Free speech 25 heinäkuun, 2020

 

Miesten klassinen muoti on säilyttänyt asemansa jo noin 200 vuotta. Se valloitti kaikki maailman maat idästä länteen. Viimeisen 70 vuoden aikana miesten klassinen muoti on muuttunut hyvin vähän.

 

 

 

 

 

 

Suvakit pitävät kuitenkin klassista muotia valkoisten heteromiesten patriarkaalisen imperialismin tuotteena. Miesten muoti on modernisoitava!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei ihme, että monet modernit miehet haluavat tappaa itsensä.

 

Tosin he ovat niin nynnyjä, etteivät pysty sitäkään tekemään. Niinpä heidän on saatava apua siihenkin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Sivilisaatio

 

 

3 thoughts on “Klassinen vs. moderni miesten muoti

 1. Tosimies on aina tosimies.

  Miesten testosteronitaso on pudonnut noin puoleen siitä, mitä se oli 1950-luvulla. Tämän seurauksena miehistä on tullut lammasmaisia määkijöitä ja heidän valta-asemansa suhteessa naisten asemaan on heikentynyt. Naiset ovat tulleet valtaan. Myös homous on lisääntynyt samasta syystä.

  Syynä miehisyyden vähenemiseen on länsimainen tehotuotettu ruoka kaikkine lisäaineineen; ja päivä päivältä ruuan tuotanto vain “tehostuu”.

  Seurauksena on ollut se, että yhteiskunnassa naiset eivät saa suojelua. Kyse ei ole poliittisesta suojelusta tai valtion antamasta aseellisesta alistamisesta vaan aivan syvällä alitajunnassa olevasta inhimillisestä ymmärryksestä. Koska naiset eivät saa suojelua paikallisilta miehiltä, hakevat he sitä ulkomailta: Refugees Welcome!

  – Naiset tietävät, että heidän lapsillaan ei ole selviämismahdollisuuksia lammas-miesten ja lammas-naisten hallitsemissa yhteiskunnissa.
  – Ennen pitkää jostain tulee testosteronilla täytetty leijona-uros ja syrjäyttää lammas-miehet.

  Kun ulkomailta tuodaan testosteroni-miehiä tavallisten lammas-miesten joukkoon, on seurauksena väkivaltaiset voimannäytöt. Tällaiset voimannäytöt ovat aivan luonnollista miehistä käyttäytymistä. Me ajattelemme sen olevan jotenkin poikkeavaa, mutta vika ei ole tulijoissa, se on meissä itsessämme. Meiltä puuttuu tuo testosteroni, joka on mahdollistanut ihmisen herruuden maapallolla jo kymmenien tuhansien vuosien ajan.

  Me, lammasmiehet, olemme ne, jotka eivät kuulu alkuperäiseen luontoon; gorillamiehet kuuluvat.
  – Testosteroni auttoi esi-isämme raivaamaan pellot.
  – Keinoruokinta auttoi nykyihmisen tuhoamaan tuon perinnön.

  – Lammas-miesten sivilisaatiot ovat tuhoon tuomittuja. Ei siksi, että ne olisivat jotenkin huonompia vaan siksi, että
  – nyrkki voittaa sanan.
  – Ei kyse ole siitäkään, että testosteroni-kulttuuri olisi jotenkin ylivoimainen selviämään pohjolan karuissa oloissa metrien paksuisten lumikinosten keskellä vaan siitä, että
  – väkivalta voittaa älyn.

  Toistaiseksi ainoa keksitty keino väkivaltaisesti käyttäytyvää ihmistä vastaan on vielä suurempi väkivalta.
  – Väkivallan voi torjua vain vielä suuremmalla väkivallalla.
  – Sitä varten meillä on olemassa valtio. Sen tarkoituksena on estää väkivaltaisten, yli-testosteronisten ihmisten pääseminen rauhallisista lammas-ihmisistä koostuvan lauman kimppuun.

 2. Myöhästyit. Esittelemäsi vaatetus meni pois muodista viime yönä. Tänään miehisyyden ilmentämisen kuuminta kamaa on mooses-keppi kertoo Financial Times.

  Kepin pituus ja paksuus on miehisyyden mitta. Sillä näytetään toisille miehille paljonko lähtee hauiksesta. Keppi on myös ulkoinen merkki naisille siitä, että kyllä vartta löytyy!

  Kepin merkittävin mainosmies on David Beckham, jalkapallosankari, jonka Instagram-syöte on täytetty kuvilla, joissa hän nojaa heppiinsä keppiinsä.

  Ja onhan kepillä käytännönkin merkitystä, puolustusvälineenä. Nykyään ei koskaan voi olla varma siitä millaisen rakkilauman piirittämäksi saattaa joutua, yllättäen ja varoittamatta. Myös Koraani paheksuu koiria.

  Keskustelua asiasta Unz.Comissa.

 3. Laiton Lehti on jossain määrin väärässä. Jotkut kansat eivät geneettisistä syistä kykene luomaan mitään tervettä, kaunista ja hyödyllistä. Ehkä kyse on tästä?

Comments are closed.