4 thoughts on “Päivän kuva

 1. Nyt tuntuu siltä, että jutun kirjoittaja on juttujen perusteella jo hyvän lääkityksen ja hoidon ulottumattomissa.
  Tätäkään Laitonlehti ei tietenkään julkaise, vaikka on vapaan mielipiteiden ilmaisun puolustaja, jota muuten ei ole.

 2. Kiinan Perustulomalli

  Peking laskee liikkeelle 1,5 miljoonaa osto-kuponkia sunnuntaista alkaen, koska paikalliset elintarvikemarkkinat häiriintyivät äkillisesti kuukauden ajaksi koronavirustapausten vuoksi. Virkamiehet kertoivat, että tarkoituksena on saada kulutus uudelleen käyntiin ja talous vauhtiin

  1,5 miljoonaan kuponkiin sisältyy 1 miljoona off-line-kuponkia ateriapalveluihin ja 500’000 verkossa ostamiseen. Pekingin kuluttajat pääsevät näihin kuponkeihin JD.com -sovelluksen kautta.

  Lisäksi Kiinan teollisuus ja kaupallinen keskuspankki (ICBC) tuo markkinoille 50 miljoonan juanin (7,13 miljoonan dollarin) arvosta kuponkeja osana kulutusta edistävää kampanjaa. Kupongit jaetaan ICBC-sovelluksen kautta, ja kuluttajat voivat käyttää niitä tulevaisuudessa myös muilla alustoilla, kuten Alipay, WeChat ja JD.com.

  Paikalliset virkamiehet huomauttivat myös, että yhä uusia ravintola- ja vähittäiskaupan palveluyrityksiä liittyy vielä elokuun alussa ostoskampanjaan. Lisäksi paikallishallinto myöntää kauppiaille lisätukia kuluttajille myönnettävien alennusten muodossa yritysten taloudellisten ongelmien lievittämiseksi.

  Global Times

  Sijoitusvihje

  Osta kiinteistöjä Espanjasta ja sijoita Espanjan valtion lainoihin. Nyt täydellisen korona-sulun ajaksi kaikki vuokrien ja korkojen maksut on lakkautettu mutta pian, kun karanteeni loppuu niin espanjalaiset maksavat kaikki erääntyneet vuokransa kertarysäyksellä! – Iso potti rahaa odotettavissa.
  – Varma tieto.
  – Suomen valtio takaajana.

Comments are closed.