Marco de Wit 26 heinäkuun, 2020

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirja on ollut suurimmaksi osaksi salasanojen takana. Vain johdanto oli julkaistu kokonaisuudessaan. Perjantaina kuitenkin julkaistiin eli poistettiin salasana Turun persuja 2017-18 käsittelevästä alaluvusta.

 

Vainokirja 1.1.1: Turun persujen poliittinen terrori 2017-18

 

Nyt julkaistaan Turun persuja käsittelevän alaluvun keskiosa eli 2019 eduskunta- ja eurovaaleja käsittelevä osio. Se ei ole vielä valmis, joten voit hyvin lähettää lisätietoja, kuvakaappauksia ja litterointeja. Kiitos monille lukijoille, jotka ovat jo lähettäneet paljon tietoja ja vinkkejä. Ilman teitä tätä kirjaa ei olisi ollut mahdollista kirjoittaa!

 

 

VAINO JA TERRORI SUOMEN KANSALLISMIELISESSÄ LIIKKEESSÄ

 

1. Perussuomalaiset

1.1. Turun perussuomalaiset

1.1.1. Turun piiritoimisto 2017-2018

1.1.2. Turun piiritoimisto 2019 eduskunta- ja eurovaalit

 

 

Persujen johtama laaja vainokoalitio muodostui 2017-18 aikana. Vasta 2019 vaino pääsi todelliseen vauhtiin.

 

Varissuo-atakki oli saanut hyeenat liikkeelle. Seuraava koordinoitu hyökkäys suunniteltiin Marco de Witin oikeudenkäynnin yhteyteen.

 

Kevään 2018 kurdimielenosoituksen aikaan anarkistit olivat nimittäin hyökänneet Marcon kimppuun ja joukolla pahoinpidelleet hänet. Tämän jälkeen poliisi puolestaan hyökkäsi Marcon kimppuun, kun hän ei uhrina halunnut lähteä putkaan!

 

(Poliisi myönsi myöhemmin oikeudenkäynnissä, ettei Marcon eli pahoinpitelyn uhrin putkaan viemiselle ollut mitään syytä. Poliisi olisi voinut viedä Marco lääkäriin tai edes antaa poistumiskäskyn, jos pelkäsivät rauhallisesti käyttäytyvän Marcon pelkän läsnäolon ”provosoivan” anarkisteja ja kurdeja. Sen sijaan poliisi päätti viedä juuri pahoinpidellyn Marcon eli uhrin putkaan. Samoin he olivat tehneet pari kuukautta aiemminkin, kun anarkistit pahoinpitelivät Marcon toisenkin anarkisti-kurdi mielenosoituksen yhteydessä. Molempien putkareissujen jälkeen poliisi ja syyttäjä vaativat tuomiota Marcolle. Toisessa tuomari oli täysillä poliisin puolella, mutta toisessa jutussa tuomari kieltäytyi langettamasta Marcolle rangaistusta.)

 

Anarkistien pahoinpitelemä Marco de Wit syyttä putkaan ja vielä tuomio vastustelusta!

 

Niinpä Tampereen käräjäoikeudessa syytettyinä tulisivat jälleen olemaan toisaalta anarkistit Marcon pahoinpitelemisestä ja toisaalta Marco haitanteosta virkamiehelle eli siitä, ettei pahoinpitelynsä jälkeen omin jaloin suostunut kävelemään putkaan.

 

Anarkistit pahoinpitelivät Marco de Witin ja poliisi vei putkaan. Marco vastusteli joten 10.1. käräjät!

 

Katja Nummenrannan ja Kalle Iivarin mielestä pahis oli Marco, joka ei tarpeeksi kunnioita poliiseja. Lisäksi he olivat sitä mieltä, että Marco pitää saada kokonaan ulos kansallismielisestä toiminnasta. Niinpä he jo etukäteen ilmoittivat tulevansa häiriköimään käräjätalolle.

 

9.1.2019 Alla olevassa videossa tunnin kohdalla Iivari ja Nummenranta ilmestyvät Markku ”Swedumylläri” Lindströmin Youtube-striimiin. Iivari kertoo heti, että ovat Nummenrannan kanssa menossa häiritsemään oikeudenkäyntiä. Iivari ilmoitti siellä myös esittelevänsä pilkallista Free Geurt-paitaansa. Lopuksi Iivari kertoo pahoinpitely- ja tappouhkauksilla Marcoa ja SKE:n jäseniä uhanneiden ”jääkärien/jägermaistereiden” olevan tulossa oikeuteen Juha Korhosen johdolla.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

Kuvassa linkki videoon

 

Videon kohdassa 1h 11 minuuttia Iivari sanoo samaa kuin mitä pari päivää aiemmin Lindström oli sanonut omassa blogissaan Marcosta:

 

Meillä [Iivari, Nummenranta, Korhonen ja Lindström] on yhteinen agenda: Saada toi pelle helvettiin tästä genrestä.

 

Myös tuomari sai tietää häiriköiden olevan tulossa. Kiukkuisesti hän syytti Marcoa siitä, että tämä oli kutsunut entisen MV:n päätoimittajan väkivaltajoukkoineen häiritsemään oikeudenkäyntiä ja uhkailemaan anarkistisyytettyjä. Marcon piti pari kertaa selittää hämmentyneelle tuomarille, ettei persujen johtama porukka ole tulossa uhkailemaan ja häiriköimään anarkisteja, vaan niiden uhria eli Marcoa itseään!

 

Marco lupasi tuomarille, että tulee neuvomaan ihmisiä olemaan tulematta oikeudenkäyntiin. Lisäksi Marco rauhoitti tuomaria sanomalla, ettei persujen ja Korhosen väkivaltaporukkaa kannata pelätä. Ei siksi, etteivätkö he pystyisi väkivaltaan, vaan koska ryyppyremmi tuskin pääsee ulos sängystä niin aikaisin, että pystyisivät matkustamaan Turusta ja Helsingistä ajoissa Tampereen käräjäoikeuden istuntoon.

 

10.1.2019 käräjäpäivänä yllättäen muutama vainokoalition jäsen oli kuin olikin päässyt paikalle Nummenrannan ja Iivarin johdolla.

 

Kalle Iivari, Jari ”Jallu” Laiho ja Katja Nummenranta.

 

Pian Iivari paljasti, että hänen takkinsa alla oli pilkallinen Free Geurt -paita. (Iivari haluaa korostaa Marcon hollantilaista ensimmäistä etunimeä todistaakseen, ettei Marco ole sukujuuriltaan täysin suomalainen. Samalla hän kuitenkin haluaa ihmisten käyttävän Kalle-nimensä espanjalaista muotoa eli Carlosia ja käyttää Iivari-sukunimessään v:n sijasta w-kirjainta.)

 

Kalle Iivari ja häntä fanittava ”nynnykapinallisten” Seija Leppäjärvi.

 

Kun Marco antoi käräjäsalin ulkopuolella haastattelun legendaariselle kansallismieliselle kuvaajalle Olli Heikkilälle, niin myös Nummenranta, Iivari ja Korhonen vaativat saada ”haastatella” Marcoa. Kun tämä kieltäytyi, niin heidän kannattajansa hyökkäsivät Heikkilän striimiin herjaamaan Marcoa ja Maria. Tämä kuitenkin sai muut chattaajat raivostumaan, jolloin herjaaminen loppui Heikkilän striimissä.

 

Tosin herjaaminen jatkui vainoajien striimeissä. Erityisen kovaa meno oli Nummenrannan moderoimassa Carlos III striimin chatissä. Siellä mukana oli myös ”nynnykapinallisten” Riikka Salmi. Katja antoi jälleen tapansa mukaan myös uhkailla ja vainota Marcoa ”kaasuvelasta”.

 

Marcon ja Marin herjaaminen ja uhkailu Carlos III -chatissa kesken oikeuskäynnin oli kuitenkin niin törkeää, että jopa Iivarin omat kannattajat tuomitsivat sen.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

Käräjäistunnossa tuomari varoitti yleisöä häiritsemästä oikeudenkäyntiä. Vainoajat eivät itse oikeudenkäynnin aikana syyllistyneetkään mihinkään suurempaan häirintään, vaan suurimman osan aikaa istuivat kiltisti rivissä. Mukana oli myös Marcoa aiemmin pahoinpitelyllä uhannut Harri Lyyra sekä mahdollisesti asiakirjaväärennyksiin sotkeentuneet SKE-nynnykapinalliset Juha Rahikainen ja Seija Leppäjärvi.

 

 

 

Katja Nummenranta ei yllyttänyt herjaamaan ja uhkaamaan SKE:n johtoa pelkästään Carlos III -striimin chatissä, vaan samana iltana myös Markku Lindströmin ”Swedu-Mylläri” striimin chatissa. Sielläkin herjattiin Marcoa ja jopa syytettiin SKE:n puoluesihteeriä huumekauppiaaksi.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

Videon kommenttiin Nummenranta ja Lindström ovat myös jättäneet törkeitä kunnianloukkauksia.

 

 

 

Viimeisen kommentin linkki puolestaan johtaa anarkistin kanavalle, jossa olevassa videossa on pätkä Juha Korhosen AD-Nettiradion ohjelmasta, jossa hän vihjailee Juntusen olevan huumekauppias. Tätä samaa väitettä levitellään toistuvasti vainokoalition striimeissä väittäen, että de Witin vuokraama ”omakylä”-rakennus on huumeiden kasvatuksen, käytön ja kaupan keskus. Nummenranta ei koskaan näitä kommentteja poista, vaan päinvastoin yllyttää niiden tekemiseen.

 

15.1.2019 Ei siis ihme, että paria päivää myöhemmin Myllärin vieraana olikin itse Juha Korhonen ja SKE-nynnykapinallinen Aki Hemmilä. Ohjelmassa Korhonen syytti SKE:n johdon syyllistyvän jatkuvasti rikoksiin. Nummenrannan johtamassa chatissa mentiin kuitenkin vielä pidemmälle syytäen valheita, joiden mukaan ”omakylässä” olisi huumeiden viljelyä ja kauppaa, lasten pahoinpitelyjä, raiskauksia, jne. jne. Välillä keskusteltiin siitä pitäisikö de Wit hakata. Joidenkin mielestä pitäisi.

 

Katja Nummenrannan modelinja oli jälleen nurinkurinen. SKE:n johtoa rikollisesti herjaavia ei bannattu, kun taas herjaamista kritisoivat bannattiin.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

Nummenranta antaa uhkailla, mutta bannaa uhkailun kritisoijat.

 

 

Nummenranta ei poistanut edes hyvin henkilökohtaisiin perheasioihin meneviä väitteitä. Jukka Heinänen esim. väittää Marcon saaneen rahaa äitinsä kuolinpesästä. Kaikki moderaattorit tietävät, että tällaiset väitteet pitää heti poistaa. Se, että Marcon äiti on elossa ei ole niinkään tässä pääpointti, vaan se, että moderaattorit eivät saa sallia ihmisten henkilökohtaisiin asioihin tunkeutumista varsinkin, kun tiedot ovat täysin vahvistamattomia.

 

 

Vastaavaa keskustelua pahoinpitelemisestä sekä muunlaista törkeää henkilökohtaisuuksiin menemistä on monissa muissakin Nummenrannan moderoimissa Kalle Iivarin ja Markku Lindströmin striimeissä, joten kaikki kolme ovat rikosvastuussa.

 

Nummenrannan johdolla SKE:n jäsenten herjaaminen ja uhkailu muuttui jo täysin obsessiiviseksi myös Markku ”Mylläri” Lindströmin kanavalla. Alla kuvakaappaus Varissuo-atakin ja oikeudenkäynnin jälkeisistä kahdesta viikosta. Lähes joka ohjelmassa herjataan henkilöön menevillä törkeillä kunnianloukkauksilla SKE:n jäseniä sekä striimissä että varsinkin Nummenrannan johtamissa chateissä. Vakiovieraana chateissä olivat varsinkin Jyrki Åland ja Kalle Iivari. Alla on punaisella merkitty ne videot, joissa herjataan ja uhkaillaan SKE:n jäseniä.

 

LITTEROI OSIA OHJELMISTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

Ja mitä tekivät persut nähtyään tämän perussuomalaisen Katja Nummenrannan johtaman ja salliman valtavan herjaus- ja uhkailumyrskyn? Lukuisat persut – joista monet eduskuntavaaliehdokkaita – menivät Lindströmin striimiin vieraaksi tämän ”persuilta”-videoihin! Esimerkkeinä Tanja Vahvelainen, Pirjo Lampi, Henna Kajava, Arto Luukkanen, Pasi Mäenranta ja Taina Aidanjuuri-Vestala. Jyrki Åland luonnollisesti oli useammankin kerran vieraana ja haastateltavana.

 

 

Perussuomalaisen vaaliehdokkaan haastattelu alkoi usein niin, että Lindström toivotti hyvää iltaa ”fucking älykääpiöille” viitaten siihen, miten de Wit joskus kutsuu yleisellä tasolla kaikkia, jotka kannattavat tiedustelu- eli poliisivaltiolakipakettia ja siihen liittyvää ennenkuulumatonta perustuslain heikentämistä. Lapselliset viittaukset eivät kuitenkaan persuja häiritse. Päinvastoin. Ei  edes haittaa, että Markku Lindströmillä on erittäin pienet katselijamäärät.

 

 

Persut ovat tietyllä tavalla kuin lapsia. He loukkaantuvat suunnattomasti, jos heitä yleisellä tasolla kritisoi sananvapauden tuhoajiksi (kannattivat Magneettimedian ja Vastarinnan laitonta vainoa ja kieltämistä), federalisteiksi (sabotoivat sekä euro- että EU-kansanäänestykset), kansanpettureiksi (erottavat etnonationalisteja kutsuen heitä ”ihmisvihaajiksi”), sionisteisiksi (kannattavat U$Sraelia ja sen johtamaa kartellitaloutta ja ”vapaa”kauppasopimuksia, tukevat palestiinalaisia kansanmurhaavaa ja false flageja tehtailevaa Israelia, vaativat Suomen joukkojen olevan tukemassa Israelia miehittämällä Lähi-Itää ja tukemalla Afganistanin pedofiilejä ja huumekauppiaita, kannattivat aseiden myymistä ISIS:iä tukevalle Saudi-Arabialle eivätkä vaadi pikkuvauvojen ympärileikkauksen ja kosherin täyttä kieltämistä ja tehokasta kriminalisointia), natottajiksi (kannattivat isäntämaasopimusta, vaativat talouden tuhoamista pakotteita koventamalla, tukevat USA:n sotaharjoituksia Suomessa sekä Naton lupa tappaa -hybridikeskusta Helsingissä, jne.), poliisivaltion kannattajiksi (eivät puolustaneet Assangea ja Snowdenia, vaan päinvastoin kannattivat Suomen CIA:n perustamista, polpon voimistamista ja vieläpä perustuslaillisten kansanlaisvapausten heikentämistä, vaikka olivat vaa’ankielenä), pankkimafiosoiksi (vaativat leikkauslinjaa ja hyväksyvät kaiken pahan perussynnin eli yksityisten pankkien rahanluontioikeuden ja riistovoittojen piilottamisen hallintarekisterilailla) tai kulttuurimarxisteiksi (suuri osa tukee sossun rajatonta valtaa ja lapsikauppaa, pridettämistä, Tom of Finland sadismipervoilua sekä äänesti homoliittojen, homoadoption ja jopa äitiys- eli isättömyyslain puolesta). (Jos et usko näitä kaikkia esimerkkejä, niin ks.  lähteet)

 

JUTTU PERSUBINGO

 

Tämän saamansa periaatteellisen kritiikin persut haluavat maksaa ”samalla mitalla” takaisin, joskaan ei sanallisesti vaan henkilöön ja hänen perheeseensä kohdistuvalla vainolla ja väkivallalla.

 

Ei siis ihme, että Nummenrannan ja Iivarin väkivaltapuheet ja vaino-operaatiot eivät persuja häirinneet. Päinvastoin. Nummenranta ja Iivari olivat nyt niin hyvässä huudossa persuissa, että heidät kutsuttiin persujen puoluetoimistolle haastattelemaan johtavia persujen eduskuntavaaliehdokkaita myös livenä.

 

26.1.2019 Katja Nummenranta ja Kalle Iivari olivat jälleen kuvaamassa ja haastattelemassa persuehdokkaita perussuomalaisten puoluetoimistolla. Haastateltavana oli myös varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari, joskin Katjan ja Kallen nähtyään Laura vaikutti erittäin hermostuneelta. Oliko persujohdon sisällä ollut kiistaa vaino-operaatiosta?

 

Huhtasaarta katsovat saivat samalla jälleen chatistä lukea kuinka Juntusta herjattiin ”puutarhuriksi”.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

Perussuomalaisten turkulainen kansanedustaja ja tuolloin myös perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ville Tavio antoi seuraavaksi puoluetoimiston sisällä haastattelun Nummenrannalle ja Iivarille. Siis vaikka Tavio ei voinut tässä vaiheessa olla tietämättä, että Åland, Nummenranta ja Iivari olivat jo pitkään rikollisesti vainonneet kilpailevan puolueen eli SKE:n johtoa.

 

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

Haastattelussa Kalle Iivari kysyy Tavion kantaa siihen, että SKE:n puheenjohtaja Marco de Wit syyttää persujen likaisen työn ryhmää SKE:seen kohdistuvasta rikollisesta vainosta. Sen sijaan, että Tavio olisi pyytänyt anteeksi SKE:ltä eli rikoksen uhreilta, niin hän antaa asiaa käsittelevän haastattelun rikolliselle eli Kallelle! Tämä siitä huolimatta, että Taviolla on lakimiehen koulutus.

 

Haastattelussa Tavio kiistää tietävänsä mitään persujen likaisen työn ryhmästä/osastosta, vaikka sen törkeimpiä jäseniä seisoo hänen edessään. Itse asiassa täsmälleen samaan aikaan, kun Taviota haastateltiin, niin jälleen uudet kaasutusjutut ja pannuhuonemake-kommentit näkyivät katsojille. Video ja chatti ovat edelleen Carlos III-kanavalla ja tietysti persujen luvalla.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

Kuvassa linkki videoon

 

30.1.2019 Iivari julkaisi haastattelun uudestaan Carlos IV-kanavallaan. Iivari pitää videota vieläkin esillä sekä omalla VK-seinällään että Youtube-kanavallaan. Ja tietysti Tavion suostumuksella, vaikka videossa eri tavoin herjataan SKE:n puheenjohtajaa Marco de Witiä.

Iivari on laittanut videon nimeksi Make, jolla hän siis viittaa Marcoon. Iivari mainostaa videota myös omalla VK-seinällään, jossa Jyrki Åland on sitä likettänyt.

Video alkaa Free Geurt-paita kuvalla ja herjausmusiikilla.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

Videon kansikuvaksi on kuitenkin valittu Ville Tavion kuva, koska Carlos haluaa korostaa Tavion olevan hänen puolellaan Marcoa vastaan. Tämä tietysti sopii Taviolle.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

Tämä persujen puoluetoimistossa tehty haastatteluvideo on monella tavalla tärkeä, koska Nummenranta ja Iivari eivät peittele SKE-vihaansa edes Taviota haastatellessaan. Nummenranta valittaa Taviolle SKE:stä ja Iivari viittaa Marco de Witiin ”maallikkosaarnaajana”. Nummenranta jopa pyytää Taviota SKE:tä rikollisesti herjaavan ja vainoavan ”Svedu-myllärin” kanavalle haastateltavaksi. Katso itse miten Taviota ei ollenkaan vaivaa Kallen ja Katjan asiaton ja lapsellinen SKE-viha.

 

Haastattelu on kokonaisuudessaan tärkeä, koska se todistaa perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan Ville Tavion olleen tietoinen Kallen Iivarin, Katja Nummenrannan ja Jyrki Ålandin SKE:n johtoa kohtaan harjoittamasta vainosta. Kalle suoraan viittaa Varissuon tapahtumiin ja Tavio selvästi ymmärtää mistä on kyse. Katja puolestaan suoraan kertoo Taviolle persukansanedustajaehdokas Tanja Vahvelaisen olleen SKE:tä rikollisesti vainoavan Svedumyllärin striimillä. Kaiken kukkuraksi Katja korostaa Taviolle toimivansa SKE:tä vainoavan Markku ”Mylläri” Lindströmin vainokanavan moderaattorina.

 

Tämä kaikki näkyy vielä paremmin, kun katsoo koko haastattelun puoluetoimistokontekstissaan. Jostain syystä Kalle Iivari on estänyt tämän alkuperäisen videon upottamisen/liittämisen juttuun, mutta linkki videoon toimii. Konteksti näkyy parhaiten, kun katsoo kohdasta 54 minuuttia.

 

Viimeistään tässä vaiheessa Tavion oli lakimiehenä pakko tietää mitä tapahtuu. Vähintäänkin hänen velvollisuutensa sekä lakimiehenä että perussuomalaisten johtoon kuuluvana oli selvittää millaista toimintaa persujen jäsen Katja Nummenranta ja Turun persujen johtaja Jyrki Åland organisoivat yhdessä Kalle Iivarin kanssa persujen organisaation ja Turun puoluetoimiston tuella.

 

Katja Nummenranta ja Kalle Iivari ovat toistuvasti syyllistyneet rikollisiin provokaatioihin, väkivaltauhkauksiin, vainoon, vaalihäirintään ja muihin rikoksiin. Tästä huolimatta Nummenrantaa ei ole erotettu persuista tai edes varoitettu. Päinvastoin. Hänellä on Turun perussuomalaisten johtajien Ville Tavion ja Jyrki Ålandin täysi tuki. Persujohto on Kallen ja Katjan kanssarikollisia SKE:n jäsenten vainoamisessa.

 

Perussuomalaisessa puolueessa saa helposti varoituksen tai erotuksen, jos omaa julkisesti väärän mielipiteen esim. etnonationalismista. Hyökkäävään väkivaltaan yllyttäminen, rikollinen vaalihäirintä ja vainon harjoittaminen kilpailevan puolueen jäseniä vastaan kuitenkin tuo vain lisää pisteitä.

 

Sen sijaan, että persut olisivat lopettaneet yhä julkisemmaksi käyneen SKE:n vainoamisen, niin vain lisäsivät sitä. Ja nimenomaan julkisesti. Tämä käy hyvin ilmi Kalle Iivarin ja Katja Nummenrannan Carlos III -kanavalle tekemistä Maken massit 1 ja 2-videoista.

 

x.2.2019 Maken massit 1-videossa Iivari haastattelee laittoman aseen kanssa Helsingin keskustassa heilunutta vanhaa vankilakundia Juha ”Juki” Terästä. Yhdessä he väittävät Marcon varastaneen rahaa Suomi Maidan-leiristä. Lisäksi Iivari selvästi yllyttää Jukia uhkailemaan Marcoa väkivallalla.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

Jostain syystä Jyrki Åland ja persut eivät pelästyneet, vaikka Iivari yllytti keskellä Helsinkiä laittoman aseen kanssa anarkisteja uhkaillutta Jukia vainoamaan ja pahoinpitelemään myös SKE:n puoluejohtajaa eli Marcoa. Sen sijaan, että persut olisivat vihdoin katkaisseet välinsä yhä törkeämmäksi käyneeseen Iivariin, niin päinvastoin he päättivät ottaa pääosan jatko-osassa eli Maken massit 2-videossa. Persujen oli vain pakko laittaa lisää vettä varkausväitteisiin ja siten myös herjaus- ja pahoinpitelymyllyyn.

 

5.2.2019 Maken massit-sarjan kakkososassa Iivari ja Nummenranta haastattelevat Jyrki Ålandia, joka väittää Marcon, Marin, Olli Juntusen ja monen muun SKE:n eduskuntavaaliehdokkaan keräävän laittomasti rahaa! Iivari ja Nummenranta tietysti säestävät Ålandin syytöksiä. Katsojalla herää kysymys, että jos SKE syyllistyy rikokseen, niin miksei poliisi tee mitään? Tähän Åland vastaa väittämällä, ettei poliisilla ole aikaa tutkia SKE:n rikoksia.

 

Leimaamalla SKE:n johto ja varsinkin Marco rikollisiksi varkaiksi saatiin sekä tyrehdetettyä heidän vaalirahoitustaan että yllytettyä väkivaltakolmikko Hanhikari, Juki ja Lyyraa vainoamaan SKE:n jäseniä entistä enemmän.

 

Jotta ei varmasti jäisi epäselväksi kyseessä olevan persujen tukema ja suorastaan virallistama video, niin se kuvattiin persujen puoluetoimiston etuovella.

 

Turun persujen pj. Jyrki Åland Turun puoluetoimiston etuovella.

 

 

Kuten sarjan ensimmäisessäkin rikollisessa osassa, niin myös tässä kakkososassa video alkaa herjamusiikilla, jonka tehtävänä on nähtävästi herjata Marcoa. Samalla näkyy kuva, jossa lukee: C-Media kysyy. Kuvassa Iivari on kaljatölkki kädessä fanittamassa oksennusta.

 

Persuja ei jostain syystä haittaa, että Turun perussuomalaisten puheenjohtaja esiintyy tämän tasoisessa videossa. Pääasia, että saadaan syytettyä SKE:n johtoa rikollisiksi ja entisestään yllytettyä Jukia ja hänen ryyppyremmiään vainoamaan ja hyökkäämään Marcon kimppuun.

 

 

 

Korostaakseen kyseessä olevan persujen kanssa tehty video, niin sen kansikuvaksi on valittu kuva Laura Huhtasaaren presidentinvaalikampanjan aikaisesta perussuomalaisten vaaliautosta. Tämäkin ”C-Median” video on edelleen näkyvillä Carlos III-kanavalla ja tietysti persujen luvalla.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

28.2.2019 Jyrki Åland menee vainoringin yhden johtajan, Juha Korhosen AD-nettiradioon haastateltavaksi. Tämä siitä huolimatta, että Korhonen on vuosia vainonnut ihmisiä yhdessä Jukin ja Hanhikarin kanssa sekä myös kuukausia vainonnut SKE:n johtoa vähintään yhtä innokkaasti kuin Nummenranta, Iivari ja Lindström. Tai ehkä juuri siksi.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

Kaiken tämän eli siis vainon, yllytyksen murhapolttoon, pommi-iskuun, murhaan, rikollisen provokaatioon, poliittiseen häirintään ja muihin rikoksiin osallistumisenkin jälkeen Nummenrannalla ja Iivarilla on persujohdon täysi tuki. Tai ehkä juuri siksi!

 

2019 keväällä Nummenranta ja Iivari kaiken yllä selostetun jälkeen haastattelevat Ville Taviota uudestaan.

 

Tavio välittömästi tunnistaa heidät antaen taas haastattelun. Tavio jopa kysyy ”mitäs teidän broadcastiin kuuluu” aivan kuin ryyppyremmiläisten vainoon ja väkivaltaan yllyttäviä lähetyksiä voisi sellaisiksi kutsua. Toisaalta onhan ”C-Media” käytännössä persujen media.

 

On mahdotonta, etteikö Tavio tässä vaiheessa tietäisi ryyppyremmiläisten taustasta ja SKE:een kohdistuvasta vainosta. Tavion reaktio kertookin siitä kuinka hyvää pataa hän on vainoajien kanssa.

 

Iivari on ylpeänä uudelleenjulkaissut haastattelupätkän omalla Youtube-kanavallaan.

 

 

 

Nummenrannalla oli nyt niin luottamuksellinen suhde Tavioon, että hän uskalsi siirtää uunipuheensa myös Facebookin puolelle. Eduskunta- ja eurovaalien aikaan Katja ilmoitti haluavansa uunittaa siniset ja muut pienpuolueet.

 

15.4.2019 Nummenranta päivitti kansikuvakseen polttouunin.

 

 

 

Vaikka persuissa varmasti katsotaan kyseessä olleen vain viatonta huumoria, niin luulisi persujohdonkin tutkineen mitä muuta Nummenranta on kirjoitellut ja tehnyt. Tosin varmasti tutkivatkin, mutta eivät omasta mielestään edelleenkään löytäneet mitään ongelmallista. Varoituksen saamisen sijasta Nummenrannan asema persuissa parani entisestään.

 

Seuraavaksi Nummenranta ja Iivari saivat haastatella itse perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa, vaikka tälle on varmasti kerrottu heidän taustasta ja vaino-operaatiosta. Itse asiassa Halla-aho ja hänen avustajansa ovat melko tarkkoja siitä kuka häntä saa haastatella. Tästä huolimatta Nummenranta ja Iivari saivat luvan.

 

Iivari leikkasi haastattelun Striimauskoulu-videoonsa, jossa on myös osa Varissuo atakki-videosta.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Iivari oli haastattelusta niin ylpeä, että laittoi haastattelukuvan omaksi Facebook-kansikuvakseen.

 

Kuvassa linkki Iivarin FB-profiiliin

 

Käytännössä Kalle Iivari ja Katja Nummenranta ovat saaneet rikoksistaan aina vain lisää pisteitä persuilta. Eikä vain persuilta, vaan myös muilta vainoajilta. Niinpä Katja ja Kalle päättivät yhdessä Juha Korhosen kanssa nostaa vainon tasoa suoraan väkivaltaan.

 

27.4.2019 noin klo 14 koko vainokoalition eli Jari Hanhikarin ja Matti Loimupalon johtamien SKE-kapinallisten, entisen MV:n päätoimittajan Juha Korhosen sekä perussuomalaisten vainoryhmää käytännössä edustavien Katja Nummenrannan ja Kalle Iivarin yllytyksestä Juki pahoinpiteli SKE:n puheenjohtajan Marco de Witin eurovaalien avajaistilaisuudessa poliisin silmien edessä.

Täsmälleen samaan aikaan SKE-kapinalliset Ala-Temmeessä järjestetyssä mitättömässä kokouksessa valitsivat SKE:n valepuheenjohtajaksi Loimupalon kihlatun Riikka Salmen. Valehallitukseen valittiin SKE:stä joukkoraiskauksen uhrin herjaamisesta puolueesta aiemmin erotetut Matti Loimupalo ja Ari Lindström.

 

 

Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

 

Klo 15-17  Juha Korhosen johtaman AD-Nettiradion Facebook-ryhmässä SKE-kapinalliset ja persut riemuitsivat ylistäen de Witin pahoinpitelyä.

 

 

 

 

 

 

 

JUTTU JA VIDEO: VAINOKOALITIO YLLYTTI PAHOINPITELYYN JA POLIITTISEEN TERRORIIN

 

 

Klo 16 Kalle Iivari tekee ja julkaisee videon, jossa puolustaa ja pitää pahoinpitelyä oikeutettuna. Iivari valehtelee myös Marcon yllyttävän ihmisten pahoinpitelyyn ja siksi Marcoa saa ja pitääkin pahoinpidellä.

Video kestää vain minuutin. Siinä näytetään toistuvasti kuinka Marcoa lyödään. Videon nimeksi Iivari laittoi Karma.

 

 

 

Klo 18 (?) Juki on yllättäen jo päässyt putkasta ja tekee yhdessä SKE-puolueesta eronneiden entisten hallituksen jäsenien, Erik Kamulan ja SKE:lle tappouhkauksia lähetelleen Jari Hanhikarin kanssa tämän Aavehauki-kanavalle haastatteluvideon. Siinä toisaalta haastatellaan de Witiä pahoinpidellyttä Jukia ja toisaalta perustellaan ja vähätellään pahoinpitelyä. Samalla he toistuvasti onnittelevat Riikka Salmea, joka väittää tulleensa SKE:n uudeksi puheenjohtajaksi.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

Klo 20 (?) Seuraavaksi Kalle Iivari haastattelee C-media-kanavalla Jukia yllyttäen tätä tekemään tappouhkauksen.

 

Kaikki videon puheet on jo litteroitu ja kommentoitu luvussa 10, mutta tässä esimerkkejä:

 

Jukka ”Juki” Teräs: Ja mä [Marcoa lyödessäni] olin täysin selvin päin. Puhalsin nolla putkassa mihin mut roudattiin. Ja samoin niinku se asejuttu eli jos mä teen jotain operaatioita teen aina selvin päin ja tota sotilaana. …

[Marco kommentoi: Teräs viittaa toimineensa sotilaana auttaakseen persuja ja SKE-kapinallisia syrjäyttämään Marcon puolueen johdosta, katumielenosoituksista ja yleensäkin kansallismielisistä piireistä. Eli sama päämäärä kuin mitä Ålandilla, Nummenrannalla, Iivarilla, Lindströmillä ja Korhosella. Tässä päämäärässä Jukilla on myös oma lehmä ojassa siinä mielessä, että asejutun jälkeen Marco antoi hänelle porttikiellon johtamiinsa katutapahtumiin, joihin hän on siitä huolimatta yrittänyt ängetä. Juki on porttikiellosta erittäin katkeroitunut.]

No sit se [Marco] tuli siihen johki lähelle vähän virnistelemään. Ja tota sit mä sanoin, et nyt kuule, nyt se on Marco semmoinen juttu että tota. Haluutsa sä kunnolla turpaas vai et. Ja niinku tossa videossa ja. Nyt eka kertaa varmaan kerran kolmeen vuoteen tai oikeestaan niinku mun kohdalla koskaan, kun piffitkin on ylistänyt meikäläistä. Niin mä latasin sellasen väljän takakäden suoran sitä hampaisiin ja tirskahti veret sieltä

Ja sit se oli: Mitä vittuu et sä pysty lujempaan lyömään. Se ei näy eikä kuulu missään striimeissä. 

olet niin paljon velkaa, että jos mä olisin halunnu lujaa lyödä sua, niin mä olisin vetässyt kaksi kertaa kauheemman tällin sua leuan kärkeen. Sä olisi Tyksissä 7 viikkoa tai kuollut. … 

[Kommentti: Velankeruusta Juki ei aiemmin puhunut Marcolle mitään. Nyt hän käyttää sitä vain tekosyynä tehdäkseen tappouhkauksen.]

 

Kalle Iivari: Joo, kyllähän sen kaikki näkee, et jos sulla olisi ollut jos olisit halunnut, niin sä olisit laittanut painoo taakse. Nyt sä lähinnä armahdit makea.

[Kommentti: Iivari jälleen vähättelee ja oikeuttaa pahoinpitelyä.]

 

Jukka Teräs: Tää fuck [Marco] antaa sen kuvan, että hän olisi mielestään niinku että joka tilaisuus missä hän ja hänen humppaorkesterinsa peereikäosastona on höpöttämässä paskaa ihmisille. Anteeksi tämä ei koske tänään uudelleen valittua SKE:n johtoa, jolle lähetin tänään onnittelut.

 

Kalle Iivari: Kyllä ymmärrän.

 

Jukka Teräs: Pidetään ne erillään. Mut tota kaikki nyt tajuaa mist on kyse, jos vähän viittii funtsaa. Niin. Ei nidisti, mut tota. 

[Marcon kommentti: Teräs korostaa tukevansa SKE-kapinallisten valehallitusta ja kertoo lähettäneensä heille onnittelut. Lisäksi hän on ylpeä pahoinpideltyään de Witin persujen ja varsinkin kapinallisten puolesta. Tästä huolimatta Riikka Salmen ja tämän kihlatun Matti Loimupalon johtama valehallitus ei koskaan irtisanoutunut Teräksestä ja hänen toiminnastaan. Päinvastoin he ovat sitä tukeneet ja tukevat edelleen. Ks. liite Vainon aikajana.]

 

Kalle Iivari: Te ootte kuitenkin Maidanin jääkärit aika pitkään pitänyt niinku tätä itteenne sillai että te ette tee Makelle yhtään mitään. Niin nyt vasta tänään ensimmäisen kerran napsahti, että onko siellä ruutitynnyri pamahtamassa nytte, että Makella ei ole enää oikeasti ole asiaa Helsinkiin.

Vai oliko tämä kun Make törmäsi sun nyrkkiisi niin oliko se yksittäistapaus?

[Marcon kommentti: Iivari jälleen vähättelee pahoinpitelyä ja yllyttää lisävainoon. Lisäksi hän viittaa siihen, että Teräksen operaation yhtenä tarkoituksena on nimenomaan saada Marco pois Helsingistä järjestämästä SKE:n tapahtumia. Lisäksi Iivari suorastaan yllyttää estämään Marcon toimimista Helsingissä ja myös yllyttää jatkamaan väkivaltaa.]

 

Jukka Teräs: Sen voin sanoa ihan julkisesti, kun siitä on runsaasti striimimatskua ja siitä on tehty paljon haastiksia [haastatteluja] ja muuta. Eli tota. Sillä on se kaasulasku. Sen kaasulaskun omistaja soitti, joka on vaikutusvaltainen mies.

[Marcon kommentti: Kyse on entisen SKE hallituksen jäsenen Jari Hanhikarin puoli vuotta Maidan-leirin loppumisen jälkeen keksineestä “laskusta” eli kun hän 2017 lopussa aloitti SKE-kapinan, niin sitten yhtäkkiä Marco de Wit olikin velkaa edellisen talven Maidanin lämmittimien kaasulaskusta. 

Hanhikari ja hänen vaimonsa Laura Niitamo olivat toimittaneet kaverinsa kaasua Maidanille “halvalla” ja Marco auttoi maksamaan laskuja. Marco ei siis edes ollut kaasumiehen asiakkaana eikä tiedä hänen henkilöllisyyttään. Keväällä 2017 Niitamo sekä kirjallisesti että striimillä ilmoitti Marcolle ja monelle muulle, että kaikki kaasulaskut on varmasti hoidettu. 

 

 

Teräs väittää toimineensa eräänlaisena “velan kerääjänä” kaasulaskun “vaikutusvaltaisen” “omistajan” puolesta, joka on mahdollisesti ollut yllyttämässä pahoinpitelyyn ja vainoon.

Ensinnäkin velka on täysin keksitty ja Teräksen on se pakko tietää, koska Hanhikari ja Niitamo ovat hänen läheisiä ystäviään ja olivat myös yllyttämässä häntä pahoinpitelyn aikana. Toiseksi Teräs ei koskaan – ei edes uhkaavissa ennen pahoinpitelyä lähettämässään tekstarissaan tai edes pariä päivää aiemmin käydyssä puhelinkeskustelussa puhunut Marcolle mitään veloista. Kolmanneksi, Teräs selitti poliisille kostaneensa de Witille, koska tämä on muka kieltänyt Terästä liikkumasta Helsingissä. (Absurdi tekosyy viittaa tapahtumiin annettuun porttikieltoon.) Neljänneksi, Juki vainoaa de Witin lisäksi myös SKE:n hallituksen ja puolueen muita jäseniä

Velka on selvästi keksitty oikeutus poliittisin perustein tehdylle pahoinpitelylle, joka liittyy vainoringin yleiseen päämäärään saada persuja kritisoiva de Witin hallitus pois puolueen johdosta ja katuoperaatioista sekä myös eliminoida Korhosen ja Pietilän nettioperaatioiden ja liiketoimien kanssa kilpailevat Norminetti ja Laiton Lehti. Tosin yksinkertainen Juki ei välttämättä tajua koko laajempaa kuviota, vaan häntä käytetään vainokoalition ns. nyrkkinä eli varsinkin Iivarin manipuloimana. Ks. mm. luku 10.]

 

Kalle Iivari: Joo.

 

Jukka Teräs: Jolle kysymys ei ole rahasta, vaan periaatteesta. Ja periaatteen miehet ovat vittu aina vaarallisimpia kaikista. Niin myös nyt.

Ja sitten samaan nippuun sitte nää maidanilaisten sakot. Siitäkin on ollut Kortelaisen Pekan ja muiden kanssa väittelyä että vapaaehtoisesti oltiin mukana. Oltiin joo, Ja mä en pyytäis euron jeniä mitään sakkorahoja ellei Marco olisi saanut korvamerkittyä rahaa ja mm meikäläisenkin niinku tunnen alamaailman ihmisiä, ketkä lähetti kolminumeroisia summia.  Ovat aivan ihmisiä, jotka ovat aivan ihmeissään miten vittu mul voi olla sakkoja .. mulla 600-700 euroa niit. Ja nyt puhutaan pelkistä Maidanin sakoista. Ei mistään naisten pyörän satulan haistelusta.

[Marcon kommentti: Taas ennenkuulumattomia ja keksittyjä väitteitä. Mitään tuollaisia lupauksia ei ole tehty. Mitään korvamerkittyä rahaa ei ole saatu ja mistään alamaailman rahaihmisistä ei ole tietoa eikä olla koskaan kuullutkaan edes huhuja. Ennen haastattelua Jukille on varmasti korostettu, että kannattaa yrittää oikeuttaa poliittinen väkivalta vetoamalla ”velan” keräämiseen, vaikka siitä hän ei ollut puhunut sanaakaan paria päivää ennen pahoinpitelyä Marcon kanssa käymässään puhelinkeskustelussa.

 

Kalle Iivari: Niin ja mistään Mannerheimin mutkan kantamisesta, vaan pelkästä Maidanista.

 

Jukka Teräs: Ei ollenkaan. Sitä paitsi kumpa mutkan kantamisesta saisikin sakot , mutta se menee ehtoollisiin.

[Marcon kommentti: Iivari ja Teräs viittaavaat aiemmin selostettuun asejuttuun eli mutka on laiton ase ja Mannerheimilla viitataan patsaaseen jonka juurella poliisi piiritti laittoman aseen kanssa uhkailleen Jukin 10.6.2017. Iivari ei jostain syystä ole koskaan pitänyt asiaa vakavana, vaikka ihmiset olivat hengenvaarassa ja sekä kansallismielinen liike että Maidan-leiri olisi voitu helposti demonisoida.]

 

Kalle Iivari: Me voidaan lopettaa haastattelu tähän oikeestaan. Me saatiin paljon hyvää asiaa.

 

Jukka Teräs: Hei, hei, hei, joo, joo, joo. Nyt menivät sivummalle. Sen verran voin jatkaa vielä et: Haluatko [Marco] tauluusi? Mitä vittua [vastasi Marco]. Ja sit ku tuli ni etkö pysty lujempaan lyömää? Pystyn mut kun sä oot velkaa, niin silloin ei lyödä lujempaan. Mut velanmaksun jälkeen lyödään lujempaa.

[Marcon kommentti: Teräs uhkaa myöhemmin lyödä Marcoa uudelleen ja lujempaa. Aiemmin hän sanoi voivansa kovalla lyönnillä jopa tappaa Marcon. Ja mitä sanoo Iivari tähän tappouhkaukseen? Lopettaako hän ”haastattelun”? Ei, vaan sanoo:]

 

Kalle Iivari: Joo, kyllä. Eli?

 

Jukka Teräs: Se on alamaailman laki. Se pätee nytkin. Nyt se haukkuu meikäläistä sitte todennäköisesti. Mut jos tässä on jotain niiku otetaan kymmpituutisten kevytyspätkä: Eka kerta kun piffi kehuu meikäläistä.

 

Kalle Iivari: Hahaa. Piffilläkin on tää, että jos joku lyö Makea, niin se on heti hyvisten kirjoissa. Hahaa. Haluatko sanoa tän nauhotuksen loppuun C-median katsojille jotain?

 

Jukka Teräs: Haluun sanoa sinusta mä tykkäään. Oon aina tykännyt ja tykkään yhä. Sitten mä tykkään myös SKE:n rivijäsenistä. Siellä on ihan asiallista tyyppiä ja tollasta. Ja sehän oli se syy miksi mentiin jelppaamaan. Silloin oli Kortelaistakin joka on härkä ja on hyväs kunnossa, Kokki-Pekka. En mä sitä mä en yhtään haluu… Ja noin poispäin. Jos mä olisin halunnut kohdistaa sen jotenkin kollektiivisesti, niin se olisi sitte tullut jollain saatana, et sitten mä olisin kaasuttanut koko orkesterin. Ei ollut mitään sellaista.

[Marco kommentoi: Teräs uhkaa olevansa kykenevä kaasuttamaan/tappamaan halutessaan koko Marcoa tukevan SKE-väen.]

Tuukka alko näyttää jotain fakkii, se Kontulan peereikä. Mutta tota. Mitä mä nyt sanoisin näissä viestimissä. Sekin asia on hoidossa. Hehheheh. 

[Marco kommentoi: Teräs väittää näytetyn keskisormea, tms. Mitään tällaista ei tapahtunut. Teräs selvästi keksii tekosyyn uhkaillakseen väkivallalla. Iivari avustaa tässäkin vainorikoksessa antamalla tällaiselle uhkailulle julkisuutta ja tukea.]

 

Tässä haastattelu kokonaisuudessaan. Iivari on nimennyt videonsa: Törmäyskurssilla Make SKE r.p.

 

 

 

Korhonen oli tästä kaikesta pahoinpitelystä ja uhkailusta niin riemuissaan, että julkaisi alla olevan valheellisen jutun Janus Putkosen johtamassa Uudessa MV-lehdessä. Kuvatekstissä väitetään puoluehallituksen vaihtuneen. Janus Putkonen piti juttua pitkään MV:n etusivulla pääjuttuna.

 

 

Kuvassa linkki Juha Korhosen kirjoittamaan Uuden MV:n juttuun

 

 

Marco ilmoitti uudistuneen MV-lehden eli UMV:n päätoimittajalle Janus Putkoselle jutun olevan todistettavasti monella tavalla valheellinen puhumattakaan siitä, että se kannusti poliittiseen väkivaltaan. Putkosta ei kiinnostanut myöskään se, että jutun kirjoittanut Juha Korhonen oli aiemminkin yllyttänyt Jukia väkivaltaan.

UMV:n linja oli tässä vaiheessa avoimen vihamielinen SKE:lle ja de Witin hallitukselle. Tärkeimpänä syynä varmasti se, että SKE:n johto oli jo jonkun aikaa ihmetellyt miksi Pietilä ja Korhonen tukevat ja rahoittavat Putkosen projektia tehdä UMV:sta Venäjän äänitorvi.

 

UMV:n päätoimittaja Janus Putkonen

 

 

1.5.2019 eli neljä päivää de Witin pahoinpitelyn jälkeen Nummenranta ja Iivari menivät Turun perussuomalaisten vapputapahtumaan. Siellä heidät otettiin taas hyvin vastaan Turun perussuomalaisten johtajan Jyrki Ålandin toimesta, vaikka Åland ja persut taatusti taaskin tiesivät miten SKE:tä oli vainottu ja nimenomaan myös Nummenrannan ja Iivarin toimesta.

 

Moni muukin persu oli varmasti katsonut C-median videon, jossa Iivari oli pari päivää aiemmin haastatellut kilpailevan puolueen puheenjohtajan pahoinpidellyttä Jukia. Eikä vain haastatellut, vaan yllyttänyt lisäämään pahoinpitelyitä ja vainoa aina tappouhkauksiin asti. Myös poliittista väkivaltaa ihannoiva Iivarin Karma-video oli saanut tuhansia katsontakertoja. Tästä kaikesta huolimatta yksikään persu ei protestoinut Iivarin tuloa persujen tapahtumaan. Päinvastoin. Hänet ja Nummenranta otettiin jälleen vastaan kuin sankareina.

 

Iivari jopa esitteli SKE:tä ja sen puheenjohtajaa Marcoa herjaavaa ”vaalimainostaan” Jyrki Ålandille ja muille persuille, jotka eivät silti mitenkään kritisoineet häntä. Päinvastoin. Tämä siis sen jälkeen, kun toisen kansallismielisen puolueen puheenjohtaja eli Marco oli pahoinpidelty keskellä eurovaalikampanjaa Iivarin yllyttämänä.

 

Tällä tasolla ovat perussuomalaiset.

 

 

 

Perussuomalaiset vajosivat kuitenkin vielä syvemmälle. Herjaavaa mainosta näytellessään Iivari nimittäin pinssasi Ålandin SKE:n arvokkaalla kultaisella pinssillä!

 

SKE:lle kultaiset pinssit ovat hyvin arvokkaita, koska niitä on annettu vain vähintään 100 kannatuskorttia keränneille. Vaadittiin siis paljon työtä kultaisen pinssin saamiseksi. Tästä huolimatta Loimupalon ja Salmen johtamat SKE-kapinalliset/sabotöörit kuitenkin antoivat pinssin Nummenrannalle ja Iivarille, vaikka nämä eivät ole edes koskaan olleet SKE:n jäseniä.

 

Nummenrannan kuvatessa Iivari ”pinssasi” tällaisella kultaisella pinssillä Turun perussuomalaisten johtajan Jyrki Ålandin, koska hän oli esittänyt 100 herjaa de Witin johtamasta SKE:n hallituksesta.

 

Kyllä. Turun perussuomalaisten johtajan mielestä toisen eurovaaleihin osallistuvan puolueen törkeä julkinen rikollinen herjaaminen on hyvä idea ja antoi herjausmaratoninsa kunniaksi pinssata itsensä SKE:ltä varastetulla kultaisella pinssillä!

 

Ja tämän ”voittopinssauksen” Jyrki Åland järjesti vain muutama päivä sen jälkeen, kun SKE:n puheenjohtaja oli pahoinpidelty pinssin antajan eli Kalle Iivarin yllyttämänä.

 

Jyrki Åland ottaa vastaan SKE:ltä varastetun kultaisen pinssin.

 

 

Tämäkään ei vielä riittänyt. Seuraavaksi Kalle ja Katja seurasivat Jyrki Ålandia Turun Perussuomalaisten vapputapahtumaan Väinö Aaltosen museoon.

 

Kuvassa linkki Turun perussuomalaisten sivuille

 

 

Keskellä perussuomalaisten vapputapahtumaa Väinö Aaltosen museolla Iivari jälleen esitteli pahoinpideltyä de Witiä törkeästi herjaavaa ”vaalimainostaan”. Yksikään persu ei ihmetellyt mitä kolmosolutta lirppivät ja oudosti käyttäytyvät Nummenranta ja Iivari oikein tekevät. Miksi olisivatkaan ihmetelleet, koska kaikki Turun persut tietävät heidän olevan heidän puheenjohtajansa Jyrki Ålandin ja eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan Ville Tavion suojeluksessa.

 

Aivan kuin tätä korostaakseen Ville Tavio antoi jälleen haastattelun Iivarille ja Nummenrannalle. Kaiken kukkuraksi Tavio jälleen kehui väkivaltaan toistuvasti yllyttävää alkoholinhöyryistä C-Mediaa!

 

Katso itse, jos et usko. Video on edelleen näkyvillä Carlos III-kanavalla. Tietysti perussuomalaisten luvalla.

 

LITTEROI OSIA OHJELMASTA ja lähetä [email protected]

 

 

 

Katja Nummenrantaa ja Kalle Iivaria pahamaineisempaa ryyppypariskuntaa on vaikea kuvitella. Miksei Tavio lakimiehenä välitä mihin kaikkeen he ovat syyllistyneet viime vuosien aikana? Viimeistään Nummenrannan ja Iivarin pommiuhkauksista, kaasutusjutuista ja ryyppyvideoista olisi pitänyt persujen ja varsinkin Tavion hälytyskellojen alkaa soimaan jo vuosia sitten.

 

Normaalisti poliitikot välttävät Kallen ja Katjan kaltaisia pahamaineisia ja julkisesti rikoksia tehtailevia henkilöitä. Tavio on kuitenkin erittäin hyvää pataa heidän kanssaan.

 

 

Katja Nummenranta ja Kalle Iivari yhdessä Ville Tavion kanssa 1.5.2019 eli kaikkien yllämainittujen tapahtumien jälkeen. Katja käytti kuvaa pitkään FB-profiilikuvanaan.

 

 

Tässä vaiheessa luulisi, että joku persuissa olisi herännyt ja pistänyt stopin sikailulle ja vainolle. Kävikin päinvastoin. Eurovaalien lähestyessä vaino vain lisääntyi ja nyt tulivat kohteeksi myös vainottujen lapset.

 

Lue lisää:

 

Vainokirja 1.1.3: Turun persujen terrori 2019-20

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Vainokirja 1.1.2: Turun persujen terrori 2019 eduskunta- ja eurovaaleissa

 1. Yleisellä tasolla narkkareille ja alkoholisteille ei tarvitse maksaa isoja summia vasikkana toimimisesta. Narkkaripiireissä narkkarit tappavat jo 50 eurosta. He ostavat sillä esimerkiksi yhden annoksen piriä, joka on heille elämän tärkein asia. Miksi Perussuomalaiset ovat liittoutuneet erittäin väkivaltaisten narkkareiden ja juoppojen kanssa? Saadaanko Poliisia ja Suojelupoliisia koskaan kansantuomioistuimen eteen erittäin ankarille tuomioille maanpetoksista, kansanmurhasta ja korruptiosta?

  1. Perussuomalaiset ovat liittoutuneet vihollisen kanssa, eli sionistien kanssa. Kansallismieliset ovat persujen vihollisia.

 2. Miksi Perussuomalaiset käyttävät väkivaltaisia narkkareita, juoppoja ja mielisairaita tuhotakseen poliittisia vastustajiaan? Moni puolueen liittolainen on myös Poliisin vasikka, sekä puolue on täynnä poliiseja ja natottajia.

 3. ”Tällä tasolla ovat perussuomalaiset”

  Suomipojan moraali on, kuten todettiin, penkin alla. Eivät Jukit & Co ole mitään radikaaleja, vaan valtavirtaa. Ja valtavirta kannattaa suomen vihollisia, eli persuja. Ja ne luulee että persut on Suomen ja suomalaisten asialla.

  Halla-aho nauraa partaansa kun idiootit ostavat mitä tahansa. Kunhan asia on pakattu vain tarpeeksi runollisesti kauniiseen pakkaukseen, niin kaikki käy ja kelpaa. Ne ei edes hiffaa et Jewzy Halla-aho kannatti pankkien ylivaltaa, ttippia, sialmisteja ja kaikkea sairasta roskaa mitä vaan voi kannattaa

  ”Mitä onkaan toimittajien valokiilaan osumaton meppi ja persujen Brysselin prinssi Jussi Halla-aho äänestänyt!?”

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/suburbian/250468-tasta-media-vaikenee-eivatka-persut-tieda-tasta/

  ”Näin Halla-aho on äänestänyt:”

  Halla-aho on paljon pahempi kuin kukaan osaa edes kuvitella.

 4. Perseenmyyjä Persut -vaarallisempia suomelle mihin ns.”vihervasemmisto” koskaan tulee kykenemään.

 5. Haluaisin palata Maidanin aikaan, kun Marco ja Panu oli saanut yhdessä paljon aikaan, Forssa jättimiekkari jne Maidanin päälle se oli ennennäkemätön menestys Suomessa. Panu oli niin kuin Marcon ykkösmies.

  Sitten tuli persujen torpedot puhdistusmiekkarilla ja houkuttelivat kokemattomamman Panun sivuraiteille, tuli kuuluisa riita, jossa Carlos varmaan kuiskutteli Panulle, kun on paljastunut persujen salatorpedoksi Maidanilla.

  Panu oli alkuun tuuliviiri, uskoi persuihin jne, tällä hajotettiin tehopari m & p. Eikä näytä helposti enää välejä kuntoon saatavan, vaikkakin islamisaatio miekkareissa hki tekivät näennäistä yhteistyötä ja mahtuivat samaan miekkareissa (kertoo oikeasti isänlsallisuudesta, jota persujohdossa ei ole 0:kaan)!

  Ja mielestäni sen jälkeen kansallismielinen katuskene on alkanut vajoamaan = persut juhlii. Kaikki ollut persujen suunnittelemaa?! Poliisinkin nihkeä suhtautuminen Maidanin (isänmaallinen poliisikin on usein persu).

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*