Marco de Wit 6 elokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koronaidiotismin aalto alkoi helmikuussa ja levisi yllättäen valtavaa vauhtia ympäri maailmaa.

 

Aalto alkoi tietysti diktatoorisesta Kiinasta, jossa hallitus keksi mielikuvituksellisen uuden COVID-19 koronaviruksen ja vieläpä väitti sen olevan tappava. Koronavirusta ei koskaan eristetty eli sen olemassoloa ei edes todistettu.

 

Kanadan terveyslautakunta: Ei todisteita koronan olemassaolosta

 

 

Luonnollisesti koronapandemia suunniteltiin Bill Gatesin johdolla yhdessä Kiinan, USA:n ja WHO:n kanssa. Pandemiaa oli suunniteltu jo kymmeniä vuosia. Aina muutaman vuoden välein harjoiteltiin keksityillä AIDS- lintuinfluenssa-, sikainfluenssa-, yms. epidemioilla. Ideana oli vain nimetä vanhoja sairauksia uudella nimellä.

 

Varsinkin keksitty AIDS-epidemia varmisti sen, että koronavalhekin tulisi menemään läpi. AIDS:ssa oli kyse siitä, että tuberkuloosi ja monenlaiset narkkarihomojen itse aiheuttamat sairaudet nimettiin AIDS:ksi ja sitten väitettiin HIV-viruksen levittävän AIDS:ia.

Todellisuudessa mitään HIV:iä ei ehkä edes ollut paitsi ehkä jonain matkustajaviruksena/solujätteenä, joka syntyy ihmisen tuhotessa kehoaan. Jos HIV-virus on edes olemassa, niin se on seuraus eikä syy.

AIDS ei siis ole mikään tartuntatauti.

 

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Kun globalisti huomasivat AIDS-huijauksen menneen läpi, niin oli aika vielä suuremmalle huijaukselle.

 

Tänä vuonna koronasuunnitelma sitten päätettiin pistää täytäntöön, koska Trump vapautui Venäjäsyytöksistä ja näytti pystyvän veronalennuksillaan viivyttämään lamaa vielä vuodella. Näin Trumpin uudelleenvalinta presidentiksi oli lähes varma.

 

Koronapandemiavalhetta oli helppo levittää kääntämällä todistustaakka eli viranomaiset eivät edes yrittäneet todistaa koronan olemassaoloa sitä eristämällä, vaan esitettiin vain pelottava väite tappajaviruksesta ja pandemiasta.

 

 

 

Käytettiin taas samaa kikkaa kuin mitä AIDS-epidemiassa eli laitettiin tuberkuloositapaukset koronan piikkiin. Yhtenä syynä tähän oli myös, että viranomaiset eivät halua myöntää maahanmuuttajien levittävän tartuntatauteja.

 

LL taas oikeassa: Matujen tuberkuloosi- ja koronatartunnat 10-100 kertaisia!

 

Toisena kikkana oli laittaa sekä 5G-säteily että varsinkin uuden liuskeöljyn synnyttämät saasteet koronan piikkiin. Näin teollisuus pääsi pälkähästä.

 

Öljynjalostuksen ilmansaasteet lisäävät koronakuolemia? Nestekin syyllinen?

 

Vielä tehokkaampi kikka on laittaa D-vitamiinin ja muiden ravinnepuutostilojen aiheuttamat influenssataudit koronan piikkiin.

 

Lääkäriliitto tappaa ihmisiä koronaan puutostiloilla

 

Näin viranomaiset käytännössä levittävät vaarallisia bakteereja, myrkkyjä ja ravinnepuutostiloja ihmisten keskuuteen. Ei kuitenkaan niin törkeästi, että ne suoraan tappaisivat veronmaksajia eli työväestöä. Vain vanhukset kuolevat ja hekin vasta kun lääketeollisuus on ryöstänyt kaikki heidän rahansa.

 

Tämän jälkeen viranomaiset sitten selittävät, että monisairaat vanhukset kuolivatkin koronaan. Näin viranomaiset voivat esittää järkyttäviä kuolintilastoja tyhmille ihmisille, jotka eivät tajua ihmisten ja varsinkin vanhusten kuolevan koko ajan. Esimerkiksi Suomessa kuolee joka vuosi noin prosentti väestöstä eli 50 000 ihmistä. Valtamedia auttaa levittämään hysteriaa ihmisten kuolemisesta, mutta jättää kertomatta kuolleiden olleen monisairaita vanhuksia.

 

Kikkakolmonen on väittää, että koska kuolleesta (epäsuorasti feikkitestillä) löytyi uusi koronavirus, niin hän kuoli COVID-19 koronavirukseen!  Amerikassa tämä meni niin pitkälle, että liikenneonnettomuuksissakin kuolleet merkattiin koronakuolemiksi, koska vainajasta löytyi koronavirus.

 

Ei siis erotella kuolitko koronaviruksesta vai viruksen kanssa. Näin 80-100-vuotiaanakin kuolleiden väitetään kuolleen koronaan.

 

Laiton Lehti paljastaa: Ihmiset ovat kuolevaisia. Varsinkin 80-vuotiaina!

 

Varmuuden vuoksi varsinkin Kiinassa levitettiin rajatuille alueille bakteeri-virus-hybrideitä väestön joukkoon, jotta kaikki varmasti uskoisivat tappavaan koronavirukseen.

Näin ihmiset ihan varmuuden vuoksi alistuivat poikkeustilaan eli talouden ja kansalaisvapauksiensa tuhoamiseen. Kukaan ei edes vaatinut kunnon korona- ja kuolinsyytestejä. Sairaaloille suorastaan maksettiin siitä, että hoitivat potilaita väärin.

 

Salaliittoteoria: Ahneet lääkärit tappavat koronapotilaita

 

Sairaaloille maksettiin myös siitä, että laittavat kaikki mahdolliset kuolintapaukset koronan piikkiin.

 

New Yorkin hautaustoimistot ihmeissään: Kaikki vainajat kuolleet koronaan

 

 

Kun sitten pankkimafian synnyttämälle talouslamalle saatiin tekosyy ja nationalistiset mielenosoitukset kiellettiin, niin valtaeliitin ei enää tarvinnut pelätä kansannousua. Tämän jälkeen Rothschildien johtamat sionistit päättivät parantaa asemiaan valtaeliitissä. Niinpä kesällä aloitettiin suvakkimielenosoitukset ja valkoisten demonisointi. Näin sionistinen puolisko valtaeliittiä alkoi pääsemään niskan päälle.

 

 

BLM-liikkeen johtaja juutalainen?

 

 

Samalla kuitenkin monet rohkeat lääkärit nousivat vastarintaan kertoen ihmisille koronan olemattomuudesta tai suhteellisesta vaarattomuudesta. Tällöin valtaeliitin hallitsemat mediat ja somejätit aloittivat valtavan sensuuriaallon kieltäen kaikki vaihtoehtoiset koronateoriat ja -lääkkeet.

 

Koronatotuuksia kertonut lääkäri ensin sensuroitiin ja lopulta sai potkut

 

Onneksi monet Amerikan osavaltiot sekä ruotsalaiset ja japanilaiset eivät ole uskoneet WHO:ta, vaan ovat pitäneet maansa melko auki.

 

Tutkimus paljastaa: Koronaeristetyt vs. vapaat valtiot

 

 

Ruotsin ja Japanin korona-malli on voittanut!

 

 

Niinpä globalisteille tuli ongelma selittää miksi kuolleisuus on näissä vapaammissa maissa tasaantunut, jos kerran tappavaa koronavirusta ei oltu saatu aisoihin. Niinpä kesän loputtua käynnistettiin toinen korona-aalto tekemällä virheellisiä koronatestejä, joita sitten vielä kaupan päälle tulkittiin hysteerisen väärin.

 

Tanzanian presidentti: Eläimet ja hedelmätkin koronapositiivisia

 

Katie Hopkins tyrmää toisen korona-aallon

 

 

Viranomaiset myöntävät, että kuolleisuus on normaalilla tasolla, mutta lisääntyneisiin ”tartuntoihin” vetoamalla aloittivat jälleen poikkeustilat.  Tämä on ihan yhtä älytöntä kuin influenssa-aallon aikana suljettaisiin koko maa.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Kaiken kukkuraksi ihmisiä vaaditaan pitämään maskeja. Näin ihmiset ehdollistetaan uskomaan, että tavallinen influenssa-aalto on äärimmäisen vaarallinen ja vaatii poikkeustilaa.

 

Koronaidiotismi lisääntyy: Maskisuositus

 

 

Pisimmälle koronapoikkeustila on viety Australian Melbournessa, jossa et saa enää käydä töissä etkä juuri missään kaupassa. Et saa käydä ulkona tuntia pitempää ja silloinkaan puoliso ei saa olla mukana. Jos et tottele näitä järjettömiä säännöksiä, niin poliisi käy kimppuusi.

 

 

Ja mikä on peruste tälle poliisivaltiolle? Kuulemma kahdeksan 70-100 vuotiasta on kuollut koronasta tai sen kanssa.

 

 

 

 

Koronahysterian ideana on tietysti varmistaa toisaalta Trumpin häviö ja toisaalta valmistaa ihmiset hyväksymään maailmanlaajuiset pakkorokotukset ja siihen liittyvä ihmisten seuranta- ja valvontajärjestelmä.

 

Bill Gatesin vastaiset mielenosoitukset alkaneet

 

Luonnollisesti Suomi tulee olemaan pakkorokottamisen eturintamassa.

 

Suomi Bill Gatesin pakkorokoteohjelman koekentäksi?

 

 

Koko koronapandemiajuoni on ollut erittäin ovelasti toteutettu. Kiinan hallitus aloitti operaation ja hyötyi siitä suuresti:

 1. Lopetti Hong Kongista alkaneen kansannousun.
 2. Pistettiin alkamaisillaan oleva pankkikriisi- ja lamakausi koronan piikkiin.
 3. Pisti mm. myrkkysaasteiden ja 5G:n synnyttämät/pahentamat keuhkotaudit koronan piikkiin.
 4. Armeija testasi uusia hybridiviruksia kansalaisiin.

 

Länsimaissa otettiin Kiinasta mallia:

 1. Pistettiin alkamaisillaan oleva pankkikriisi ja lamakausi koronan piikkiin.
 2. Saatiin tuhottua Trumpin mahdollisuudet uudelleenvalintaan.
 3. Saatiin pysäytettyä keltaliivit ja muut nationalistiset mielenosoittajat.
 4. Israel pystyi valloittamaan vielä enemmän Palestiinaa.
 5. Pistettiin mm. liuskeöljyn ja 5G:n synnyttämät/pahentamat keuhkotaudit koronan piikkiin.
 6. Armeija testasi uusia hybridiviruksia kansalaisiin.

 

Seuraavana vaiheena on luoda täydellinen yksilöiden seurantajärjestelmä ja alistaa kaikki vaarallisiin pakkorokotuksiin, joilla tapetaan miljoonia ihmisiä. Samalla tietysti saadaan luotua vihdoin globaali poliisivaltio.

 

 

 

Lue lisää ketkä ovat kaiken takana:

Päivän kuva

 

Päivän kuva

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Corona scamdemic -salaliitto laajenee: Poliisivaltio kohta valmis

 1. Pakkorokotusten myötä tulee lisäksi myös pakkosirutukset. Jos ihmiset alistuvat nyt, globalistit saavat ikuisen vallan, koska heidän valtansa on kirjaimellisesti totaalinen. Miten taistelet vastaan siinä vaiheessa kun valtio tietää sinusta koko ajan kaiken?

 2. > Tällä kertaa kansalaisia nöyryytettiin
  > vielä enemmän vaatimalla maskin käyttöä
  > kaikkialla.

  Kaikkialla mutta ei kaikilta.

  Jos meillä ei olisi maskipakkoa, miten voisi tietää kuka kuuluu herrakansaan ja kuka alamaisiin, kuka orjiin ja kuka omistajiin.
  – Katsopa vaikka julkisuuden henkilöitä. Käyttävätkö he maskia. Eivät, koska he kuuluvat herrakansaan.
  – Se on vain herrakansa joka vaatii mskien käyttämistä, mutta ei tseltään.

 3. Koittakaapa piikittää minut niin katsotaan keneltä se ”verikoe” lopulta otetaan…

 4. Miten saamme tiedustelupalvelut kiinni, kun omat poliisit suojelevat heitä ja oikeuslaitos on täysin korruptoitunut? Kansalaispidätys ja ei soiteta poliiseille kun jää joku pedofiilirinkiä pitävä tai huumekauppaa pyörittävä Mossadin, CIA:n tai Suojelupoliisin agentti kiinni rikoksista? Suojelupoliisi itse sanoi haluavansa olla Suomen CIA. Kaikki tietävät mitä CIA tekee.

 5. 🇦🇺 Aug 6, 2020 "dined at the Jambo Jambo African restaurant in Glebe on 31 July from 7pm to 8.30pm" #rainbownation 🌈 sanoo:
 6. Mitä Suomi on tekee kansalaistensa eteen korona-hysteriassa?

  Kohta tulee korona-älypuhelinsovellus!

 7. Tätä ei julkaista kuin kuvakaappauksena, mutta olet kyllä Marco de witt vastuuton kunb pidät tätä sivustoa. Käytät häikäilemättömästi hyväksi heikkoja ihmisiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*