4 thoughts on “Miksi Marsissa ei ole käyty?

  1. Ehkä sen takia kun kuussakaan ei ole käyty? Amerikkalaisten pitäisi pystyä käymään kuussa ennen kuin voivat unelmoida Marsin valloituksesta. Amerikkalaisilla ei ole vieläkään suojapukuja ja suojia jotka suojaavat Van Allenin säteilykehältä. Paras esimerkki 911:n jälkeen ihmiskunnan historian tyhmyydestä on se miten huijari ja massamurhaajakansa amerikkalaiset kerta toisensa jälkeen pokkana kertovat mitä uskomattomampia valheita ja ihmiset vain uskovat.

    1. Keskiverto jenkille tuottaa vaikeuksia jo pelkkä paskalla käyminenkin eli unohdetaan koko juttu…

      Ameriikan ihmemaan rotusekoituskokeilu tulee päättymään sellaiseen mahalaskuun ettei maailmanhistoria moista rypemistä ole ennen nähnyt.

  2. Rikolliset amerikkalaiset pääsevät ainakin ennen pitkää tutustumaan oikeuden saamiseen kun amerikkalaisten rikollinen imperiumi kaatuu muutamien vuosien sisällä. Muiden maiden kansalaiset eivät ole unohtaneet amerikkalaisten rikoksia. Amerikan imperiumin jälkeen Yhdysvalloista tulee mitättömän pieni ja heikko minivaltio, kuten Iso-Britanniasta, sillä amerikkalaisten sotakonetta rahoittava keskuspankki kaatuu. Tämän jälkeen asioita ei suinkaan unohdeta, vaan he yrittävät nimellisesti korvata kaiken vahingon ja rikokset mitä ovat tähän asti tehneet. Kukaan ei enää nöyristele minivaltio Yhdysvalloille imperiumin romahduksen jälkeen. Tämä tuleekin amerikkalaisille järkytyksenä, kuten tuli briteille. Yhtä äkkiä he ovat kuin ilmaa muiden silmissä, lukuunottamatta rikoslistaansa.

  3. Jos amerikkalaiset väittävät, että yksisarvisia ja haltijoita on olemassa, todennäköisesti uskot heitä, koska olet uskonut kaikkia muitakin heidän valheitaan viimeisten parin sadan vuoden aikana, kuten Meksikon sodan, toisen maailmansodan (amerikkalaiset, britit ja kommunistit olivat sankareita ja vapauttajia ja saksalaiset olivat saatana ja pahuus), kuussa käymisen, Vietnamin sodan, WTC:n, Irakin sodan, Afganistanin sodan jne. kohdalla. Suurin osa ihmisistä on vain yksinkertaisesti jälkeenjääneitä ja uskovat mitä tahansa. Seuraavan kerran kun amerikkalaiset väittävät jotain, he todennäköisesti valehtelevat täyttä potaskaa, mutta usko vapaasti. He ovat yksinkertaisesti täysin epärehellinen ja moraaliton kansa, joka näkyi jopa siinä, että Titanicilla amerikkalaiset miehet pelastivat itsensä ennen naisia ja lapsia, kun taas brittimiehistä useampi antoi naisten ja lasten mennä ensin pelastusveneisiin ja uhrasi itsensä. Moni amerikkalainen kehuu vastarintaa Iso-Britanniaa ja heidän riistoaan vastaan, mutta amerikkalaiset ovat itse 10 miljoonaa kertaa brittejä moraalittomampia ja psykopaattisempia riistäjiä. Muilla kansoilla on moraalinen velvollisuus suorittaa vastarintaa amerikkalaisia tunkeutujia vastaan ja lähettää tunkeutujat takaisin Yhdysvaltoihin joko ruumisarkussa tai rullatuolissa. He ovat laittomia tunkeutujia ja heitä pitää kohdella laittomina tunkeutujina ja riistäjinä.

Comments are closed.