Marco de Wit 29 heinäkuun, 2020

 

Suomi on poliisivaltio, jossa viranomaiset voivat nimettömien ilmiantojen perusteella tunkeutua kotiisi.

 

Tällaista ei Amerikassa sallittaisi eikä monessa muussakaan maassa.

 

Jos sinulla on lapsia tai eläimiä, niin olet täysin viranomaisten mielivallan armoilla. Halutessaan he voivat terroroisoida sinua joutumatta mihinkään vastuuseen. He voivat tekosyyllä ottaa vaikka lapsesi ja koirasi.

 

 

Suomessa tämä on johtanut siihen, että riitelevät sukulaiset tai vaikkapa julkisuuden henkilöt joutuvat jatkuvasti perättömien lasten- ja eläintensuojeluilmoitusten kohteeksi. Käytännössä tämä antaa viranomaisille helpon tavan terrorisoida toisinajattelijoita.

 

Voit olla varma, että ”eläinsuojelijoina” usein toimivat suvakkiämmät aivan kiimassa tunkeutuvat perättömien ilmoitusten perusteella kansallismielisten koteihin pomottamaan ja terroroisoimaan tavallisia perheitä. Samaan aikaan nämä suvakkiämmät eivät taatusti välitä ilmoituksista, jotka kohdistuvat heihin itseensä tai muihin viranomaisiin.

 

Koitapa tehdä perätön ilmoitus vaikkapa jostain sossutantasta, poliisista tai tuomarista, niin heti joudut vastuuseen. Jos taas tehtailet perättömiä ilmoituksia kansallismielisistä, niin mitään ei tapahtu paitsi, että sossutantat entistä kiimaisemmin terrorisoivat perhettäsi.

 

Vain Suomen Kansa Ensin -puolue vastustaa tällaista viranomaisterroria.

 

Ilmoituksia ei pitäisi enää saada tehdä nimettömänä. (Tämä ei tarkoita, että nimiä julkaistaisiin paitsi selvissä kiusaamistapauksissa.)

 

Lisäksi viranomaiset pitäisi pistää kansalaislautakunnan valvontaan, joka voisi tarvittaessa sekä estää viranomaisen toiminnan että rankaista potkuilla tai syytteellä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Päivän Jenspa

 

14 thoughts on “”Eläinsuojelu” terrorisoimassa Jenni Uotilaa

 1. Voihan vitut. Jenspan koira heiluttelee onnellisena häntää, koti on siistinä ja koiran ruokintakin vaikuttaa olevan hyvällä mallilla. Nainen vaikutti hyvin kireältä, innokkaalta ja virkaintoiselta. Viranomaisille pitää olla tarvittaessa kovat rangaistukset, sekä vastuu ja ihmisen kodin ja yksityisyyden täytyy olla erittäin suojeltuja!

  Yleensä sossutantoilla ei ole omia lapsia, mutta he alkavat määräämään mm. miten ihmiset joilla on lapsia kasvattavat lapsiaan! He ovat lukeneet globalistien levittämät oppikirjat yliopistoissa, jolloin he tietävät lapsiperheitä paremmin miten hyviä lapsia kasvatetaan!

  Kansallismielisyys ja kansallismieliset turvaavat myös naisille ja lapsille hyvän elämän!

 2. Ketkä usein haluavat eniten byrokratiaa, sensuuria ja sossumafiaa? Naiset. Ketkä ovat sossumafiassa ja opiskelevat ylivoimaisesti eniten sosiaalialaa yliopistossa? Naiset. Ketkä ovat herkimpiä indoktrinaatiolle ja ovat radikaaleimmin valvomassa sääntöjen ja määräysten täytäntöönpanoa? Naiset.

  Onneksi vaikka puolet naisista on henkisesti aivokuolleita vihanneksia, puolet naisista on… no, normaaleja, melko järkeviä naisia.

  Ehdoton sananvapaus on miesten juttu. Tutkimusten mukaan naiset kannattavat vähemmän ehdotonta sananvapautta. Naiset eivät myöskään ole kiinnostuneita maanpuolustuksesta ja aseista, eikä heidän pidäkään olla. Ylivoimainen enemmistö suvakeista on naisia. Naiset eivät myöskään ole kiinnostuneita rahasta ja taloudesta. Tämä kaikki on geneettistä.

  Naiset eivät keskimäärin ole myöskään kiinnostuneita ulkomaalaisten valvonnasta ja ovat keskimäärin halukkaampia avaamaan rajat ja toimimaan petollisesti vihollista kohtaan. Naisia ei ole suunniteltu päättämään kenet päästetään sisälle ja kuka on ryhmän sisällä. Naisia kiinnostaa vain paritella johtavien urosten kanssa, jopa päästäen heidät sisälle, jotta voivat paritella heidän kanssaan!

 3. Saako kansan vihollisia mitenkään vastuuseen, jos globalistit hallitsevat kaikkea? Viranomaiset suojelevat globalisteja ja rahajärjestelmää terrorisoimalla oman kansansa etuja ajattelevia, jopa jotta nämä lopettaisivat lisääntymästä! Jotkut heistä haluavat tuhota meidät sukupuuttoon!

 4. Monilla suomalaisilla naisilla on vahva pätemisen tarve. He eivät halua jäädä miehille toiseksi. Siksi he (vasemistonaispoliitikot) ajavat äärifeminismiä ja manipuloivat muita naisia.

  Siksi esimerkiksi julkisella sektorilla on paljon naistyöntekijöitä. Ja siksi kotiäitiys on mahdoton ajatus näille pätijöille.

  Mutta olkoon näin kunhan eivät yritä päteä muiden kustannuksella kuten nyt esimerkiksi artikkelissa mainittu.

  Toisaalta tämä on sosialistisen järjestelmän ”kukkasia” eli jossa lapset ovat valtion omaisuutta.

  Sosiaalitanttoja ei voi siis syyttää asemastaan vaan järjestelmää, joka sallii sen.

  P. S. Miksi monilla suomalaisilla naisilla on aina polkkatukka, lyhyet hiukset tai hiukset kiinni ja silmälasit ja epänaisellinen pukeutumistyyli?

 5. Tuolla oletetulla on nestettä pää täynnä huomaahan sen jo tuosta asenteesta. Millä oikeudella nämä, jotka leikkivät jotain viranomaista saavat jatkuvasti tehdä henkistä väkivaltaa ja kiusata ihmisiä? Sitten oikeisiin eläinrääkkäystapauksiin ei puututa ei ainakaan ajoissa.

 6. ”Et ole ammattitaitoinen, et voi tietää”, tuokin asiakkaan kommentti piti kirjata raportille talteen. Tällä eläinsuojelijalla ei ole mitään ammattiylpeyttä eikä halua hoitaa virkaansa kunniakkaasti, tuollainen toiminta on puhdasta kiusaamista viran suojista.

 7. Katkeaako sähköt seuraavaksi? Tuleeko luukusta Hesaria virtanaan? Yrittävätkö myrkyttää koiran? sanoo:

  Onko häirintä mekanismi sama jota käytetään Marco de Wit kampittamiseen.

 8. Ulkona minulla on etupihalla koira aitaus, jossa koirani haluaa olla ja katsella touhujani silloin kun esim. Siivoan autoa, etsin varastosta tavaraa tai käyn pikaiseen kaupassa, salilla tms. Koiralla ei mitään hätää aitauksessa, on vettä, leluja ruokaa sekä aurinko suoja. Mieluummin ulkona kun sisällä kauniilla säällä yksin. Ulkona haistaa hajuja ja saa raitista ilmaa. ”eläinsuojelu” nainen oli hyvin ilkeä ja yritti etsimällä etsiä vikoja. Oli kyllä yksi kamalin kokemus ikinä kun tunkeudutaan kesken aamiaisen kotiin penkomaan ja kuulustelemaan. Koira elää täällä yhtä hyvin kuin ihmiset. Tämän kun sanoin niin ”eläinsuojelu” akka suuttui ja sanoi etten saa verrata koiria ja ihmisiä keskenään.

  1. > sanoi etten saa verrata koiria ja ihmisiä
   > keskenään

   Häh!
   Siis viran velvoittamana ja virkavastuun nojalla sanoi tuon.
   – Uhkasiko sanktioilla, jos jatkat tuollaista käyttäytymistä?
   – Perusteliko hän millä tavalla koiran elämä tai terveys vaarantuu jos sinä vertaat koiria ja ihmisiä keskenään?
   – Viedäänkö nyt koira pois?

   Koiran poliittiset oikeudet

   Olet syyllistynyt vakavampaan rikokseen kuin itse ehkä edes ymmärrät. Ole loukannut koiran poliittisia oikeuksia. Ennen kuin puhuit tuollaista olisi pitänyt sulkea ovet ja varmistaa, että kukaan koira ei ole kuulemassa sanojasi.
   – On lähes varmaa, että koira saa psyykkisiä traumoja, jos joutuu kuuntelemaan tuollaista puhetta.
   – Monet virkakoirat, joita poliisilla, rajat-auki-laitoksella ja arvelisin, että myös myös kuntien eläinsuojeluvirastoilla on kosolti palveluksessa, joutuvat tuollaisten traumojen seurauksena pitkille sairauslomille ja jopa työkyvyttömyys saattaa olla seurauksena.

   Eläinsuojelun jatkotoimet riippuvat täysin siitä, haluaako joku virastosta tai henkilökunnan sukulaisista ostaa tuon eläinraukan halvalla tai jopa maksua vastaan ottamaan sen huostaansa.
   – Maksu peritään sinulta virkapäätöksen nojalla.
   – Poliittisesti traumatisoituneen koiran hoitaminen on aivan erityisen kallista.

   Miten koiran kävi tuossa onnettomuudessa?
   – Onko sanojesi jälkeen ilmennyt oireilua; kuumetta, hikoilua tai pelonsekaisia painajaisunia?
   – Jos on pienikin epäilys akuutista psyykkisestä vammautumisesta, on syytä ottaa yhteys lähimpää puoluetoimistoon ja kysellä, jos syksyllä olisi mahdollisuus päästä kivapuhe-kurssille. Koiran nimittäin. Siellä ne muutkin koirat ovat.

   Muista aina että
   – Koiralla on oikeus omistajaan, jonka puheet ovat poliittisesti korrekteja eivätkä loukkaa toisia koiria.
   – Kissat ovat asia erikseen.

   Niin!

 9. Sen olen huomannut myös, että jos koirilla on oikeesti asiat huonosti, niin eläinsuojelusta vaan taputellaan olalle tyyliin jatkakaa samaan malliin. Eräs koira oli ulvonut kerran yksin pakkasessa, eläinsuojelu ei koskaan tullut paikalle, tai jos on pihalla liian pieni aitaus niin ei varmasti kiinnosta tätejä, vaikka ois pahvilaatikon kokoinen. Joskus tuntuu että eläinsuojelijat onkin eläinrääkkääjiensuojelijoita. En väitä et kyseinen henkilö on, mutta älä pidä ainakaan häkissä koiraa, hyvä et saa pihalla vapaasti juosta, kunhan pääsee yöksi sisälle ja kylmästä pois tarvittaessa. Tsemiä.

 10. Nämä ”eläinsuojelija” akat on vassareita. Sun Jenspa ei ois tarvinnu päästää tuota muijaa sisään, oisit voinu kutsua pollarin paikalle, tosin en tiiä oisko nyky suvakki pollaristakaa ollu mitään hyötyä, mut voimia koitoksiin

 11. Suvakin näköinen ämmä. Tuollaista en kotiini päästäisi, tulkoon vaikka karhuryhmä tunkin kanssa. Kateellisia ja pahansuopia riittää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*