Free speech 5 elokuun, 2020

 

Ympäri maailmaa yhä useammat valtiot ovat koronanhaamun pelossa määränneet maskipakon tai -suosituksen.

 

Suomessa viranomaiset ovat olleet sen verran järjissään, etteivät ole sellaista määränneet. Nähtävästi pääministeri Sanna Marin ja monet muut feministiministerit epäilevät salaa koronahysterian mielekkyyttä. Lääketeollisuus ei ole siis pystynyt ostamaan ja korruptoimaan heitä aivan täysin.

 

Herää kysymys kuinka lääkemafian ostamia ja tyhmiä ovat totaalista koronahysteriaa levittävät persut, jos feministit voittavat heidät älyllisesti ja moraalisesti tässäkin asiassa?

 

Lääketeollisuus ostanut Sanna Marinin?

 

Globalistinen valtamedia on kuitenkin kuukausien ajan painostanut hallituksia asettamaan kansalaisille maskipakon. Näin ihmiset pystytään kastroimaan ja alistamaan aivottomiksi lampaiksi.

 

Valtamedia tekee esimerkiksi niin, että yhdessä lääketeollisuuden kanssa etsivät jonkun hysteerisen ja korruptoituneen lääkärin, joka sitten kaamean koronan takia vaatii yleistä maskipakkoa. Tämän jälkeen syytetään hallitusta välinpitämättömäksi. Lopulta hallitus ja viranomaiset sitten alistuvat Bill Gatesin, George Sorosin ja muiden globalistien suunnitelmaan jatkaa poikkeustilaa ja tuhota sekä kansalaisvapaudet että talous astuen lähemmäs globalistista orjuutta.

 

Lääketehtaat ovat pitkään painostaneet ja lahjoneet tieteellisiä journaleita julkaisemaan kasvomaskien hyödyllisyyttä tukevia tutkimuksia. Tästä huolimatta useimmat parhaat tutkimukset tyrmäävät täysin kasvomaskien hyödyllisyyden koronaepidemian pysäyttämisessä.

 

New CDC and WHO Study Proves ’No Evidence’ Face Masks Prevent Virus

 

Jotta ymmärtää kasvomaski- eli suusuojainpakon järjettömyyden on ensin ymmärrettävä kokoeroja.

 

 

 

Suusuojaimet on suunniteltu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön estämään ROISKEET eli, ettei veri-, räkä- ym. PISARAT tartu.

 

Suusuojaimia ei siis ole edes suunniteltu kaikkien bakteerien leviämisen estämiseen puhumattakaan paljon pienempien virusten (tai niiltä näyttävien solunosien, solujätteiden, tms.) leviämisen estämiseen. Itse asiassa virustasolla liikutaan jo niin pienissä mittaluokissa, että puhutaan aerosolitasosta eli niin pienistä hiukkasista, että ne voivat levitä ilman kautta.

 

 

 

Jos haluat oikeasti suojautua, niin kukaan ei estä sinua ostamasta kaasumaskia ja kulkemasta se päällä.

 

Linkki Wikipediaan

 

 

Nyt tietysti joku voisi sanoa, että kyllä suusuojaimet ainakin jonkin verran voivat auttaa. Ehkei niistä ole kauheasti hyötyä, mutta tässä tilanteessa pienikin hyöty on suuri hyöty!

 

Hetkinen. Tuollainen logiikka unohtaa, että suusuojaimilla on myös haittapuolia. Yhtenä päivänselvänä haittapuolena on tietysti hengittämisen vaikeuttaminen. Hengittäminen ei ole mikään pikkujuttu. Tämä saattaa tulla hysteerisille koronaidiooteille yllätyksenä, mutta ilman kunnollista hengittämistä ei voi elää.

 

 

Kaikki hengittämistä vaikeuttava voi synnyttää suuria komplikaatioita kehossa varsinkin, jos joutuu vetämään takaisin omaa henkäisyään. Henkäisyn ideana on toisaalta vetää sisään happea ja toisaalta päästä eroon haitallisista aineksista, kuten hiilidioksidista.

 

Monet voivat sairastua tai jopa kuolla siihen, että hengittäminen vaikeutuu. Pistäppä sairaalle tai vanhukselle suusuojain ja katso mitä tapahtuu. Hyvällä tai siis huonolla tuurilla hän kuolee siihen! Eikä ongelma koske vain vanhuksia. Kaikilla ihmisillä sairaudet puhkeavat helpommin, jos hengittämistä vaikeutetaan.

 

 

Toinen suusuojaimien huono puoli on niiden kalleus. On täysin älytöntä painostaa ihmisiä käyttämään valtavia summia asioihin, joista ei ole paljon hyötyä.

 

 

Murto-osalla siitä rahasta mitä pitäisi pistää kasvomaskeihin saisi lisäravinteita, kuten sinkkiä ja immuniteettia valtavasti parantavaa D-vitamiinia.

 

Paras lääke koronaan: Keskipäivän aurinkoa 30 min. tai D-vit. 100 mcg/vrk

 

 

On siis selvää, että kun puhutaan maski- eli suusuojainpakosta, niin on punnittava hyötyjä ja haittoja. Kun tämän tajuaa, niin tajuaa välittömästi myös YLEISEN suusuojainpakon järjettömyyden.

 

Nyt tietysti koronahysteerikko selittää, ettei Suomeen ole vielä tulossa pakkoa, vaan ainoastaan suositus. Käytännössä suositus kuitenkin johtaa monissa tilanteissa pakkoon, koska aina löytyy hysteerikkoja, jotka vaativat muitkin käyttämään maskeja eli suusuojaimia. Varsinkin suomalaiset ovat sellaisia sopuleita, että viranomaissuositukset otetaan täysin tosissaan ja syntyy moraalinen velvollisuus pitää suusuojaimia. Suuri osa suomalaisista on selkärangattomia raukkoja, jotka eivät osaa pitää puoliaan, vaan aivottomasti alistuvat viranomaisten määräyksiin.

 

 

Suusuojainpakko/suositus voisi olla järkevä vain RISKIryhmille, kuten oireileville sekä esim. latenttia tuberkuloosia mahdollisesti kantaville matuille eli käytännössä kaikille matuille. Näissäkään tapauksissa maskipakolla ei kuitenkaan ole paljon järkeä, koska paljon järkevämpää on eristää selvät riskiryhmät. Matuja ei saisi edes päästää Suomen kaduille kävelemään.

 

 

On kirjaimellisesti kymmeniä kertoja tehokkaampaa estää tartuntoja ETÄISYYDELLÄ, kuin maskeilla. Esim. tilanteesta riippuen 0,5-1,5 metrin turvaväli suojaa paljon tehokkaammin kuin seistä maskien kanssa vierekkäin. Jopa busseissa voidaan huolehtia turvaväleistä niin, ettei seistä ja istuta vierekkäin.

 

Suomessa tämä etäisyysperiaate on helppo toteuttaa, kun ihmiset muutenkin kammoavat istua toistensa vieressä. Koko kansa suorastaan huokaisee helpotuksesta, kun ei tarvitse bussissa tai junassa päästää ketään istumaan viereen.

 

 

Lisäksi julkisissa tiloissa on erittäin helppo asentaa muovipleksejä. Näinhän on jo tehty kauppojen kassoilla ja samaa pitäisi tehdä myös bussien, ravintoloiden, kirjaston, jne. penkkirivien väleissä. Muovipleksit eivät paljon maksa ja ne ovat erittäin tehokkaita. Hallitus voisi luoda rahaston, joka korvaa julkisiin tiloihin asetettujen pleksien synnyttämät kustannukset.

 

 

Suojavälisuositus on paljon helpompaa ja halvempaa toteuttaa ja sillä ei ole juurikaan haittapuolia, vaan pelkästään hyötyä. Sillä on todellista merkitystä ja se on täysin riittävää varsinkin, jos riskiryhmiä ei päästetä pyörimään tavallisten ihmisten keskuudessa.

 

On täysin järjetöntä ja nurinkurista alistaa tavalliset hyvin alhaisen tartuntavaaran omaavat ihmiset – eli käytännössä lähes kaikki suomalaiset – kalliiden ja hirviömäisten poikkeustilojen ja määräysten alaisuuteen ja SAMALLA antaa riskiryhmien pyöriä vapaasti suomalaisia tartuttamassa. Ja jopa vielä importeerata näitä tartuttajia lisää kehitysmaista!

 

 

Importeerataan Amazonista mieluummin näitä kasvomaskeja aivottomille lampaille.

 

8 thoughts on “Koronaidiotismi lisääntyy: Maskisuositus

 1. Kasvomaskit estävät virusten leviämistä yhtä vähän kuin alushousut estävät pierun leviämistä. Alistamisen ja alistumisen merkki.

 2. Ois vähän tehnyt mieli äänestää jotain edes puoli-lahjakasta persua.
  Sellaisia ei kuitenkaan ole, lahjakkaista puhumattakaan.
  Tämän todistivat ensin poliisivaltio-lakipaketillaan joka vei viimeisenkin toivon heidän suhteen. Hölmöläisten piti tietenkin vielä nokittaa menemällä täysin hysteerisiksi Covid19:sta.
  Haalea ja ”omiaan” nokkiva, saamaton konsensuspuolue.
  En tiedä päädynkö SKE:tä äänestämään, mutta ainakin tiedän etten persettäni myy persuille, en koskaan.

  1. On hyvin kyseenalaista kannattaako TÄYSIN VALVOMATTOMISSA VAALEISSA ylipäätään äänestää mutta sensijaan on täysin varmaa ettei historian läpinäkyvintä valeoppositiota-perseenmyyjä persuja-pidä mennä tukemaan enää missään suomalaisvastaisessa kusetuksessa joita puolueen historiasta löytyy kymmenittäin.

   Persujen pettäjän tie on vienyt suomelta itsenäisyyden! SITÄ EMME UNOHDA KOSKAAN!

 3. Yksi positiivinen puoli maskilla kyllä on: ohikulkijoita nykivät urpot pelkäävät maskin käyttäjiä kuin spitaalisia. Ananastukat eivät uskalla edes katsoa kohti ja luikkivat aika vikkelästi alta pois. Rauhassa saa kulkea julkisissa, kaupungin keskustassa ja kauppakeskuksissa kun pistää maskin päälle. Marketissa asioidessa säästyy mustelmilta, kun noita-akat kiertävät kaukaa eivätkä ylety tökkimään ostoskärryillään.

 4. Ohessa hyvä meemi joka kiteyttää rokotteiden epäloogisuuden.

  https://pbs.twimg.com/media/EYIYaBSWkAA79En.jpg

  Suomeksi; Meille kerrotaan, että saamalla virustartunta luonnollista reittiä – ET tule immuuniksi sille. Olet edelleen alttiina tälle virustaudille, vaikka paranet siitä. Mutta, ottamalla tätä samaa virusta INJEKTIONA kehoosi – tulet immuuniksi sille ja pelastut!

  Eikä kellään lamppu syty – mistä tässä on kysymys.

  Eksytys ja huijaus.

  Kaikki viruspandemiat ovat olleet huijausta. Kuten mustasurma ja Espanjantauti.

  Termin ”virus tartunta” kehitteli Louis Pasteur & Co silloisen Saksan sotateollisuuden propaganda-aseeksi. (lähde se Stefan Lankan video ). Samanlaista jekkua olivat myös Saddamin väitetyt joukkotuhoaseet 2003. Kyllä tämä jekkuyhteisö aina tarvittavat kummitustarinat keksii.

  Saksalainen New Medicine lehti on jo 2016 sanonut, että taudin aiheuttavia viruksia ei ole;

  ” 2016 science has not been able to isolate an actual virus from a host cell. In essence, what virologist are identifying are protein particulates and stretches of genetic material that are interpreted to be specific for a given virus and therefore concluded to be the virus! These particulates have clearly been viewed but they are NOT the virus.
  These protein particles are involved in intracellular and extracellular transport and are symbiotic in nature.

  Dr. Hamer has theorized that these protein particulates come into “expression” and therefore “identification” during certain conflict active and healing phases.

  For example, the presence of HIV is a simple allergic response to a bodily substance known as smegma – a secretion found underneath the foreskin of the penis. During the resolution phase (PCL-B) of this smegma biological conflict, these protein particulates associated with this allergic response will “express” and be “identified” during laboratory testing.

  Three criteria are, according to the scientific method needed to properly identify a virus.

  It must be isolated from a host cell. As of 2016 this has never been accomplished in humans.

  It must be photographed and it’s diameter measured. As of 2016 this has never been accomplished in humans.

  It must be biochemically characterized. As of 2016 this has never been accomplished in humans.

  This has never been done with any virus (herpes, hepatitis, h1n1, bird flu, swine flu, influenza, polio, measles) let alone HIV, HPV, SARS, Zika or Ebola.

  The colorful photographs seen online are cgg’s (computer generated graphics) – meaning they are “interpretations.”

  The black and white electron microscopy that are seen (Wikipedia) are once again NOT the actual virus. ”

  JA SAMASSA ARTIKKELISSA TÄMÄ ASIA POLIO-VIRUKSESTA :

  ”The actual polio virus has NEVER been isolated from a host cell, nor imaged, nor it’s diameter measured. The biochemical characterization of those “isolated” polio viruses has never been published anywhere nor has anybody even claimed to have accomplished such a characterization.”

  lähde : https://www.newmedicineonline.com/viruses/

  Sanat ”Virus” ja ”tartunta” ovat jekkukansan kummitustarinoita. Taikauskoa.

  Pasteurin virusteoria on kumottu JO 1884;
  https://www.ohiospecific.com/blog/2013/10/8/germ-theory-disproved-in-1884

  Että se siitä.

  Johan se on selvää, kun näyte pitää ottaa nielusta, vaikka se virus lentelee kuulemma sinun hengitysilmasta, jos olet saanut tartunnan. Sitä virus näytettä ei kuitenkaan mitenkään saada otettua tartunnan saaneen hengitysilmasta, räkäpaperista, tai edes aivastuksesta, vaan tikku pitää työntää nenäontelon perälle asti. Koko virusteorian logiikka on aivan mätä.

 5. Onko muten kukaan pistänyt merkille että kun meille vaaditaan maskeja ja turvavälejä niin kansanedustajamme tai valtiohallintomme väki ei niitä käytä, eikä niiden tarvite käyttää turvavälejäkään?

  Ministerimme etunenässä ovat haastatteluissa lman maskeja ja puhuvat hyvinkin lähellä kolleegoitaan. Luulisi että juuri he näyttäisivät esimerkkiä omalla aloitteellaan. Mutta ei. Kaikkien muiden pitää käyttää maskia ja pitää turvavälit, mutta kansanedustajamme, ministerimme ja valtiohallintomme työntekijät ovat niistä vapautetuja.

Comments are closed.