Marco de Wit 2 elokuun, 2020

 

Vaihtoehtomedian tähti Steve Sailer on julkaissut miljonääri Takin sivustolla artikkelin Juutalainen etuoikeus, Jewish Privilege.

 

Sailer kertoo seuraavat vihafaktat, jotka käyvät ilmi Forbesin 400 rikkainta amerikkalaista -listasta:

 

 1. Kuusi kymmenestä rikkaimmasta miljardööristä on juutalaisia.
 2. Yli kolmannes sadasta rikkaimmasta miljardööristä on juutalaisia.

 

Tämä siitä huolimatta, että vain 2 prosenttia amerikkalaisista on juutalaisia.

 

Mietippä sitä.

 

Ja sitä kuinka moni noista miljardööreistä on juutalaisten pankkiirien frontteja tai muuten heistä riippuvaisia?

 

 

Toisaalta ei tässä ole mitään ihmeellistä.

 

Anna jollekin rahakone, niin totta kai hän pystyy hallitsemaan talouselämää ja pian myös koko maailmaa.

 

 

Rothschildit ovat tienneet tämän jo yli 200 vuotta.

 

 

Mayer Amsel Rothschild started International Banking in the 1700’s by sending his 5 sons to start banks in. Paris France. London, England. Vienna, Austria. A Mayer quote: Give me control of the economics of a country; and I care not who makes her laws. Napoli. Italy. Frankfurt Germany.

 

 

Lue lisää rahakoneen luoman hallitsevan eliitin koostumuksesta:

 

Yläluokka juutalainen?

 

Ja niistä, jotka eivät suostu tuomitsemaan yksityistä rahakonetta.

 

Mistä tunnistat sionistien kätyripoliitikon?

 

 

7 thoughts on “Vihafakta: 60% Amerikan rikkaimmista miljardööreistä juutalaisia

 1. Yksi kuva joka kertoo karun todellisuuden siitä miten maailma oikeasti toimii. Näin ei voida enää jatkaa -siasta on päästävä eroon millä keinolla millä hyvänsä.

 2. 40 prosenttia miljardööreistä on vain niin paljon tyhmempiä, etteivät pääse korkeimpaan hallitsevaan eliittiin. Siinä ei ole perää, että jotkut kansat ovat vain juonitelleet keskenään kuka pääsee korkeimpaan eliittiin ja kukaan ei ole kiristänyt ketään lapsilla, homoilla, irtosuhteilla ja satanismilla jne. Kaikki on vain pelkkää sattumaa. Tämä on Sailerin looginen selitys. Valkoiset älykkäät ovat vain niin paljon tyhmempiä, että ovat pudonneet rikkaimpien joukosta.

 3. Steve Sailer ehkä ymmärsi myös täysin juutalaisenkin väärin. Jos henkilö on äidin puolelta juutalainen, hänen katsotaan olevan virallisestikin täysin juutalainen. Henkilön ei siis tarvitse olla kuin puoleksi juutalainen, äitinsä puolelta, ollakseen täysin juutalainen lakien mukaan.

 4. No, kun mietitään miten huijaamalla Rotchield sai pääomansa Englannin kruunulta mutta ei menettänyt päätään, ollaan jo viisauden alkulähteillä. Ja kun muistetaan ketkä laivanvarustajat rahtasivat orjat Afrikasta uudelle mantereelle, hoitivat niiden markkinoinnin ja jälleenmyynnin, niin ymmäretään jo todella paljon. Siksi on outoa että BLM liike taistelee valkoista miestä vastaan vaikka suurin syyllinen on sionistit. Nehän tekevät jälleen kerran ilmaista työtä niille.

  No, huijaamalla ja varstamalla ne ovat tehneet ja kartuttaneet omaisuuttaa. Ja ikävää onkin että valkoinen mies vielä ostotoimillaan vahvistaa niiden valtaa. Ostamalla puhelimensa liittymän heiltä (Sonera, Elisa), käyttämällä Netflixiä, käyttämällä vakuutuspalveluja (IF), käyttämällä niiden pankkeja (Nordea, Danske), ostamalla niiden asuntotuatntoa (Skansa, NCC, VVO), käyttämällä niiden kauppoja (S-ryhmä), käyttää niiden tuotteita (Nestle, Colgate, Palmolive, https://www.star-k.org/resources) ym, ym, ym… Joka kerta kun ostat jotain, kannattaa miettiä tukeeko pahan valtaa vai heikentääkö sitä. Sillä jokainen rahallnen tuki tekee elämästämme kurjempaa.

  Ja niin kauan kun niille virtaa rahaa, ne eivät meistä välitä. Mutta vasta silloin kun rahavirrat tyrehtyvät, silloin niistä tulee haavoittuvia ja nöyriä. Joten, ensimmäiseksi pitää puolittaa polttoaineiden kulutus. Polkupyörät kuntoon ja kävelemällä kauppaan. Se iskee suonta vlittömästi. Ihan välittömästi. Muuttakaa elämänne kuten minä jolla tankillinen bensaa riittää kuudeksi viikoksi. Siinä on työmatkat ja kaikki. Polkypyöriä on kolme ja niillä mennään poikkeuksetta. Tämä on periaatekysymys.

 5. 🍂 2.8.2020 "ei suostunut tuomitsemaan Pentti Linkolaa fasistiksi, vaikka moni sitä häneltä vaati" sanoo:

  https://yle.fi/uutiset/3-11473903
  ✍🏻
  https://www.youtube.com/watch?v=_kPCB_cWtu4
  ✍🏻
  Sep 12, 2017 ”Riitta Kylänpää: Pentti Linkola – ihminen ja legenda”
  ✍🏻
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/11/14/onko-tuo-mies-raskaana-humalaisten-tokero-kommentti-kolahti-kipeasti
  ✍🏻
  14.11.2017 ”He olivat vain sanoneet totuuden. Minä itse olen tähän syyllinen. VITTU MÄ OLEN OKSETTAVA SIKA! ”
  🎵
  https://www.youtube.com/watch?v=cMWn3obDa5o
  🎵
  ”Olavi Virta – Punaiset lehdet”

 6. Sionismilla muuten tarkoitetaan oikeasti kansallismielisyyttä. Se on 1800-luvun kansallismielisen ajattelun tulos, jonka tarkoituksena oli luoda juutalaisille samanlainen kansallisvaltio, kuin muillekin sen ajan eurooppalaisille kansakunnille. Termiä käytetään nykyään virheellisesti synonyyminä juutalaisten väitetylle valtarakenteelle tai sen tavoittelulle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*