Free speech 2 elokuun, 2020

 

Muutama päivä sitten useat amerikkalaiset lääkärit pitivät yhdessä lehdistötilaisuuden Amerikan korkeimman oikeuden portailla, jossa he kritisoivat virallista koronalinjaa ja koronahysteriaa eli varsinkin koulujen ja monien yritysten sulkemista (lockdown).

 


Mukana oli myös lääkäreitä, jotka jo pari kuukautta sitten yrittivät estää koronapaniikin.

 

 

Video: C-19 kriisi. Onko meitä huijattu?

 

Ei kauaa kestänyt, kun demokraattien presidenttiehdokas ja rokotetehtaiden marionetti Joe Biden tuomitsi lääkärit. Lähes saman tien video lääkäreiden lehdistötilaisuudesta katosi sosiaalisesta mediasta.

 

Youtubesta löytyy enää lyhyitä pätkiä videosta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eikä siinä kaikki. Myös Facebook ja twitter poistivat videon!

 

Kaiken kukkuraksi lääkärien kotisivut America’s Frontline Doctors poistettiin kokonaan netistä!

 

 

 

 

Tämän lisäksi valtamedia alkoi heti demonisoimaan lääkäreitä.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Trump alkoi kuitenkin puolustamaan lääkäreitä, jolloin valtamedia kävi hänen kimppuunsa vielä voimakkaammin.

 

 

 

Totuuden alkaessa levitä ihmisille CIA:n kouluttama toimittaja Anderson Cooper kutsuttiin hätiin. Alla olevassa CNN kanavan ohjelmassaan hän mustamaalaa lääkärien lehdistötilaisuuden keskittymällä yhteen afrikkalaiseen lääkäriin, joka näyttää joskus uskoneen pahoihin henkiin.

 

Tietysti oli amerikkalaisilta lääkäreiltä paha virhe ottaa tämä omituisen taustan omaava afrikkalainen lääkäri mukaan lehdistötilaisuuteen. Nähtävästi amerikkalaiset lääkärit kuvittelivat tarvitsevansa joukkoonsa myös mustan lääkärinaisen eivätkä ehtineet kunnolla tarkistaa hänen taustaansa. (Tai sitten joku jounikkaasti järjesti hänet paikalle voidakseen mustamaalata muutkin lääkärit.)

 

Luonnollisesti valtamedia kävi sitten Trumpin kimppuun väittäen hänen fanittavan poppamiehiä – tai siis poppanaisia. Trump vastasi tähän, että kyseinen lääkäri oli ulkomaalainen eikä tiedä tämän taustasta mitään. Trump siis vastasi täysin järkevästi. Toimittajat halusivat kuitenkin vain jankuttaa tästä mustasta naisesta, jolloin Trump lopetti lehdistötilaisuutensa. Valtamedia esitti tämän tietysti niin, että Trump pakeni poppanaisen suojiin.

 

 

Poppanaisesta puhuminen on saanut ihmiset unohtamaan ne muut erittäin korkeasti koulutetut lääkärit, jotka kertoivat totuuden.

 

Lääkärit nimittäin korostivat, ettei korona ole mikään tappajatauti. Alle 60-vuotiaille se ei ole juuri sen kummallisempi kuin mitä influenssakaan.

 

Lääkärit myös korostivat, että viralliset väitteet toisesta korona-aallosta eivät pidä paikkaansa. Tartuntamäärän kasvu johtuu lisääntyneestä testaamisesta. Testit ovat hyvin epäluotettavia ja vaikka olisitkin saanut tartunnan, niin luultavasti sillä ei ole mitään väliä, koska suurimmalle osalle oireet ovat jopa lievemmät kuin mitä flunssassa.

 

Lääkärit myös korostivat, että koronasta pystyy usein helposti paranemaan lisäravinteilla, kuten sinkillä (tehostaa D-vitamiinin vaikutusta) ja hydroxychloroquine-lääkkeellä. Tämä lääkekuuri on kuitenkin nyt kielletty Amerikassa, vaikka sitä on kymmeniä vuosia käytetty monien muiden sairauksien parantamisessa.

 

Näiden tosiasioiden kertomisesta tämä lehdistötilaisuudessa esiintynyt naislääkäri Simone Gold sai potkut.

 

 

 

 

Alla olevassa videossa lääkäri Gold kertoo tarkemmin kuinka parhaimmatkin lääketieteen julkaisut voivat nykyään julkaista täysin virheellisiä ja korruptoituneita tutkimuksia.

 

Näihin rokotetuottajien ostamiin valetutkimuksiin perustuen monet kuvernöörit ovat kieltäneet hydroxychloroquinen antamisen potilaille. Tämä siitä huolimatta, että kyseistä lääkettä on käytetty vuosien ajan täysin turvallisesti.

 

Kun lääkäri Simone Goldiakin kiellettiin antamasta turvallista lääkettä potilailleen, niin hän päätti mennä julkisuuteen. Ei kauaa kestänyt, kun hän sai potkut.

 

 

 

Eiköhän tämä kuvio ole jo ihan selvä:

 1. Demokraatit haluavat romahduttaa ihmisten terveyden ja varsinkin talouden, jotta Trump häviäisi vaalit.
 2. Israel haluaa luoda Suur-Israelin, kun maailman huomio keskittyy koronahysteriaan.
 3. Pankkiirit haluavat pistää jo pitkään tulossa olleen talouslaman ja pankkikriisin koronan piikkiin.
 4. Pankkiirit ja sionistit haluavat riistää kansalaisvapaudet koronan ja pakkorokotusten avulla.
 5. Pankkiirit haluavat luoda maailmanvaluutan ja globaalin poliisivaltion, kun talous romahtaa.

 

 

Lue lisää:

Ruotsin ja Japanin korona-malli on voittanut!

 

 

5 thoughts on “Koronatotuuksia kertonut lääkäri ensin sensuroitiin ja lopulta sai potkut

 1. Eiköhän tämä korona-hysteria ole avannut ihmisten silmiä, että kyseessä on poliittinen pelinappula.

 2. Minä olen ollut koko ajan sitä mieltä että henkilöt jotka pelkäävät koronaa, pysykööt kotonaan ja tilatkoot ruokansa kotiovelle (niin, mitenkäs ne vihannekset ja mansikat poimitaan ja liha jalostetaan?) koska muutenhan korona voi tarttua.

  Ja me muut jotka emme pelkää, meidän elämämme voi jatkua normaalina. Sillä eihän ennenkään mielisairaiden (F40) elämä ole vaikuttanut muiden elämään. Joten, jatkettakoon samoilla linjoilla.

  Olen onnekas asuessani maaseudulla. Täälä koko korona-höpötystä ei ole havainnut kuin valemedian lööpeistä ja tv-ruuduista. Mutta muuten elämä on jatkunut kuten ennenkin. Paitsi että Uudenmaan sulkemisen yhteydessä mökkiläiset tulivat ja alkoivat sankoin joukoin remontoimaan mökkejään. Rautakauppias sanoi että tämän vuoden liikevaihto on 17% suurempi kuin viime vuonna. Jo se kertoo siitä määrästä joka pakeni pääkaupunkiseudulta. Silti, yhtään ”koronatartuntaa” ei saatu meidänkään kuntaan.

  On ne vaan vietävissä, ne tyhmemmät ihmiset…

 3. Uskomatonta toimintaa valta-/valhekoneistolta rehellisiä parantajia kohtaan. Moderni lääketiedehän ei halua parantaa-vaan rahastaa, ehkä myös sairastuttaa/tehdä lisääntymiskyvyttömäksi/jopa tappaa esim. rokottein. Tälläista vastaa nouseminen on vallankumouksellinen teko, joka vaatii terroristivaltiolta terrorisointitoimet! Hienoa toimintaa BadPharmaa ja sen valheita vastaan nousevilta, oikeilta parantajilta!

 4. Kiitos tästä hyvästä kansalaisjournalismista, on toivottaa että hyvät lakimiehet/naiset hankkivat näille vilpittömille lääkäreille kunnon korvaukset heti presidenttivaalien jälkeen.
  Lääkemafia on jälleen näyttänyt voimansa. Sääliksi käy pitkäaikaissairata jotka ovat kyseistä lääkettä syöneet vuosikausia ja nyt sitä ei enään jossain osavaltoissa enään saa.

 5. Talouslama aikaan saamalla demokraateilla on ainoa mahdollisuus voittaa Trump jopa omalla dementoituneella käppänällänsä

Comments are closed.