Marco de Wit 26 heinäkuun, 2020

 

 

Vielä 2000-luvun alkupuolella oli käytännössä hyvin harvinaista, että Helsinginkään taksikuskit olisivat olleet ulkomaalaistaustaisia. Yleensä he olivat edelleen valkoisia suomalaisia.

 

Sitten tapahtui jotain. Nimittäin Bernerin taksiuudistus, jossa taksiliikenne ”vapautettiin”. Nykyisin taksin ratissa voi olla rikollisiakin, sillä taustoja ei enää tarkisteta, eikä tarvitse lupia ja oikeaa ajomittariakaan ei vaadittu. Seuraukset olivat sen mukaisia.

 

Helsingin asema-aukion taksiasemalla jälleen värikästä värinää

 

Taksikuskin pitkän aikavälin tuntiansiot romahtivat. Bernerin taksimuutos olikin taksikuskeille kamelin selän katkaissut muutos, sillä ansiot eivät riittäneet enää itsensä ja perheensä elättämiseen.

 

Taksikuskeiksi ryntäsi ulkomaalaistaustaisia kuskeja, joiden taustoja ei usein edes voida tietää ja heidän rikostaustaansa ei tarkisteta. Asiakkaalle onkin usein vaarallista mennä erityisesti monikulttuurisiin takseihin.

 

Takseihin on perinteisesti menty mm. vahvasti humaltuneena ja nyt kuskeina on ulkomaalaistaustaisia kuskeja, joista osasta ei tiedetä edes oikeaa nimeä, taustaa ja rikoshistoriaa.

 

Erikoista on, että sekä poliisi että valtamedia tietävät monien taksikuskien tekevän toitä laittomasti. Poliisi kuitenkin reagoi vain pienellä sakolla ja valtamedia itkuvirrellä.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Poliisi ei välitä laittomista taksikuskeista

  1. Jos ministeri, joka päättää taksiliikenteestä, on rikollinen, miksi taksikuskilta pitäisi edellyttää rehellisyyttä.

  2. Poliisi tullaan vielä tuomitsemaan maanpetoksesta, kansanmurhasta ja korruptiosta. Heille on päivänselvää mistä esimerkiksi laittomasti maassaolevia löytyy, mutta he eivät tee mitään asialle. Sen sijaan he vaativat poliisivaltiota ja haluavat vakoilla valkoisia suomalaisia! 2015 he olivat mukana salakuljettamassa matuja Suomeen ja katsoivat läpi sormien kun laittomasti maassaolevia, vaaralliseksikin tiedettyjä ihmisiä siirrettiin suomalaisten sekaan busseja käyttäen. Näillä poliiseilla itsellään oli aseet ja luotiliivit, mutta he olivat mukana lähettämässä, laittomasti maassaolevia matuja pahaa aavistamattomien suomalaisten sekaan. Moni suomalainen tapettiin ja raiskattiin juuri näiden kyseisten poliisien takia koska he päästivät matut teurastamaan ja raiskaamaan valkoisia suomalaisia, sekä tekemään huumekauppaa Suomeen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*