4 thoughts on “Päivän kuva

 1. https://yle.fi/uutiset/3-11473289
  🇳🇱
  31.7.2020 ”On harvinaista, että terveet nuoret miehet sairastuvat hyvin vakavaan koronan tautimuotoon. Syy löytyi veljesten geeneistä ja immuunipuolustuksesta, vielä tarkemmin sukupuolikromosomeista.”
  🏳️‍🌈
  https://yle.fi/uutiset/3-9922018
  🇩🇪
  8.11.2017 ”Saksan korkein oikeusistuin, perustuslakituomioistuin on antanut määräyksen, jonka mukaan maahan on laadittava laki ”kolmannesta sukupuolesta”, joka voitaisiin todeta jo lapsen syntymässä.”

 2. Rokotetta ei tarvitse toimittaa ihmisen kehoon piikillä ihon alle. Se voi olla mukana missä tahansa kehon sisälle kulkeutuvassa aineessa. Ruuassa, hengitysilmassa, jne. Rokotetaanhan kettujakin raivotautia vastaa heittelemällä metsään syöttejä.

  Jonain päivänä hallitus voi ryhtyä “tiukkoihin toimiin” korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi: julkisella paikalla jokaisella pitää olla maski. Eikä tähän maskin virkaan sitten kelpaakaan mikä tahansa maski. Turvallisuuden varmistamiseksi jokainen maski itää olla sertifioitu julkisella paikalla liikkumista varten.

  – Maskissa pitää olla Bill Gates -sertifikaatti.

  Nämä erityisen vahvan suojauksen omaavat maskit on käsitelty rokotteella, joka sitten hengitysilman mukana kulkeutuu henkilön kehoon ja sen jälkeen hänet voidaan hyväksyä uuden maailmanyhteisön kuluttaja-jäseneksi.

  – Kuluttaja-jäsenyys oikeuttaa ostamaan ruokaa kaupasta.
  – Työläis-jäsenyys oikeuttaa tekemään työtä. Edellyttäen, että turvallisuusmaksu on suoritettu Gates-säätiölle.
  – Näitä erilaisia NWO-jäsenyyksiä riittää jokaiselle sosiaalisen arvoasteikon tasolle ja niiden hinta määräytyy arvon mukaan.
  – On ekologista ja siten kaikkien etu, että henkilön ei tarvitse osta kallista ökyautoa osoittaakseen sosiaalista asemaansa, kun sen voi ympäristöystävällisesti todistaa NWO-sertifikaatilla. – Digitaalisella tietenkin, ettei paperia tuhlata kansalaisiin. On sitä paperille tärkeämpääkin käyttöä.

  1. 💦 Siitos-jäsenyys oikeuttaa & velvoittaa tallettamaan spermaa & munasoluja sperma & munasolu tilille. ✡️-sertifikaatti. ✡️-Etukortti. sanoo:

   https://springng.com/sperm-bank-urges-eu-make-access-donor-sperm-easier-boost-european-population/
   🥼🧪🔬
   April 23, 2018 ”The world’s largest sperm bank has urged the European Union (EU) to make access to donor sperms easier in order to boost Europe’s birth rates”
   💦
   https://www.terve.fi/artikkelit/onko-sperma-terveellista-nieltyna
   💦
   ”30 eri ainesosaa. Sperma sisältää hivenaineita, kuten sinkkiä, seleeniä, fosforia ja kaliumia. Lisäksi siitä löytyy C-vitamiinia, B12-vitamiinia, kalsiumia ja magnesiumia sekä sokereita, steroideja, entsyymejä ja aminohappoja”
   💦
   ”Spermaa voidaankin kutsua vitamiinipommiksi. Energianlähteeksi spermasta ei kuitenkaan ole, sillä se ei sisällä paljoa kaloreita. Yhdessä siemensyöksyssä on kaloreita ainoastaan kymmenkunta.”
   💦
   ”Sperma on jopa niin terveellistä, että sitä peräti suositellaan nautittavaksi raskauden aikana. Joidenkin tutkimuksen mukaan odottavan äidin nielemä sperma saattaa ehkäistä raskausmyrkytyksiä ja vaikuttaa suotuisasti immuunijärjestelmään, asiantuntija kirjoittaa.”
   💦
   ”Säännöllisesti raskauden aikana lapsen isän spermalle altistuminen saattaa myös tehdä raskaudesta turvallisemman, koska siemenneste sisältää partnerin antigeenejä.”
   🧬
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Antigeeni
   🧬
   ”Antigeeni on mikä tahansa molekyyli, joka aiheuttaa elimistössä immuunivasteen. Ne ovat usein proteiineja tai polysakkarideja, joita esiintyy esimerkiksi bakteerien tai virusten pintarakenteissa. Imusoluilla on antigeenireseptori, jonka avulla ne tunnistavat tietyn antigeenin. Antigeenien avulla elimistö tunnistaa muun muassa sen, onko solu oma vai elimistölle vieras.” ”Elimistön omat solut tunnistetaan samalla menetelmällä omiksi soluiksi, joita ei tuhota.”

 3. Google tai Facebook ei ole ilmainen. Kuluttajat maksavat palveluista luovuttamalla maksuksi henkilö­kohtaista tietoa. Ja jopa sellaisilla ehdoilla, että palvelun tuottaja voi rajattomasti nostaa hintaa ilmoitta­matta siitä asiak­kaalle!

  Australian kuluttaja­viran­omaiset ovat huolissaan.

  Hinnan­korotus tapahtuu siten, että aletaan vain keräämään enemmän tietoa asiakkaasta. Tosta noin vaan!

  Tällaisesta kauppa­tapahtumasta, jossa ei käytetä rahaa välineenä, ei myöskään makseta mitään veroja mihinkään maahan. Bisneksen verovapaus on yksi syy sen valtavan suureen menes­tykseen.

  Bisnesmalli, jossa myyjä ottaa osan hinnasta vero­vapaasti infor­maationa on yleis­tymässä muillekin aloille. Esi­merkiksi tele­visioita myydään halvalla, jos kuluttaja suostuu maksamaan osan hinnasta pimeästi, siten että TV sitten saa vakoilla häntä muutaman vuoden.

Comments are closed.