Free speech 24 heinäkuun, 2020

 

 

Laiton Lehti julkaisee osia kirjasta Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä, jotta lukijat lähettäisivät lisää tietoa vainon yksityiskohdista. Käytännössä jokainen voi ottaa kuvakaappauksia tutkimalla esimerkiksi vainoringin julkisia FB- ja VK-profiileja, blogeja, videoita ja chattejä.

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

Kirjan ensimmäinen eli persuja käsittelevä luku on ollut salasanan takana. Keväällä salasana annettiin persujen johdolle, mutta he eivät ole sanallakaan pahoitelleet toimintaansa puhumattakaan, että olisivat pyytäneet anteeksi. Persujen toiminta on niin törkeää, että SKE:llä ei ole ollut muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä poliisin puoleen.

Persuja käsittelevän luvun ensimmäinen Turun perussuomalaisia käsittelevä alaluku 1.1. on päätetty julkaista jo nyt, koska Pekka Katajaan kohdistuneen murhayrityksen jälkeen on entistä tärkeämpää varoittaa poliittisesta väkivallasta. On erittäin vaarallista, että samalla kun persut vastustavat vasemmistolaista väkivaltaa, niin he sallivat ja suorastaan yllyttävät kansallismielistä väkivaltaa. Siinä tulee vielä ruumiita.

 

Halla-aho yllyttää väkivaltaan SKE:läisiä vastaan?

 

Osa tämän luvun tekstistä ja kuvista on poistettu uhrien yksityisyyden suojaamiseksi. Kirja ja tämä ensimmäinen luku ei ole vielä täysin valmis, mutta voit auttaa sen viimeistelemisessä mm. lähettämällä kuvia, videoita ja varsinkin tekemällä litterointeja. (Ks. alla) Muista tallentaa kaikki videot, koska ne saattavat kadota netistä.

 

Kirjan ensimmäinen luku käsittelee siis perussuomalaisen puolueen toimintaa. Luvussa on kuusi alalukua, joista tämä on ensimmäinen eli vain Turun puoluetoimistoa koskeva alaluku. Pituuden takia se julkaistaan kahdessa osassa (1.1.1 ja 1.1.2).

 

Kiitos monille lukijoille, jotka ovat jo lähettäneet paljon tietoja ja vinkkejä. Ilman teitä tätä kirjaa ei olisi ollut mahdollista kirjoittaa!

 

 

VAINO JA TERRORI SUOMEN KANSALLISMIELISESSÄ LIIKKEESSÄ

 

1. Perussuomalaiset

1.1. Turun perussuomalaiset

1.1.1. Turun puoluetoimisto 2017-2018

 

 

Yhdestä asiasta kansallismielisessä kentässä ollaan liikuttavan yksimielisiä: Kaikista Suomen haittaisänmaallisista huomionkipein on turkulainen Kalle Tapio Iivari.

 

Kalle Tapio Iivari

 

Kallen ensimmäinen ongelma on hänen makuunsa aivan liian tavallinen nimi. Kalle käyttääkin erilaisia vieraskielisiä aliakseja. Nykyään Kalle käyttää nimeä Carlos. Välillä hän myös kutsuu itseään C-mieheksi. Sukunimensä hän puolestaan kirjoittaa usein muotoon Iiwari.

 

2017 alussa Kalle alkoi ilmestyä kansallismielisten mielenosoitusten liepeille, mutta käytännössä aina enemmän tai vähemmän vaikutuksen alaisena. Kallen mukaan kyse on alkoholista, koska pirin vetämisen hän kuulemma lopetti jo aikaa sitten.

 

Kallella on pahansisuinen ja epätasapainoinen tempperamentti, jota aineiden väärinkäyttö on vain pahentanut. Harva tästä kuitenkaan välittää, koska Kalle on mielenosoittajista aina se joka on kevyin ja hennoin. Noin 50-kiloisena Kalle on jopa hennompi kuin anarkistien narkkarit. Koska Kalle vielä omaa saman tapaisen vaatetuksenkin kuin anarkistit, niin usein poliisi sekoittaakin hänet Antifa-terroristeihin.

 

ETSI KUVA Poliisi hätistää anarkistiksi luulemaansa Iivaria pois kansallismielisestä mielenosoituksesta. Lähetä osoitteeseen [email protected]

 

Kalle Iivari rakastaa väkivaltaa, mutta koska ei itse pysty mihinkään fyysiseen, niin hän yllyttää muita väkivaltaan. Vaaralliseksi tämän tekee se, että usein hänellä on tässä persujen/sisulaisten tuki. Yksi esimerkki tästä oli 2017 talvella, kun Helsingin Rautatietorilla olivat vastakkain laittomien leiri ja Marco de Witin johtama kansallismielisten Suomi-Maidan-leiri.

 

2017 maaliskuussa Kalle Iivari yhdessä toisen maidanilaisen, Panu Huuhtasen kanssa pyrki jatkuvasti synnyttämään väkivaltaisia konflikteja. Niinpä Iivari ja Huuhtanen yrittivät myös kaikin keinoin saada maidanilaisia ottamaan osaa myös Rautatietorilla järjestettyyn Puhdistus-mielenosoitukseen. Sen tarkoituksena oli ”puhdistaa” Rautatientori eli väkivaltaisesti tuhota ja polttaa laittomien leiri. [Ks. luku 1.2. Helsingin perussuomalaiset.]

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Marco oli alusta asti väkivaltaista Puhdistus-mielenosoitusta vastaan. Lisäksi hän epäili sen taustalla olevan Sisu- ja persuaktivistien johtaja Juha Mäenpää, joka jo vuoden ajan oli kaikin keinoin yrittänyt sabotoida Marcon johtamia mielenosoituksia. [Ks. luku 1.4. Seinäjoen perussuomalaiset.]

 

Mielenkiintoista tässä kaikessa oli myös se, että sen enempää poliisia kuin valtamediakaan ei kiinnostanut, että persut ja Suomen Sisu yllyttivät poliittiseen väkivaltaan ja terroriin. Toisaalta miksi olisikaan. Ideanahan oli sabotoida aidosti itsenäinen kansallismielinen liikehdintä Suomi-Maidan ja Suomi Ensin.

 

Ironista kyllä, ainoat mediat, jotka kertoivat persujen poliittisesta terrorista olivat äärivasemmistolainen Takku ja alkuperäinen MV-lehti. Valtamedia on pysynyt hiljaa tähän päivään asti.

 

Kuvassa linkki alkuperäisen MV-lehden juttuun

 

 

Iivarin läheiset suhteet persuihin ovat aina herättäneet ihmetystä. Niin nytkin, kun hän yritti yhdessä Huhtasen kanssa järjestää persuiksi osoittautuneille puhdistajille Maidan-leirille ”Puhdistuskahvilan/baarin”. Marco ei sitä hyväksynyt. Tätä Iivari kovasti protestoi, mutta Marco yksikantaan kielsi hänen kahvila/baarisuunnitelmansa.

Lopulta Iivari ilmoitti lähtevänsä kokonaan Maidanilta. Illalla Iivari kuitenkin palasi takaisin kännissä kuin käki, jolloin hänet oli poistettava Maidanilta.

 

 

Marco ja monet muut rauhanomaiset kansallismieliset, kuten muutamat oodinit onneksi pystyivät estämään Puhdistus-mielenosoituksen sekoittumisen Maidan-leiriin. Tämä siitä huolimatta, että Iivari ja monet persut, kuten alla olevassa videossa esiintyvä Tampereen persujen johtohahmo Seikku Kaita yrittivät Maidanilla synnyttää kaaosta. Alla olevassa videossa Marcon pitää häätää Kaita Maidanilta. [Ks. luku 1.3. Tampereen perussuomalaiset.]

 

 

 

10.6.2017  Kalle tuki vankilakundiksi osoittautunutta Jukka ”Juki” Terästä, kun tämä lähes tuhosi kansallismieliset mielenosoitukset uhkailemalla anarkisteja laittomalla käsiaseella keskellä Helsinkiä Mannerheim-patsaan vieressä. Tapahtuma ei sinänsä liittynyt Rautatietorilla olleeseen Maidan-leiriin, mutta se antoi poliittiselle poliisille tekosyyn yrittää mustamaalata kansallismielisiä, varsinkin kun Kalle Iivari kavereineen ei suostunut tuomitsemaan Jukin toimintaa.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Kyseistä asejuttua myös ylikomissaari Jari Taponen käytti yhtenä tekosyynä Suomi-Maidanin purkamiseen. Tämänkin takia Marco de Wit ilmoitti, ettei hänen mielestään Juki voi olla missään roolissa kansallismielisissä mielenosoituksissa. Tätä Juki ei kuitenkaan halunnut uskoa, vaan piti itseään syrjittynä ja Kalle Iivarin tuella yritti usein ängetä kansallismielisiin tapahtumiin.

 

KUVA Iivari ja Juki

 

2017 heinäkuussa Kalle yritti uudelleen yllyttää väkivaltaan. Tässä vaiheessa Suomi-Maidania ei enää ollut Rautatientorilla, vaan ylikomisario Jari Taponen oli valheellisella tekosyyllä purkanut leirin. Jäljellä oli enää laittomien leiri.

 

Perustuslain vastaisesti Taponen kielsi Marcoa ja monia muita järjestämästä uutta mielenosoitusta Rautatientorille tai mihinkään muuallekaan Helsinkiin. Itse asiassa ylikomissaari Jari Taponen meni niin pitkälle, että kielsi kansallismielisten kävelynkin Rautatietorilla!

Jopa vanhat mummot ajettiin torilta, jos he näyttivät kansallismielisiltä. Eräs kuuluisa poliittisesti sitoutumaton ja maidanista mitään tietämätön urheiluvalmentaja kirjoitti yleisönosastokirjoituksen, jossa ihmetteli miksi poliisi ei antanut hänen syödä ystävänsä kanssa jäätelöä Rautatietorilla.

 

Kuvassa linkki alkuperäisen MV-lehden juttuun

 

Tällöin Kalle Iivari alkoi järjestämään mielenosoitusta Helsingin ydinkeskustaan Rautatietorin läheisyyteen. Tämä oli yllättävää kahdestakin syystä. Ensinnäkin Kalle oli pitkään ollut poissa Suomi-Maidanilta sen jälkeen, kun Marco leirin kokoonkutsujana oli määrännyt sinne alkoholin totaalisen nollatoleranssin. Toiseksi, miksi poliisi antaisi mielenosoitusluvan henkilölle, jota lähes koko kansallismielinen kenttä pitää päihteitä väärinkäyttävänä häirikkönä ja mahdollisena provokaattorina?

 

Yllätys. Yllätys.  Kaikesta tästä huolimatta poliisi kuitenkin antoi nimenomaan Kalle Iivarin järjestää uuden mielenosoituksen.

 

Kalle Iivari yritti mainostaa tulevaa mielenosoitusta tekemällä striimin Rautatietorilta. Alussa Kalle puhui rauhalliseen tyyliin, mutta yhtäkkiä lopussa kirjaimellisesti sekosi ja yllytti ihmisiä polttamaan laittomien leirin.

 

Kallen puhetyyli on välillä niin sekava, että monet eivät ensin ymmärtäneet hänen oikeasti yllyttäneen murhapolttoon. Monet myös väittivät Kallen vain puhuneen yleisellä tasolla siitä kuinka laittomien leirin salliminen keskellä Helsinkiä itsessään yllyttää väkivaltaan.

 

Myöhemmin netistä kuitenkin löytyi video, joka ei jätä epäilystä Kallen sanoista. Laiton Lehti ei voi sitä julkaista, koska siitä saattaisi tulla syyte hyökkäävään väkivaltaan ja murhapolttoon yllyttämisestä.

 

Videon lopussa Kalle sanoi seuraavaa:

 

Kyllä mä luulen, ettei toi matujen leiri tuolla kauaa kestä, koska suomalaisia on isänmaallisia ja kaikki ei oo niin rauhallisia kuin me. Eli tulkaa ja polttakaa tuo vi*** leiri!

 

 

Kalle Iivari johtamassa itse kokoonkutsumaansa mielenosoitusta Rautatietorilla. Takana punaisessa ympyrässä laittomien leiri. Kuvakaappaus videosta, jossa Iivari yllyttää murhapolttamaan laittomien leirin.

 

 

Erikoisinta asiassa on se, ettei sen enempää valtamedia kuin poliisi näyttänyt reagoivan mitenkään. Itse asiassa valtamedia ja poliisi näyttivät antaneen Kallelle vapaat kädet. Totta on, että toimittajien ja poliisinkin on vaikea ottaa Kallea vakavasti, mutta luulisi sentään kiinnostavan murhapolttoon yllyttäminen. Varsinkin, kun se tehdään nimenomaan mielenosoituksen kokoonkutsujan toimesta videolle puhuttaessa kahden poliisiauton edessä kohteen eli laittomien leirin näkyessä taka-alalla.

 

On vaikea kuvitella suorempaa, törkeämpää ja rikollisempaa provokaatiota. Tästä huolimatta poliisi antoi Iivarin järjestää oma mielenosoituksensa. Nyt monet epäilivät entistä enemmän, että Kalle on poliisin vasikka ja provokaattori.

 

Tähän Kalle Iivarin tekemään murhapolton yllyttämiseen sekä viranomaiset että tutkijat edelleen vetoavat mustamaalatessaan kansallismielistä toimintaa, vaikka se ei liittynyt Suomi-Maidaniin tai mihinkään järjestöön, vaan kyse oli vain Kallen omasta henkilökohtaisesta provokaatiosta, josta hän vasta paljon myöhemmin sai tuomion.

 

 

Kallen provokaatio mainitaan myös tutkimuksissa.

 

 

2017 elokuussa Turun terrori-iskun jälkeen Marco de Wit järjesti mielenosoituksen Turun kauppatorille. Marco teki mielenosoitusilmoituksen Turun kauppatorille nopeammin kuin kukaan muu. Persut eivät tästä pitäneet, koska ensinnäkin halusivat itse järjestää mielenosoituksen ja toiseksi pelkäsivät Marcon kritisoivan heitä poliisivaltiolakipaketin hyväksymisestä.

 

Mielenosoituksen järjestämistä vaikeutti myös se, ettei MV-lehti mainostanut mielenosoitusta. Tästä huolimatta sana levisi nopeasti ja kauppatorille tuli paljon ihmisiä.

 

Juuri mielenosoituksen alussa yksi muslimitaustainen naispersu tuli kirkumaan Marcolle, että hänen pitää poistua Turusta. Turvamiesten piti poistaa nainen mielenosoitusalueelta. Myöhemmin hänet valittiin Turun perussuomalaisten hallitukseen ja persunaisten johtoon.

 

Marcon ollessa puhumassa yleisölle Kalle Iivari järjesti jälleen provokaation yllyttämällä ihmisiä siirtymään kohti vastamielenosoittajia. Kaiken kukkuraksi Kalle meni aivan vastamielenosoittajien eteen provosoimaan. Lopulta Kalle istahti heidän banderollinsa eteen!

 

 

 

Kyseessä siis taas päivänselvä provokaatio, jolla yritettiin saada aikaan joukkotappelu. Näin Turun poliisipäällikkö olisi voinut demonisoida ja kieltää Marcon johtamat mielenosoitukset.

 

Onneksi kuitenkin lähellä oleva poliisimies toimi nopeasti, tuli väliin ja käski Kallen poistua paikalta.

 

 

 

Kalle on niin ylpeä provokaatiostaan, että myöhemmin laittoi siitä kuvan Youtube-kanavansa profiilikuvaksi.

 

Kuvassa linkki kanavalle

 

Kaikista näistä provokaatioistaan huolimatta kukaan ei ottanut Kallea kovin vakavasti. Tästä huolimatta – tai juuri tämän takia – Kalle ei kuitenkaan luovuttanut, vaan päätti jatkaa provokaattorin uraansa.

 

2017 lokakuussa Kalle yritti jopa postata Facebookkiin kuvan, jossa hailaa hakaristilipun kanssa. Kun se sieltä poistettiin, niin Kalle laittoi sen VK-seinälleen, jossa se on vuosien ajan näkynyt etusivulla ja edelleenkin siellä näkyy.

 

Kuvassa linkki Kalle Iivarin VK-seinälle.

 

 

Kalle Iivarilla on niin vähän kuvia VK-seinällään, että kyseinen kuva on näkynyt VK-etusivulla yli kaksi vuotta eli kuvan seinälle postaamisesta alkaen. Tietystikään lipussa ja hailaamisessa ei ole mitään laitonta, mutta persujen olisi sen nähtyään pitänyt tajuta tarkkaan tutkia mitä muuta on Iivarin seinällä. Tietysti tutkivatkin, mutta eivät välittäneet.

 

 

Kuvassa linkki Iivarin VK-postaukseen

 

 

Kaikista näistä julkisista provokaatioista huolimatta Kalle sai persuilta vain enemmän tukea.

 

2018 alussa Kallea alkoi voimakkaasti tukemaan perussuomalaisten jäsen Katja Nummenranta ja Turun perussuomalaisten hallituksessa vuosia vaikuttanut Jyrki Åland.

 

Katja on perussuomalaisen puolueen aktiivijäsen. Hän on myös ollut tärkeässä roolissa MV-lehden entisen päätoimittaja Juha Korhosen johtamassa Itsenäinen Suomi-järjestössä. Striimeillään Katja muistelee vieläkin lämmöllä miten he yhdistystoiminnan lomassa olivat yhdessä ja myös ryypiskelivät välillä todella kovaa.

 

Myös Kalle ja Katja sopivat hyvin yhteen, koska kumpikaan ei sylje lasiin. Pian he alkoivatkin yhdessä ryypätä sekä baareissa että omilla striimeillään.

 

Katja Nummenranta ja Kalle Iivari

 

Kallen ja Katjan menneisyys eikä edes ryyppyputket Jyrki Ålandia häirinneet. Päinvastoin. Åland ei tehnyt heistä pelkästään omaa ”hovikuvaajaansa”, vaan myös Turun perussuomalaisten hovikuvaajan. Kalle ja Katja nähtiinkin toistuvasti kuvaamassa Turun persujen puoluetoimistolla.

 

Jyrki Åland

 

Ryyppypariskunnan nostaminen persujen hovikuvaajaksi ei Ålandin persu-uraa haitannut. Päinvastoin. Ålandista tehtiin Laura Huhtasaaren presidentinvaalikampanjan Turun vaalipäällikkö!

Ensi töikseen Åland otti kampanjaan mukaan myös Katja Nummenrannan ja Kalle Iivarin.

 

Åland ja Huhtasaari. Kuvassa linkki Ålandin kotisivuille

 

2018 tammikuussa Nummenranta ja Iivari saatiin jopa Ylen uutisiin.

 

 

 

Jostain syystä korkeimmalla persujohdolla eivät hälytyskellot alkaneet vieläkään soida. Usein provokaattorit yrittävät päästä mahdollisimman lähelle kohdetta, jonka jälkeen sitten sotketaan kohde omiin rikoksiin.

 

Sen sijaan, että olisivat ottaneet etäisyyttä Nummenrantaan ja Iivariin, niin persut alkoivat tukea heitä kahta kovemmin. Eikä vain heitä, vaan myös muita Suomi-Maidanilta, Suomi Ensin ry:stä ja Suomen Kansa Ensin puolueesta poistuneita tai erotettuja henkilöitä, jotka katkerina olivat perustaneet väkivaltaisen vaino- ja ryyppyremminsä. Åland ja persut tukevat heitä avoimesti.

 

Åland esimerkiksi varmasti tiesi, että nämä alkoholia yhä kovemmin käyttävät SKE-kapinalliset väittivät Marcon olevan ”velkaa” heille Maidan-leirin kaasulämmittimien kaasusta. Tätä keksittyä ”kaasulaskua” sitten uhattiin karhuta väkivaltaisesti ja näin saatiin tekosyy vainolle.

 

2018 tammikuussa presidentinvaalien aikaan Åland yhdessä Kallen kanssa meni näiden väkivaltaisten ryyppyremmiläisten lähetykseen Jari ”Jallu” Laihon Youtube-kanavalle. Tämä siitä huolimatta, että Jallun ohjelmissa oli jo viikkojen ajan rikollisesti herjattu ja uhkailtu SKE:n johtoa.

 

Ohjelmassa oli mukana myös 2017 lopussa SKE:n hallituksesta pudonnut Jari Hanhikari. 2018 alussa Hanhikarin ryyppääminen vain kiihtyi ja myös puheet muuttuivat sekä suuremmiksi että kovemmiksi. Suuremmiksi, koska Hanhikari kehui omaavansa valtavat (persu)taustavoimat, joiden rinnalla SKE oli ”nappikauppaa”. Kovemmiksi, koska pian Hanhikari alkoi uhkailla pahoinpitelevänsä ja ampuvansa SKE:n hallituksen jäseniä.

 

Hanhikarin ryyppy- ja väkivaltamaine ei kuitenkaan vaivannut Jyrki Ålandia. Päinvastoin. Sitä paitsi Hanhikari tunsi myös persujen ”työmiehen” Matti Putkosen, jolle oli nähtävästi luvannut estää SKE:n taholta tulevan ”liiallisen” persujen kritisoinnin. Hanhikari esimerkiksi protestoi voimakkaasti, kun SKE:n puheenjohtaja Marco de Wit rankasti kritisoi persuja tiedustelu- eli poliisivaltiolakipakettiin liittyen.

 

 

Kaikesta tästä huolimatta – tai juuri siksi – Åland meni Jallun kanavalle tukemaan SKE:tä vainoavaa väkivaltaista ryyppyremmiä. Eikä siinä kaikki. Illan aiheena Laura Huhtasaari -ohjelmassa Åland korostaa olevansa Laura Huhtasaaren presidenttivaalikampanjan päällikkö Turussa. Åland on striimillä peräti kaksi tuntia, vaikka osa väestä on niin humalassa etteivät edes pysty sanomaan sanaa presidentti.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

On vaikea kuvitella huonompaa mainosta Lauralle ja persuille. Videon alla olevissa kommenteissa jopa monet Jallun omat kannattajat ilmaisivat raivonsa. Videon yläpeukuttajat puolestaan olivat nähtävästi vasemmistolaisia, jotka halusivat tukea kansallismielisiä häpäisevää ohjelmaa.

 

 

 

 

Ålandille ja persuille oli kuitenkin tärkeää olla tukemassa SKE-kapinallisia, koska persujohto kuvitteli heidän verkostonsa pystyvän yhdessä Olavi Mäenpään kanssa tuhoamaan Suomen Kansa Ensin -puolueen.

 

Alla video SKE:tä haukkuvasta Olavi Mäenpäästä ja häntä tukevasta myös erittäin pahamaineisesta Risto Helinistä.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

31.1.2018 Olavi Mäenpää kuitenkin yllättäen kuoli. Tämä ei kapinaa kuitenkaan kovasti hidastanut, koska taustalla naruja veti itsensä kansallismielisten johtajaksi nimittänyt megalomaaninen Bitcoin-miljonääri Risto Pietilä. Hän oli luonut hyvin kurinalaiset ”erikoisjoukot”, joille maksettiin suuria summia, kunhan tottelivat Pietilää. (Ks. luku 2: Bitcoin-Miljonääri Risto Pietilä Vainorinkiä Organisoimassa.)

 

 

Risto Pietilä kertoo miten hänen seuraajansa voivat saada mitä tahansa.

 

 

Risto Pietilä ei hyväksynyt de Witin johtamaa itsenäistä SKE-puolueprojektia eikä varsinkaan de Witin tukemia vaihtoehtoisia someprojekteja, jotka kilpailivat Pietilän nettiprojektien kanssa. Niinpä Pietilä järjesti 2018 keväällä rahoittamansa MV-lehden päätoimittajaksi Juha Korhosen, joka sitten tuki SKE-kapinallisia ja heidän vankilassa aiemmin viihtyneitä ”nyrkkejään” Jari Hanhikaria, Juha ”Juki” Terästä ja Harri Lyyraa.

 

Pietilä ja Korhonen tukivat Hanhikaria, Jukia ja Lyyraa siitä huolimatta, että kyse oli säälittävästä ryyppyremmistä. He kutsuvat itseään jääkäreiksi, mutta kaikki muut kutsuvat heitä jägermaistereiksi.

 

Vaino ja terrori kansallismielisessä liikkeessä. Osa 10. SKE-valehallituksen nyrkit: Jukin ja Lyyran ryyppyremmi

 

3.2.2018 eli viikko sen jälkeen kun Åland esiintyi ryyppyremmin kanavalla, niin Juki ja Lyyra uhoavat humalassa samalla, kun Hanhikari tekee mm. suoran pahoinpitely- ja tappouhkauksen SKE:n ”nappikauppa”hallituksen jäsentä vastaan. Videon kansikuvaksi on laitettu Jukin naama.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

Videossa Hanhikari myös kertoo, että Kalle Iivari ja Jallu tulevat käymään Marcon luona ”kylässä”. Vielä tässäkään vaiheessa Jyrki Åland ja persut eivät katkaisseet suhteitaan Nummenrantaan ja Iivariin. Ei vaikka he alkoivat entistä enemmän julkaista ryypiskelyvideoitaan ja väkivaltaan yllyttäviä postauksiaan. Ja tietysti mahdollisimman shokeeraavasti. Niinpä hakaristilippu otettiin jälleen esiin.

 

5.3.2018 Nummenranta mainosti VK-seinällään Kallen ryyppyvideota ja hakaristilippua.

 

 

Kuvassa linkki Katja Nummenrannan VK-seinälle

 

 

Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt Nummenrannalle ja Iivarille. Samana päivänä he keskustelivat Nummenrannan VK-seinällä seuraavasti:

 

 

Kuvassa linkki Nummenrannan VK-postaukseen.

 

 

Heti tämän jälkeen Nummenranta mainosti perussuomalaisten tapahtumaa, jota hän oli mukana järjestämässä. Persut eivät mitenkään voi olla tietämättä näistä postauksista. Itse asiassa ne ovat edelleen näkyvillä Nummenrannan seinällä.

 

Kuvassa linkki Nummenrannan VK-seinälle

 

 

10.3.2018 Nummenranta ja Iivari osallistuivat kyseiseen persutapahtumaan. Siellä he sitten haastattelivat perussuomalaisten kansanedustajaa Ville Taviota, Turun puheenjohtajaa Jyrki Ålandia, Turun varapuheenjohtajaa Pirjo Lampea ja kansanedustaja Kike Elomaata. Samaan aikaan chatissa viitattiin Muhikseen.

Vähintäänkin Jyrki Åland tiesi mistä oli kysymys, mutta ei välittänyt.

 

Ville Tavio toivottaa Iivarin tervetulleeksi kuvaamaan persutapahtumaa

 

Katja Nummenranta on toistuvasti järjestämässä perussuomalaisen puolueen tapahtumia sekä kuvaamassa ja kommentoimassa niitä yhdessä Kalle Iivarin kanssa. Yllä olevista uuni- yms. postauksista ja kommenteista on vasta kaksi vuotta. Nummenranta postailee seinälleen harvakseltaan, joten kyseiset postaukset on sieltä helppo löytää parissa minuutissa. Ja paljon muutakin, jota puolueet eivät yleensä siedä jäseniltään.

 

Jyrki Åland ei kuitenkaan näe kyseisissä postauksissa mitään merkittävää ongelmaa. Eikä myöskään kaverinsa Juha Korhosen käytöksessä.

 

26.7.2018 Korhonen hengaili Jukin ja Hanhikarin sekä tämän vaimon Laura Niitamon kanssa yllyttäen heitä ahdistelemaan anarkisteja eli ”piffiläisiä”. Samalla Juki kertoo juuri siitä laittomasta aseestaan, minkä kanssa heilui Mannerheim-patsaan luona anarkisteja uhkailemassa. Korhonen ei vieläkään pitänyt asiaa vakavana, vaikka oli nyt MV-lehden päätoimittaja.

 

Korhosen mielestä ei ollut niin vakavaa, että Juki oli anarkisteja jahdatessaan heilunut laittoman aseen kanssa keskellä Helsinkiä asettaen ihmisiä hengenvaaraan ja aiheuttaen samalla valtavan poliisioperaation. Päinvastoin. Korhosen mielestä anarkisteja pitääkin ”haastaa”.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

Korhonen meni niin pitkälle, että julkaisi VK:ssa kuvan, jossa oli mennyt Jukin ja Hanhikarin kanssa yhden vasemmistolaisen muusikon kotiovelle uhkailemaan. Samalla tyylillä he uhkailevat myös heitä vastustavaa SKE:n hallitusta ja varsinkin de Witiä, jota kiellettiin enää tulemasta Helsinkiin tapahtumia järjestämään. (Ks. luku 10: SKE-valehallituksen nyrkit.)

 

 

 

 

Tästä kaikesta huolimatta monet persut eivät kuitenkaan katkaisseet suhteitaan tähän vaino- ja ryyppyremmiin. Päinvastoin. Jopa ryyppykuvia liketettiin. Yhtenä likettäjänä myös perussuomalaisten helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu ja eduskuntavaaliehdokas.

 

 

 

Tässä vaiheessa tämän ryyppyremmin väkivaltainen toiminta oli jo yleistä tietoa. Tästä huolimatta persut edelleen olivat heidän kanssaan yhteistyössä. Samalla kun SKE yrittää puhdistaa puoluetta ja kenttää väkivaltaisista henkilöistä, niin persut tukevat heitä täysillä. Tästä persujen tuesta innostuneena Iivarikin jatkoi väkivaltapuheitaan.

 

30.8.2018 Iivari jopa antoi VK-seinällään vapaasti keskustella pommin asettamisesta poliitikkojen miehittämälle Suomi-Areenalle. Sen sijaan, että olisi poistanut kommentin VK-seinältään, niin hän yllytti pommin asettamiseen. Tämä postaus kommentteineen on edelleenkin Iivarin VK-seinällä.

 

Kuvassa linkki Iivarin VK-seinälle

 

 

 

 

Nummenranta on siis kuvaamassa poliitikkoja Suomi-Areenalla samalla kun Iivari yllyttää pommin asettamiseen. Herää kysymys miten Iivari voi täysin julkisesti yllyttää pommi-iskuun ilman, että poliisi reagoi mitenkään? Poliisi tekee helposti itse rikosilmoituksia ns. vihapuheesta, mutta ihmisiin ja jopa poliitikkoihin kohdistuneet pommiuhkaukset ovatkin pikku juttu?

 

Vielä yllättävämpää on, että persujen hälytyskellot eivät vieläkään alkaneet soimaan. Päinvastoin. Nummenranta ja Iivari saivat ylennyksen. Nyt heidän annettiin haastatella persujen johtoa ja kansanedustajia.

 

Miksi persut tukivat Katja Nummenrantaa ja Kalle Iivaria aina vain enemmän? Vastaus on yksinkertainen: Heitä yllytettiin ottamaan entistä aktiivisemmin osaa SKE:n vastaiseen vainorintamaan. Persut eivät hyväksyneet toisen kansallismielisen puolueen syntymistä. Ei varsinkaan sellaisen, joka kritisoi heitä etnonationalismin hylkäämisestä, kulttuurimarxismista ja poliisivaltion kannattamisesta. Tähän aikaan persujen kannatus oli usein jopa alle 10% ja koko puolueen kohtalo oli vaakalaudalla. Niinpä persut eivät aikoneet katsoa sivusta samoista äänestäjistä kilpailevan Suomen Kansa Ensin -puolueen syntyä.

 

Persujenkaan tuella ryypiskelevä vainorintama ei kuitenkaan pystynyt tehokkaasti sabotoimaan SKE:tä, vaan se sai kannatuskortit kerättyä, rekisteröityi puolueeksi joulukuussa 2018 ja lähti kampanjoimaan 2019 eduskuntavaaleihin.

 

Persut eivät kuitenkaan luovuttaneet. Jyrki Åland, Katja Nummenranta ja Kalle Iivari (C-Media) aloittivat yhdessä Risto Pietilän, Juha Korhosen ja Jari Hanhikarin (mm. MV-lehti, AD-nettiradio ja VAL-media) kanssa luomaan vielä laajempaa vainorintamaa. Mukaan saatiin mm. Markku Lindström (Swedu-uutiset) ja Riikka Salmen sekä tämän kihlatun Matti Loimupalon johtamat ”nynnyt/pohjoiset” SKE-kapinalliset.

 

Pohjoisen SKE-kapinallisia kutsuttiin nynnyiksi, koska toisaalta he eivät suostuneet voimakkaasti kritisoimaan sen enempää persuja kuin islamisaatiota ja toisaalta käyttivät suoran väkivallan sijasta ovelia keinoja, kuten valheita, asiakirjaväärennöksiä ja tyhmien yllyttämistä väkivaltaan. Kovis- ja nynnykapinallisilla on selvä työnjako. Nynnyt hoitavat väärennykset ja kovikset väkivallalla uhkaamiset. Ja luonnollisesti persujen tuella.

 

Vainokirja: Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi taas uhkailee. Persu mukana!

 

Tästä persujen johtaman laajan koalition harjoittamasta vainosta on todisteena satoja kuvakaappauksia sekä kymmeniä videoita ja nauhoituksia. Näitä käydään läpi kirjan seuraavissa luvuissa siten, että jokaiselle vainokoalition jäsenryhmälle on oma lukunsa.

 

12.11.2018 läheinen yhteistyö SKE:tä vainoavien ryyppy- ja väkivaltaporukoiden kanssa ei vähentänyt Jyrki Ålandin suosiota persuissa. Päinvastoin. Persujohdon tuella hänet valittiin yksimielisesti Turun perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

 

 

 

Tästä Åland, Nummenranta ja Iivari entisestään rohkaistuivat kiihdyttämään SKE:n johdon vainoa. Katja Nummenranta meni persuja fanaattisesti promoavan Markku Lindströmin (Swedu-mylläri) Youtube-kanavan moderaattoriksi. Näin Katja pystyi toisaalta poistamaan chatista SKE:n kannattajia ja toisaalta antamaan vapaat kädet SKE:n herjaajille.

 

29.11.2018 alkaen Katja alkoi sallia chatissa myös kaasutusjuttuja. Eikä vain sallia, vaan kannustaa niihin! Moderaattorien tehtävänä on välittömästi poistaa kaikki hyökkäävään väkivaltaan viittaavat ylilyönnit eikä suinkaan kannustaa niihin. Nummenranta toimi taas aivan kuin hän nimenomaan haluaisi mustamaalata kansallismielisiä piirejä.

 

 

 

20.12.2018 eli juuri ennen joulua Katja Nummenranta antoi Kalle Iivarin julkistaa Swedu-Mylläri chatissa Marco de Witin salaisen puhelinnumeron. Eikä vain paljastaa, vaan myös yllyttää ihmisiä soittamaan siihen häirikkösoittoja.

Iivari ja Nummenranta tiesivät, että Marco ja Mari olivat juuri silloin myös kiivaimman anarkistivainon kohteena, mutta silti yllytti vainoon liittymään myös haittaisänmaallisia.

Iivarin ohella salaisen numeron jakamisesta ovat vastuussa myös striimin omistava Markku Lindström ja hänen moderaattorinsa Katja Nummenranta, jotka kumpikaan eivät poistaneet Iivarin viestiä.

 

Markku ”Swedumylläri” Lindstöm lukemassa oman striiminsä chattiä.

 

29.12.2018 eli viikkoa myöhemmin joulun jälkeen Katja Nummenranta meni vielä pidemmälle. VK-sivullaan hän julkaisi väärennetyn asiakirjan, jonka mukaan Marco muka olisi hakannut lastaan ”pannuhuoneessa” ja repinyt tältä valtavia hiustukkoja päästä, mutta asia olisi muka myöhemmin ”sovittu” viranomaisten kanssa. Siis aivan kuin lapsen pahoinpitelyn voisi ”sopia”.

Kyseinen väärennös ilmestyi alunperin 2016 anarkistien foorumille, mutta pian anarkistitkin totesivat sen leikellyksi mustamaalaavaksi väärennökseksi. Nummenranta tiesi levittävänsä väärennöstä, mutta julkaisi sen juuri ennen SKE:n ylimääräistä puoluekokousta, jotta Marcoa ei valittaisi uudelleen puheenjohtajaksi.

 

 

 

Kyseinen rikollinen törkeä kunnianloukkaus on edelleen Nummenrannan VK-seinällä. Siellä ei ole paljon postauksia, joten se tulee vastaan muutamassa sekunnissa. Persut ja varsinkaan Turun persujen johtokaksikko Ville Tavio ja Jyrki Åland eivät voi olla tietämättä että heidän persuaktiivinsa seinällä rikollisesti herjataan kilpailevan puolueen puheenjohtajaa. Juuri siksi he eivät reagoikaan, vaan päinvastoin tukevat entistä enemmän Nummenrannan vaino-operaatioita.

 

Tässä kohtaa kyse on nimenomaan persuoperaatiosta, koska Iivari ja Korhonen eivät levitä näitä ”pannuhuonejuttuja” ollenkaan niin innokkaasti kuin Nummenranta ja persut. Itse asiassa Nummenranta sallii ja suorastaan kannustaa kaikenlaisiin Marcoon kohdistuviin pannuhuoneherjoihin sosiaalisen median lisäksi myös persujen fanittamassa Markku ”Swedumylläri” Lindströmin Youtube-chateissa.

 

29.12.2018 SKE:n ylimääräisessä puoluekokouksessa Marco de Wit valittiin SKE:n johtoon kaikesta mustamaalauksesta huolimatta. Marco lupasi jäsenistölle kovan eduskuntavaalikampanjan, jossa suoraan tuomittaisiin kaikki poliisivaltiolakipaketin hyväksyneet puolueet mukaanlukien persut. Nyt tuli vainokoalitiolle vielä kovempi kiire yrittää kaikin keinoin mustamaalata de Witin hallitusta ja väittää, ettei SKE saa osallistua vaaleihin.

 

Facebookissa, VK:ssa, Swedu-uutisissa, AD-nettiradiossa, HJ-mediassa, Salmen kapinalähetyksissä ja muissa vainokoalition medioissa toistettiin jatkuvasti tätä narratiivia samalla kun rikollisesti uhkailtiin ja vainottiin de Witin hallitusta.

 

Tämä ei kuitenkaan riittänyt persuille. Åland, Nummenranta ja Iivari halusivat myös päästä vainoamiensa iholle. Niinpä he suunnittelivat iskun Turun Varissuolla 5.1.2019 järjestettävään SKE-tapahtumaan.

 

Ongelmana kuitenkin oli, että Youtube poisteli useita Iivarin videoita ja lopulta koko Carlos I -kanavan. Tämän takia Iivari käynnisti varmuuden vuoksi uuden Carlos III kanavan. Samalla hän yhdessä Nummenrannan kanssa risti Carlos II, Carlos III, Carlos IV ja C-media Channel kanavat C-Mediaksi.

Lähetykset tultaisiin tietysti usein tekemään alkoholinhuuruisena, joten logokin suunniteltiin sen mukaan.

 

 

Kyse on käytännössä perussuomalaisten tapahtumien kanavista, joissa on lähinnä vain videoita Turun persujen puoluetoimistolta ja persutapahtumista. Kuvaajana tai modena on lähes aina persuaktiivi Katja Nummenranta ja lisäksi persuja käsittelevät videot on tehty yhteistyössä persujohdon kanssa.

Persutapahtumien lisäksi kanavilla säännöllisin väliajoin vainotaan SKE:n johtoa ja jäseniä. Itse asiassa useimmissa näissä vainovideoissakin ylistetään persuja samalla, kun vainotaan SKE:tä. Tämäkään ei ole kuitenkaan persuja häirinnyt.

Alla on sinisellä alleviivattu SKE:n jäseniä herjaavat videot ja punaisella persuja ylistävät videot. Useimmissa persuvideoissa haastatellaan johtavia peruja tai ollaan Turun persujen puoluetoimistolla. Persut eivät millään voi väittää, etteivätkö tietäisi Iivarin ja Nummenrannan tekemistä SKE:n johtoa ja jäseniä herjaavista ja uhkaavista videoista.

 

 

Kuvassa linkki Carlos III -kanavaan.

 

4.1.2019 Uuden Carlos III -kanavan ensimmäisessä pitkässä ”testilähetyksessä” Iivari ja Nummenranta kertoivat sekä ryyppäämisestään että persuaktivismistaan. Samalla he jälleen herjasivat rikollisella tavalla SKE:n johtoa ja jäseniä sekä mainostivat tulevaa Varissuo-atakkiaan/vaalihäirintää. Video on kuitenkin edelleen julkinen ja nimenomaan Ålandin ja persujen luvalla.

 

Laiton Lehti tulee julkaisemaan erillisen jutun tästä videosta ja siinä olevista rikollisista kunnianloukkauksista.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

Video on tärkeä, koska se paljastaa sekä Varissuo-atakin että koko laajemman vaino-operaation suunnitelmallisuuden. Persut eivät myöskään voi väittää olevansa tietämättömiä atakin suunnitelmallisuudesta, koska video on ollut näkyvissä sekä ennen että jälkeen atakin. Itse asiassa se on näkyvillä yhä tänäkin päivänä.

 

5.1.2019 luvattu Varissuo-atakki käynnistyi. Ensin Kalle Iivari ja Katja Nummenranta häiritsivät SKE:n Varissuolla tehtävää islamisaation vastaista kampanjaa. Sen jälkeen he sitten vielä yhdessä Jyrki Ålandin kanssa haastatteluyrityksen varjolla rikollisesti häiritsivät SKE:n vaaleihin valmistautuvan Varsinais-Suomen piirijärjestön kokousta.

Tämä juttu julkaistiin heti iskun jälkeen ennen kuin vielä edes tiedettiin persujen orkestroima koko kuvio.

 

Persupomo Jyrki Åland mukana rikollisessa persuatakissa!

 

Heti rikollisen provokaation jälkeen myös PT-Media julkaisi lyhyen jutun iskusta. Juttu sisälsi myös tekstitetyn videon, josta käy ilmi kuinka Jyrki Åland osallistuu Iivarin kanssa rikolliseen vaalihäirintään ja vainoon SKE:tä kohtaan.

 

Rikollinen isku oli varmasti suunniteltu etukäteen. Ideana oli samaan aikaan mustamaalata suorassa lähetyksessä sekä SKE:n puheenjohtaja Marco de Wit että silloiset varapuheenjohtaja Mari Kosonen ja puoluesihteeri Olli Juntunen syyttäen heitä kaikkia tuomituiksi rikollisiksi.

 

Tapansa mukaan Kalle Iivari kuitenkin alkoholinhuuruisesti sotki koko operaation lyhyellä pinnallaan ja liiallisella aggressiivisuudellaan. Tosin iskun loppuvaiheessa Iivari sai hyeenamaisesti loukattua Mari Kososta. Suorassa lähetyksessä Iivari nimittäin valheellisesti väitti Marin saaneen tuomion aviomiehensä pahoinpitelystä.

 

Åland vain katseli hymyillen vierestä, kun Iivari syyti rikollisia kunnianloukkauksia kilpailevan puolueen johtoa päin.

 

SKE:n afterworkiin sivullisten hyökkäys

 

 

 

 

 

Vaino-operaation jälkeen Iivari, Åland ja Nummenranta ilakoivat ja naureskelivat Marin uhkaukselle nostaa syyte törkeästä kunnianloukkauksesta. Samalla Åland palkitsi Iivarin perussuomalaisten pinssillä!

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

Vaino-operaatio ei rajoittunut vain SKE-kokouksen keskeyttämiseen ja suorassa lähetyksessä tehtyihin törkeisiin kunnianloukkauksiin, vaan sitä laajensi entisestään vainochatti. Kalle Iivarin striimillä oli nimittäin myös mahdollisuus chattailla Katja Nummenrannan johdolla. Eli katsojat – mukaanlukien Iivarin vainokumppanit Juha Korhonen, Jari Hanhikari ja Markku Lindström – pystyivät henkilökohtaisesti sekä seuraamaan vainoa että yllyttämään ja ottamaan osaa vainoon ja törkeisiin kunnianloukkauksiin omilla kommenteillaan.

 

Nämä erittäin törkeät SKE:n jäseniin  – mukaanlukien kotielämä, työ, lapset – liittyvät chatin vainokommentit ovat pääosin edelleenkin näkyvillä Carlos III -kanavalla. (Mm. Korhonen ja Hanhikari/Valkoinen aave! poistivat muutaman rikollisen kommenttinsa parituntisen striimin lopuksi, mutta nekin ovat tallessa.)

 

Erityisen törkeästi vainotaan Mari Kososta valehtelemalla hänen välttäneen pahoinpitelytuomion miehensä kuoltua. Kaiken kukkuraksi vihjataan jopa Marin murhanneen miehensä.

 

Alla oleva keskustelu on edelleen näkyvissä Carlos III -kanavalla. Iivari, Åland, Nummenranta ja yleensäkin persut eivät edes välitä miltä Marista, tämän perheestä ja lapsesta tuntuu lukea tällaisia törkeitä kunnianloukkauksia.

 

Hyvin erikoista on myös, että Nummeranta antoi chatissä olla mukana tunnettuja anarkistihäiriköitä, kuten Tare Sinkkosen. Nummenranta antoi hänen olla chätissä siitä huolimatta – tai juuri siksi – että hän toistuvasti herjasi törkeällä tavalla nimenomaan Mari Kososta.

 

Uskomaton näky: Nummenrannan johdolla persut ja anarkistit liittoutuivat tehden yhdessä lukuisia törkeitä kunnianloukkauksia SKE:n johtohenkilöitä kohtaan.

 

 

 

Chatissa myös ilakoitiin, ettei Mari uskaltaisi nostaa syytettä, koska se toisi julkisuuteen kipeät asiat eli vanhat riidat hänen poismenneen exänsä kanssa. Asioiden julkisuuteen tulo olisi erityisen kivuliasta isänsä menettäneelle Marin lapselle.

 

 

Törkeitä Mariin käyviä törkeitä kunnianloukkauksia on striimin chatissä niin paljon, etteivät Åland ja persut voi olla niistä tietämättä varsinkin, kun Åland nimenomaan vastaili chattailijoiden kysymyksiin ja toistuvasti mainosti heille persuja. Tämäkin chatti on ollut näkyvillä yli vuoden ajan.

 

Erikoista chatissä on myös se, että paikalla oli lähes koko vainokoalitio yhteistyössä anarkistien kanssa. Juha Korhonen meni jopa niin pitkälle, että lupasi auttaa pahamaineista anarkistia, Tare Sinkkosta Marin vainoamisessa! (Juuri ennen striimin loppua Korhonen poisti yhden näistä viesteistään, mutta sekin on tallessa. Ks. alla oleva erillisjuttu.)

 

Lopuksi Korhonen vielä chatissä kiitti Iivaria hyvästä atakista. Nummenranta luki tämän chattiviestin ääneen Ålandille ja Iivarille, jolloin Åland lähetti Korhoselle terveisiä!

 

Tästä vainokoalition Varissuo-chatistä on tekeillä oma Laiton Lehti -juttunsa, joka sisältää myös paljon litterointia.

 

 

JUTTU Persukoalitio vainoaa rikollisesti Mari Kososta yhdessä anarkistien kanssa

 

 

 

6.1.2019 Rikollisen vaino-operaationsa jälkeen Nummenranta ja Iivari otettiin seuraavana päivänä sankareina vastaan Turun perussuomalaisten puoluetoimistolla. Alla olevasta videosta kohdasta 9 minuuttia 20 sekuntia kuulee kuinka Iivari puoluetoimistolla avoimesti kehuskelee tehneensä Varissuolla SKE:n johtoa vastaan ”atakin” eli rikollisen hyökkäyksen. Persut vain kehuvat häntä. Tämän jälkeen atakista/rikoksista vielä keskustellaan yksityiskohtaisemmin.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

Yksikään persu ei silloin eikä myöhemminkään ole pyytänyt SKE:ltä tai edes Marilta anteeksi Varissuon tapahtumia puhumattakaan että olisivat kritisoineet Ålandin, Nummenrannan ja Iivarin toimintaa. Päinvastoin. Persut ovat rikoksistaan hyvin ylpeitä. Tämän vuoksi sekä Varissuo-atakki että myös persujen puoluetoimiston sisältä kuvattu video ja chatti ovat vieläkin Carlos III -kanavalla kaikkien nähtävänä. Ja tietysti persujen luvalla. Videoita on katsottu yli 10 000 kertaa.

 

6.1.2019 Iivarin ja Nummenrannan vainoyhteistyökumppani Markku Lindström oli hyvin innoissaan siitä miten SKE:n johdon vainoaminen onnistui persujen johdolla.

Lindström kirjoitti blogiinsa kuinka hänen päämääränään on tukea SKE-kapinallisia ja kaataa de Witin hallitus. Ideana oli yhdistää Hanhikarin johtamat etelän ”kovis”-kapinalliset oululaisen Ari Lindströmin johtamiin pohjoisen ”nynny”-kapinallisiin ja näin vallata puolue.

Markku Lindström korosti, että SKE:n ”kolmoiskärki” eli Varissuollakin herjatut de Wit, Kosonen ja Juntunen on vainolla ajettava kokonaan ulos suomalaisesta poliitikasta.

Samalla blogissa mainostettiin persujen kansanedustajaehdokasta Tanja Vahvelaista.

 

 

Vaino oli kuitenkin vasta alussa. Vaalien lähestyessä vaino tulisi persujohdon yllyttämänä vain kiihtymään ja muuttumaan yhä väkivaltaisemmaksi.

 

Lue jatko-osa eli luku 1.1.2. Perussuomalaisten Turun puoluetoimisto 2019.

 

Vainokirja 1.1.2: Turun persujen terrori 2019 eduskunta- ja eurovaaleissa

 

 

 

11 thoughts on “Vainokirja 1.1.1: Turun persujen poliittinen terrori 2017-18

 1. Mitkä Perussuomalaisten pirinarkkareista, alkoholisteista ja mielenvikaisista ovat esimerkiksi Suojelupoliisin vasikoita ja sabotäärejä? Sekä Perussuomalaiset, että esimerkiksi Vasemmistoliitto ovat täynnä Suojelupoliisin vasikoita ja sabotäärejä. Näin Vasemmistoliitto saatiin kritisoimasta globalisteja ja yksityisten pankkiirien omistamaa rahakonetta, sekä Natoa ja usutettiin hyökkäämään kansallismielisten kimpuun. Samoin täynnä poliiseja oleva Perussuomalaiset alkoi sabotoimaan mielenosoituksia, sekä aitokansallismielisiä liikkeitä. Näin yksinkertaisille äänestäjille voidaan näyttää joukko puolueita joita kaikkia hallitsee sama pankkiirien eliitti. Lenin itsekin totesi aikoinaan, että paras tapa hallita oppositiota on johtaa sitä itse.

 2. Eikö Perussuomalaisia hävetä valehtelu, kaksinaamaisuus ja väkivaltaisten pirinistien, alkoholistien ja mielenvikaisten käyttö tuhotessaan poliittiset vastustajansa väkivalloin? Perussuomalaisille heruu hillotolppa jos he vain saavat narkkareiden avulla tukahdutettua kansallismielisyyden nousun.

 3. Olavi Mäenpää aloitti v. 2018 syystalvella usean jakson verran julkaisuun ehtineen videotestamentin ”Pitkä marssi” tekemisen. Videoilla Olavi puhui omasta näkökulmataan käsin suunsa puhtaaksi kansallismielisestä skenestä, SMP hajoamisesta ja perussuomalaisista.
  Nuo lähetykset ja verkkosivusto ovat näköjään jo kadonneet verkosta. Muistan nuo videotallenteet äärimmäisen mielenkiintoisina sisällöltään. Muistan myös, että tallenteita tuolloin tuoreeltaan katsoessani mieleen tuli kyllä jo ajatus, että noista puheista ei Olaville hyvä heilu, ja että Olavi manaa nyt persujen pimeitä voimia kimppuunsa. Muutaman jakson julkaisemisen jälkeen Mäenpää sitten löytyi kuolleena kotoaan, eikä testamentti kaikkine muisteluineen koskaan tullut valmiiksi. Jo julkaistut jaksotkin ovat sittemmin kadonneet youtubesta ja verkosta.

 4. ”Vielä yllättävämpää on, että persujen hälytyskellot eivät vieläkään alkaneet soimaan. Päinvastoin.”

  Persut on aina ollut sionistien johtama feikkioperaatio, ja Suomen vihollinen. Niin tulee olemaan jatkossakin.

  Suomipoika on yksinkertaisesti moraaliltaan niin RAPPEUTUNUT ettei se huomaa, että puoluejohdossa on 100 prosenttinen valehtelija, eli avionrikkoja (ja lukuisia kuusetuksia harrastava JHA), ettei Suomipoika oikeastaan pysty yhtään fiksuun toimintaan.

  Toinen valehtelija on feikkijournalist ja kommunistin kanssa naimisissa oleva Matias Turkkila. Nationalisti ja kommunisti EIVÄT VOI ASUA SAMASSA TALOSSA, mutta koska Turkkilakin on kommunisti, siksi yhteiselo kukkii.

 5. Tätä varten persut jo alunperin perustettiin. AINUT TEHTÄVÄ ON POLIITTISEN AIDON VASTAVOIMAN TUKAHDUTTAMINEN!

  Perus”suomalaiset” ovat epäonnistuneet JOKAISESSA YRITYKSESSÄÄN VAIKUTTAA SUOMEN TULEVAISUUDEN KANNALTA MERKITTÄVISSÄ ASIOISSA. ”Epäonnistuminen” on ollut täysin suunniteltua -leikkivastustelua ilman pienintäkään tarkoitusta saavuttaa mitään. PS on oppikirjan mukainen KONTROLLOITU OPPOSITIO jota (((isännät))) hallinnoivat 100%:sti

  Perseenmyyjien seuraavana projektina on ”epäonnistua” EU-mafialle lähtevän avustuspaketin (sic!) vastustamisessa. Näytelmä on jo käynnissä -ja sen lopputus jokaisen AITOkansallismielisen tiedossa. PerusSionistit palkitaan rooleistaan ja taas kerran Suomen kansa maksaa koko sirkuksen.

  Persut kusettaa kansaa -tyhjät lupaukset ovat paljon haitallisempia kuin selkeästi havaittavat vihollisen hyökkäykset. PerusSionistien myyräntyö on saatava loppumaan!

 6. Puolueen alasajo-operaatio melkeinpä jakautuu kolmeen linnakkeeseen ympäri Suomea, josta Turku on persujohtoisin (täällä hoidetaan provokaatiot), Helsinki väkivaltasin (täällä hoidetaan pelottelu) ja Oulu paperisotasin (täällä hoidetaan puolueen kaappaus). Kaikkia kolmea kuitenkin yhdistää persujen tukeminen ja alkoholi enemmän tai vähemmän. Jonkin näiden kolmen linnakkeen taakse myös uudet tukijat yleensä jalkautuu.

 7. Tuossa kun lopussa tuli juttua vielä Tanja Vahvelaisesta; hänhän erosi kokonaan persuista -19 keväällä, taisi mennä kristillisdemokraatteihin. Eräänä perusteluna käsittääkseni mainitsi mm. ettei voinut sietää sitä, kun persuissa eräät naiset pyrkivät nousemaan ns. reittä myöten ylöspäin puolueessa.

 8. Kalle nauttii kansallismielisten keskuudessa outoa suosiota. Hanhikari, Juki, Jallu ja etenkin Ninnu ja Emuli ovat kovia kehumaan Kallea. Ei edes ole kovin pitkä aika kun Emuli nauraen kertoi seksielämästään Kallelle ja muille riimillä. Jallu oli vain kuunteluoppilaana eikä näyttänyt tykkäävän muijansa käytöksestä. Kalle ajattelee olevansa hyväkin haastattelija, mutta enpä tiedä kuka tuollaista oudolla äänellä puhuvaa ihmistä jaksaa kuunnella.

 9. Miksi Laiton Lehti ei uutisoi siitä, että Jussi Halla-aho on pettänyt vaimoaan avioliitossa ja hänellä on ainakin yksi ylimääräinen lapsi avioliiton ulkopuolella? Halla-ahon kerrotaan myös painostaneen joitain salasuhteitaan olemaan hiljaa pettämisistään ja ylimääräisistä lapsistaan. Halla-aho on vaimoaan pettävä huoripukki, joka kannattaa valkoisten suomalaisten kansanmurhaa, ilmastohysteriaa, Natoa, Israelia, Saudi-Arabiaa ja Yhdysvaltoja, Suomen taloudellista orjuutusta, sekä ei vaadi eroa EU:sta ja eurosta! Halla-ahon johtamat Perussuomalaiset käyttävät myös pirinistejä, alkoholisteja ja mielenvikaisia tuhotakseen globalistien todelliset viholliset.

  Mitä muuta Halla-ahosta löytyy millä CIA ja Suojelupoliisi voivat häntä kiristää? Kyseessä on hyvin klassinen ja hyvin helppo kiristyksen kohde. Onko Halla-aho tehnyt muutakin kuin pettänyt vaimoaan avioliitossa ja saanut ainakin yhden ulkopuolisen lapsen pettäessään vaimoaan?

 10. ”Miksi Laiton Lehti ei uutisoi siitä, että Jussi Halla-aho on pettänyt vaimoaan avioliitossa ja hänellä on ainakin yksi ylimääräinen lapsi avioliiton ulkopuolella?”

  Hyvä kysymys.. Mutta kun ne eivät tajua.

  1. Tässä oli ”ne” persut, eikä LL. LL on parasta mitä on mutta tissilehdeksi ei tule ryhtyä, vaan pitää ne tissit muualla. Kiitos.

Comments are closed.