Marco de Wit 25 heinäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

[TIEDOKSI VALTAKUNNANSYYTTÄJÄLLE: Kaikki israelilaiset eivät ole juutalaisia ja kaikki juutalaiset eivät ole israelilaisia. Israel on valtio niin kuin muutkin valtiot, jota saa kritisoida, vaikka Suomen juutalainen seurakunta toisin väittäisi.]

 

Historioitsijoilla on oma sisäpiirin vitsinsä: Mistä terroriteosta Mossad ei ole vastuussa?

 

Kysymys tietysti sisältää muutaman faktan:

 

 1. Israel on perustettu varastetulle maalle.
 2. -> Israel on jatkuvassa sotatilassa.
 3. -> Israelin on ylläpidettävä sitä rahoittavaa globalismia.
 4. -> Israelin on sotkeuduttava lähes joka paikkaan maailmassa.
 5. -> Israel pyrkii manipuloimaan salaa Mossadin operaatioilla.

 

Koko Israelin luonne ja olemus on siis sellainen, että sen on jatkuvasti järjestettävä monenlaisia rikoksia ja terrori-iskuja ohjatakseen maailmanpolitiikkaa. Globalismihan on epäluonnollinen sentralistinen olotila, jota on jatkuvasti pönkitettävä valheilla, huijauksilla ja raalla väkivallalla. Israel ei kuitenkaan voi tehdä tätä täysin yksin eikä avoimesti, joten sen on toisaalta löydettävä liittolaisia ja toisaalta pakko hallita sekä järjestäytynyttä rikollisuutta että terrorijärjestöjä.

 

Liittolaisia sionistit löysivät juutalaispankkiireista, jotka olivat satojen vuosien aikana luoneet yksityisen monopolistisen rahakoneen WASP:ien kanssa.

 

Six Steps To Global Hegemony. How U$Srael Rules The World

 

Juutalaispankkiirien tuella luotiin 1948 Israel keskelle arabien maata. Tämä johti sotiin, jotka Israel voitti globalistisen juutalaisverkoston tuen ja rahoituksen avulla. Nyt sionisteilla oli oma päämajansa eli roistovaltionsa, josta käsin he pystyivät vapaasti juonittelemaan ja toteuttamaan ympäri maailmaa monenlaisia salamurhia ja pedofiilisia kiristysoperaatioita vastustajiensa päänmenoksi.

Lopulta 60-luvulla sionistit olivat jo niin röyhkeitä, että halusivat Israelille oman atomipommin. Tämä ei kuitenkaan käynyt Amerikan presidentille John F. Kennedylle.

Tappamalla Israelia vastustaneet Kennedyn veljekset ja järjestämällä oman sionistimiehensä eli varapresidentti Lyndon Johnsonin presidentiksi Israel sai vapaat kädet johtaa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta ja terrorijärjestöjä.

John Kennedyn murha tehtiin hyvin näkyvästi, jotta kaikki tietäisivät miten käy, jos kehtaa yrittää vastustaa sionistien valtaa.

Robert Kennedyn murha puolestaan tehtiin niin, että sionistit lavastivat mielisairaan palestiinalaisen murhaajaksi. Ja taaskin ihmeluodilla. Sionistit pilkkaavat ja nauravat vielä tänä päivänäkin goyimin typeryyttä.

 

 

 

 

 

 

Palestiinan Länsirannan valtauksen aikaan 1967 Israel todisti valtansa hyökkäämällä myös amerikkalaisen tiedustelulaivan, USS Libertyn kimppuun ja teurastamalla kymmenittäin amerikkalaisia.

 

USA ei kuitenkaan uskaltanut edes torua Israelia. Tämän jälkeen kaikki tiesivät kuka on pomo.

 

 

 

 

 

Eikä siinä kaikki. Oli keksittävä keino kiristää liikemiehiä ja poliitikkoja pysymään hiljaa ja alistumaan sionistien tahtoon. Tämä oli melko helppoa, koska päinvastoin kuin juutalainen Hollywood kertoo, niin mafia on todellisuudessa aina ollut juutalaisten johtama. Sionisteilla oli siis helppoa ottaa haltuun järjestäytynyt rikollisuus ja sen kiristysoperaatiot.

Luonnollisesti tehokkain kiristyskeino on pedofilia. Se on nimenomaan Mossad, joka pyörittää lapsikauppaa ja lapsiseksirinkejä yhdessä Israelin liittolaisten eli Saudi-Arabien johtamien islamistien kanssa.

Lasten käyttäminen syöttinä oli myös Jeffrey Epsteinin, Robert Maxwellin ja hänen tyttärensä Ghislaine Maxwellin tehtävä.

 

 

Juutalainen Mossadin pedoagentti Ghislaine Maxwell pidätetty

 

 

Toisaalta juutalaispankkiirien rahoittamana ja toisaalta Mossadin kiristys- ja lahjontaoperaatioiden avulla sionistien organisaatiot pystyivät pitkälle ottamaan haltuun Amerikan kolme sionisteille tärkeintä valtakeskusta: akatemian, median ja ulkopolitiikan.

 

 

Taboo: How the Israel Lobby Controls America

 

Supertaboo: Dr. Edward Dutton interviews Kevin MacDonald

 

 

 

Pelkkä valtaeliitin uhkaileminen salamurhilla ja kiristäminen pedofilialla ei kuitenkaan riittänyt. Piti saada koko Amerikan kansa hyväksymään Israelin käskystä järjestetyt sodat.

Ei siis ihme, että Israel järjesti myös 9-11 iskun saadakseen käynnistettyä ”sodan terrorismia vastaan” ja tuhoamalla lukuisia vastustajiaan Irakista Libyaan.

 

 

Laittomat Uutiset: Israel teki 9-11 iskun

 

 

Syyria pisti kuitenkin vastaan, jolloin Israel yhdessä liittolaisensa Saudi Arabian kanssa loi ISIS-järjestön ja usutti sen Syyrian kimppuun.

 

Trump lupasi vetäytyä Syyriasta. ISIS iski heti. U$Sraelin ja kurdien false flag?

 

 

Samalla juutalaiset naureskelivat partaansa goyimin tyhmyyttä, koska Mossadin englanninkielinen nimi on ISIS.

 

 

 

 

Lue lisää vielä suuremmasta kuvasta eli Big Picturesta, jossa sionistit ovat vain yksi monista palapelin palasista.

 

Laws of History and The Rule of U$Srael

 

Lue myös miten persuilijat estävät suomalaisia kuulemasta totuutta:

 

Päivän kuva: Hommalainen

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Mossad järjestää 90% maailman terrorismista ja eliitin lapsiseksiringeistä?

 1. Mikseivät länsimaat ammu vaikka ********* keskelle Jerusalemia? Jotain Israelille pitää joka tapauksessa tehdä. Miksi Israelin passilla voi ylipäätään matkustaa yhteenkään maahan? Sitä ei pidä hyväksyä yhdessäkään maassa. Kyseessä on kirjaimellisesti terroristien luoma valtio, joka tekee jatkuvasti terroristi-iskuja muihin maihin ja myy pikkulapsia ja naisia. Israel pitää sulkea kokonaan kaiken muun maailman ulkopuolelle. Samoin Israelin toinen manner, Yhdysvallat, koska kumpikin on osa samaa Israelia. Kaikki yhteydet poikki myös Yhdysvaltoihin ja amerikkalaisille ilmoitetaan, että heillä on vuorokausi aikaa poistua Yhdysvaltoihin ja pysyä siellä.

 2. Terroristien kanssa ei neuvotella. Miksi länsimaat eivät räjäytä ******** *********** ja käske Mossadia painumaan helvettiin? Ei Mossad ole mikään Jumala, vaan erittäin helppo eliminoida, jos se halutaan oikeasti tehdä. Jerusalem pitää joka tapauksessa vallata takaisin kristityille. Deus Vult!

 3. Onneksi myös Israel on vihdoin kaatumassa, sillä rikollinen amerikkalainen imperiumi ja sotakone on tuhoutumassa! Joka puolella ollaan myös heräämässä sionisteja kohtaan! Yhä harvempi pitää suunsa kiinni valheista, sionisteista ja Israelista.

 4. Suomen pitää metsästää Mossadin ******** ****** ”Poju” ja pistää kansantuomioistuimeen. Rikolliset pitää saada vastuuseen. Mossadin pedofiilirinki on mahdollisesti toiminut myös Suomessa, mutta Poliisi ei suostu tutkimaan myöskään Mossadin agenttien, eikä CIA:n agenttien rikoksia! Meidän pitää pitää huoli että heidät otetaan kiinni ja tuomitaan. Vaikka globalistit suojelevat heitä, ei se tarkoita etteikö heitä voi lopult tuomita äärimmäisen ankarasti. Suomen pitää lähettää CIA:n ja Mossadin agenttien ja pankkiirien tuomionanto suorana lähetyksenä amerikkalaisille ja Israelille, että muistavat jatkossa. Kansantuomioistuimessa tulee olemaan omien maanpettureiden lisäksi monta amerikkalaista, brittiä ja israelilaista.

 5. Paras todiste ihmisten jälkeenjäänneisyydestä ja alhaisesta älykkyysosamäärästä on WTC7 ja 911. En usko että edes Mossad ja CIA uskoivat kuinka tyhmiä ihmiset ovat. Mossad ei tehnyt 911-iskua yksin, vaan Yhdysvaltojen johto avusti siinä merkittävästi ja hävitti terrori-iskun jäljet. Koko poliisivaltio oli suuri huijaus, jolla saatiin huijattua ihmiset luopumaan kaikista oikeuksistaan ja yksityisyydestään.

 6. Varsinkin Mossadin ja CIA:n rikollisia agentteja pitää alkaa metsästämään. Kuitenkaan niin ikään pedofiilirinkejä pyörittävää Iso-Britannian tiedustelupalvelua ei pidä unohtaa. Suomen pitää perustaa terrorisminvastainen eliittiyksikkö, jonka ainoa tehtävä on eliminoida vihollisten tiedustelupalveluita Suomesta. Oppivat pysymään poissa Suomesta.

 7. Lähes kaikki amerikkalaiset siviilit ovat fanaattisia Israelin ja Israelin sotien kannattajia. Amerikkalaisten fanatismi Israelia kohtaan kertoo jonkinlaisesta vakavasta aivovammasta. Mitä hyötyä on amerikkalaisille ns. perusoikeuksista, jos he ovat henkisesti toisen, vieraan kansan orjia? Eivät amerikkalaiset tarvitse mitään aseita, sillä he ovat henkisellä tasolla fanaattisia orjia.

 8. Mossadia, CIAta ja MI6:tta pitää alkaa kirjaimellisesti metsästämään. Kyse on lopulta pienestä määrästä ihmisiä. Vihollisten ei pidä antaa tulla ollenkaan Suomeen. Hallitsevat pankkiirit voidaan kaivaa esille koloistaan muiden kansallismielisten kanssa. Kaikille pitää näyttää minkälaisia lapsia raiskaavia satanisteja he ovat.

 9. Missä mahtaa olla kaksoistorneihin ja Pentagoniin lentäneiden lentokoneiden mustat laatikot?

  Ei ne mustat laatikot voi tuosta vain hävitä, kuin pieru Saharaan!

 10. Miksi saa sanoa, että Iraniin pitäisi ampua ydinkärki, mutta samaa ei saa sanoa Israelista? Mikä fucking poikkeus tämä Israel on ja miksi heillä on niin valtava valta ihmisiin? Israelista ei ole muuhun kuin kusilaariksi ja paskaviemäriksi.

 11. Theodor Herzl esitteli Israelin ideaa jo 1896, ja joku esitti saman jo 1848, Ei tuu mieleen kuka se oli. Kaikki perustuu kusetukseen, mitä Israelin tulee. Nykyisin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*