Marco de Wit 3 elokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ulvova Mylläri -nimimerkillä toimiva henkilö on jo pitkään tutkinut SKE-sabotöörien toimintaa.

 

Ulvova Mylläri esimerkiksi paljasti SKE:stä erotetun Matti Loimupalon kihlatun ja frontin, Riikka Salmen suvakki- ja muslimitaustan. Salmi joutui pyytämään anteeksi, että oli pimittänyt taustansa.

 

Pimitys oli erityisen törkeää ottaen huomioon, että hän vastustaa SKE:n islamisaation vastaista kampanjaa.

 

 

 

 

Ulvova Mylläri on myös tutkinut Salmen mysteerimäistä tutkintoa. Monet epäilevät, että Salmi on valehdellut omaavansa maisterintutkinnon ja näin nostanut korkeampaa palkkaa. Lukuisista kysymyksistä huolimatta Salmi kieltäytyy kertomasta onko hänellä maisterintutkinto ja jos, niin milloin hän on sen suorittanut.

Salmen hiljaisuus on hyvin outoa ottaen huomioon, että hän (väärennettyihin asiakirjoihin vedoten) väittää olevansa SKE:n puheenjohtaja. Oletko joku joskus kuullut puheenjohtajasta tai edes puheenjohtajaksi pyrkivästä, joka kieltäytyy kertomasta onko hänellä tutkintoa?

Laiton Lehti ei ole tätä tutkintoasiaa vielä ehtinyt tutkia, vaikka ehkä syytä olisi.

 

 

 

 

Ulvova Mylläri myös selvitti miten Riikka Salmi ja hänen kihlattunsa Matti Loimupalo ovat yrittäneet kaapata SKE:tä vainolla ja väärennetyillä asiapapereilla. Tämän videon Laiton Lehti myös keväällä julkaisi.

 

Matti Loimupalo esittää: Uusi Die Fälscher TV-sarja Miniaivoinen väärentäjä

 

Myöhemmin 15-16.6.2020 Salmi ja Loimupalo myönsivät tuomarille, että ovat syyllistyneet väärennyksiin. Poliisi tutkii asiaa. Häkki voi hyvin heilahtaa, koska väärennykset on tehty osana vaino-operaatiota ja poliittisten toimintavapauksien rajoittamista.

 

Niinpä Ulvova Mylläri on viime aikoina yrittänyt selvittää missä vaiheessa sabotäärit päättivät yrittää kaapata puolueen.

 

Alla Ulvova Mylläri julkaisee uudestaan 2017 joulukuussa presidentinvaalien aikana sensuroidun videon. Siinä SKE:n puheenjohtaja Marco de Wit yrittää saada muita SKE:läisiä edes yhdellä sanalla kritisoimaan Huhtasaaren sionismia. Videossa huomaa kuinka Maria lukuunottamatta kaikki kieltäytyvät kritisoimasta sionisteja. Siis siitä huolimatta, että sionistit pitkälle pyörittävät nykyistä sotaista riistotaloutta.

 

Jälkikäteen katsottuna video on kieltämättä melko paljastava. Erityisen paljastava se on Jari ”Jallu” Laihon suhteen, joka hermostuu persuihin kohdistuvasta kritiikistä niin paljon, että poistuu koko lähetyksestä. Tämän jälkeen Jallu yhdessä hallituksesta pudonneen Jari Hanhikarin kanssa yritti puolueen kaappausta käynnistämällä ensimmäisen eli ns. koviskapinan.

 

Kun koviskapina ei onnistunut, niin Jallu näyttää yrittäneen vuoden ajan saada Salmen aloittamaan ns. nynnykapinan. Jallulla näyttääkin olleen yllättävän suuri rooli kovisten ja nynnyjen voiman yhdistämisessä 2019 suurkapinaan ja siten yrityksessä estää SKE:n pääseminen ensin 2019 eduskunta- ja eurovaaleihin ja nyt 2021 kunnallisvaaleihin. (Onneksi toistuvasti jäävät yrityksiksi.)

 

Menneisyyden kaivelu ja yksittäisten yksilöiden motiivien pohtiminen voi usein olla turhaa, mutta ehkä Ulvova Mylläri on oikeassa. Voi vain ihmetellä mikä on Jallun ja monien muiden motiivi näin pitkäkestoiseen sabotaasiin sitä ainoaa puoluetta kohtaan, joka tosissaan yrittää paljastaa ja pysäyttää tavallisia ihmisiä riistävän pankkimafian.

 

 

 

 

Monet lukijat ovat ihmetelleet miksei Laiton Lehti enemmän julkaise Ulvovan Myllärin videoita.

 

Siihen on yksinkertaiset syyt: Ensinnäkin hänen videoissaan ei ole välillä aivan selvää kuka on kuka ja mikä on vale- ja mikä oikea hallitus. Tavallinen katsoja ei välttämättä tajua mikä on ironiaa ja mikä ei.

 

Toiseksi, videot pureutuvat niin syvälle SKE:n historiaan, että tavallisen katsojan voi olla vaikea pysyä kärryillä varsinkin, kun Ulvovalla Myllärillä on hieman erikoinen huumorintaju.

 

Toisaalta juuri videoiden humoristisuuden takia monet niitä katsovatkin. Ulvovan Myllärin kritiikin kohteet näyttävät nimittäin usein menettävän täysin hermonsa. Esimerkiksi tässä eräs väärentäjä on täysillä vetänyt herneen nenäänsä.

 

 

 

Lue lisää:

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Ulvova Mylläri vs. väärentäjät Riikka Salmi ja Matti Loimupalo?

 1. Miksi Riikka Salmi ei koskaan kertonut edes puolueen sisällä hänen miehensä olleen muslimi? Miten puolueen jäsenet olisivat voineet päättää oikein, jos heiltä pimitetään asioihin vaikuttavat tiedot, kuten merkittävät sukulaissuhteet? Yritä saada henkilöä kannattamaan massakarkoituksia ja rajavalvontaa, jos hänen puolisonsa ja lapset voisivat joutua myös karkoitetuiksi! Eikö tämä ole oleellinen sivuseikka?

  1. > Miksi Riikka Salmi ei koskaan kertonut edes
   > puolueen sisällä hänen miehensä olleen
   > muslimi?

   Vastaus löytyy Koraanista.

   1. Riikka on enempi kommunisti kuin islamisti, ja periaatteessahan molemmat lahkot ovat saman firman tuotantoa, if ya know what I mean. Ja kuitenkin, deep state taitaa olla Riikan palkkakuitissa.

 2. Mielenkiintoista, että kaikki viime vuosikymmenen valeisänmaalliset kansanjohtajat ovat jollain tasolla venäjän kielen tai Venäjän poliittisen lähihistorian opiskelijoita tai harrastajia, mutta eivät kuitenkaan omaa venäläistä kaveripiiriä, harrastuksia tai edes matkailuintoa Venäjälle. Venäjähän on vanha kulttuurimaa, josta venäjän kielen maisteri ja tohtori varmasti osaisivat löytää yhtä jos toista, josta innostuneesti kertoa seuraajilleen somessa, blogissa ja Youtubessa. Eivätkö Eremitaasi, Bolshoin baletti, Vienanmeren luostarit ynnä muut valkoisen rodun saavutukset viehätä näitä ketusnilmäisiä, majavanposkisia ja rotanhampaisia poliitikkoja, aktivisteja ja mielipidevaikuttajia?
  Miksi nämä venäläistä öljyvärimaalausta, balettia tai hesykasmia karttelevat Punahilkan isoäidit piilottelevat keksittyjen nimien, pullonpohjalasien ja hennattujen sheitel-peruukkien alla? Miksi heille on niin tärkeää itse osata venäjää, mutta lietsoa suomalaisten keskuuteen venäläisvihaa ja putinisti-paranoiaa? Ketkä heistä hyötyvät ja keistä he hyötyvät?

 3. Etkö katsonut Myllärin striimiä illalla, jossa oli Carlos vieraana? Aiheena sinä :D Ajattelin että jos olisit nähnyt, et kirjoittaisi Mylläristä noin positiiviseen sävyyn.

  1. Kyseessä on aivan eri Mylläri kuin Swedu Mylläri jossa Carlos vieraili.

   Ulvova Mylläri on hyvin paljastanut sen kuinka Marcon selän takana juonittiin. Siellä on Jallu, Emuli, Ninnu, Riikka, Loimupalo ja monet muut Marcoa aiemmin kannattaneet suunnitelleet vallankaappausta. Miksi Riikka salailee taustaansa?

  2. Kyseessä on aivan eri Mylläri kuin Swedu Mylläri jossa Carlos vieraili eilen.
   Ulvova Mylläri on hyvin paljastanut sen kuinka Marcon selän takana juonittiin. Jallu, Emuli, Ninnu, Riikka, Loimupalo, Ari, Keijo, Jussi ja muut nynnyt suunnittelivat kaappausta ryypätessään karaokeilloissa. Ensin ylistivät Marcoa ja kaikesta Marcon työstä kiittivät kaappaamalla puolueen. Nynnyt eivät tule saamaan aikaan mitään. Striimit ovat erittäin tylsiä ja jäsenet ovat erimieltä toistensa kanssa monista asioista. Karaoke heitä yhdistää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*