9 thoughts on “Poliisi julkaisi paenneiden matumurhaajien kuvat 3 viikkoa myöhässä!

 1. Älä koskaan luota poliisiin. Poliisikoulun rehtorikin on kertonut, että poliiseiksi otetaan vain äärisuvakkeja ja pettureita. Poliisin johtokin on avoimen vihamielinen valkoisille suomalaisille. Poliisi myös suojelee tietoisesti globalistirikollisia, sekä liittolaisiaan. Asiat pitää jatkossa hoitaa ilman poliisia. Valitettavasti.

  1. ”Poliisikoulun rehtorikin on kertonut, että poliiseiksi otetaan vain äärisuvakkeja ja pettureita” sama kuin eduskuntaan, sinnekin otetaan vain pettureita ja idiootteja.

 2. Persuvakit hurraavat

  ”Poliisi on yksi arvostetuimmista instituutioistamme. Luottamus ei tule itsestään, vaan se on ansaittava joka päivä. Poliisin olisi syytä olla erittäin huolissaan siitä, mitä viher-hätöset ja trolli-taposet tekevät instituution uskottavuudelle.”

  https://mobile.twitter.com/halla_aho/status/1161596712491913217

  Kun persuvakit kannattavat totalitarismia Halla-ahon johdolla, niin tässä on tulos.

 3. On se vain kummaa miten kameroiden pikselit ovat edelleen 90-luvun puolivälin tasolla.
  Vakuutusyhtiönä en korvaisi mitään kioskien,kauppojen,kultasepänliikkeiden ja vastaavien myyntipaikkojenkaan pitäjille jos edes kuvat eivät pikseleiltään vastaa nykypävää.

 4. Naton joukkoja – polpon erityissuojeluksessa. Suomen posliinit on pelkkää myötähäpeää aiheuttava pellekerho.

 5. Nämä blm-matut voivat olla niitä ”paperittomia”. eli laittomasti maassa olevia maahantunkeutujia! Eikä kukaan tiedä heidän oikeaa henkilöllisyyttä!

  Maassamme on tällä hetkellä noin 4000 laittomasti maassa olevaa matua!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*