Free speech 1 elokuun, 2020

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Päivän video: Nisti

 1. Haittaisänmaalliset raivostuvat jos puhuu kriittisesti alkoholisteista, nisteistä ja mielisairaista. Heidän mukaan narkkari ja alkoholisti on aivan yhtä hyödyllinen kuin kuka tahansa muukin. Me olemme kaikki tasa-arvoisia ja ketään ei saa loukata.

 2. Juu-u, luonto poistaa heikot yksilöt. Tämä oli Darwinismia parhaimmillaan. Mutta minusta prosessi on joskus liian hidas.

 3. Kannabiusaiheeseen puuttumatta – Suomessa tehdään laaja-alaista omaisuuksien ryöstöä ja kansanmurhaa alkoholilla, ja kukahan siitä kaikesta hyötyy?

 4. Kannabous-aiheeseen puuttumatta. Suomessa tehdään tupakalla ja alkoholilla kansanmurhaa, mutta ilmeisesti sitä ei saa tällä palstalla todeta.

 5. Enpä usko että kyseessä oli kannabis. Kommenteissa epäillään salviaa, sekä oma kokemus kannabiksesta ei tue tätä.

  1. Ehdottomasti samaa mieltä.
   Salvia divinorum olisi hyvinkin looginen selitys.
   Inhoan valehtelua ja agendavetoista disinformaatiota sekä sellaisen typerää kaikuilua. Sitähän tällainen juttu on.
   Inhoan myös matalan infon tunneperäistä politisointia – juuri sitä mikä on tunnusomaista esim. vihervasemmistolaiselle. Oletteko loppujenlopuksi samanlainen, kolikon toinen puoli?
   Ottakaa nyt joskus selvää. Media- ja lähdekriittisyys ei saa herpaantua silloinkaan kun on samaa mieltä pääviestistä (päihderiippuvuus ja toistuva mieleen/aivoihin vaikuttaminen kemialla).
   Luonto antaa mitä tahtoo ja luonnonkappaleet, kuten ihmiset ja muut ottaa mitä luonto antaa, ellei sitten luonto korjaa (heitä) pois. Eläkäämme luonnollisesti ja luonnon kanssa.
   Luonto voi myös parantaa psyykettä kemiankin kautta – tämän tiedän koska tiedän – mutta silloin kyseessä ei ole eskapismi ja psyke-d:n väärinkäyttö.
   Ja yhteiskuntaa, eli ihmisiä ei hallita vaan heihin vaikutetaan, olemalla totuudellisia ja johdonmukaisia.

Comments are closed.