Free speech 2 elokuun, 2020

 

Laitonta Lehteä ei yritetä pelkästään kieltää viranomaisten toimesta, vaan sitä yritetään myös sabotoida lukuisilla muilla tavoilla.

 

Yksi sabotaasitapa on tehdä kommenteissa törkeitä kunnianloukkauksia, tappouhkauksia, yms. ja sitten ilmiantaa kommentti poliisille, joka sitten syyttää Laitonta Lehteä tappouhkauksista. Tämän takia kommentteja on pakko filtteroida eli ennen julkaisua ne pitää tarkistaa. Muuta vaihtoehtoa ei ole poliisin nykyisen linjan takia.

 

 

Toinen sabotaasitapa on floodata kommentteja eli lähettää satoja roskakommentteja yksittäisten juttujen kommentteihin. Roskakommentti voi esimerkiksi sisältää pelkkiä kirouksia, siansaksaa, mainoksia tai linkkejä jollekin suvakki- tai pornosivustolle.

 

Jos juttu herättää suuria tunteita suvakeissa, niin välillä floodaus voi nousta tuhansiin roskakommentteihin. Kaikista suurinta floodaus on englanninkielisissä jutuissa. Esimerkkinä jutut, joissa pedopari Jeffrey Epsteinia ja Ghislaine Maxwellia syytettiin sionisteiksi ja Mossadin agenteiksi.

 

Spammiatakki Laittoman Lehden Epstein-juttua vastaan

 

 

Käytännössä floodaus tekee kommenttien lukemisesta mahdotonta, koska harva lukija jaksaa etsiä satojen roskakommenttien joukosta ne aidot kommentit.

 

Tämän takia Laittoman Lehden pitää manuaalisesti käydä läpi kommentit ja itse poistaa jokainen roskakommentti. Luonnollisesti tämä vie paljon aikaa. Käytännössä pitää usein massapoistaa roskakommentteja, mutta tällöin niiden väliin saattaa jäädä jonkun asiallinen kommentti, jolloin sekin sitten tuhoutuu.

 

 

Älkää siis ihmetelkö, jos teidän kommenttinne ei tulekaan näkyville heti. Vuorokaudenajasta riippuen kommentit julkaistaan yleensä parissa tunnissa tai viimeistään vuorokauden sisällä. Jos kommenttia ei ole julkaistu eli päästetty läpi kahdessa vuorokaudessa, niin silloin se on vahingossa unohtunut tai tuhoutunut roskapostin kanssa. Pyydämme siitä anteeksi.

 

 

Juuri näiden riskien ja ongelmien takia Laittomassa Lehdessä ei alunperin ollut kommenttimahdollisuutta. Toisaalta monet kommentit ovat osoittautuneet niin osuviksi ja korkealaatuisiksi, että vaivasta huolimatta kommentointiominaisuus on säilytetty.

 

Paremmilla suojauksilla ja filttereillä floodaus- ja muut sabotaasiongelmat olisi helpompi ratkaista, mutta se maksaa rahaa. Polpo kuitenkin koko ajan kyttää, että keräämmekö rahaa, jotta saisi tekosyyn sulkea koko lehden. Tämän vuoksi pelaamme varman päälle ja yritämme pienellä budjetilla pitää vain lehden näkyvillä netissä.

 

Kiitos kaikille kommentoijille ja lukijoille. Nykyään jo se, että uskaltaa lukea ja kommentoida Laitonta Lehteä on rohkea teko. Se näyttää polpolle ja valtaeliitille, että kaikkia ihmisiä ei ole vielä saatu alistumaan lampaiden tasolle!

 

 

Lue lisää:

Salaiset numerot: Laittoman Lehden lukijamäärät

 

4 thoughts on “Sensuroidaanko Laittoman Lehden kommenttiosiota?

 1. Laittoman Lehden lukijat eivät anna poliisien ja maanpettureiden hyppiä silmille. Viimeiset pari vuotta on tullut yhä enemmän selville pelin henki. Suuri osa ihmisistä on vielä toistaiseksi kuitenkin syvässä horroksessa ja luottavat sokeasti pettureihin ja valtamediaan.

 2. Mitäpä, jos jutun loppuun (alkuun) antaa vaihtuvan koodin kommentoijille. Koodi voi myös vaihtua kesken kaiken, koska kommentoija todennäköisesti on avannut jutun luettavaksi juuri ennen kommentointia.

  Sisällytä kommenttiisi merkkijono “46cb0060f959e3” niin kommenttisi saa erikoishuomion ylläpidolta.

  Tarkoitus ei ole estää roskakommentteja vaan tehdä ylläpidolle helpommaksi löytää kommenttien joukosta kaikki ne, jotka sisältävät tekstin “46cb0060f959e3”.

  Eri asia on sitten, osaavatko lukijat käyttää koodia mutta mikäänhän ei estä kommentoimasta perinteisellä tavalla.

  Anonyymi tunnistautuminen on huomisen kova sana nettikeskusteluissa. Jostain on alettava ja tällainen koodi voisi olla ensi askel.
  – Lopulta päätyen aina anonyymiin pgp allekirjoitukseen.

  Unz.Com’illa on avoin rekisteröityminen feikatuilla tiedoilla mutta salasanalla suojattuna.

  1. 🐸Sabotääri todennäköisesti rakentaa asiallisilla✔️kommenteilla luottamus🧑‍🤝‍🧑suhteen jonka jälkeen yrittää⚠️petoksella tuhota Laittoman🔥📰🔥Lehden.
   ⚖️
   https://www.minilex.fi/a/petos
   ⚖️
   ”Petoksen tunnusmerkistöä”
   ⚖️
   ”1. Oikeudettoman taloudellisen hyödyn tavoittelu, 2. erehdyttäminen eli harhaanjohtaminen tai erehdyksen hyväksikäyttäminen, 3. erehdyttämisestä aiheutuva erehdys, 4. erehdyksen vallassa tehty määräämistoimi ja 5. siitä aiheutuva taloudellinen vahinko.”
   ⚖️
   https://www.minilex.fi/a/p%C3%A4tem%C3%A4tt%C3%B6myysperusteena-petollinen-viettely-eli-siviilipetos
   ⚖️
   ”petollinen viettely eli siviilipetos” ”Petollinen viettely, toiselta nimeltään siviilipetos, voidaan käsittää tietoiseksi harhaanjohtamiseksi”
   👮🏿‍♀️🚔👮🏿
   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/arialsio/131439-saako-suomessa-poliisi-raiskata/
   👮🏿‍♀️🚔👮🏿
   Uusisuomi.fi: ”Poliisi sa raiskata, mutta mamu ei saa”
   Sitoutumaton Ari Alsio: ”Saako poliisi raiskata jos näyttää ensin virkamerkkinsä kohteelle ja vie hänet turvaan kotiinsa raiskattavksi? Korkeimman oikeuden mielestä saa ja ilmeisesti pitääkin”

 3. Odotukseni eivät olekaan olleet korkealla kommenttieni julkaisemisesta koska A. Saatan olla hyvinkin eri mieltä B. Olen ymmärtänyt että lukeminen ja julkaiseminen ovat manuaalisia. C. Sun tupa, sun säännöt.

  Kuitenkin suurin osa kommenteistani on julkaistu.

  Jos niitä julkaistaan vähemmän niin ei mua pahemmin harmita – varsinkaan nyt kun tajuan mikä helvetin tulva siellä on. Huhhuh sanon vaan.

  Tästä on tullut yksi suosikkisaiteista koska toisaalta on kevyt ja humoristinen, toisaalta asiapitoinen.

  Tsemiä!!

Comments are closed.