Free speech 5 elokuun, 2020

 

 

Kaikki tietävät, että BLM-liikkeen kovimmat tukijat ovat naisia. Varsinkin valkoisia naisia. Tämä siis siitä huolimatta – tai juuri siksi – että BLM-eläimet tykkäävät metsästää valkoisia miehiä.

 

BLM-eläimet metsästävät taas valkoisia

 

Nähtävästi monet naiset kiihottuvat nähdessään aggressiivisia mustia miehiä. Tiedämme jo, että hyvin monet feministit haaveilevat tulevansa raiskatuksi monikulttuurisesti.

 

Feministeillä kovimmat raiskausfantasiat?

 

 

Tilastot ovat murskaavia. Naiset tukevat shokeeraavan paljon enemmän BLM-liikettä kuin miehet.

 

BLM-liikkeen suosion salaisuus: Kiimaiset naiset

 

Kukaan ei kuitenkaan arvannut, että tuki on näin massiivista.

 

 

 

 

Toisaalta ei tämän pitäisi olla yllätys. Naiset haluavat myös avoimia rajoja ja islamisaatiota paljon enemmän kuin miehet.

 

 

 

Herää kysymys pitäisikö naisilta poistaa äänioikeus ja lukita keittiöön? Onko se ainoa keino pelastaa maailma?

 

Jos naiset haluavat olla orjina, niin eikö olisi parempi olla valkoisten miesten orjina?

 

Orjattaresi – Feministien märkä uni

 

Pitäisikö poistaa koko naisten äänioikeus vai koko edustuksellinen demokratia?

 

Naisilta pakko poistaa äänioikeus?

 

14 thoughts on “Onko enemmistö naisista kiimassa BLM-liikeen mustiin miehiin?

 1. Edustuksellinen demokratia pitää poistaa nykyisellään ja naisilta on pakko poistaa äänioikeus. Fakta on, että naiset menettävät nykyisen asemamsa, kuten ovat menettäneet ennenkin. Naiset saavat itse valita: Alistutteko jihadisteille, islamisteille ja BLM:lle, sekä matuille, vai opitteko olemaan sovinnollisia, järkeviä ja hankkimaan kunnollisen, hyvän valkoisen miehen. Valinta on teidän, mutta rajoja ette pidä enää auki ja sekaannu maan asioihin. Yksi asia vielä: Kirotun raukkamaiset valkoiset miehet, varsinkin suomalaiset miehet, saavat ottaa itseään niskasta kiinni ja tulla miehiksi!

 2. Perusongelma ei ole kirotuissa valkoisissa naisissa, joista hyvin iso osa haluaa rajat auki ja tulla raiskatuksi ja alistetuksi, vaan raukkamaisissa valkoisissa miehissä, jotka eivät ryhdy pelastamaan maataan ja kansaansa! Naiset vain tekevät sitä mihin he ovat geneettisesti kehittyneet. Eivät naiset ole kehittyneet päättämään kuka tulee ryhmän sisälle ja pysyy siellä, vaan päinvastoin naiset haluavat paritella kenen tahansa kanssa jolla katsoo olevan ns. parhaat geenit! Monille naisille tämä on nuori ja voimakas musta tai lähi-itäläinen mies! He parittelevat kenen kanssa tahansa jolla katsovat olevan terveyttä ja jonkinlaista hierarkiaa! Naiset siis kiinnostuvat todennäköisemmin myös vihollisista ja ovat todennäköisempiä pettämään oman sisäpiirinsä loikatakseen vihollisen puolelle. Tämä on fakta jonka tietää kirottu jokainen tiedemies.

  Ensin suomalaisille naisille ei kelvannut suomalainen mies kirveelläkään, mutta monelle kelpaakin afrikkalainen ja lähi-itäläinen!

 3. Valkoisista naista noin puolet haluaa tulla raiskatuksi ja hakatuksi, sekä äpärälapsen yksinhuoltajaksi, jonka maksavat valkoiset miehet?

 4. Jos jotkut naiset fantasioivat raiskatuksi tulemisesta, niin eikö nämä naiset pitäisi sulkea Ruotsin puolelle tai säilöönottokeskukseen kokeilemaan fantasiaansa? Suojellaan järjissään olevia, jotka eivät halua rajoja auki ja halua sekarotuliittoja.

 5. Fakta on, että hyvin moni nainen haluaa olla orja, mutta naiset saavat päättää: Haluatteko matujen seksiorjaksi, vai hyvän aviomiehen orjaksi. Naiset tulevat joka tapauksessa tulemaan jomman kumman orjia, mutta voin kuvata, että kyyti on kylmä ja ikimuistoinen matun orjana!

 6. Historiasta ei löydy yhtään kulttuuria joka olisi ollut naisten johtama, varsinkaan pitkäikäistä. Spartassa naiset saivat nopeasti voimakkaan poliittisen vallan spartalaisten miesten ansiosta ja arvatkaa mitä sen jälkeen tapahtui? Sparta kaatui! Jopa Kreikka ihmetteli, että miten voimakas Sparta nousi ja kaatui vain 50 vuodessa! Osasyynä on epäilty juuri spartalaisten naisten voimakasta asemaa Spartassa.

  Nyt miehet ovat luovuttaneet naisille merkittävän päätäntävallan. Arvatkaa mitä siitä seurasi? Länsi alkoi romahtamaan hyvin nopeasti! Naisia ei kiinnosta avoimet rajat ja ulkomaalaiset! Naisia ei kiinnost maan talous! Naisia ei kiinnosta maan maanpuolustuksen järjestäminen! Naiset kannattavat harvemmin absoluuttista sananvapautta ja harrastavat ryhmänsä sensuuria miehiä voimakkaammin! Nämä ovat oikeit faktoja, jotka tiedetään yleisesti. Emme voi yksinkertaisesti pitää nykyistä yhteiskuntaa jos naiset ovat päättämässä ja tämä on tiedetty tosiasia.

 7. Naisia pystyy yleisesti huijaamaan paljon helpommin vetoamalla tunteisiin kun he tekevät yleensä tunteiden mukaan päätöksensä. Semmoset on hyvää vaalikarjaa ja väylä päästä valtaan sitten taas kylmäverisille naispoliitikoille jotka voivat toteuttaa sadistisia fantasioitaan koko yhteiskuntaan.

 8. Tutkimuksen mukaan tummaihoisissa ja jo tummatukkaisissa miehissä on enemmän testosteronia. Naispuolisten ystävieni mukaan tummaihoiset ”tuoksuvatkin miehekkäämmiltä”…

 9. Ei kaikki valkoiset naiset halua tulla alistetuiksi, ei kenenkään taholta. Kaipaan niitä aikoja, kun mm. pääkaupungin kaduilla voi kulkea rahuallisin mielin, niin päivällä, kun myöhemmin illallakin. Valkoinen rotu kunniaan ja sivistysvaltiot, turvallisine seutuineen takaisin.

  1. Eivät kaikki naiset haluakaan matujen raiskaamiksi ja seksiorjiksi, mutta tosiasia on, että hyvin suuri, ei kaikki, haluaa. He haluavat avoimia rajoja ja haluavat pitää matut ja mamut Suomessa, sekä haluavat paritella heidän kanssaan. Suomalaiset valkoiset naiset joutuvat nyt valitsemaan kumman sitten haluavat: Matun tai mamun vai hyvän, valkoisen suomalaisen aviomiehen ja on sovinnollinen tämän kanssa. Mutta lisään lopuksi, että Suomen miehistäkin on tullut kirottuja raukkoja pelkureita!

   1. Itse olen nainen ja autistiseksi diagnosoitu, mikä miehistää aivojani suurella todennäköisyydellä. Sen takia en koe kovin paljoa sosiaalisia paineita verrattuna perusterveisiin naisiin.

    En suostu valkoisen enkä arabinkaan orjaksi, jos miehillä on haaveena tehdä naisista pieniä, heikkoja ja avuttomia. Ei, meidän naisten tulee olla myös urheita ja vahvoja. Minulla on naisena omat mielipiteeni ja kykenen taistelemaan. Jos jotakin tosimachoa pelottaa, niin häipykööt sitten. Onneksi on valkoisia miehiä, joilla ei miehisyys kärsi rohkeudestani ja kovien puhumisesta.

 10. Naiset eivät välitä kenen orjia ovat. He yksinkertaisesti haluavat geenit parhaalta katsomaltaan mieheltä ja monelle valkoiselle naiselle se on neekeri tai lähi-itäläinen. Ei heitä kiinnosta erityisesti valkoisten miesten geenit, vaan kaikkien muidenkin miesten geenit! Moni nainen on valmis pettämään oman sisäryhmänaä saadakseen muita geenejä.

 11. Ei nyt kaikki… mitä nyt melkein puolet nuorista naisista ja vanhemmistakin naisista suuri osa!

 12. Naisilla ei ole samanlaista rotumoraalia mitä miehillä. Naisille tärkeintä on tasa-arvo ja yhdenvertaisuus joka on runnottava läpi vaikka verta vuodattamalla. Naisille on turha lässyttää mistään ’entäs valkoisen heteromiehen oikeudet?’. Naiset on arvonihilistejä.

Comments are closed.