykkyyden suhteen: kehitysvammaiset ja nerot. Itse autistisena olen sitä keskikastia, vaikka osin stereotypia yliälykkäästä autistista pitää paikkansa. Tai toinen ääripää on älyllisesti kehitysvammaiset.

 16. Amerikkalaisille pitää muistuttaa heidän saapuessaan Suomeen, etteivät he ole tervetulleita. Sama koskee sionistisia ihmisiä. Miksi päästämme vihollisemme maahamme? Juuri he ovat tuhonneet maamme, mädättäneet sen henkisesti, korruptoineet maamme johdon, vakoilevat suomalaisia ja nyt miehittävät Suomea. Amerikkalaiset ja sionistit ulos Suomesta!

 17. USA ja Britannia ajautuu ennemmin tai myöhemmin sisällis- tai rotusotaan.
  Se voi myös levitä muualle.
  USA ja Britannia maksaa jeesustelustaan ja antirasismistaan kovaa hintaa jonka voi kiteyttää näihin sanoihin – Sünde wider das Blut.

Comments are closed.