Marco de Wit 31 heinäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirja on ollut suurimmaksi osaksi salasanojen takana. Vain johdanto on julkaistu kokonaisuudessaan. Viimeisen viikon aikana on kuitenkin julkaistu eli poistetettu ensin salasana Turun persuja 2017-18 käsittelevästä alaluvusta 1.1.1. ja sitten 2019 vaalien aikaista persuterroria kuvaavasta alaluvusta 1.1.2.

 

Vainokirja 1.1.1: Turun persujen poliittinen terrori 2017-18

 

Vainokirja 1.1.2: Turun persujen terrori 2019 eduskunta- ja eurovaaleissa

 

Nyt julkaistaan Turun persuja käsittelevän alaluvun kolmas osa joka käsittelee tapahtumia eurovaaleista tämän vuoden kevääseen. Se ei ole vielä täysin valmis, joten voit hyvin lähettää lisätietoja, kuvakaappauksia ja litterointeja. Kiitos monille lukijoille, jotka ovat jo lähettäneet paljon tietoja ja vinkkejä. Ilman teitä tätä kirjaa ei olisi ollut mahdollista kirjoittaa!

 

 

VAINO JA TERRORI SUOMEN KANSALLISMIELISESSÄ LIIKKEESSÄ

 

1. Perussuomalaiset

1.1. Turun perussuomalaiset

1.1.1. Turun piiritoimisto 2017-2018

1.1.2. Turun piiritoimisto 2019 eduskunta- ja eurovaalit

1.1.3. Turun piiritoimisto 2019-20

 

Persujen johtama laaja vainokoalitio muodostui 2017-18 aikana. Vasta 2019 vaino pääsi todelliseen vauhtiin ja huipentui SKE:n puheenjohtajan pahoinpitelyyn eurovaalikampanjan avauspäivänä. (Ks. edelliset alaluvut.)

 

Pahoinpitelykään ei saanut persuja vetämään tukeaan vainokoalitiolta. Päinvastoin.

 

4.5.2020 monet persut yhdessä MV:n entisen päätoimittajan, Juha Korhosen ja SKE:stä erotetun Matti Loimupalon kanssa loivat Facebook-ryhmän, jossa yllyttivät jatkamaan SKE:n jäsenten vainoa ja pahoinpitelyjä.

 

Ryhmässä väitettiin, de Witin SKE-hallituksen olevan lahko, joka pitää pysäyttää vaikka väkivalloin. Ryhmän kansikuvaksi laitettiin kuva pahoinpitelystä.  (Ryhmästä kerrotaan lisää luvussa 8.)

 

 

 

 

 

Persujen vainopolitiikan voimistumisesta rohkaistuneena persuaktiivi Katja Nummenranta päätti mennä vielä pidemmälle. Jo kuukausien ajan hän oli toiminut Markku Lindströmin ”Swedumylläri” Youtube-kanavan striimien modena sallien yhä kovempia kaasutusjuttuja sekä SKE:en jäsenien henkilökohtaiseen elämään kohdistuvia törkeitä kunnianloukkauksia ja uhkauksia. Tämä ei ollut persuja häirinnyt, vaan lukuisat eduskunta- ja eurovaaliehdokkaat tulivat kanavalle haastateltavaksi.

 

Niinpä Nummenranta päätti seuraavaksi paljastaa sekä haittaisänmaallisten että anarkistien vainoaman ja myös jo useampaan kertaan pahoinpitelemän Marco de Witin salaisen turvakiellon alaisen asuinpaikan. Tämä siitä huolimatta, että samalla Nummenranta vaaransi myös mm. Pensalan, Kososen ja monien lasten turvallisuuden. Tästä rikoksesta kerrotaan tarkemmin luvussa 8, mutta alla esimerkkinä muutamia kuvakaappauksia.

 

6.5.2019 Markku Lindströmin kanavalla paljastettiin de Witin turvakiellon alainen asuinpaikka. Tarkkaa osoitetta ei annettu, mutta niin paljon tietoa, että googlaamalla osoite löytyy parissa minuutissa.

Lindströmin ohjelman pääaiheena oli turvakiellon alaisen kotirakennuksen löytäminen. Videon kansikuvaksi on tosin valittu joku satunnainen rakennus antaen ymmärtää, että de Wit, Kosonen ja Pensala asuvat jossain vanhassa ”omakylä”-rötiskässä.

 

 

 

Markku Lindström ja mode Katja Nummenranta yllyttävät katselijoita vainoon. He jopa antavat Katja Innasen kertoa yksityiskohtia de Witin kotirakennuksesta ja sen vuokrasta.

 

 

 

Tämän jälkeen Innanen kertoi yksityiskohtia rakennuksen tontista.

 

 

 

 

Tämän jälkeen Innanen kertoi vielä tarkempia yksityiskohtia, joilla on erittäin helppo selvittää rakennuksen tarkka osoite.

 

 

 

 

Tästä kaikesta huolimatta persut jatkoivat Lindströmin kanavalla vierailua.

 

8.5.2019 Lindströmin vieraana oli persujen eduskuntavaaliehdokas Tanja Vahvelainen, jonka läheinen kampanja-aktiivi/päällikkö Ville Tuominen on Nummenrannan ohella Lindströmin kanavan moderaattori.

 

 

17.5.2019 eli viikkoa myöhemmin vieraaksi tuli puolestaan Turun perussuomalaisten puheenjohtaja Jyrki Åland.

 

 

Vahvelainen ja Åland vierailivat ohjelmassa jälleen uudestaan myös seuraavina viikkoina.

 

Halla-aho puolestaan kaveerasi toistuvista SKE:een kohdistuvista pahoinpitely- ja tappouhkauksista tunnetun Jari Hanhikarin kanssa. Halla-aho ja hänen hovinsa on hyvin tarkka siitä kenen kanssa kuvia otetaan. Halla-aho taatusti tiesi kenen kanssa poseerasi.

 

Jos Hanhikari esittäisi samanlaisia tappouhkausia persuja kohtaan, niin hänellä ei olisi asiaa lähellekään Halla-ahoa. Muihin puolueisiin kohdistuneet pahoinpitely- ja tappouhkaukset ovat kuitenkin toinen juttu varsinkin, jos fanitat persuja.

 

Jussi Halla-aho ja Jari Hanhikari

 

Vaalien jälkeen vaino hellitti hiukan, mutta ei suinkaan loppunut. Samalla kun Nummenranta ja Iivari persujen tuella edelleen vainosivat monia SKE:n jäseniä, niin he myös voimakkaasti tukivat SKE-kapinallisia/sabotöörejä. Tästä lisää luvussa 6: SKE:n ”koviskapinalliset” aloittavat väkivaltauhkaukset ja luvussa 7: SKE:n ”nynnykapinalliset” sabotoivat puoluetta.

 

Yksi syy miksi Riikka Salmen johtamat SKE:n nynnykapinalliset ovat erityisen läheisessä yhteistyössä Nummenrannan ja Iivarin kanssa on heidän tarjoamansa vainoalibi. Nummenranta ja Iivari nimittäin väittävät, että heitä uhkaillut Roope Peltokangas toimii Marcon käskyttämän ”Combat-ryhmän” jäsenenä. Niinpä vainorintama ei ole se joka vainoaa Marcoa ja SKE:n jäseniä, vaan päinvastoin!

 

x.11.2019 Kalle Iivari meni niin pitkälle, että myös käräjäoikeuden istunnossa selitti Marcon tilanneen Peltokankaan uhkaukset. Marco eikä kukaan muukaan SKE:n johdossa edes tiedä kuka on Roope Peltokangas. Myöhemmin Iivari julkisti oman käräjäoikeustodistuksensa Carlos III -kanavalla.

 

Iivarin väärästä todistuksesta ollaan tekemässä erillinen juttu, joka sisältää litterointia. Voit auttaa suuresti, jos jaksat litteroida koko videon ja lähettää sen [email protected]

 

 

 

5.11.2019 myös Katja Nummenranta syyttää SKE:ta Peltokankaan uhkauksista. Riikka Salmen SKE-kapinalliset/sabotöörit tukevat Nummenrannan valheita ja toimintaa siitä huolimatta (tai juuri siksi), että hän on toistuvasti jäänyt kiinni rikollisista uhkauksista ja vainosta.

Alla kuvakaappaus Nummenrannan Facebook-postauksesta.

 

 

 

17.11.2019 kaikesta harjoittamastaan vainosta ja väkivaltaan yllyttämisestään huolimatta Jyrki Åland valitaan uudelleen Turun Perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Valinta tapahtui täysin yksimielisesti. Ålandilla oli edelleen persujen johdon tuki Halla-ahoa myöten.

 

Linkki Aamuset-juttuun

 

23.11.2019 Väärennettyjen asiapapereiden avulla Riikka Salmi järjesti Kajaaniin SKE-puolueen syyskokouksen, mutta jätti kutsumatta sinne monia kiistattomia jäseniä. Siltä varalta, että paikalle kuitenkin tulisi näitä jäseniä, niin Salmen ryhmä pelotteli Jukilla.

 

 

 

 

Peloissaan osa jäsenistä antoi valtakirjan Tuukka Pensalalle, joten lopulta Kajaanissa oli kaksi kokousta: Riikka Salmen johtama vainoajien kokous ja Tuukka Pensalan johtama puolueen syyskokous.

 

Salmen laittomalla ryhmällä oli kuitenkin jälleen monien persujen tuki. Jopa Laura Huhtasaari liketti Salmen valekokousta.

 

On hyvin outoa, että Huhtasaari haluaa ottaa puolia puhumattakaan siitä, että tukee selvästi väkivaltaan yllyttävää ja vainoon syyllistyvää ryhmää. Tässä vaiheessa oli mennyt jo puolitoista vuotta väkivaltauhkausten ja vainon alkamisesta sekä puoli vuotta Marcon de Witin pahoinpitelystä. Persujohto ja varsinkaan Huhtasaari ei voi mitenkään olla tietämättömiä siitä kuinka vakava on tilanne SKE:ssä.

 

Huhtasaaren tuella on Riikka Salmelle hyvin suuri merkitys. Salmi antaa usein ymmärtää omaavansa persujen ja varsinkin Huhtasaaren tuen. Näin Salmi saa itselleen helpommin uskottavuutta tavallisten ihmisten silmissä.

 

 

 

 

Riikka Salmen johtamista valekokouksista on tehty lukuisia rikosilmoituksia ja kanteita. Ensimmäisestä kanteesta eli korkean todistuskynnyksen omaavasta mitättömyyskanteesta tulee päätös 14.8.2020. Jos Salmi sen häviää, niin se käytännössä tarkoittaa, että hän tulee häviämään myös kaikki muut lukuisat vastaavat kanteet. Eli hänen korttitalonsa romahtaa saman tien. Pian sen jälkeen voi myös häkki heilahtaa.

 

Tämän jälkeen useat vainoringin jäsenet – mukaanlukien persut – alkavat varmasti kilvan laulamaan poliisikuulusteluissa.

 

Video: M&M ja Olli analysoivat SKE-sabotöörien rikoksia

 

25.3.2020 SKE-oikeudenkäynnin valmistelevan istunnon jälkeen Marco kirjoitti Laittomaan Lehteen jutun vainokolmikosta Juha Korhonen, Juki ja Matti Loimupalo. Marco kertoi Jukin uhanneen kostaa sen mitä Marco oli tuomarille kertonut vainokoalitiosta. (Ks. luku 10.)

 

Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

 

Puolustaakseen kavereitaan Iivari alkoi tehdä Youtube-ohjelmaa, johon yritti saada Marcon ”haastateltavakseen”. Tämä siitä huolimatta, että Marco oli kieltänyt Iivaria olemaan missään yhteydessä. Nyt Marco toisti kiellon mahdollisimman selvästi.

 

 

 

26.3.2020 Kun Marco ei suostunut ”haastatteluun”, niin Iivari teki videon, jossa hän haastatteli Jukia, Juha Korhosta ja Riikka Salmea. Monet olivat todella yllättyneitä, että Salmi näin avoimesti oli yhteistyössä Iivarin kanssa ja vieläpä meni samaan ohjelmaan Korhosen ja Jukin kanssa.

 

Käytännössä tämäkin haastatteluohjelma sisälsi vain Marcon pahoinpitelemisen vähättelyä ja vainoon yllyttämistä. Videon nimeksi Iivari laittoi ”Faktantarkistusta”.

 

Aivan kuin korostaakseen persuilta saamaansa tukea Iivari ja Juki laittovat eräänlaiseksi kuvituskuvaksi Jukin puhumassa Laura-merkki rinnassa.

 

 

 

 

Aivan videon alussa Iivari tekee jälleen törkeän kunnianloukkauksen seuraavalla jatkuvasti toistamallaan valheellaan:

 

Makehan vinkuu tossa artikkelissaan, että Korhonen käytti pienenä ihmisenä tämmöst nyrkkiä. Hei Make! Sitähän sä oot harrastanut vuosikausia. Vittu! Sä oot lähettänyt munkin kimppuun – vittu mä oon joku 32 kilonen tämmönen mikä mä oon – porukkaa. Yks tuomittiin jo.

[Voit litteroida osia videosta ja lähettää osoitteeseen [email protected]]

 

 

Tässä ”Faktantarkistus”-videossa – aivan kuten Peltokangas-oikeudenkäynnissä – Iivari siis jälleen valheellisesti väittää Marcon lähettäneen Peltokankaan uhkailemaan Iivaria. Näin hän myös yrittää oikeuttaa oman käytöksensä. Iivari ei yllytäkään väkivaltaan, vaan ainoastaan puolustautuu!

 

Tällaisilla tuulesta temmatuilla väitteillään Iivari yrittää sekoittaa tilannetta niin paljon, että rikollinen voisikin esittää uhria. Huumaavien aineiden väärinkäyttäjien piireissä tällainen strategia on hyvin yleinen.

 

Tapaa muutama kerta joku alkoholisti tai narkkari, niin kohta huomaat olevasi sekä ”velkaa” että tulevasi pahoinpidellyksi. Kaupan päälle tämä alkoholisti/narkkari syyttää sinua vainoavan väkivaltaiseksi varkaaksi.

 

Tämän hämäysyrityksensä jälkeen Iivari haastattelee Juha Korhosta, joka selittää levitelleensä de Witin ja Pensalan turvakiellon alaista kotitalon kuvaa vain ”huumorimielessä”.

 

Iivari ei tietysti kysy eikö Korhonen tajunnut auttavansa vainoajia hyökkäämään de Witin ja Pensalan kimppuun samalla vaarantaen heidän perheensä. Miksi olisikaan kysynyt, koska sekä haastattelija eli Iivari että haastateltava eli Korhonen ovat toistuvasti yllyttäneet vainoon ja pahoinpitelyihin.

 

Kun Korhonen haastattelussa kiistää käyttäneensä Jukia nyrkkinään, niin Iivari myötäilee sanoen ajatuksenkin olevan hymyilyttävä.

 

Seuraavaksi Iivari haastattelee SKE:n puheenjohtajana esiintyvää Riikka Salmea. Iivari ei tietysti tuo esille, että Salmen kihlattu Loimupalo oli yhdessä Korhosen kanssa levitellyt de Witin ja Pensalan turvakiellon alaista kotitalon kuvaa. Kun Pensala oli tätä protestoinut, niin Loimupalo vaan nauroi.

 

Salmi väittää käräjäoikeuden antaneen Salmen valehallitukselle siunauksen, vaikka ensimmäistäkään käräjäoikeuden pääkäsittelyä ei ollut vielä käyty. (Ensimmäinen pääkäsittely oli 15-16.6.2020, josta tulee päätös 14.8.2020) Tällä valheellaan Salmi yritti tietysti lisätä uskottavuuttaan niiden silmissä, jotka eivät ole pysyneet kärryillä siitä mitä oikein tapahtuu.

 

Seuraavaksi Iivari aloittaa Jukin haastattelun vähättelemällä sitä, että Juki, Korhonen ja Hanhikari ovat vainonneet vasemmistolaista muusikkoa. Itse asiassa 2018 kesällä he jopa ottivat vaino-operaatiostaan kuvan ja levittivät sitä sosiaalisessa mediassa. (Ks. luku 10: SKE-valehallituksen nyrkit.)

 

 

Iivari selittää asiaa parhaiten päin seuraavasti:

Tää juttuhan lähtee tällä harkintapohjalla, että te kävitte jonkun tarran laittamassa johonkin satunnaiseen pääkaupunkiseudun oveen. Mä ymmärsin jotenki, että siinä oli jotain taustalla tällä, että te laitoitte yksittäisen tarran. 

 

Juki vastasi, että koska hänenkin ovelle on joskus laitettu tarroja, niin hänkin voi niin tehdä muille uhkailujen kera.

Juki on myös erittäin kiukkuinen, että väkivaltaiset uhkaukset tuomitseva Marco puolustaakin nyt vasemmistolaisia. Niinpä Marco on ”halveksittava torakka ja rottien rotta.” Uhkaillen Juki korostaa, että Marco on hankkinut itselleen vihamiehiä etelästä pohjoiseen.

Lopuksi Juki lähettää terveisiä:

 

Riikka Salmelle tsemppiä. Teet hyvää duunia. Älä anna Marcon haitata. Mennään kohti kuntavaaleja!

 

Sen enempää Iivari, Nummenranta kuin Korhonen tai Salmi eivät ole irtisanoutuneet Jukin puheista ja uhkauksista. Päinvastoin. He tukevat häntä vieläkin. Video on edelleenkin Iivarin kanavalla yhdessä persuvideoiden kanssa. Väkivaltayhteistyö ei voisi olla selvempää.

 

3.4.2020 eli viikkoa myöhemmin persut ilmaisivat jälleen tukensa vainoajille. Kalle kehui Positiivisia uutisia -videollaan saaneensa perussuomalaisilta syntymäpäivälahjaksi Marsalkka-kahvipaketin.

Paketin toi Kallen kotiin Turun perussuomalaisten puheenjohtaja Jyrki Åland.

 

Kalle Iivari esittelee Turun persujen johtajalta Jyrki Ålandilta saamaansa lahjaa. Kuvassa linkki videoon.

 

Åland ei pelkästään antanut lahjaksi Marsalkka-kahvipaketin, vaan antoi Iivarin tehdä siitä videon, jossa hän korostaa perussuomalaisten ”olleen ainoa puolue joka muisti mua” ja saaneensa kahvipaketin nimenomaan Turun persujen johtajalta. Varmemman vakuudeksi Åland vielä videon kommenteissa kehuu Iivaria.

 

Persut tukevat siis yhä edelleen avoimesti Kalle Iivaria ja Katja Nummenrantaa, vaikka he jatkavat SKE:n johdon vainoamista yhä julkisemmin. Taikka ehkä juuri siksi. Ovathan Nummenranta ja Iivari tehneet selväksi, että he aikovat jatkaa SKE:n vainoamista tulevissa kunnallisvaaleissakin.

 

6.4.2020 eli kaksi päivää myöhemmin Iivari teki videon ”Synkkä monologi”, jossa hän toisti sen minkä oli jo sanonut lukuisia kertoja eli pyrkivänsä poistamaan Marcon koko kansallismielisestä kentästä.

 

Pari vuotta sitten Totuuskomissio perustettiin, jotta pistetään pikku hiljaa tää Geurt de Wit helvettiin täältä kansallismielisestä genrestä. Se oli sillai baby steps ja kyl se on huomattu, että Maken fanipiiri on siitä toi pienentynyt.

 

Kuvassa linkki Iivarin videoon

 

 

12.4.2020 eli viikkoa myöhemmin Iivari lähetti Marcolle jälleen tekstarin, jossa taas pyysi saada ”haastattelua”. Tämä siitä huolimatta, että Marco oli kieltänyt Iivaria ottamasta yhteyttä. Iivari käytti kuitenkin ”haastattelupyyntöä” uhkailuun, koska tekstarissaan Iivari vihjaa tietävänsä Marcon uuden turvakiellon alaisen asuinpaikan.

 

13.5.2020 Iivari videollaan jälleen syyttää Marcoa Peltokankaan uhkauksista.

Me muistetaan, että sieltä sun puoleltas nii tämmönen Peltokangas hyökkäs verbaalisesti uhkaillen ihan puolueen johtajan [Salmen] kimppuun. .. Niin turha sun on ruikuttaa siitä, että puolueen johdon kimppuun hyökätään. Sä et oo puolueen johdossa. Sä et taida edes olla enää puolueen jäsen. 

 

Tämän jälkeen yhä epätoivoisemmalla äänellä Iivari alkoi selittämään, ettei persuilla ole mitään tekemistä hänen operaatioidensa kanssa. Iivari korostaa, ettei Åland ollut Varissuo-atakin takana:

 

Se Varissuo-juttu. Sä syytit siitä täysin perusteettomasti tällaista Jyrki Ålandia, vaik hei Make. Se oli mun juttu!

 

Synninpäästöä persuille ei antanut vain Iivari, vaan samalla videolla myös Juki ilmoitti, ettei kukaan yllytä häntä, vaan hän toimii täysin yksin.

 

Olivatko kenties Jyrki Åland ja Ville Tavio vihdoin heränneet tajuamaan kuinka näkyvästi olivat tukeneet SKE-jäsenten vainoa? Oliko Iivaria ja Jukia käsketty sanomaan, että persut ovat täysin viattomia vaino-operaatioihin?

 

Iivari ja Juki oikein korostamalla korostavat, että he kyllä vainoavat Marcoa ja muita SKE:n jäseniä, mutta ilman mitään tukea tai yhteyksiä mihinkään. He ovat täysin yksinäisiä vainoajia.

 

[Voit litteroida osia videosta ja lähettää osoitteeseen [email protected]]

 

 

 

Vainon motiivi

Miksi ihmeessä niinkin korkean profiilin persut kuin kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio, Turun perussuomalaisten puheenjohtaja Jyrki Åland ja perussuomalaisten aktiivijäsen Katja Nummenranta ja monet muut persut vainoavat SKE:n jäseniä ja vieläpä niin avoimesti?

 

Motiiveja voi olla monia.

 

[Sensuroitu Tavion mahdolliset henkilökohtaiset motiivit ja kontaktit.]

 

Varmasti yhtenä motiivina on myös poliittinen kilpailu. Vuonna 2015 Tavio ja Åland tukivat Turun Rajat Kiinni-mielenosoituksia, mutta Marco de Witin ja persujen sukset menivät ristiin jo 2016 alussa, kun silloinen hallituspuolue persut määräsivät salaisella mahtikäskyllään kaikki Rajat Kiinni -mielenosoitukset lopetettavaksi. Pian tuli myös mahtikäsky sabotoida sekä EU- että eurokansanäänestysprojektit. (Ks. luku 1.)

 

Marco ja monet muut aktivistit eivät RK-mielenosoitusten ja kansanäänestysten alasajoon suostuneet, vaan päinvastoin jatkoivat mielenosoituksia ja kansanäänestys-korttikeräyksiä. Lisäksi he alkoivat luomaan uutta kansallismielistä puoluetta.

 

Vastaiskuna persut mm. Tavion ja Ålandin johdolla alkoivat kannustamaan monia Rajat Kiinni -liikkeessä toimineita persuja ja sisulaisia sabotoimaan tätä uutta kansallismielistä puolueprojektia. Sabotaasi kiihtyi entisestään, kun Halla-aho 2017 tuli perussuomalaisten puheenjohtajaksi ja sai myös muutoslaiset sabotoimaan SE/SKE-puolueprojektia. (Ks. luku 1.)

 

Sabotaasista huolimatta Suomi Ensin -puolueprojekti sai 2016-17 kerättyä 5000 kannatuskorttia. Aivan loppumetreillä monien persujenkin tukeman häirinnän ja sabotaasin takia puoluetta ei kuitenkaan saatu rekisteröityä. Suomen Kansa Ensin -puolueprojektin piti 2017-18 uudestaan kerätä 5000 korttia ja onneksi tällä kertaa sabotaasi ei pystynyt estämään puolueen syntymistä.

 

 

Persut eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan yrittivät monin tavoin vaikeuttaa ja jopa estää SKE:tä osallistumasta 2019 eduskunta- ja eurovaaleihin. Kun tämäkään ei onnistunut, niin persut tukivat SKE:een kohdistunutta laajaa vainoa ja vaalihäirintää, joka lopulta yltyi väkivaltaiseksi.

 

Monien mielestä poliittiseen peliin kuuluu, että kilpailevaa puolueprojektia ja puoluetta yritetään kampittaa. Varsinkin persuissa on suorastaan kunnia-asia kiusata ja häiritä kilpailevan puolueen väkeä, kuten yllä olevissa videoissakin nähdään. Persut ovat kuitenkin menneet tässä SKE:n kampittamisessa niin pitkälle, etteivät edes välitä selvistä rikoksista ja liittoutuvat vaikka väkivaltaisten ryyppyporukoiden kanssa.

 

Näin persut suuresti lisäävät väkivaltaisten ryyppy- ja ongelmaporukoiden voimaa ja valtaa. Normaalistihan tällaiset ongelmaporukat eivät pysty kovin helposti häiritsemään poliittisten puolueiden toimintaa siitä yksinkertaisesta syystä, että jokainen nomaali ihminen kyllä pian tunnistaa alkoholistit, narkkarit, ”katujen kasvatit”, mielisairaat tai muuten vain häiriintyneet ongelmahenkilöt. Jos tällaiset ongelmahenkilöt kuitenkin toistuvasti saavat tukea uhkaavalle toiminnalleen joltain suurelta puolueelta sen kansanedustajia myöten, niin silloin he muuttuvat moninkertaisesti vaarallisemmiksi.

 

Vainokirja: Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi taas uhkailee. Persu mukana!

 

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio kritisoivat punavihreitä puolueita ja varsinkin vasemmistoliittoa väkivaltaisten henkilöiden ja porukoiden tukemisesta. Tässä persujohto onkin oikeassa. Punavihreä terrori saattoi olla syynä myös perussuomalaiseen Pekka Katajaan kohdistuneeseen murhayritykseen.

 

Samalla kun persujohto tuomitsee punavihreän terrorin he kuitenkin sulkevat silmänsä ja jopa yllyttävät omien jäseniensä ja tukijoidensa muodostamien ryhmien väkivaltaista toimintaa. SKE:n jäseniin kohdistuva vaino ja terrori on tästä vain yksi esimerkki.

 

Pahinta on, että päinvastoin kuin esimerkiksi Vasemmistoliitto, niin persut eivät koskaan myönnä mitään. Siis yhtään mitään. He kieltävät koko kansallismielisen vaino- ja väkivaltaongelman olemassaolon.

 

Jos vasemmistoliiton jäsen – puhumattakaan johdosta – jää kiistatta kiinni uhkaavaan väkivaltaan yllyttämisestä, niin usein heidät erotetaan tai ainakin varoitetaan ja siirretään toisiin tehtäviin. Vasemmistoliitto siis ainakin teeskentelee tekevänsä jotain. Perussuomalaisten taktiikkana on puolestaan kiistää kaikki ja olla kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Erottamisen tai varoittamisen sijasta vainoon ja väkivaltaan yllyttävää henkilöä tuetaan ja jopa ylennetään, kuten on tässäkin kirjassa nähty yhä uudestaan ja uudestaan.

 

Kyse ei ole siitä, etteikö persujohto tietäisi mitä kentällä tapahtuu. Varmasti tietävät. Lisäksi tämänkin kirjan alaluku on lähetetty jo keväällä perussuomalaisten johdolle, mutta heillä on totaalisen hiljaisuuden muuri.

 

Halla-aho yllyttää väkivaltaan SKE:läisiä vastaan?

 

Sen sijaan, että pitäisi kurissa omia joukkojaan, niin persujohto hyvin innokkaasti kritisoi punavihreiden puolueiden jäseniä ja valtuutettuja väkivaltauhkauksista.

 

Kuvassa linkki persujen Suomen Uutisten juttuun

 

 

Samalla persujohto ei kuitenkaan ollenkaan välitä oman puolueensa jäsenten uhkaavan väkivaltaisista puheista. Ei vaikka ne ovat usein vielä paljon konkreettisempia kohdistuen nimenomaan yksittäisiin suomalaisiin. Esimerkiksi Katja Nummenranta on saanut vapaasti jo vuosien ajan vainota ja uhkailla lukuisia ihmisiä ilman, että hän olisi saanut edes varoitusta. Itse asiassa hän sai ylennyksen ja on nyt Raision perussuomalaisten hallituksessa.

 

 

Kuvassa linkki Raision Perussuomalaiset ry:n sivuille

 

 

Lähes kaikki tämän kirjan Turun perussuomalaisia koskevassa 1.1. alaluvussa esitetyt vainotodisteet ovat nähtävissä Katja Nummenrannan Facebook- ja VK-seiniltä sekä persujen käytännössä lisensoimilta C-Media ja SweduMylläri Youtube-kanavilta. Kaikki ovat julkisia ja nimenomaan persujen hyväksynnällä. (SweduMylläri näyttää nyt aloittaneen videoidensa poistamisen, mutta C-Media ei ole poistanut vielä yhtäkään.)

 

Kaiken lisäksi tämä sama vainokuvio on toistunut ympäri Suomea. Mitä kovempaa kampitat SE:tä ja SKE:tä – vaikka rikoksilla – niin sitä enemmän persut tukevat sinua. Persut tukevat jopa pahoinpitelyihin ja murhiin yllyttäjiäkin.

 

 

Onneksi todistajia on paljon eikä netistäkään mikään katoa. Todisteita persujen likaisen työn osastoista on valtavasti ja lisää tulee koko ajan.

 

Lisäksi persujen Turun likaisen työn osasto on vain jäävuoren huippu. Lisää juttuja on tulossa muista persujen likaisen työn osastoista ja vainorinkiin osallistuneista.

 

 

Jos sinulla on persujen likaisen työn osastoista ja/tai SE/SKE:een (tai muihin puolueisiin) kohdistuvista uhkauksista ja muusta rikollisesta toiminnasta (laillisesti hankittua) tietoa, kuvakaappauksia, videoita tai nauhoituksia, niin voit lähettää ne osoitteeseen [email protected]

 

Laiton Lehti ei koskaan paljasta lähteitään. Lisäksi voit lähettää materiaalia myös anonyymisti esimerkiksi luomalla aliaksella protonmail-tilin ja lähettämällä sen kautta materiaalia. Jos haluat pelata ihan varman päälle, niin voit lähettää materiaalin esim. kirjaston koneesta. Jos pelkäät persujen väkivaltaa ja kostoa, niin autamme sekä sinun turvaamisessa että halutessasi myös oikeusjutuissa.

 

Ehkä emme pysty vielä lopettamaan punavihreiden harjoittamaa vainoa ja väkivaltaa, mutta pystymme lopettamaan kansallismielisten harjoittaman vainon ja väkivallan.

 

Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana keräämässä tämän jutun lähteitä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Vainokirja 1.1.3: Turun persujen terrori 2019-20

 1. Miksi Perussuomalaiset käyttävät joitain narkkareita, juoppoja ja mielisairaita tuhotakseen poliittisia kilpailijoitaan, käytännössä kuitenkin aitokansallismielisiä, eli Perussuomalaisia ohjaavien pahimpia vastustajia! Perussuomalaiset ovat globalistien hallitsema valeoppositiopuolue jonka kutsuminen edes neokonservatiiviksi olisi liioittelua. Perussuomalaiset nimittäin ovat innoissaan homosaatiosta, homoadoptiosta, homoavioliitoista! Ei heissä ole mitään konservatiivista!

  1. Totta. Muurarien yms.valtaapitävien muka-isänmaallinen puolue. Globalisteilla eli rahalla ei ole isänmaata. Heidän vasallinsa eivät siis puolusta mitään muuta paitsi rahavallan etua.

 2. Halla-aho on runoilemassa jokaista vasemmiston kolluusionia, jopa silakkaliikeen kanssa nokitellaan ja runoillaan poliittista teatteria. Hommalaiset haluaa mestarin showta kahtella.

  Silloin kun vasurit tulee ske:n kylkeen on hiljaista kuin kirkossa. Ns Narinkatorin atakki (youtube video) on tästä hyvä esimerkki. Terroriantifa ja rugbyvasemmto attakkeerasi, heitti tavaroita, sylki jne pari kolme tuntia ske:n vaalitilaisuudessa. Halla-aho oli itse paikalla Narinkkatorilla omassa vaalitilaisuudessaan, ja kuuli varmasti kun Marco huusi megafoniin poliisia apuun, niinkuin koko narnikkatori teki.

  ——-

  Suomen yksipuoluesysteemi on sopinut, että he luovat teatterin, ja aito oppositio ja kansallismielisyys suljetaan ulos, vaikkapa brutaalilla vainolla ja terrorilla. Persut ovat samanalaisia Suomen ja Suomen kansan vihollisia kuin muutkin puolueet.

 3. Perseenmyyjien joutsenlaulussa on alkanut viimeinen säkeistö. TÄTÄ ON ODOTETTU PITKÄÄN JA HARTAASTI!

  Persujen suomelle aiheuttaman tuhon määrä on mittaamaton -kyseisen pelleporukan jokainen jäsen on saatava -ja tullaan saamaan- vastuuseen teoistaan!

  Siionin virret on nyt veisattu ja AITOKANSALLISMIELISYYS VOITTAA!

 4. Tämä Carlos siis Turun persujen puoluetoimiston hovinarrina harjoittaa aivan itsekseen ja yksityisesti vainoamista samalla persu-Katja kuvailee ja pyörittää chattiirinkiä, Åland taputtelee selkään ja Tavio naureskelee taustalla.

 5. Harhaista mielisairaan höpinää ja pakkomielteistä sellaista. Pitkäniemi kutsuu Marcoa, ennemmin tai myöhemmin. Mielenterveysalan ammattilaiset voi tarvittaessa pyytää poliisilta virka-apua hoitoon saattamiseksi ja sehän järjestyy.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*