Marco de Wit 22 heinäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Pariisi on vallattu monia kertoja, mutta pariisilaisia ei ole koskaan tuhottu. Niinpä ranskalainen kulttuuri on kukoisti yli tuhat vuotta.

 

Nyt on kuitenkin ensimmäistä kertaa pariisilaiset tuhoutumassa tai siis katoamassa lopullisesti. Pariisilaiset eivät lisäänny samaan aikaan, kun sinne muuttaa koko ajan enemmän kehitysmaalaisia, jotka kaiken kukkuraksi lisääntyvät kovaa vauhtia suurien lapsikatraidensa kanssa.

 

Alla olevassa kuvassa näet alle 18-vuotiaiden kehitysmaalaistaustaisten osuuden Pariisin väestöstä puoli vuosisataa sitten ja 2015. Viidessä vuodessa tilanne on luonnollisesti pahentunut vielä enemmän.

 

 

Etelä-Ranskassa ja varsinkin Marseillessa tilanne on vielä paljon pahempi.

 

 

Myös EU:n pääkaupunki Strasbourg on muuttamassa ei-eurooppalaiseksi.

 

 

 

Lue lisää:

Ranskassa kansanvaihto kohta liian pitkällä?

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Pariisi on menetetty ikuisiksi ajoiksi

  1. Sen sijaan että puhutaan pelkistä matuista, meidän pitää pysäyttää satanistit ja sionistit. Perusongelma on myös valkoisten, erityisesti suomalais-ugrilaisten avoimmuus, suvakkius ja sietäminen. Meidän ei tule sietää kaikkea tai meidät tuhotaan ja hävitetään. Koittakaa ymmärtää tämä naiivit valkoiset!

  2. Kaikki alkoi Ranskan vallankumouksesta 1700-luvulla. Määrätietoisesti jotkut siirtyivät hallitsemaan koko maailmaa ja nyt teurastavat valkoisia sukupuuttoon ja hukuttavat heidät massamaahanmuuttoon, tuhoavat heidän uskontonasa ja mädättävät heidän mielensä. On olemassa yksi erittäin vihamielinen ja vaikutusvaltainen kansa.

    1. Tuleva aika on tosi mielenkiintoinen. Tietysti paljon verta tulee valumaan Seinessa mutta miten kaikki loppuu? Maanpetturit saavat lopulta tuntea pyhän raivon, vai miten tässä maailmankirjat asettuvat.

  3. Jos valkoiset kansanmurhataan sukupuuttoon ja sekoitetaan muihin rotuihin, vihamielinen *********** **********kansa pitää huolen ettei valkoisista jää mitään jäljelle ja kukaan ei tule edes muistamaan meitä. Tarvitaan ********** ratkaisu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*