Free speech 7 elokuun, 2020

 

 

Pahinta on, ettei tässä twiitissä edes kovasti liioitella.

 

 

 

Lue lisää:

Jösse: Tuokaa Suomeen koko Isis nyt vaan

 

 

Sossu kuulusteli lasta, koska perätön lasuilmoitus väitti Marco de Witiä pedofiiliksi!

 

 

3 thoughts on “Suomalaisilta lapset huostaan helpommin kuin Isis-väeltä

 1. Miten saamme Suomen poliisit, virkamiehet ja poliitikot henkilökohtaiseen vastuuseen hirveistä rikoksistaan? Poliisi ei tietenkään ala tutkimaan, vaan suojelee itseään ja valtapoliitikkoja. Suomen oikeusjärjestelmä on täysin läpeensä mätä, johtuen pitkälti koska satanistit, liittoutuneet ja pankkiirien johtamat kommunistit voittivat sodan. Suomen oikeusjärjestelmä ei siis tule myöskään tekemään mitään. Tiedetään, että jo Koiviston aikana oikeuslaitos sai valmiit käskyt globalisteilta tuhota kansa ja varastaa heidän omaisuutensa. Onko oman käden oikeus ainoa mahdollinen jäljellä oleva oikeus? Virkamiehet ja globalistit eivät tule sallimaan oikeutta. Älä koskaan luota poliisiin ja sossumafiaan!

  1. Suomen poliisi on yksi maailman korruptoituneimmista organisaatioista. Vältä kaikin mahdollisin keinoin tilanteita joissa saatat joutua tekemisiin sinisatanistien kanssa!

 2. "Hyvin pian minulle valkeni, mikä on marssijärjestys tässä yhteiskunnassa" "selvisi, että isä ja täti oli murhattu länsinaapurissa" sanoo:

  https://www.suomenmaa.fi/uutiset/lastenkodissa-kasvanut-romani-kannustaa-tovereitaan-mannetouhut-voisi-kokonaan-unohtaa/
  ☸️
  ”Suomen noin 10 000 romanista noin puolen arvellaan olevan työttömänä. Suurelle osalle istuminen koulunpenkillä ei maistu.”
  ☸️
  ”on välillä maaton olo. Missä se minun Suomeni on?”
  ☸️
  ”Sukujen väliset kiistat ovat välillä verisiäkin” ”mannetouhut voisi kokonaan unohtaa ja käyttäytyä niin kuin muutkin” ”romanit kääntävät selkänsä homoille ja lesboille”
  ☸️
  http://romanomissio.fi/
  ☸️
  ”Romano Missio ry. toimii kristilliseltä arvopohjalta valtakunnallisena lastensuojelun, sosiaalialan, hengellisen työn sekä koulutusalan palvelujärjestönä romaniväestön keskuudessa.”
  ☸️
  http://romanomissio.fi/paivakumpu/
  ☸️
  ”Romano Missio ry:n omistama Päiväkummun lastenkoti sijaitsee Hämeenkoskella Hyväneulan kylässä. Päiväkumpu on 14-paikkainen lastensuojelun yksikkö, joka tarjoaa sijais- ja jälkihuoltoa huostaanotetuille ja sijoitetuille lapsille sekä nuorille.”
  ☸️
  ”Päiväkummun henkilökuntaan kuuluu sekä romani- että pääväestöä.” ”Kasvatuksen tavoitteena on tukea romanilasten ja -nuorten kulttuuri-identiteettiä, jotta he luontevasti integroituisivat suomalaiseen yhteiskuntaan. Päiväkummun lastenkodilla on erityisosaamista ja asiantuntijuutta romanikulttuuriin, mutta se tarjoaa hyvän ja turvallisen kasvuympäristön myös valtaväestön lapsille. Päiväkummun lastenkoti toimii kristillis-eettisten periaatteiden mukaisesti.”
  ☸️
  http://romanomissio.fi/toiminnanjohtajan-tervehdys/
  ☸️
  Tuula Åkerlund
  ”Suomalaisessa yhteiskunnassa on viime vuosien aikana tapahtunut suuria muutoksia mm. poliittisessa päätöksenteossa. Selkeästi on nähtävissä muutosten kauaskantoiset seuraukset, ne ovat lisänneet kansalaisten epävarmuutta ja turvattomuutta.”
  ☸️
  ”Kansalaisten kokema turvattomuus yhteiskunnassamme, osoittaa selvästi, että järjestötoiminnalle on suuri tarve. Syrjäytyneisyys, yksinäisyys, huono-osaisuus, perheiden ja nuorten ahdinko tuovat toimintamme keskuuteen uusia asiakkaita ja tulevaisuuden haasteita.
  Meillä on erityisen suuri huoli romaninuorista, jotka olemme kadottaneet huumeille sekä muille päihteille. Viime vuosien aikana nuorten keskuudessa on ollut toista sataa yliannostukseen liittyvää kuolintapausta. Olemme järjestäneet keskustelutilaisuuksia, joissa on ollut paikalla poliiseja, vartijoita ja muiden järjestöjen edustajia. Teemme pääkaupunkiseudulla jalkautuvaa katutyötä yhteistyössä muiden katunuorisotyötä tekevien järjestöjen kanssa. Hätä ja tarve on kuitenkin valtakunnallinen. Nyt tarvittaisiin aikuisia ihmisiä apuun. Omalla paikkakunnalla tulisi kokoontua ja yhdessä pohtia miten nuoria voisimme tukea ja auttaa, että saisimme näin huolestuttavan kehityksen katkeamaan.”
  ☸️
  http://www.ekumenia.fi/sen_toimii/etiikka_yhteiskunta_ekumenia/uskallatko_ikaantya_kristillisia_nakokulmia_perheeseen_ja_vanhenemiseen_2000-luvun_suomessa_ja_euroopassa_/tuula_akerlund_romanien_perhekasitys_/
  ☸️ 😷
  ”Suvun merkitys on tärkeä. Kun romani sairastaa, tullaan isolla joukolla katsomaan. Näin halutaan välittää turvallisuuden tunnetta, että tässä rinnalla seisotaan.”
  💰
  https://avustukset.stea.fi/
  💰
  ”Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA)”

Comments are closed.