4 thoughts on “Päivän kuva

 1. Englanti on ryhtynyt päättäväisiin toimenpiteisiin korona-viruksen tuhoamiseksi. Hallitus on antanut paikallisviranomaisille valtuudet
  – räjäyttää rakennuksia,
  – tuhota autoja,
  – busseja
  – lentokoneita.

  Kertoo Telegraph.

  Entisiin valtuuksiin verrattuna näissä valtuuksissa on uutta vain rakennusten räjäyttäminen.

  Itse arvelisin, että
  – kirkot tullaan räjäyttämään. Nehän ovat todellisia virusten pesäpaikkoja.
  – Lentokoneet ja bussit kannattaa räjäyttää ennalta varoittamatta, koska muutenhan viruksia kantavat ihmiset pääsisivät karkuun.
  – Samoin viranomaisten on varsin kätevää sanoa, että kyse on hallituksen määräyksestä, kun islamistit aloittavat kirkkojen järjestelmällisen tuhoamisen. Että tehtävä ikään kuin on delegoitu ammatillisiin käsiin.
  – “Emme lopeta ennen kuin viimeinenkin virus on eliminoitu!”
  – “En hätkähtänyt, kun naapurin talo räjäytettiin asukkaineen sillä enhän siellä ollut minä…”

 2. Italia tukee EU:n perusarvoja.

  Italian paikallispoliisi ylpeänä ilmoittaa, että se on etsinyt käsiinsä vahingontekijän käyttäen apuna henkilön korona-virus seurantaa.

  Mitään rikosta ei ollut tapahtunut. Henkilö korvasi aiheuttamansa vahingon.

  Mies oli museossa ottanut selfien “Canova Paolina Borghese” patsaan vieressä, siinä liukastunut ja aiheuttanut vahinkoa teokselle.

  Carbinieri-poliisi pääsi henkilön jäljille käyttäen turisteille pakollista korona-seurantaa.

  Italia varastaa rahasi

  Italiassa on myös tavanomaista, että auton vuokranneille turisteille (paikalliset tietävät jo metkun) lähetetään jälkikäteen sakkolappuja olemattomista liikennekameran kuvista ja vastaavista rikkeistä. EU:ssa tällaiset viranomaisen tai mafian lähettämät maksut ovat suoraan ulosottokelpoisia.

  Kenenkään oikeusturvaa ei toki loukata, sillä jokaisella on mahdollisuus käyttää tuhansia euroja ja valittaakseen parin sadan sakosta tuomioistuimeen. – Ja kärsiä kulut itse.

 3. Tarinoita

  Muuan ylpiäs, wapasukunen herra sanoi Juutalaiselle, pilkaten: “Englannisa kuulutaan hirttäwän Juutalaisia ja sikoja wieretysten.”

  – “Noh! sepä hywä ettei kumpanenkaan meistä ole siellä”, wastasi Israelin lapsi.

  Muuan nuori herra tuumaeli suurilla sanoilla Juutalaiselle, kuinka sukkelasti ja tarkasti hän osasi sapelia piellä, ja kehui saattawansa yhellä lyönnillä halkasta pisimmänki äimän. “Kuulesta Abrahamin poika”, sanoi hän, “minä piän weikkaa, että jos sinä nostat koukku-sormesi taiwaalle, niin mina hakkaan siitä kynnen, lika-rantua myöen, eikä piä weri-tippua sormestasi lähtiä.” Sitä piti Juutalainen mahotoinna; mutta woiton toiwo wiekotteli hänen weikkaan. Rahat luettiin ja annettiin wierasten miesten haltuun.

  Abrahamin lapsi nosti sormensa taiwaalle. Öykkäri paljasti sapelinsa ja siwalti arwelematta; mutta niin taitamattomasti, ettei ainoastaan lika-rantu kynnestä, mutta myös koko kynsi ja koko ensimmäinen jäsen sormesta pirahti tuulelle. “Woi! woi! parku Abrahamin lapsi ensin säikäyksisään; mutta rohkasi ittensä kohta, pisti rahat taskuunsa ja sanoi:

  – Mutta minäpä kuitenki woitin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*