Free speech 25 heinäkuun, 2020

 

Viimeinen BLM-aalto on vain yksi monista. Ensimmäinen oli 70-luvun alussa Mustien Pantterien saadessa paljon jalansijaa mediassa. Tämä aalto kuitenkin tyrehtyi, kun mustat alkoivatkin kritisoimaan juutalaisten roolia orjakaupassa.

 

 

Toinen musta aalto oli 90-luvun alussa, mutta taas kävi samalla tavalla. Tällä kertaa mustat ihmettelivät miksi juutalainen Hollywood ei näytä puheistaan huolimatta välittävän mustien historiasta. Ja taas kävi kuten 20 vuotta aikaisemmin. Heti kun mustat alkoivat kritisoimaan juutalaisia, niin media ja suurelta osalta juutalaisista koostuva valtaeliitti dumppasi mustat. Jopa Spike Leen ura meinasi kokonaan tuhoutua.

 

Nyt näyttää BLM-liikkeelle käyvän samalla tavalla, koska mustat eivät osaa pitää suutansa kiinni. BLM-aktivistit ovat viime aikoina kehdanneet jopa puhua palestiinalaisten puolesta. Ja sehän ei käy!

 

Mustat eivät ole tunnettuja itsesensuroinnistaan, kuten tässäkin videossa näkyy. (Twiitin alla olevan holohölöuskovaisen kommentti on sivuseikka. Pointtina on itse video.)

 

 

 

Tosin tällä kertaa BLM-liikkeen johtajana on juutalaisten kasvatti ja frontti, joten ehkä nyt mustat osaavat pitää suunsa kiinni tai ainakin pystytään spinnaamaan mustien puheet mahdollisimman juutalaismyönteisiksi.

 

BLM-liikkeen johtaja juutalainen?

14 thoughts on “BLM-mustat vs. juutalaiset

 1. Mitä mitä, ettäkö suuri osa orjalaivoista ja orjalaivojen kapteeneista oli juutalaisia? Shut it down ja mainoskatko. Juuri kukaan valkoisista ei omistanut orjia, mutta suuri osa juutalaisperheistä omisti amerikassa orjia.

 2. Holocaust alkoi kun jotkut juutalaiset terroristit perustivat globalistipankkiirien tukemana Israelin valtion ja alkoi joidenkin juutalaisten terroristien teurastus.

 3. Keille brittiveronmaksajat korvasivat kun he lopettivat globalistien orjuuden? Monille juutalaisille orjakauppiaille? Tämän jälkeen jotkut juutalaiset perustivat uudenlaisen orjajärjestelmän yhdessä Rockefellerien kanssa.

 4. Miksi joitakin kansoja ei painosteta tuntemaan yhteistä häpeää tekemistään synneistä ja rikoksista? Kristittyjen kouluissa asioista pitäisi ainakin opettaa avoimesti ja totuudenmukaisesti, vaikka jotkut kansat eivät pitäisikään totuudesta. Olemmeko vain muiden kansojen orjia?

 5. Sionisteille pitää olla lopullinen ratkaisu. Emme voi hyväksyä sitä, että jotkut vain massamurhaavat ja tekevät valtavasti rikoksia jäämättä vastuuseen. Meidän pitää ********* George Soros, Rothchildit, ”Poju” ja muut ********** kansantuomioistuimen eteen. Suomeen pitää perustaa kansanmurhaajien metsästysyksikkö, joka alkaa metsästämään omia kansanpettureita, sekä muita rikollisia. Kansantuomioistuimen tuomittujen lista tulee kuitenkin jostain syystä olemaan et******** ****** *************.

 6. 90-luvun alussa viihdeteollisuudessa ohjattiin rap-musiikkia tietoisesti gangstakulttuurin suuntaan, koska rap-musiikista oli tullut valtavirtaa ja isonenäiset pitivät todellisena uhkana ns. poliittista ja tiedostavaa rap-musiikkia.

  Brand nubiansin keulahahmo Lord Jamar on tuominnut tämän BLM-barbarismin ja kertonut sen rahoittajana olevan mm. George Soros

 7. Tarvitaan lopullinen ratkaisu. Tämän pitää loppua tähän. Ei ole mahdollista, että jotkut ihmiset tekevät jatkuvasti rikoksia ja massamurhaavat, sekä raiskaavat pikkulapsia ja naisia. Matut ulos! Mikseivät matut palaa takaisin kotimaahansa? Mitä matut täällä enää tekevät!

 8. Israelin ei olisi koskaan pitänyt antaa syntyä. Voimme kuitenkin vielä kieltää Israelin olemassaolon. Israelin perustivat jotkut juutalaisterroristit terrorilla ja massamurhilla. Roistovaltio on sen näköinenkin.

 9. Israel on oppikirjaesimerkki siitä mitä tapahtuu kun päästät hyvin pienenkin määrän matuja maahan. Matut alkavat valtaamaan yhä enemmän ja ottamaan yhä enemmän valtaa. Kaikkien muiden maiden pitää katkaista kaikki yhteydet Israeliin ja sulkea Israelin rajat sivistyneeltä maailmalta.

 10. Miksi Jiri Keronen ei puhu siitä minä ääri-talmudistit pitävät ei-juutalaisia ja miten ääri-talmudistit suhtautuvat ei-juutalaisiin kohdistuneisiin rikoksiin?

 11. Neekerikin ymmärtää mistä ongelmien juurisyyt löytyy. Miksi niin monet suomalaiset eivät pysty käsittämään…vai puuttuuko uskallus kertoa Sensuroimaton Totuus julkisesti?

Comments are closed.