Free speech 31 heinäkuun, 2020

 

Laiton Lehti ei usein suvakkeja ja matuja kiitä, mutta kunnia sille, jolle se kuuluu.

 

Ruotsin suvakit eivät suostuneet sulkemaan teitä, kouluja ja ravintoloita ja lukitsemaan ruotsalaisia koteihinsa koronatekosyyllä.

 

Tosin ei tämä siitä johtunut, että suvakit olisivat tajunneet koronan olevan joko plandemic tai peräti scamdemic.

 

Onko koronavirus olemassa? Plandemic onkin scamdemic?

 

 

Ruotsin suvakit eivät suostuneet poikkeustilaan seuraavista syistä:

  1. Suvakeilla on pieni epäilys suuria monikansallisia lääketehtaita ja niiden hallitsemaa WHO:ta kohtaan.
  2. Suvakit eivät uskalla pistää matuja karanteeniin.

 

Niinpä Ruotsi siis piti maan auki. Käsittämättömän moraalittomasti Ruotsi antoi kuitenkin matujen levittää tuberkuloosia ja näin tappaa vähintään satoja ihmisiä. Toisaalta tuhannet ihmiset säästyivät sairastumiselta ja kuolemalta, kun koko yhteiskuntaa ei suljettu sairaaloita myöten ja taloutta teurastettu.

 

Järkevämpi tapa olisi siis ollut seuraava:

  1. Hygienia- ja lisäravinneneuvoja eikä mitään yleiskaranteenia ja talouden tuhoamista.
  2. Testattava sekä tartuntatauteja että ihmisten ravinnepuutostiloja.
  3. Riskiryhmät, kuten matut karanteeniin ja D-vitamiini- ja lisäravinnekuurille.
  4. Poistaa/vähentää ilmansaasteita, säteilyä ja monenlaisia ruuassa ja tavaroissa olevia myrkkyjä.

 

Neljävaiheinen ratkaisu ei kuitenkaan Ruotsille käynyt, mutta ainakaan se ei tanssinut valtamedian pillin mukaan ja tuhonnut talouttaan ja kansalaisvapauksia. Osasyynä tässä oli varmasti se, että sionistinen Bonnier-mediasuku oli pari vuotta aiemmin myynyt suuren osan mediayhtiöstään valtiolle. Näin televisiokanavat eivät syytäneet totaalisia valheita ja hysteriaa, vaan järjissään olevat lääkärit pystyivät estämään joukkohysterian.

 

Tietysti valtamedia on tehnyt kaikkensa demonisoidakseen Ruotsin mallin. Tämä siitä huolimatta, että myös Japani noudatti Ruotsin mallia. Japanin malli toimi vielä paremmin, koska siellä ei juuri ole matuja.

 

Valtamedian pitää kuitenkin pimittää Ruotsin ja Japanin mallin menestystarina raportoimalla tartuntojen kasvusta. Tämä siitä huolimatta – tai juuri siksi – että useat koronatestit ovat hyvin epäluotettavia eli käytännössä pelkkää roskaa, jotka eivät todista mitään muuta kuin viranomaisten suunnatonta typeryyttä.

 

Korona”tartuntojen” lisääntymisestä hysterisoituminen on aivan yhtä älytöntä kuin hysterisoitua siitä, että flunssatartunnat näyttävät lisääntyvän. Totta kai todetaan enemmän korona/flunssatartuntoja sitä enemmän mitä testataan.

 

Todellinen kultastandardi on mitata vakavasti sairaiden ja varsinkin kuolleiden määrän lisääntymistä. Jos kuolleisuus ei nouse, niin kaikki pandemiahysteria on mielipuolista. Ongelmana on kuitenkin, että kuolleisuustilastojakin voi manipuloida useiden kuukausien ajan. Ruotsissa manipulointi on kuitenkin vaikeampaa, kun kaikki lääkärit ja viranomaiset eivät ole juonessa mukana. Niinpä vihdoin aletaan saamaan kunnon tilastoja. Ja kas kummaa. Koronakuolleisuus on nyt vain muutama päivässä! (Ja nämäkin luultavasti kuolleet johonkin ihan muuhun, kuten esim. monisairaaseen vanhuuteen.

 

 

Linkki Unz.comiin

 

 

 

 

Lue lisää:

Paras lääke koronaan: Keskipäivän aurinkoa 30 min. tai D-vit. 100 mcg/vrk

 

3 thoughts on “Ruotsin ja Japanin korona-malli on voittanut!

  1. Miten saamme rikolliset globalistit ja kansanmurhaajat vihdoin vastuuseen? Viranomaisemme eivät sitä aio tehdä, koske heidät on ostettu. Osa viranomaisista ja poliitikoista on myös sekaantunut lapsiin tai kuten Perussuomalaisten Jussi Halla-aho: Pettänyt vaimoaan avioliiton ulkopuolella ja on myös myöntänyt tämän. Pettävän miehen kiristäminen irtosuhteilla on yleensä ollut vanhimpia tiedustelupalvelujen tekniikoita. Nykyisin monia kiristetään myös houkuttelemalla kiristettävät seksiin lasten kanssa ja tiedustelupalvelut tallentavat kaiken nauhoille. Monestako suomalaisesta viranomaisesta ja poliitikosta on olemassa nauhoja?

Comments are closed.