9 thoughts on “Päivän video: Rehellinen poliisi

 1. Silminnäkijänä 2015 matutulvasta: Poliisi tiesi, että tulijat ovat usein erittäin vaarallisia ja he itse varustautuivat luotiliiveillä ja ampuma-aseilla ottaessaan vastaan nämä tulijat. Tämän jälkeen seurasi jutun paras osuus: Tulijat päästettiin heti haastattelun jälkeen Tornion keskustaan vaeltamaan. Kukaan ei edes tiennyt keitä ja mistä he olivat ja mitä tauteja heillä on. Poliisi kuitenkin itsekin tiesi osan tulijoista vaarallisiksi. Heiltä löydettiin Suomeen tullessa myös erilaisia aseita. Juttu paranee vielä, tai pahenee: Tämän jälkeen Tornion ”järjestelykeskukseen” tilattiin busseja, joilla matut levitettiin kaikessa hiljaisuudessa suomalaisten keskuuteen, jolloin useita kuolikin, useita raiskattiin ja tapettiin. Forssan sotana tunnettujen tapahtumien jälkeen Poliisi kehitti ”Forssan mallin”. Mikä se on? Poliisi, yhdessä koululaitosten ja viranomaisten, sekä lehdistön kanssa pyrkii pimittämään kaiken mahdollisimman hyvin ja usein uhreja painostetaan jonkinlaiseen sovitteluun ja sovintoon, ettei asiasta tehtäisi kohujuttua tai jos tehdään, niin reilusti myöhemmin, jotta ihmiset eivät enää reagoisi siihen. Helsingin Poliisi perusti tämän jälkeen ”nuorisorikollisuuden tutkintaryhmän”, jonka johtoon asetettiin luottomies, Marko Forss. Käytännössä tutkintaryhmälle ohjataan alaikäisten ja alaikäisinä esiintyvien juttuja, jonka jälkeen Poliisi pystyy pimittämään kaiken. Älä koskaan luota Poliisiin!

  1. Matutulva oli organisoitu Invaasio. Mukana koko perskeko ja kaikki viranomaiset ja instituutiot.

   Kaikki politiikassa on suunniteltua, niinkuin tietysti koronakin on. Matuilu, korona, climate bluffi jne, kaikki osana nwo:ia.

   Tulijat on valikoitu niin, että paikalle rahdataan vaarallista ainesta.

 2. Poliisi myönsi julkisesti jo 2006 aikoihin ”perijättären” kaappausjutussa, että Poliisi voi valehdella taktisista syistä. Tämän jälkeen Poliisi on valehdellut yhä enemmän, enemmän ja enemmän. Nykyisin Poliisi on alkanut pimittämään ja valehtelemaan jatkuvasti, joten on kohta lähes mahdotonta tietää milloin Poliisi puhuu totta ja milloin valehtelee.

 3. Jos tämä nainen työskentelee vielä poliisissa niin ihme on tapahtunut. Jo poliisikouluun pyrkivät saavat tuta mistä on kysymys.

 4. Koko organisaatio on läpeensä mätä -ei ole olemassa mitään ”hyviä rivipoliiseja”. Jokainen miehitysjoukkojen suojeluun osallistunut ja/tai operaatiosta tietänyt on syyllistynyt MAANPETOKSEEN!

  Käytännössä tämä tarkoittaa jokaista vuonna 2015 ja sen jälkeen ”palvellutta” posliinia eli eliitin verikoiraa.

  Asia ei ulisemalla muuksi muutu. Kyse on rikoksesta joka EI VANHENE KOSKAAN.

   1. Ei. Tämä on Sensuroimaton Totuus ilman tyhjänpäiväistä, mihinkään johtavaa diipadaapaa jota tässä maassa länkytetään joka saatanan tuutista.

    Suomen poliisi on isästä perkeleestä!

 5. Kansanmurha ei vanhene koskaan. Muistakaa se kaikki Laitonta Lehteä vakoilevat viranomaiset ja poliitikot. Olette kuvottavaa ihmissaastaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*