Marco de Wit 7 elokuun, 2020

 

Ulvova mylläri on tehnyt videon persutorpeedoista eli Suomi Maidan-leiristä, Suomi Ensin-yhdistyksestä ja Suomen Kansa Ensin puolueesta eronneista tai erotetuista persuilijoista. Kostonhimossaan nämä erinäisiä aineita vetävät ryyppyremmiläiset auttavat persuja sabotoimaan SKE:tä vainolla, törkeillä kunnianloukkauksilla, uhkailuilla ja suoranaisella väkivallalla.

 

MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin kuoleman jälkeen nämä alkoholin suurkäyttäjät keksivät kaikenlaisia tarinoita siitä miten muka Ilja kovasti arvosti heitä. Todellisuudessa Ilja ja kaikki muut tiesivät varsin hyvin millaista puskasissi- ja alkoporukkaa he ovat. Varsinkin Hanhikarin alkoholinhuuruinen kumarteleva sychophanttisuus oli suorastaan legendaarista.

 

Vasta viime aikoina on käynyt ilmi, että hämmästyttävän monet näistä persutorpeedoista ovat pitkään olleet alkoholin ja huumeiden väärinkäyttäjiä aina vankilaan asti. Monet ovatkin viihtyneet pitkiä aikoja vankilassa vakavista väkivalta- ja huumerikoksista. Oikein ylpeinä ovat tästä itsekin kertoneet.

 

Ei ihme, että monilla tuntuu olevan kova kaipuu takaisin linnaan. Ehkä saavat mukaan muutaman persujohdostakin.

 

 

 

 

 

Lue lisää persutorpeedoista ja heidän pomoistaan:

 

Vainokirja 1.1.1: Turun persujen poliittinen terrori 2017-18

 

Tutustu myös muihin Ulvovan Myllärin täsmätutkimuksiin:

Ulvova Mylläri vs. väärentäjät Riikka Salmi ja Matti Loimupalo

12 thoughts on “Maidanin viimeinen lisko? Osa 12. Persutorpeedot

 1. Onko Laittomalla Lehdellä tietoa kuinka moni sabotääreistä on poliisin oma vasikka, vai onko moni sabotääri muuten vain äärimmäisen epärehellinen? Suomalaiset ovat yleisesti tunnettuja siitä että suomalaiselle petturille ei tarvitse maksaa edes rahaa. Yleensä kertovat ilmaiseksi tai muutama viinapullo tai pirisatsi riittää puukottamaan selkään. Moni sabotääreistä on luultavasti myös poliisi-persujen vanha tuttu, ehkä vasikkakin.

  Yleisesti ottaen narkkarit ja juopot ovat henkisesti täysin raukkoja ja pelkureita. Narkkareilla saattaa olla kovat puheet, mutta juoksevat heti karkuun. Kaiken lisäksi narkkarit, juopot ja mielisairaat ovat pelkästään haitaksi.

  Ei kannata olla tekemisissä nistien, juoppojen ja mielisairaiden kanssa.

 2. Voin paljastaa Laittomalle Lehdelle, että useampi sabotääri on ***** **************, sekä ********* lisäksi *************** ja ***************** omaava ************. Selkäänpuukottajalle kelpaa pienikin raha. Yleisesti sanoen huumemaailmassa narkkarit jopa tappavat toisensa 50 euron takia. Siinä vähän mittaluokkaa, että mitä joillekin mahdollisille Perussuomalaisten mielenvikaisille narkkarisabotääreille maksetaan. 50 euroa, pari viinapulloa tai pari satsia piriä.

 3. Rautsikan maidanilla joku viinanhuuruinen luuserijoukko haukkui meikän läheisiä kommareiksi, eikä mistään syystä vaan ihan luulojensa, uhonsa ja intonsa vuoksi.
  Oliko se tuo joukko?
  Jäipä läheisiltäni pois mahdollisuus saada tietoa ja syvempää kuvaa toiminnan ideasta vaikka olivat vilpittömästi liikkeellä ja tulivat teltalle avoimella mielellä kyselemään ajatuksista.

 4. Narkkarit, juopot ja hullut saavat pysyä kaukana puolueen pyörittämisestä ja miekkareiden järjestämisestä.

 5. Täyttä roskasakkia. Tommosia vastaavia örisee kontillaan kapunkien keskustoissa kaljakassien kanssa. Nekin on sitten varmaan pusikoiden sissejä.

 6. SKE:n väliaikainen johtoporras on eriytynyt erilaisiin riemastuttaviin kuppikuntiin.

  Turun ryhmää johtaa Kalle Carlos. Ryhmä on kuitenkin vain parin yksilön vahvuinen.

  Pohjoista ryhmää vetää muslimiksi ********** Riikka. He ovat keskittyneet lukemaan meille valtamedian uutisointeja kanavallaan. Paheksuvat niistä sitten osia. Matti vie meidät hauvansa kanssa rantaan pissalle jossa Matti kertoo ettei lue Laitonta lehteä eikä katso Ulvovan Myllärin kanavaa. Haukkuu kuitenkin tätä simpanssiksi.

  Hämeenlinnan karaokekänniosastoa vetää Jallu letkeän rennosti isänmaallisia laulellen. Niskansa on jo parantunut poliisin vääntelystä ja nyt ulvoo jo kurkku suorana.

  Helsingin upea rintama on alkoholisoituneiden kriminaalien miehittämä. Johtajana toimii siellä Jugi joka ainoana on lyönyt Marcoa nyrkillä naamaan sekä esitellyt julkisesti käsiasetta Marskin patsaalla. Hra Hanhikari seuraa mitä nyt kännäämiseltään kykenee.

  Tässä tämä seurakunta joka toitottaa isänmaallisten voimien yhteenkuuluvaisuutta.

 7. Mitäpä tähän enää osaa sanoa?

  PERSUT MYY PERSETTÄÄN. HALVALLA MENEE.

  Perussuomalaisten tuhovoima on moninkertainen jos sitä verrataan ns.”vihervasemmiston” hörhöilyihin. PS on AINUT TODELLINEN ESTE aitokansallismielisyyden nousulle suomessa!

 8. Pidin Persuja isänmaallisena voimana kunnes……,
  tuli äänestys tiedustelulain kiireellisestä täytäntöön panosta. Kaikki Persuista alistettiin ryhmäkurilla sitä kannattamaan.
  Nyt tuota lakia sovelletaan AINOASTAAN tosi isänmaallisten rintamien murtamisiin.
  Persut saavat puolestani painua helvettiin. Kysymys tietenkin kuuluu että ketä minä ressu yksinajattelija voisin enää äänestää?

 9. Eivät suvakit ole mikään este kansallismielisyyden nousulle. Eivät he ole puukottamassa aitokansallismielisiä selkään ja sabotoimassa. Oikea este aitokansallismielisyyden nousulle ovat Perussuomalaiset ja valeoppositiopuolue Perussuomalaiset tietävät tämän!

 10. Miksi täällä kommenteissa julkaistaan suoria kunnianloukkauksia ihmisistä, mutta Marcoa ei saa kritisoida ollenkaan?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*